- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
Weeman1 #77483 üzenetére
Leírhatod akárhányszor, mert mindegyik elvárja, hogy személy szerint neki írd le. Ha leírod, akkor meg nem érti.
Mint olvashatod, tükéletesen látszik, hogy többen nem értenek az egészből az égvilágon semmit. Akkor meg minek?
Én már nem strapálom magam, naponta leírni mindegyiknek személy szerint, amikor arra lusták, hogy visszaolvassanak pár oldalt. Leírásra került többször,érthetően, világosan, linkek is vannak, google behozza az xda-t is, működik a kereső itt a fórumon is hibátlanul, ennyi. Ha nem tudja mi az a preload, akkor meg hogy tudod elmagyarázni a különbséget a normál format és a megawipe között? Sehogy. Romoljanak így, így is jó lesz az, működni fog. Legfeljebb tízzel kevesebb pont lesz antutubanszunyi777: Az új rom meg a format/system sem nyúl a preloadhoz, ami egy hidden partíció, cserébe szépen összegyűlik rajta a kernelek szemete. Ezt a megawipe tudja csak, más nem. Mindegy. Jóvanaz..
-
balazs1022
őstag
válasz
Weeman1 #77483 üzenetére
Elolvastam mindent amit talaltam, csak 3 dolog nem tiszta:
1. Az imei-t azt vissza kell-e majd allitani vagy az uj rom telepitesekor visszaall-e?
2. A megawipe utana downloadmodba (hang le +home gomb + bekapcs.gomb) lehet tenni?
3. 4+1 fileos telepites az nem eleg? Mert az is ujraparticional. Meg ha pl csinalok egy megawipet es felteszem az uj alap romot akkor arra meg ha felteszem a custom rom-t amit hasznalni szeretnek (neatrom 6.4) akkor megint ott leszek h lesz maradvanya a nand-ba az elozo rom-nak. -
Bkrisz9
őstag
válasz
Weeman1 #77211 üzenetére
A 4.3-ra gobdoltam. Melyik ROM-ot lehet rootolni ugy h egy sima újra telepítéssel vissza tudjam állítani gyári állapotra? CM 11-et akarok neki feltenni de külföldön veszi (ausztria) es ott is lakik es ha gond van jo lenne ha annyival meg lehetne oldani nélkülem is a gyári állapot visszaállítását h KIES-el (asszem ez a gyari samu progi. Samsungot en nem szeretem sose volt igy csak nagyjából tudom) ujrahuzza. Vagy ODIN-al ha meg tudom szerezni a gyari szolgáltatos ROM-jat (de ez eleg nehezkes lesz nem tudom honnan szerezhetnem meg)
-
SteveJobs
őstag
válasz
Weeman1 #76792 üzenetére
Fent van a v54.Próbaképp hagytam avval a modemmel ami volt hozzá miközben állítgattam be a telefont.Minden negyedik percben ugrott lefelé az akku szint 1% ot. Ezt produkálja a temasek is ilyenkor már tudom nem jól kezeli az akkut.
Kelzsoca adta az mk6 ot feldobtam nem kell el hinni de jobb lett az akku fogyasztás! De holnap majd többet .Addig próbálom. -
Chrys_
addikt
válasz
Weeman1 #76633 üzenetére
Én próbáltam, valamiért nem működik:
Eredetileg német T-mobile brandinges FW volt a telefonon. Ezt kicseréltem ODIN-nal brandingmentes FW-re, Download módban is OFFICIAL állt.
Aztán 6.4-s CF-Root -tal próbálkoztam. Hibaüzenet nem volt, a számláló is lépett egyett. Viszont még a root checker is azt mondja, hogy nincs root-olva. -
-
Syl
nagyúr
válasz
Weeman1 #76289 üzenetére
VK-ROM v30
Épp az imént raktam fel. Érdekes. -
RawrRr
tag
válasz
Weeman1 #75567 üzenetére
Én teljesen laikusként tettem fel a barátnőmnek úgy, hogy életemben fogtam a telefonját összesen 30 perces kb, mert a gyári ROM eléggé laggos szar volt.
Kb 60 percet vett igénybe utána olvasással, rootolással, CWM felrakással és ROM letöltéssel (ami legalább 25 perc volt hála a kínai szervernek)
-
GtCaT
tag
válasz
Weeman1 #75519 üzenetére
Bocs, h ilyen későn válaszolok - nem voltam gépközelben.
A v20.1 -es ugyanúgy hozza a 4.3 erényeit és hibáit.
(Próbáltam előtte a Revolution-t, az Omegát és a Svájcit is.)
Ezt azért nem teszteltem tovább, mert ez volt az egyetlen, amelyet MTP módban nem ismert fel a Win7 -esem.
Ezzel vált esélytelenné. Futottam 1-2 kört azért, driver ujrahúzás meg ilyenek - de beláttam, h nem ez lesz a nyerő.
Most Neat 6.2 megy, azonnal beültek a driverek, nincs gondom vele. Nyúzom tovább. -
Sanyi.il
aktív tag
válasz
Weeman1 #75289 üzenetére
nincs jelenleg más T-s kártya a környezetembe sajnos. de tegnap már sim kártyát is cseréltettem velük, semmi változás
(#75290) Zorro(hun): hogy lenne letiltve ha éb vásároltam, ki is van fizetve, és fizetem is a számlámat, és nem független a készülék, mondom hogy a T-nél vásároltam
, és soha nem volt még romolva.
-
Axel pRo
aktív tag
válasz
Weeman1 #75116 üzenetére
Na igen, csak akinek bevált az szépen csendben, elégedetten használja, akinek meg nem az idejön nyafogni (elnézést, de erről van szó) egészen addig amíg fel nem szólal valaki az elégedettek táborából, mert ezt élvezi. Értem én, hogy valahogy ez a módja, itt kell levezetni a feszkót név és arc nélkül (nem, nem értem..), mert következmények nélkül itt lehet okoskodni, mert semmi, de tényleg semmi retorziót nem von maga után a dolog, maximum a moderátor mondja: 'ejnye'. De azért talán a az is megérti, aki nagy arccal szólogat egy-egy topikban, hogy ha nem tetszik? Nem nyafogsz, eltolod a biciklit és don't worry be happy. Fizet akármelyikőnk is a topicból a google-nek vagy akárkinek a fejlesztésekért? Joggal támasztunk igényt a "tökéletes" - nem akármilyen - hanem a tökéletes szoftver irányában? "Igen, mert vettünk egy csúcskategóriás okostelefont és..." bla bla. Tavaly vetted, vagy tavaly előtt, azóta pár hónapon belül a második ilyen csúcskategóriás készülék fog kijönni. Ez a XXI. század, Jó reggelt! Senkinek, de főleg nem a gyártóknak nem áll érdekükben, hogy bármelyik telefon, legyen az csúcskategória vagy sem, egy-két évnél hosszabb ideig naprakész legyen. Ezt hívják üzletpolitikának, és senki ne mondja, hogy ez rossz üzletpolitika mert elpártolnak a vevők stb. Esélytelen... ugyanúgy megveszitek Ti is, én is, mindenki. Lehet erről száz oldalas vitát nyitni, lehet egymást megkövezni, lehet okosan hülyéskedni és hülyén okoskodni, de egy szó mint száz, akinek tetszik, annak tetszik, hagyjuk nyugodtan, akinek nem tetszik, az meg tegye meg az észrevételét, mert ezért fórum a fórum, így kerek, de ne százszor írja le ugyanazt más szavakkal, attól nem lesz sem igazabb amit mond, sem jobb vagy rosszabb a szoftver, vagy a multik hozzáállása.
A fenti írásomban nem szándékoztam senkit megsérteni, a személyeskedés is távol áll tőlem, sem pedig a vallási, felekezeti hovatartozása miatt megkülönböztetni, bárminemű hasonlóság csupán a véletlen műve.
További Szép Estét a Hölgyeknek/Uraknak!
-
snow2014
aktív tag
válasz
Weeman1 #73231 üzenetére
pedig a 4.1 angol nagyon frankon mukodott.....jelenleg a 4.3 Vk hasznalom ami nagyon szepen muzsikal eddig......de szeretnem ha gyari rom lenne fent....ezert megvarom a 4.3 tobb orszagra kiadott valtozatat es majd megkerdezem TOLETEK
ki melyikkel van megelegedve, persze ha ki is probalja valaki
-
Smylei30
tag
válasz
Weeman1 #73090 üzenetére
Koszonom!
letoltom azt majd ranezek, igazabol szivesebben hasznalnek 4.4 kitkat romot am a CM sem az Omni nincs meg eleg elorehaladott alapotban de azert majd ranezek 1-2 nightlyra ezek kozul. Talan meg temanak a romjat is kiprobalom. Fuu minek talaltak ki ezt a rootot meg custom romokat
Sok a valasztek es az ember minig valami ujat jobbat akar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest