-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
#67656192 #15341 üzenetére
Csak saját felelősségre kellő körültekintéssel!
Az s8 valamivel másabb mint az elődje van ami nincs is benne van ami meg új.
Nálam BK-val ezek vannak nagyjából ignorálva :
System :
Ant hal szolgáltatás
Bixby összes /6db/
Chrome
Dictionary
Excel
Gr vr service
Google
Google vr szolgáltatások
Időjárás előrejelzés
PowerPoint
Pénzügy /yahoo/
Reminder
Samsung Dex home
Samsung Pass
Sportágak /yahoo /
Térkép
Ébresztés hanggal /Bixby /Bloatware:
Briefing
Carmode stub
Chocoeukor
Cooleukor
Facebook/mindhárom egymás alatt /
Felh kézikönyv
Gearvr setup wizard stub
Hangszolgáltatás/svoice/
Időjárás
Onedrive
Roseeukor
Történet szerkesztő
Voice assistant
Élő háttérkép választó. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
#67656192 #15275 üzenetére
Nézd, a múlt héten végig úgy merült a telefonom, mint a nyeletlen balta. Áttúrtam a beállításokat, az appokat, de nem segített az üzemidőn semmi. Pénteken este bekapcsoltam az energiatakarékos üzemmódot (a simát, nem a hardcore-t), másnap sokkal kevésbé merült az S8+, de még mindig nem volt az igazi. Tegnap viszont újra aktivizáltam mindent, az AoD-től kezdve a processzor teljesítmény maximálisra növeléséig, viszont a Chrome-ot használva böngészésre, a gyári appot pedig letiltva a BK Disablerrel. Több, mint 6 órás SoT jött így ki, ráadásul maradt még az aksiban 16%, amikor feldobtam este a QI töltőre, ami összességében nekem több, mint kielégítő. Ma meg ugyanazokkal a beállításokkal, de a gyári internet appot használva, már most úgy merülök, mint a múlt hét elején, amikor először jelentkezett a probléma.
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz
#67656192 #15179 üzenetére
Köszönöm szépen a tanácsokat. Remélem így javul a sot időm.
Neked is pacsi Pubilol.
Ezek be voltak kapcsolva nálam de nem is használtam őket így most mind ki vannak kapcsolva.
Érdekes azért hogy kábé 2 héttel ezelőtt (a frissítés előtt) még megvolt a 6 órás sot időm energia takarékosság és appok kilövése illetve törlése nélkül is.
Szégyen hogy most meg kapcsolatni meg tiltani kell amit lehet hogy normális sot idő legyen.Viszont most az jutott eszembe hogy nem lehet hogy a Bixby frissítésének közé lehet a gyatra sot időhöz?
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz
#67656192 #15157 üzenetére
"Hely adatok, fitnesz programok, diag adatok, statisztikák, marketing információk, gplay zene/film, játék, szinkronok, távoli eszközök stb számomra felesleges dolgok off. Google helyes beállítása"
Annyit még kérhetek segítségnek, hogy ezeket 'hogyan illetve mivel offoltad?
Valamint hogyan zajlik a Google helyes beállítása?
Végtelenül hálás lennék ha ezt is megosztanád. Hátha jobb lesz az akkuidőnk.Nekem például már közepes energia takarékos mód van, Facebook törölve, fényerő 35%, általában netezés, hívás, nincs játék és zene... és így is 5 óra sot. (android rendszer mostanában valamiért több egy kicsit mindig mint a kijelző idő).
Köszönettel :
Zsolt -
törölt tag
-
janosibaja
őstag
válasz
#67656192 #14607 üzenetére
1. Van valami tapasztalat róla, hogy mikor kijönnek a havi frissítések, ez nem borul fel, mint Bixby remapperek?
2. A letiltott appok nem frissülnek többé?
3. Megtennéd, hogy leírod, mely appokat tudtad "mellékhatások nélkül" letiltani?
4. Bixby-ből van vagy négy rendszerfájl: ezeket mind letiltja? Az a helyes sorrend, hogy bk package-dzsel letiltom a Bixby-t, aztán ráküldöm a mobilra a Bixby Remappert (melyik működik az augusztusi frissítésen?), s akkor már nem fog egy pillanatra sem bevillanni a gombnyomásra a Bixby, hanem a remapperrel beállított program ugrik elő rögtön?
Ezer köszönet!
-
Mr.Silkó
veterán
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
#67656192 #14341 üzenetére
Jöjjenek akkor a képek:
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
#67656192 #14139 üzenetére
Köszi srácok, mindkettőtöknek!
Közben egy sima újraindítás után megint működik gond nélkül az értesítő led, aminek felettébb örülök, ugyanis nem szívesen vittem volna ilyen apróbb hibáért szervízbe a telót, nem érte volna meg az esetleges sérülés, karcosodás kockázatát.
polonic
De hiszen ott van az Outlook mellett az alapértelmezés! Lehet, hogy inkább magában az alkalmazásban kellene állítanod, mert itt úgy tűnik, hogy minden rendben van.
-
-
kengyel
nagyúr
válasz
#67656192 #13798 üzenetére
Már a tok kérdését megoldottam, valami belebújtatós tok kellene. Most arra vadászok a neten, egyenlőre még nem találtam.
Tud valaki itthoni bőrtokot hozzá, amibe bújtatni lehet ?
Hasonlót keresek, csak jó az olcsóbb is.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
#67656192 #13195 üzenetére
A képeltolódást nem minden téma alatt csinálta. A navbar kivilágosítást viszont állandóan. Nem is múlt el míg vissza nem állítottam a mobilt alapbeállításra. A téma színeinek használatát is hiába állítgattam.
És hát véletlenszerű volt, hogy a Nova indítása után mennyi idővel. Úgy hogy nálam a Nova egyelőre felejtős.
A CM launchert kezdtem nézegetni, annál nem láttam ezeket a hibákat. (még) -
janosibaja
őstag
válasz
#67656192 #9879 üzenetére
Sajnos nagyrészt az.
De számomra van egy pozitív megközelítése a dolognak. Az előző mobilom OnePlus volt, feleennyibe sem került, nagyon élénk, "szakmai" a topicja. (Most is az.) Állandóan rootoltunk, hegesztettünk, ROM-okat telepítettünk... A S8 azonban - nekem - nem hibátlan ugyan, de jó, ahogy van.
Nem matatok rá új kameraszoftvert, mert jó a gyári. Nem kellenek hackelt feature-k, mert a gyári szinte mindent tud, amit előtte nagy nehezen rápakoltam a OnePlusra. Nem áll le, nem indul újra. Tudom, akku üzemidő, meg reccenések - zongorázni lehetne csak a különbségeket. (Árban is, csakugyan.)
Szóval, ha így nézzük, mivel foglalkoznánk mással itt, mint amivel.
-
-
Kud1988
csendes tag
válasz
#67656192 #9868 üzenetére
Még S5-nél a gyári füles egyik fele szálszakadt volt. De már a dobozból kivéve, első használat közbe jelentkezett a hiba ugye. Hol szólt a jobb oldali füles, hol nem ahogy mozgott a kábel.
Samsungnál beregisztráltam a készüléket és jelentettem is a hibát. Jött a visszahívás. Az ügyintéző ragaszkodott hozzá, hogy a futár készülékkel együtt vigye el, mert úgy szól a garancia és lehet azzal van a baj. Elmagyaráztam neki, hogy akár 20 telefonon is kipróbálhatják mindig fülessel lesz a baj. És ugyan már egy tartozék hibája miatt nem szeretném a szinte 0 perces telefont is beküldeni a neves szervizbe. Végül inkább vettem egy másik fülhallgatót... De ennél nagyobb bajom mondjuk ne legyen 😊 Akkor tudtam volna örülni egy házhoz kijövős szerviznek, mert akkor kipróbálja ő is. Azt cseréli... -
-
-
válasz
#67656192 #9845 üzenetére
Nem értem,, mire gondolsz? A samsungnal évek óta van premium assistance.? A cikk elég gagyi, mi az, hogy a posta hazard játék? Mind a Samsung mind a Huawei rendelkezik szerviz feladó ponttal a postán. Mindkét cég esetén használtam a lehetőséget Pécsről. Posta vitte ingyen, MPL futár hozta haza. Hol itt a hazárd játék?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest