- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Eurós ártippek a Redmi Note 14 családhoz
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz Ghostman78 #43896 üzenetére
értem. lehet, mondom, nem ismerem ezt a versenyt, wrc-t se nagyon követem már...
de akkor igazolást nyert az állításom, miszerint lehet - sőt, tuti - h átépített, pl WRC, és ilyen, spéci építésű kocsikban jók, de alap, szériaautókban (számomra) nem kifejezetten "alternatívák", egy két kivételtől eltekintve...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz DjBlero #43895 üzenetére
a lányok sem....
szerintem nagy sláger lesz...
kis érdekesség, hogy az énekes igen ismerős lehet.
ő az!(#43896) Ghostman78 !
azért régen nagyon ott voltak a szeren!
[link][ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
senior tag
nem átépített hanem kifejezetten erre a hegyi versenyre épített kocsikról van szó
150 kanyar,20kmes táv,1500 méteres színtkülönbség
átlag lóerő kb 1000,szóval már csak ezért sem érdemes legyinteni a franciákra
idén ők lehetnek a titkos favoritok
aztán persze majd meglátjuk...
de pl itt 4 karikás kocsi nincs -
HUTCHDB
nagyúr
hát ez a miui v5 még mindig nem az igazi, csak akadozik...nekem.
ZENE:
múltkor már volt itt szó 1-2 jó kis muzsikáról, most nekem ez eléggé tettszik: [link]" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Yeffy
veterán
válasz Ghostman78 #43891 üzenetére
na mindegy, azt nem ismerem, de gondolom, hasonlóan átépített vasakkal mennek...
dancsuri: ok, akkor megnyugodtam, thx... holnap repül is fel, miután lassan 500 órája megy egyhuzamban a telóm...
-
senior tag
-
Yeffy
veterán
válasz Ghostman78 #43885 üzenetére
jó, szerintem a WRC meg a szériaautók között van egy hangyaf_sznyi különbség, nem?
a korábbi C4 (tán? ) WRC-je jöhetne...
de alap szériautókból nekem egy se kéne. talááán esetleg a Megane RS, az új. talán. de semmi más, nem az én világom...
mondom ezt úgy, mintha valaha is k_rvára lenne pénzem ilyen kaliberű autókra balkániában...dancsuri: v44.3 van nálam leszedve, az is okés?
-
-
senior tag
-
Yeffy
veterán
válasz Ghostman78 #43876 üzenetére
az igen...
jó neked, penge kis gép...
még jó, h nem szutyok csigazabálós...nekem valaki? Omega 4.2-ben tényleg bugos a kamera? hétvégén ezt tenném fel...
-
feketepeti
aktív tag
Meg mindig a cf autoroot, Odin a legegyszerűbb rootolási mód?
-
senior tag
válasz Laraxior #43874 üzenetére
az-az
nem szar
főleg a napi 350-400 km-es országúti vezetésre
'sima' ABT chipes első körben + sport légszűrő, de kap 1-2 motor hack tuningot a jövő héten
csak megvártam direkt a nyári gumis időszakot
200nál is húz szépen a +300LE ,ahogy mondodha én váltok akkor 6 alatt egy minimállal
+58 lóerőt kap még...[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Ghostman78 #43873 üzenetére
ó, akkor ez a 3.2-es quattro FSI motorral... Biztos élvezet vele előzni Márhogy, 180-as tempónál...
szerk.: 7.1 alatt van 100on, és chippel? Vagy mit bütyköltél rajta 6.5?
[ Szerkesztve ]
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
senior tag
-
Kh@oSz
aktív tag
Ki szeretném próbálni ezt a MIUI V5-t mert látom kezd alakulni. Jelenleg cm10.1 van fenn és siyahkernel.
A kérdésem hogy simán mehet fel dualbootba a miui ? -
Oceanus
tag
válasz Oceanus #43692 üzenetére
Sziasztok!
Hát végül teljes hard reset lett belőle nem mentegettem én le semmit a telóról mert közben is kifagyott... Szóval a lényeg hogy az a problémám hogy a teljesen gyári teló is kifagyott miközben telepítettem fel rá a régebbi programokat... Ez már akkor csak gariban lesz m egoldható vagy esetleg van valakinek ötlete még ezen kivül?
Ember tervez, Isten perverz!
-
Laraxior
titán
válasz Ghostman78 #43867 üzenetére
Az Citroen az aláírásodban? Saját?
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Bajban vagyok.. Omega v44.4, vagy Ultima 12.0?
Hálistennek van kinálat bőven""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
senior tag
-
apaszka
veterán
Uraim, hölgyeim!
Van egy gyári állapotú S3 mam! Minden klappol,a hang is faxa! Fóliás,gyári független 19 hónap garival! Kék!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Laca1212
őstag
Sziasztok!
Accuweather-nél mit jelent az automatikus görgetés? -
-
Frozzy
őstag
válasz a.t.t.i. #43852 üzenetére
miui 3.4.19 jelenlegi legfrissebb. én is ezt tettem fel. KIRÁLYSÁG!
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
srq2
csendes tag
S3 LTE-n mennyi foglalt/összes memóriát ír a Feladatkezelő / RAM fülön?
-
srq2
csendes tag
Jó, mindegy LTE lesz és kész csak találjak fehérben..
-
szimike79
őstag
válasz kelzsoca #43845 üzenetére
Én páromnak a gyári T-s rom-on letiltottam minden T-s cuccot, valamint minden olyan Samsungos alkalmazást, amit nem használ. Restart, és lőn 360-370 mega szabad ram a 170 helyett. Pedig a facebook-os hóbelebancot nem is tiltottam, mert használja. Viszont a teló érzhetően simább lett, kevesebbet gondolkozik.
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
srq2
csendes tag
válasz Zsolaf #43844 üzenetére
Ajjj, de hát épp ez az, hogy azt lövi ki, amit használok És azt nem amit sosem használok.. Hogyan kell letiltani? Mert ha kilövöm, vagy csinálok egy RAM tisztítást akkor pár másodperc és újra betölti őket.. De már azt is kipróbáltam, hogy kitörlöm a system/app-ból, pl. az S Voice-t mert nekem nem kell. De úgy látom, hogy mindenáron tesz akkor valami mást a helyébe, amit sosem használok... pl. most már ott van a Google+
Úgy látom a megoldás inkább valami olyasmi lenne hogy bizonyos appokat (pl. esetemben GTA3) whitelist-re tesz, tehát bármi van, az marad és inkább a sallangot lövögeti ki, ha memória kell.. Tud erre valaki valamit?
Ja, amúgy meg bocs a bunkózásért, de hirtelen nagyon arrogánsnak éreztem azt a leszólást, szóval sértett.. De lehet félreértettem..
-
w333
félisten
-
kelzsoca
félisten
Azért lövi ki, mert a rendszer alkalmazás/alkalmazások prioritásban előnyt élveznek, jelen esetben egy játékkal szemben.
Amit tudsz tenni ezzel:
1. rootolt készülék esetén, kidobálod az appokat, vagy direkt rossz jogokat állítasz be nekik, így azok nem tudnak indulni, de a system-en elférnek, adott esetben bármikor újra aktiválhatóak, így lényegében ki lehet "takarítani" a gépet a sok hülyeségtől.
2. a Beállítások-Alkalmazáskezelő-Összes fülön felsorolja az összes fent lévő alkalmazást, és a többségnél a Letiltás funkció is működik.
3. Felteszel egy olyan rendszert, ami gyári, de rendesen ki van herélve, és elvileg nem fogja kilődözni a rendszer a számodra fontos alkalmazásokat.
4. Felteszel egy custom romot, amiben az S-appok száma a 0 felé közelít, és a szabad ram, még belakott állapotban, aktív használat során is 3-400mb körül alakul. -
Zsolaf
addikt
-
srq2
csendes tag
De ha ez így jó, mert ha egy évben egyszer megnyitom valamelyik nagyon feature appot, "akkor aztán azonnal töltődjön" alapon, oké, elfogadom.. De akkor az 1 GB RAM kevés az S3-ba, ennyi... Mert szerintem nem valami extra elvárás az, hogy kilépek, akármit csinálok, akármennyi weboldalt megnézek, akármennyit facebookozom, amikor visszalépek, ugyanonnan folytassa, ahol abbahagytam. És ne az S Xxxxxx, S Yyyyy és S Zzzzz alkalmazásokat őrizgesse, ha kell, ha nem, mindenáron a RAM-ban.
Vagy még egyszer: akkor tettek volna bele több RAM-ot, mert most adhatom el az S3-at, mert ezzel én így nem nagyon tudok együtt élni, és gondolkodhatok egy S3 LTE-ben, reménykedve, hogy a 2 GB elég, és nem pocsékolja úgy el a rendszer, hogy mondjuk "óóó van hely, akkor töltsük be az összes létező sosem használt feature appot, az éppen futó játékokat meg lőjük ki ha nem fér el!"
[ Szerkesztve ]
-
srq2
csendes tag
válasz kelzsoca #43832 üzenetére
Itt nem arról van szó, hogy nem hallgatok a "hozzáértőkre".. hanem arról, hogy ez így kb. semmit nem ér. Világosan leírtam mi a problémám, kedves "túl magas lesz" bunkó.. Kicsit sem ismersz, fogalmad sincs mihez értek, mihez nem, de azért magyarázol, gratulálok..
Most tettem fel az Andvanced Task Managert.. Leírom még egyszer mi a baj. Ebben a progiban jól látszik, hogy van összesen kb. 80-90 MB szabad memóriám, úgy, hogy egyáltalán nincs teleszemetelve a teló. Tudom, tudom, ez így jó.. Foglal az S Suggest, az S Voice, 20-30 MB-okat apponként, meg még egy csomó hasonló okosság, amiket sosem használtam, nem is fogom.
Lényeg: játszom a GTA 3-mal mondjuk. Az ugye megeszik kb. 100 MB-ot. Küldetés közben nem lehet menteni, mert így találták ki, mindegy. Elvileg ez nem gond, hiszen nagyon multitaskos az S3-am. Kapok egy üzenetet Facebookon. Kilépek a GTA 3-ból, mondjuk úgy, hogy Home gomb hosszan és kiválasztom a Facebookot.. A Facebook is eszik rendesen, kicsit mászkálok benne, nézelődök, majd gondolom visszatérek a GTA 3-hoz.. Megint Home gomb hosszan és kiválasztom a játékot. De nem ám onnan folytatja ahol abbahagytam, hanem betölti újra, mivel már kilőtte a ramból.. Tehát elvesztettem amit addig játszottam :/ Ha csak az sms-eimet nézem meg, akkor semmi gond, ugyanonnan folytathatom a játékot, ahol abbahagytam, mivel az gondolom nem kér annyit, mint egy weboldal, vagy egy fb..
Eljátszottam újra az esetet és mielőtt visszaléptem volna a GTA-ba, megnéztem az Advanced Task Managerrel, hogy mi történik. Csak annyi, hogy az S Suggest, az S Voice, az AllShare, a Google Play szolgáltatások, a Térkép, az S Tervező stb. fut fejenként 25+ MB-ot foglalva (nem tudom mikor használtam ezeket utoljára, vagy valaha....), de a GTA 3-at kilőtte a rendszer, nincs már a listában, amivel amúgy éppen játszottam.. Ahelyett, hogy azokat lőné ki amiket SOSEM használok.
Sajnálom, hogy ilyen nehéz a felfogásom és képtelen vagyok megérteni, hogy ha ram kell a rendszernek, akkor miért nem azokat az appokat lövi ki, amiket sosem használok és miért azt amivel éppen játszottam, ráadásul egy olyan játék, amiben nem lehet bármikor menteni az aktuális állást.
[ Szerkesztve ]
-
ricsik
őstag
Hol lehet kikapcsolni, hogy a gyári navigációban ne legyen női és férfi bemondás is egyszerre. Valamit az egyik mond, valamit a másik. Nagyon idegesítő.
-
bencze
senior tag
válasz kelzsoca #43832 üzenetére
Gondolom a Microsoft is erre a rizsára hivatkozva akarja lebutítani single taskingra a Windowst. A valóságban van egy csomó alkalmazás amit nem akarunk folyton futtatni, meg vannak olyanok, amelyeket igen.
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
kelzsoca
félisten
Pedig nem ártana azokra hallgatni, akik értenek hozzá, és nem azoknak hinni, vagy olyan dolgokon lovagolni, amit olyan userek mondanak, akik még felhasználói szinten sem ismerik az Androidot.
Javaslom a memóriakezelés megértéséhez ezt elolvasni, és mindenkinek, aki egy kicsit jobban meg szeretné érteni, hogy Android alatt miként történik a RAM kezelése:
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz koxminator #43822 üzenetére
ránézek, köszi
esetleg még ötletek?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #43825 üzenetére
a samsung tw betegsege megoldva!!!
az uj miui-n olyan gyors a nevek a hivasnaplo es az sms megnyitasa, hogy nem hitteem a szememnek!
aki kiprobalja, jelezzen mar vissza, hogy nala mi a helyzet!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
biroatis
tag
Sziasztok!
nagynéném vett egy s3at hétfőn és az a gondja, hogy nem hallja az akivel beszél... :/
mikrofon nincs lenémitva..más infot nem tudok!help pls
www.expertnet.hu//Samsung Galaxy S6 (gold) 6.0.1//Samsung UE40F7000//Xbox360 250GB
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #43814 üzenetére
feltettem a mai miui verziot.
a launcher megjavitva, az egesz jobb, viszont a mappa megnyitasnal van akadas.
DE ez mar van olyan jo, hogy nalam egyenlore marad!
aki szereti a miui-t, annak erdemes kiprobalnia!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
htw
tag
válasz Tarantula33 #43812 üzenetére
Az hogy lassan lép be, látszik hogy gondolkodik. Nem mintha nem lenne rá fél másodpercem, de ezt a blade is tudta kb. Ennyi a bajom. Ezért még nem vágom földhöz.
-
koxminator
senior tag
ha jól látom, akkor az ANdroid Revolution HD 30.5 az még 4.2.1-es (a korábban kiszivárgott XXUFMB3-ra épül)
[ Szerkesztve ]
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
htw
tag
válasz balazs0102 #43811 üzenetére
Eddig root és titanium backup-pal fagyasztgatom a progikat. De szerinte kipróbálom a fentebb említett romot.
-
srq2
csendes tag
Jaj olvasgattam a ramról xda-n.. A sok nagyon okos egyből megmagyarázza, hogy az direkt jó, hogy az Android ilyen, hogy alig van szabad ram memória, mert így cachelve vannak az appok stb. és a legtöbb dolog hamarabb be tud tölteni ha megnyitod és ha elfogyna a ram akkor az Android milyen okos mert kilövi ami nem kell és blablabla...... Így van! Kilövi például a GTA Vice City-t szó nélkül!! Olyan okos azért!!
Mert kellett a ram mert meg mertem nyitni mellette egy weboldalt, meg a facebookot de amúgy kb. semmi nem ment a háttérben mert rendszeresen törlök minden futó alkalmazást.. A lényeg, hogy az S-Voice meg a többi felesleges cucc az ramban van ha kell, ha nem.. (igen nekem felesleges, mert soha nem használom és ez az én telefonom, tehát hozzám kellene alkalmazkodjon), de olyan okosan kezeli a ramot, hogy nem azokat lövi ki ha kell memória amiket soha nem használok, hanem amivel éppen játszottam! És ha nem volt elmentve akkor "multitask" ide-oda, buktam az állást, kezdhetem elölről... De ha csak az sms-eimet nézem meg akkor visszaléphetek a játékba, pontosan onnan folytatva mentés nélkül ahol abbahagytam.. Ja és ne jöjjön senki azzal, hogy miért nem mentettem el.. (A GTA-ban nem lehet csak úgy menteni misszió közben..) Elég stresszes így kilépni belőle akárcsak azért, hogy megnézzek egy üzenetet..
-
Yeffy
veterán
-
feketepeti
aktív tag
-
-
hdekakas
senior tag
Abban tud valaki segíteni, hogy a Galériában hogyan lehet megváltoztatni, hogy mi legyen az album borítóképe? Kb 500 képem van egy albumban, és pont egy olyan képet rak be borítóként amit nem kellene.
Arra sem tudok rájönni hogy mi alapján vannak egy albumon belül rendezve a képek, mert a fényképező albumában időrendben vannak, de máshol már össze-vissza. -
natë
nagyúr
válasz feketepeti #43808 üzenetére
Jól megy az, csak kék mindenhol és xar a kamera.
-
feketepeti
aktív tag
Elromolgattam az utóbbi időben én is, de valahogy egy jónak tűnő cucc is elkezd hülyéskedni idővel. (pl Omega)
Visszatúrtam most a pit -es odinos megoldással a gyárit.
De a TW idegesít...
Facé nem megy jól a CM10.1, esküszöm az tetszett a legjobban.
-
kmisi99
addikt
Hogyan tudom az efs mappát visszaállítani? Megvan .tar fájl ként akkor odinnal be kell tallózni a pda részbe és fölrakni?Már mindegy megoldottam minden jó.
[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
Ha kigyomlálod a bloatware-eket és white list-re pakolod azokat az appokat amiket nem akarsz újratöltve látni, akkor nem lesz gondod a TW-zel.
(#43805) HUTCHDB :
Ha a launcher, mappa lag eltűnne, már raknám is fel. Gyanús, hogy nem fog egy ideig....érdemes lenne kipróbálni a Playről letölthető MiUi launchert, bár szerintem az nem fut 5-ös alatt.[ Szerkesztve ]
-
htw
tag
Sziasztok! Egy hete én is beléptem az SIII-asok táboráb. ZTE Blade-ről váltottam. A méret abszolút nem zavaró, sőt én szeretem. A laggolás viszont kicsit kiábrándító és itt nem csak a tárcsázóba való belépésre gondolok. A kedőképernyőre való visszatéréskor is előfordul, hogy újratölti azt. A gyári galériából kilépkedés nagyon idegesítő (QuickPick most már megoldotta). Érdekes hogy a Bladdel készített Lapse It Pro videókat Skiftával kirakja az LG tv-re, de ami a sajátja, arra azt írja, hogy ismeretlen formátum. Lényeg a lényeg a TouchWiz-zel (MotionWiz) semmi bajom, de a sebességen kicsit növelni kéne. A samus extrák viszont kellenének, gondolom így a CM kiesik. Én a SynergyROM-ra gondoltam. A MultiWindow továbbfejlesztése tetszik benne. Erről valami vélemény? Használja valaki? Esetleg más alternatíva?
-
Vic61
senior tag
válasz Ghostman78 #43782 üzenetére
"Veszély: rosszindulatú programok a láthatáron! "
...ezt nem értem...igaz, kipróbálva nem az én világom, mert a 4.2.2 CM jobban bejön, de korrekt, szép munka...
Más: Érdekes, hogy a GS fülese szemre tökolyan, mint a GS3-é, mégis hibásan működik...még jó, hogy kipróbáltam a sajátjával, mielőtt "szétkaptam" volna szoftverileg a telót....
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Fold
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
- Iphone 12 Pro max 256Gb (sok tartozék!)
- Apple iPhone 7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple, csak eSIM!, független, +szilikon tok, képernyővédő üveg
- ÚJ, bontatlan iPhone 16 PRO MAX 256GB desert titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone XR 64GB Product RED 93% akksi
- Iphone 12 teljesen új
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 Plus 128GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest