- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
OCTAMD #31745 üzenetére
Köszi
Kisvárdán lakom, nagyonkelet.
Amúgy ha valami negatívumot kell megemlítenem a CRAP-pel kapcsolatban (szenzációs ez a név
), az az ujjlenyomatolvasó. Clear Coverben van az S8 és az Oreo óta sokkal nehezebben veszi az ujjlenyomatom. Nem, nem beolvasási gond, több ujjam is el van mentve, egész egyszerűen azért sír már mintavételezés közben is, hogy nem elég nagy területen van az ujjam a leolvasón. Lehet valami biztonsági dolog, kicsit macerásabb így. Tok nélkül jó.
Az arcfelismerést a zárőképernyőn amúgy már felül jelzi villogtatja az arc jelzése, ha épp próbál annak a segítségével feloldani, ha nem sikerül (megzavarja ám az is, ha leveszem a szemüveget
), akkor alul megjelenik egy refresh-kör ikon, hogy megpróbálhatjuk megint, ha megnyomom.
-
madgie
titán
válasz
OCTAMD #31368 üzenetére
Nemtom, ez a töltővel egy dobozba van csomagolva, ilyen, ni. Domino kuponnal 3500 forint volt, míg ment a Telekomos kuponozás.
-
Teewine
tag
-
törölt tag
válasz
OCTAMD #30823 üzenetére
Ebből knox ugrasztás lesz..
Egyre kevésbé éri meg a magyar garis telefon, túl sok lesz a kötöttség a magas ár mellé . Asszem átgondolom én ezt a Samsung vásárlást a jövőben.
Egyébként szerintem nem eszik olyan forrón a kását, nem vagyok benne biztos, hogy az eu modelleket is szétválogatja a Samsung. -
törölt tag
válasz
OCTAMD #30758 üzenetére
Lassabbak(még lassabb) lesznek a frissítések. Elolvastam, elég nagy katyvasz, de nagyjából értem . Külön szoftver, külön régiókba? Meglátjuk, biztos meglesz a megoldás. Lehet, hogy sima odinnal csc-n belül azért lehet romot cserélni, bár ez csak fingreszelés.
(Azt viszont nem tudom, hogy ha kiveszem a pipát a fejlesztőiben z automata frissítésből akkor marad e a mostani AQL5?) Egyelőre nem akarok zárt csc-t -
törölt tag
válasz
OCTAMD #30108 üzenetére
Igen tudom. Sokszor csak azért van a varia mert a Telekomosok függetlenek.
Jo, hogy összefoglaltad mert ugy aki nem tudja annak hasznos lehet, sőt az összefoglalóba is betenném, hogy belakás előtt mindenki először a simet tegye be, a többit a telefon elintézi, már ha szükséges a sim miatt a visszaállitás. -
-
szubrutin
aktív tag
válasz
OCTAMD #29921 üzenetére
Megismerem kérlek, de... kb az én egy hónapos telefonomat is el lehetne úgy adni, hogy új... vigyáztam rá, kaő új fóliáat azt kész, fülesét sose használtam, töltőjét se, mert vezetéknélkülivel töltöm, tehát nem szeretnék kapni egy pár napos használt szart új matricákkal...
-
Divinity
őstag
válasz
OCTAMD #28979 üzenetére
Köszi!
Utoljára Androidom Nexus volt, ott azért másabb volt a helyzet.
Na meg az S8 előtt i7-em volt az meg még mesének is más, kijöttem a rutinból pedig sose féltem piszkálni a dolgokat.sgeza
Neked is köszönöm!Úgy látom muszáj leszek egy virtuális gépet is beizgatni majd mert minden csak windowsra van.
-
Divinity
őstag
válasz
OCTAMD #28976 üzenetére
Köszi!
ODX
(Csak 950F mert nekem sima S8 van)Ha felbukkan az ore sammobile - Hungary(XEH)-n azt tudom rá telepíteni gond nélkül vagy kell valamit trükközni? Anno ha jól emlékszem még Note 2-nél simán felment de itt mi a helyzet vele?
-
Mr.Silkó
veterán
-
Hikvision
senior tag
válasz
OCTAMD #28684 üzenetére
Miről beszélsz? Próbáld meg értelmezni amit írtam, de neked leírom még egyszer hátha így menni fog:
Ha beégett a kijelződ, és oda viszed a telefont, akkor elég a beregisztrált 2-év garanciának a kinyomtatott visszaigazoló papírja, és cserélik az egészet. Nem kell mellé más papír, így már remélem érted, bár nem neked írtam, hanem akit elküldtek a beégett kijelzővel onnan. -
Plebi
senior tag
válasz
OCTAMD #28441 üzenetére
Jó adatokat adtam meg.
A telefon által írt Sn és Imei lett megadva (*#06#)
Azt írja a my samsung, hogy "Nem a Samsung Magyarország Zrt. által
forgalomba hozott termék!", ami még lehet jó is, mivel a vodafone-nál vettem. Garanciára csak 1 évet ír, mondjuk voda garijegyen két év van, szóval különösebben nem érdekel, csak érdekes. -
hroberto
veterán
válasz
OCTAMD #28432 üzenetére
Plusz még azt is hozzátenném, hogy hiába van a dobozon az "EUROPEAN SIM CARD ONLY" matrica, az még nem jelenti automatikusan azt, hogy érvényes garanciával rendelkezik a telefon.
Mert már kaptam olyan információt is, hogy ha ez rajta van akkor garis a telefon. De ezek szerint mégsem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Hardcore café
- Cyberpunk 2077
- Nintendo Switch 2
- Revolut
- Anime filmek és sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest