- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
1) Szerintem az a "fülhallgatós lap" még nem egy nagy szám a gyári állapotában. Ha valaki megmókolta, hogy többet tudjon, akkor esetleg. Pl. nem jegyzi meg, hogy mit raksz oda, legalábbis nem mindent. Nekem az akksit is ette mint a franc, és mivel ugye ez egy home screen, ugyanúgy görgetni kell... Nekem a MixZing lock screen widget-e tetszik, de az sztem rádiót nem tud. A lényeg, hogy szerintem egyelőre a lockscreen widgetek jobbak.
(#31621) Reag3nS: OneMoreClock-ot is megnézheted.
-
Andreas2
tag
Brando Ultraclear. Ujjlenyomatokat törölgetni kell, de nem rontja le érezhetően a kijelzőt. A szélekig nem nyúlik ki a lekerekítések miatt és a kamera lencséjét sem takarja. Én elégedett vagyok vele, ami talán annak is köszönhető, hogy ez az első fólia amit sikerült tökéletesen feltennem
-
Bossi
őstag
Üdv.
"Telo kivan kapcsolva és mikor bekapcsolom ,olyan lassan jön be a kezdöképernyö h az valami rettenet."
az s-voice miatt van ugyanis home gomb 2x jön a s-voice várja a második gombnyomást, ha nem kell letiltod és már meg is oldottad problémát. ezt itt írta valaki korábban"Névjegyzékre rábökök elöször ,akkor van hoyg 1 sec mig bejön."
a gyári sajnos ilyen.. tedd fel Pl. ezt: exdialer ez is megoldva
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest