- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Frozzy
őstag
válasz
Sapphi #43013 üzenetére
mondom csak úgy simán felhúztam egy miuiandroidos legfrissebb romot a régi miuira. így lett ugye a sima kernel meg a sima angol nyelv. de tényleg durvább így.. a multilang csak elbassza.. a kernel szerintem meg a képminőséget rontja mert esküszöm sokkal élesebb a kép meg talán kicsit mélyebbek a színek is
-
srq2
csendes tag
válasz
Sapphi #37195 üzenetére
Ne mar haromnapos es vigyem vissza.. :// mindenkepp megprobalok egy ujabb romot elobb azert csak azt hittem masnak is volt mar ilyen.. mert xda-n ugy olvastam h ez egy ismert issue. Csak csendes korulmenyek kozott hallani nagyon halk. De reggel nalam nagy a csend igy nagyon zavar
Azert majd beszamolok h sikerrel jartam e
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
Sapphi #11669 üzenetére
BestRam&Multitasking
szükséges dolgok:
-s3
-root + siyah kernel
-microsd kártya (minimum class 6-os ajánlott)
-MiniTool Partition Wizard Home Edition
-build prop editor
-swap_and_memory_tweaks.zipha bevan kapcsolva a zram akkor kapcsold ki (Stweaks > Misc > Zram) [amennyiben nem tudod mi az ugord át ezt a lépést, alapból kivan kapcsolva ez a funkció]
1. töltsd le majd telepítsd fel a MiniTool Partition Wizard Home Edition programot.
2. töröld le a mostani partíciót a memória kártyáról (előtte ments le róla mindent mert minden adat törlődni fog, majd hozz létre egy 412 MB-s Linux swap partíciót elsődlegesként (primary), majd a fennmaradó helyet formázd olyan formátumára amilyenre szeretnéd (fat32,ntfs,exFat) szintén elsődlegesre!
3. telepítsd fel a build prop editort, indítsd el majd keresd meg az alábbi sorokat és változtasd meg az értékeket ezekre:
- davilk.vm.heapsize 80m
- davilk.vm.heapstartsize 5m
- davilk.vm.heapgrowthlimit 48m
4. másold fel a belső sd-re a "swap_and_memory_tweaks.zip" fájlt majd recoveryből telepítsd!
5. ha minden rendben ment android terminalba a free paranccsal valami hasonlót kell láss (a swap rész a lényeg): terminalaz egésznek egyetlen hátránya van a dolognak hogy recoverybe így nem látszódik a külső sd kártya de lehet csak én bénáztam...
-
Brain75
senior tag
válasz
Sapphi #11656 üzenetére
Én is látom hogy a hangszóró melletti kis fekete lyuk ha megy a viber akkor nagyon halványan pirosan világít.
Csak teljes sötétségben lehet látni, rendes fényben nem.
Amint kikapcsolom a Vibert az a kis pont is elalszik.A két szenzor közül az egyik a fényérzékelő a másik a távolság érzékelő.
Igazából nem értem hogy az hogyan tud világítani de tény hogy teljes sötétségben lehet látni hogy nagyon nagyon halványan pirosan világít a hangszóróhoz közelebbi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hálózati / IP kamera
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen monitort vegyek?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest