Hirdetés
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ulefone Armor 27T Pro - hőkamera mindenáron
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
Új hozzászólás Aktív témák
-
vackor970
csendes tag
Sziasztok! Következő a gondom kies telepítve fel is ismeri a telefont látja a pc a belső tárhelyet az sd karit is de hiába akarok átmásolni a pc röl bármit nem tudom megtenni mi lehet a gond?? köszönöm a segitséget
-
vackor970
csendes tag
Valaki tudna segiteni ????
-
vackor970
csendes tag
válasz mgTerminator #67698 üzenetére
-
vackor970
csendes tag
válasz mgTerminator #67702 üzenetére
Megvolt de semmi a kies látja a telefont a total commanderben is látszik az sd kari is meg a belső tár is de ahogy másolni akarok valamit pc-röl a telora nem másolja át?????????
-
-
vackor970
csendes tag
Sziasztok! Decemberben lesz 1 éves a telom de gyengélkedik az aksi kicserélik szó
nélkül ha bemegyek a szervizbe vele? -
vackor970
csendes tag
válasz mgTerminator #69163 üzenetére
Ez okos volt
-
vackor970
csendes tag
Tegnap kértem a háztól házig szerviz szolgáltatást és már Hétfőn jönnek is gyorsak le a kalappal! Az ezüst keret magától megrepedt ezt cseréltetem és gyenge akku idő hogy így még az akku csere is bele fér mert még nincs egy éves a teló!
-
vackor970
csendes tag
válasz beloadjoker #69415 üzenetére
Az enyém se volt leejtve soha! Lényegében nekem is ketté vált de én repedést írtam és biztos hogy cserélik mert amikor felhívtak hogy fixáljuk az időpontot akkor kérdezte a hölgy hogy milyen színű a telefon valószínű azért mert az egész elejét cserélik ! Jo is mert a kijelzőn is van egy két hajszál karc
[ Szerkesztve ]
-
vackor970
csendes tag
Most végzett a szervizes mindent cserélt teljes kijelző, adatkábel, akkumulátor! Korrekt gyors pontos le a kalappal a Samsung előtt!
-
vackor970
csendes tag
válasz Tituszazeb #69894 üzenetére
Volt olyan a barátomnak a T nél adtak új kártyát neki azt mondták működik aktiválva van még jó hogy ott az üzletben kipróbálta semmi nem működött a végén kiderült hogy a kártya hibás és adtak egy másikat tehát az új kártya is lehet rossz!
-
vackor970
csendes tag
Sziasztok! Megmondaná valaki mi annak az app nak a neve amivel a töltés erősségét lehet megnézni? köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest