- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
warezxts
senior tag
GNA5-ben nem fogsz csalódni 2 napja tettem fel, még várom beálljon az aksi és számítok egy 0.8-1% merülésre per óra (most még másfél-kettő). Ettől függetlenül nagyon pattog. nincs wakelag sem (bár most hogy a wanam xposed-et feltettem egy kicsit mintha lenne, de lehet csak placebo hatás). Ha az aksi nem békél meg alá tolom a boeffla-t, és ugrik a gyári kernel.
2 hónapja kb már a GNA5-t akartam felteni csak csábító volt a(z akkor friss) GNB1. Aksiban egyébként jól szerepelt, bár nem verte a GML2 romomat (csak abban nagyon idegesítő volt a wake lag) cserébe 0.5-0.8%/h volt a merülés.Mindenki: Igaz az hogy a Wifi ébren tartása kevesebb aksit eszik, mintha elmenne sleepbe, és az adatforgalom lép életbe?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest