Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brain75
senior tag
válasz Sapphi #11656 üzenetére
Én is látom hogy a hangszóró melletti kis fekete lyuk ha megy a viber akkor nagyon halványan pirosan világít.
Csak teljes sötétségben lehet látni, rendes fényben nem.
Amint kikapcsolom a Vibert az a kis pont is elalszik.A két szenzor közül az egyik a fényérzékelő a másik a távolság érzékelő.
Igazából nem értem hogy az hogyan tud világítani de tény hogy teljes sötétségben lehet látni hogy nagyon nagyon halványan pirosan világít a hangszóróhoz közelebbi.
/LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz Sapphi #11669 üzenetére
BestRam&Multitasking
szükséges dolgok:
-s3
-root + siyah kernel
-microsd kártya (minimum class 6-os ajánlott)
-MiniTool Partition Wizard Home Edition
-build prop editor
-swap_and_memory_tweaks.zipha bevan kapcsolva a zram akkor kapcsold ki (Stweaks > Misc > Zram) [amennyiben nem tudod mi az ugord át ezt a lépést, alapból kivan kapcsolva ez a funkció]
1. töltsd le majd telepítsd fel a MiniTool Partition Wizard Home Edition programot.
2. töröld le a mostani partíciót a memória kártyáról (előtte ments le róla mindent mert minden adat törlődni fog, majd hozz létre egy 412 MB-s Linux swap partíciót elsődlegesként (primary), majd a fennmaradó helyet formázd olyan formátumára amilyenre szeretnéd (fat32,ntfs,exFat) szintén elsődlegesre!
3. telepítsd fel a build prop editort, indítsd el majd keresd meg az alábbi sorokat és változtasd meg az értékeket ezekre:
- davilk.vm.heapsize 80m
- davilk.vm.heapstartsize 5m
- davilk.vm.heapgrowthlimit 48m
4. másold fel a belső sd-re a "swap_and_memory_tweaks.zip" fájlt majd recoveryből telepítsd!
5. ha minden rendben ment android terminalba a free paranccsal valami hasonlót kell láss (a swap rész a lényeg): terminalaz egésznek egyetlen hátránya van a dolognak hogy recoverybe így nem látszódik a külső sd kártya de lehet csak én bénáztam...
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
-
srq2
csendes tag
válasz Sapphi #37195 üzenetére
Ne mar haromnapos es vigyem vissza.. :// mindenkepp megprobalok egy ujabb romot elobb azert csak azt hittem masnak is volt mar ilyen.. mert xda-n ugy olvastam h ez egy ismert issue. Csak csendes korulmenyek kozott hallani nagyon halk. De reggel nalam nagy a csend igy nagyon zavar
Azert majd beszamolok h sikerrel jartam e
[ Szerkesztve ]
-
Brain75
senior tag
válasz Sapphi #37200 üzenetére
Nincs már 3 napos szabály. Az eladó jóindulatára van bízva a dolog.
Csak webáruházakra vonatkozik az hogy 8 napon belül muszáj nekik visszavenni vagy kicserélni ha nem kell vagy pedig hibás./LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
Frozzy
őstag
válasz Sapphi #43013 üzenetére
mondom csak úgy simán felhúztam egy miuiandroidos legfrissebb romot a régi miuira. így lett ugye a sima kernel meg a sima angol nyelv. de tényleg durvább így.. a multilang csak elbassza.. a kernel szerintem meg a képminőséget rontja mert esküszöm sokkal élesebb a kép meg talán kicsit mélyebbek a színek is
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
havri1
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest