Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ulefone Armor 27T Pro - hőkamera mindenáron
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz vackor970 #69167 üzenetére
De miért nem hívod ki a szerelõt? Sokkal egyszerübb. Itt nem sokan vitték eddig be sehova (kivéve Szarvasra ). En most így hirtelen guglival ezt talàltam, de nézelõdhetsz Te is.
_greg_: a múltkor néztem (véletlenül) egymàs mellett baràtnõmével, az enyém kékes, az övé sàrgàs. Ha ilyet akarsz inkàbb, panaszkodj, cseréltesd (mondvàn h eddig nem volt ilyen , besàrgult, vagy mittomén), de tuti fehér nem lesz, ez AMOLED, ezen a fekete a szép (de azt se nézd a budiban )
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz vackor970 #69161 üzenetére
Ne vidd szervizbe. Nem véletlen mondjuk, hogy hívj házhoz szerelőt. Ha besétálsz egy Samu szervizbe vele, akkor szinte biztos, hogy napokig nem lesz telefonod, mert beküldik a telemaxhoz. Ha házhoz hívod, akkor jön a telemaxos, és kicseréli. Ha neked megéri az utánajárást, és a telefonnélküliséget, akkor vidd, de nem értem, mi a jó ebben?
Ja és ne sokat várj, mert az akkura 1 év a gari! Utána akkor sem cserélik, ha olyan púpos, hogy nem megy rá a hátlap.[ Szerkesztve ]
-
beloadjoker
őstag
válasz vackor970 #69413 üzenetére
Korben a fem keret megrepedt ? Nekem kette is valt ja es magatol nem volt leejtve szerintetek ezt is cserelik ? Am t-s vagyok bar nemtom hogy ez szamit e
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
babhun
aktív tag
válasz vackor970 #69416 üzenetére
Az enyém le volt ejtve, de a keret nem akkor törött el, az egyszercsak magától elrepedt az usb csati felett. Sajnos a tetején látszik az esés nyoma, ezért gondolom hiába is hívnám ki a szervizest, nem lenne garis csere, mert gondolom azt mondanák, hogy az ütéstől törött el! Ja, meg számlám sincsen, csak egyedül a T-mobile-os garancialevél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest