Meglepetés frissítést kapott a Galaxy S7 és S8 is

A két régebbi csúcsmodell GPS-hibát javítót csomagot kapott, más nem változik.

Fontos frissítést kaptak a Samsung közel hatéves csúcstelefonjai, a Galaxy S7-ek és Galaxy S8-ak. Igaz, a legújabb One UI nem érkezik meg és az Android verzió sem vált a legfrissebbre, de érdemes telepíteni a csomagot, ugyanis fontos javítást tartalmaznak a GPS-hez. A Galaxy S7-en és S7 Edge-en a G93xFXXU8EVG3-as firmware tartalmazza a javítást, a telefon pedig marad a legutolsó 2020 novemberi biztonsági szinten. Az S8-ak esetén G95xFXXUCDVG4 szám alatt kell keresni a GPS-korrekciós csomagot, de a telefon marad a 2021 áprilisi biztonsági javításon.

A Samsung Galaxy S7 edge, balján az S8-cal, jobbján pedig az S8+-szal
A Samsung Galaxy S7 edge, balján az S8-cal, jobbján pedig az S8+-szal [+]

Mostanában hasonló javítást adott ki a Samsung az első generációs Galaxy J7-hez is, ami 2015-ben került a piacra. A GalaxyClub arra számít, hamarosan az S6-ok és az S9-ek is jelezni fognak egy hasonló letölthető csomaggal, amik szintén a GPS-t javítják.

Azóta történt

Előzmények

  • Kapott egy meglepetés frissítést a hétéves Galaxy J7

    Nem fukarkodik a Samsung mostanság a frissítésekkel, de a hét évvel ezelőtt bemutatott modell esetén meglepő a csomag érkezése.

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

  • Samsung Galaxy S7 - páratlan galaxiS

    A Samsung legújabb zászlóshajója ránézésre nem tűnik a haditengerészet forradalmának, a tavalyi flottaparancsnok mégis veteránnak érződik, amint a fedélzetre lépünk, pláne, ha a gépházba is lenézünk.

  • Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán

    A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.

Hirdetés