- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vyndree
őstag
Ma eljutottam odáig a sok telepítés és bosszankodás után, hogy az adnroid verziója 2.2.2-es. Érdemes ezt frissíteni? a 2.3.5 mivel tud többet? Ha szeretném a frissítést, hogyan fogjak hozzá?
Bosszankodás azért volt, mert a Marketes programokat mind teleteszik felugró reklámokkal. -
Vyndree
őstag
Nem volt még 2-es androidos készülékem, de ahogy nézem, nem is olyan rossz. A Transformeren 3-as volt azt nagyon szerettem, ez egy picit egyszerűbb, kevesebbet is tud, (segédprogramokkal minden pótolható) de amit tud azt nagyon jól.
Amire nekem kell, arra nagyon jónak tűnik. (navigáció, filmezés, játékok, fotózás, videózás) -
ha5aws
tag
Szia!
Túlságosan én sem ismerem a samu lelkivilágát, így csak ötleteim vannak. A telepített programokat próbáld minimalizálni, az egyéb adatokat lementeni külső tárolóra és törölni. Utána egy gyári adatok visszaállítását kérni a beállításoknál. Magyarul egy szűz géppel indítani amin kevés az adat. Esetleg egy másik PC-n megpróbálni hátha ott nem tetszik neki valami. Remélem valamelyik segít.
Üdv: Gábor -
ha5aws
tag
Szia!
A Samun csak a Kies mód legyen beállítva a csatlakozás előtt. Amikor a program összeszinkronozott a Samuval (kiírta a tipust YP-G70 csatlakozva) elvileg rá is kérdez, hogy frissítheti-e. Utána csak követni kell a kérdéseket és frissít. Akku legyen feltöltve!!!
Üdv: Gábor -
ha5aws
tag
Szia!
Akkor talán a többi beállítást meg kellene vizsgálni. Nálam az első csatlakozásnál a driverek telepítése után kb. 15 perc volt a frissítés. USB beállításoknál gondolom a Kies volt beállítva. Az sem baj, ha a net kapcsolat a frissítés alatt stabil a PC-n. Ha így nem megy próbáld Odinnal. Azt még nem próbáltam de leszedhető hozzá minden és a fórumba is volt már róla szó.
Sok sikert: Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Túra és kirándulás topic
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- 2 Év garancia!! Asus RTX 4060 32Gb RAM, i7- 13650, 8GB GDDR6 Gaming notebook
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest