- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoreg86
csendes tag
válasz
apaszka #42953 üzenetére
igen rootolt a telefon. az apkt nem engedte simán feltelepiteni. mikor meg bemásoltam az apk fájt a system-app mappába, akkor valami problémát csinálhatott, mert azóta nincs gyári időjárás widgetem. nekem pedig tetszik a gyári. Úgyhogy szivesen várok minden ötletet, hogy lehetne visszahozni a gyári időjárás-óra widgetet! köszi
-
Jadro
veterán
válasz
apaszka #42974 üzenetére
Már sehol. 20%-os kedvezmény volt webshopban S3-ra. Nekem a linkelt áraid nem annyira tetszenek. 110-től indul 1 év garival. Gondolom az bolti gari, ami kb vagy van, vagy nincs. Kösz, de kösz de nem.
Webshopos akcióban 96-ért vettem, ehhez persze két évet alá kellett firkantani. Nem csomagra, csak arra, hogy maradok két évig. Mondjuk ezt nem nehéz teljesíteni, lévén eszemben sincs másik szolgáltatóhoz menni. Ráadásul ehhez jár két év gyártói gari + a 2 hónap ugye, mert beregeltem a készüléket.
Ingyen meg semmi sincs. Van most is 0 forintos ajánlat, de cserébe drága csomagra is alá kell írni.
-
spawn21
veterán
válasz
apaszka #42895 üzenetére
Különben az tökre gáz, hogy már senki sem mer venni T-s vagy más szolgáltatós telefont.
Mert mindenki azt hiszi (félig jogosan),hogy az ő telefonja is le lesz tiltva. Pedig vannak rendes alakok is (itt most nem magamra célzok)
Amúgy szerintem holnap visszapártolok eme kecses cucchoz. (még jó, hogy egy valag holmim maradt a régiről)
-
mondomén
őstag
válasz
apaszka #42891 üzenetére
Jó hát a kamera az más tészta, ott azért több dolgon áll vagy bukik a dolog, így a kettőt nem nagyon lehet összehasonlítani. Bár az igaz, hogy aki nem nagyon ért hozzá az megelégszik a nagyobb számmal... Viszont a 2 giga előnyét szerintem nem lehet vitatni, egyértelmű, hogy jobb mint az 1. Az már más kérdés, hogy megéri e a felárat vagy sem.
-
dancsuri
veterán
-
w333
félisten
válasz
apaszka #42884 üzenetére
De nehogy én legyek már a rossz amiért az LTE verziót vettem ... nem dicsekedni akarok vele, csak most volt egy ilyen lehetőség hogy olcsóbb mint a sima S3 és +1GB/Ram van benne én ezért választottam ezt a verziót
Ha most kb.20-30ezerrel drágább lett volna, akkor én is a sima S3-at veszem meg -
w333
félisten
válasz
apaszka #42868 üzenetére
Rádió nem érdekel
Az akku minimálisan rosszabb a 4G miatt, viszont gyorsabb az internet
Jah és 2GB/Ram van benne(#42869) tipuka
T-mobile és Fekete
(#42870) kengyel:
Az sima S3 is egy nagyon jó kis telefon , de most volt ez a lehetőség és nem hagyhattam ki és mivel 2 évre terveztem így szerintem kell neki az a 2G/RAM
Mikor vetted a sima Galaxy S3 ? -
válasz
apaszka #42868 üzenetére
a rádió hiányozhat valakinek - én mobilon például sosem hallgatom, amúgy meg havonta egyszer, amikor a fodrásznál ülök 30 percet, mert ott mindig szól -, de az akkumulátoros üzemidős különbség nem igazán érzékelhető.
sokan azt hurrogták - látatlanban - az lte hálózatra is, hogy azon majd biztosan jobban merül a telefon, mert a 3g/h/h+ is jobban húzza az akkumulátort, mint a 2g, de nem, saját tapasztalatból mondom, hogy az lte nem problémásabb akkumulátoros üzemidő szempontjából, mint a 3g/h/h+ hálózatos használat.gyuri81; nem kizárt, hogy töredék idő alatt jobb lesz az lte lefedettség, mint évek alatt a 3g.
utóbbival már nem is igazán foglalkoznak, lesz olyan terület, ahol csak edge van, 3g nincs, nem is lesz, de lte igen. -
Gizmo94
veterán
válasz
apaszka #42813 üzenetére
Kösz.
Szerintem csont szar lett, de csak úgy jött..
Yeffy: Szerintem ez a lábbal védő reflex mindenkiben benne van, csak nekem még sohasem jött ösze.
Még idáig mindent csak elrúgni sikerült, különböző irányokba, sőt, egyszer a szegény E720-ra még rá is léptem.. Nem vagyok egy Messi, na.. .
Spawn:
Sok sikert a visszacseréhez!
-
válasz
apaszka #42745 üzenetére
igen, ez is fontos szempont, ér annyit nekem is az, hogy vigyázok a telefonjaimra - nem teszek mellé semmit a zsebbe, nem teszem le koszos és/vagy érdes felületre...stb -, mert aztán nem nyomott áron viszik el, hanem korrekt összegért és néhány napon belül, mert kifogástalan állapotban adom el.
a felsőbb kategóriában simán 10 - 20 e ft többletet is jelent(het) a kifogástalan állapot, és egyik telefonom sem állt még hetekig az aprón, napokon belül elkelt, de én sem vennék meg valamit, ha leharcolt a külseje, mert akkor azt úgy is használták, illetve én sem használnám örömmel, ha összekarcolásznám, szeretek kifogástalan állapotú cuccokat használni, és ez nem csak a mobilteelfonra igaz, hanem notebook...stb, szóval minden másra is.
az is megérthető, ha valaki például munkaeszköznek tekinti, és nem feltétlenül vigyáz rá, illetve nem zavarja ha karcos/karcokkal teli eszközt kell használnia, valamint nem problémázik rajta, ha csak olcsóbban és később/nehezen tudja eladni emiatt, mindenkinek a saját döntése a dolog. -
Yeffy
veterán
válasz
apaszka #42587 üzenetére
így is jó, modnom, ha volna lehetőségem, úgy csinálnám, h előfizu ketyeg magában, mellé meg veszem a független, ofisöl garis telót.
bár, itt már jó a T-s is, a magentás szutykokat ugye egykönnyen ki lehet pattintani a gyári romból, meg ugye feltehető 50 féle rom, szóval itt már az sem szempont, mivel eddig emiatt szerettem volna független telókat. (na jó, egy kettő volt) szolgáltatónak csak magentázok, szóval a kártyafüggetlenség most már nem feltétlen előny számomra...
-
DjBlero
őstag
válasz
apaszka #42506 üzenetére
iratkozzatok fel a youtube csatornámra és mindig tudni fogjátok ha új mixet csinálok
most ez a legujjab csak még nincs a youtube on fent [Dj.Blero - New Hungary Mulató mix]
-
Jaffa75
őstag
válasz
apaszka #42463 üzenetére
ez egy nagyon szép lista...
Én általában a "zabálósok" közül a Map-Streetview kombó mellett a gyári videó és zenelejátszót jegelem, de nekem az FB a közellenség
!
A lényeg hogy a listában szereplőkön túl ne nagyon semmit - gondolok itt többek közt ha az "utolsó" launchert is lelövöd, nem lesz kezelőfelületed(én már 1x megcsináltam
- de a laptopról megoldottam)..
A root-unroot pedig nyomtalanul eltüntethető...
Bagoly: ezt az alkalmazáskezelőben a futó appoknál láthatod (illetve hogy mennyi a szabad RAM a rendszerben)!
-
Varszegig
veterán
válasz
apaszka #42398 üzenetére
Ha elkezdi húzni az időt, akkor azonnal a paypallal vissza kel venni a pénzt. Ezért jó a paypal. Átutalással soha nem fizetni, mert akkor ha nem kapsz árut, akkor nem tudod a pénzed visszaszerezni. Csak kártya/paypal. Chargeback, és jónapot. A bank mindig a Te érdekeidet védi, azaz ilyenkor az eladónak kell az igazát bizonyítani, de neked meg az már mind1
45 napot soha ne várj. Ami nem jön meg 3-4 alatt, az már nem is fog.
-
szimike79
őstag
válasz
apaszka #42398 üzenetére
Nem árt azért figyelni hogy mennyi idő telik el a megrendeléstől. Megőrzöm a visszaigazoló email-t, így tudom mikor rendeltem. Valamint az ebay-en is van értékelési rendszer, top seller-től érdemes rendelni, akinek szinte 100%-os az értékelési rátája. A nilkinem 3 héten belül itt volt, úgy hogy benne volt a karácsony+szilveszter is.
-
Gizmo94
veterán
válasz
apaszka #42035 üzenetére
Autós topik lettünk..
Én sok keményvonalas BMW-s arccal szemben nem vagyok sem Suzuki gyűlölő, sem japoellenes. A Suzuki egy kisautó, ami amire gyártották, tökéletesen tudja. A régiekben meghaltál, ha nekimentél eggy csigának, az újabbakban már nem. Nincs semmi bajom a japánokkal, összesen csak mást szoktam meg, de jó autónak tartom őket.
-
rankesz
veterán
válasz
apaszka #41579 üzenetére
Pulzálós led az új kernelben jó féle lett, még nekem a zram is tetszik mert multitask sokkal jobb lett érzésre
Viszont JKay annyiból gáz hogy nem lehet csak úgy az értesítő led színeit variálni, ahhoz már az apk-t kell decompile meg recompile-olni, az meg nekem annyira még nem megy csípőből, időm meg nem nagyon van beletanulni. -
HUTCHDB
nagyúr
-
FrankMonzano
őstag
válasz
apaszka #40856 üzenetére
Jaja ezert linkeltem ! Kb reggel 8 ota kisebb szunetekkel 11ig onnan meg folyamatosan forumoztam meg net. Lementem cigi,kaja,ilyenek. Nekem nem nagyon tekeri szerencsere a mediaszervert (kopp-kopp). Szerintem darabonkent valtozik ez a dolog. Ki milyet fog ki. Ezt figyeltem meg.
Szerk : Dani gondolom nem akarja eladni,jameg az mar nem is garis,ha elsok kozott vette
.
-
spider80
őstag
válasz
apaszka #40552 üzenetére
Azért még egy dolgot megpróbàlhatnàl: usb kàbel csere a gyàri töltőn. Nekem gyàri töltő, gyàri kàbellel 4.1-es frissítés óta szinte semmit nem tölt (hasznàlat közben töltve merül), màsik kàbellel gyàri töltő tökéletes. Plusz minden màs töltő is. Csak a gyàri kàbellel van baja.
-
laci0530
senior tag
válasz
apaszka #40552 üzenetére
Értem, akkor valószínűleg tényleg a gyári töltők hibásodtak meg, csak fura volt, hogy szinte egyszerre. Annyi még a témához, hogy a yank kernelben lehet módosítani a hálózati/usb töltés paramétereit, de látom, benne vagy a témában, meg ez tweakekkel is megy, itt meg gyakorlatilag hardveres a hiba, nem érne semmit.
-
Gizmo94
veterán
válasz
apaszka #40553 üzenetére
Van narancs téma pl, ami egy jó szín, bár enyhén lejáratták, XD , de a szín erről nem tehet, és van piros is. Régebben a second romom narancsvörös témával volt, hogy menjen az autó műszerfalához. Ha kocsiban használtam, azt töltöttem be..
Zolii44 Be hát. Amoled mindig beéghet.. De nekem pl. még egy sem égett be látványosan.
-
laci0530
senior tag
válasz
apaszka #40545 üzenetére
Mielőtt rendelsz új töltőt, azért egy hardreset és kernel csere még lehet, hogy megérne egy próbát. Rootolva van a telefon? Akkor egy "battery calibration" [link] is szóba jöhet. Ha esetleg már ajánlották előttem és megcsináltad, akkor nem szóltam semmit, nem olvastam vissza túl messzire ma.
-
Gizmo94
veterán
válasz
apaszka #40542 üzenetére
Nem tudom mi ez a hisztéria a kékkel? Nem vészes a dolog. Csak kék témákat használtam mindig inkább nagy fénerőn és még sosem égett be a kijelzőm. Az S2-n egyedül az akku ikon fehér köralakú sávja égett be, de az is egy év után és csak kék tesztnél látszott nagyon halványan, amúgy észrevehetetlen volt. És ha beég? Kérdés nélkül cserélik garanciában, Nem értem ezt a vergődést..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest