- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
válasz
leslien #18365 üzenetére
A note 8 széles is, annak valahogy jobb a kialakítása. Amúgy ha veszek valamit és eladom a lelkem egy szolgáltatnak w évre akkor már azt választom. De nagyon várom a pixelt.
Mr. Silkó: köszönöm. Amúgy én még az MMSt és a nyomtató dolgait is hozzá tenném. Esetleg ha nem használsz semmi voice assistant akkor az összes voice-t is lehet tiltani.
-
-
Tatu-1981
tag
válasz
leslien #17818 üzenetére
Nekem is volt egyszer régen hasonló problémám, igaz más telefonnal, és már arra sem emlékszem, hogy gyári lejátszó, vagy BSplayer esetén.
Akkor az volt a megoldás, hogy a lejátszóban lehetett választani hardeveres és szoftveres dekódolás között, és ezt átállítva kiment a felirat is tévére. -
leslien
nagyúr
válasz
leslien #17602 üzenetére
a Német Samsung oldalán ez áll...
Garantiebedingungen
Samsung Electronics GmbH, Am Kronberger Hang 6, 65824 Schwalbach/TS ("Samsung") gewährt für Mobiltelefone, Tablets und Wearables (das "Produkt") eine Garantie, die etwaige Material- und Verarbeitungsmängel für einen Zeitraum von vierundzwanzig Monaten abdeckt. Für im Lieferumfang befindliches oder separat erworbenes Zubehör gilt eine Garantielaufzeit von 6 Monaten. Für den fest eingebauten Akku des Produkts gilt eine Garantielaufzeit von zwölf Monatentehát itt alapból 24 hónap van.. lehet venni és akkor itthoni MM ba lehet a második évben gariztatni...
-
agabe
addikt
válasz
leslien #17361 üzenetére
megnézem nemsokára.
Bravophone-tól (nagyker) jött (matrica a dobozon is) Lay's nyereményjátékból az egyik megnyert. A Knox profilt a Lay's-es boot animáció miatt a Fixdirect Kft részére szabták testre (a telefon infóiban ezek mind megtalálhatók onnan szedem én is
) Geekbench 4 írta, hogy snapi (pedig nem arra számítottam), dobozban magyar garilevél is benne volt, a szoftver XEH/XEH/XEH...nemtom még mi más bizonyíthatná, hogy hivatalos magyar forrásból származik.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
leslien #15990 üzenetére
Még ha távolról is, de valamennyire van köze a WiFi hiánynak ahhoz, hogy nem ajánlja fel nekem a YouTube a 4K lejatszást ennél a videónál: mivel még nincs beköttetve az új lakásunkba a WiFi, így 4G-n vagyok állandóan, amin nem jelzi nekem a Play Áruház az aktuális frissítéseket (pont, amire Manka76 is gondolt). Amit a fórumtárs javasolt, rá is néztem a frissítésekre, ahol írja is a YouTube-ot, szóval valószínűleg akkor ez a gond.
-
mtm800
senior tag
-
w333
félisten
válasz
leslien #13058 üzenetére
Én a XEU -t raktam fel és csináltam Sim kártya visszaállítást most XEH/XEH/TMH de ez így nekem pont megfelelő (pár nap csúszással jön a frissítés) mert ha jól tudom akkor nem működne a Spam védelem, és VoLTE sem
Gyári visszaállítást ne csinálj mert ugyan ez fog maradni (este próbáltam) !
-
-
Brutális
csendes tag
válasz
leslien #11176 üzenetére
Szép...
De ez a kép is csak masszívan eltántorít, pedig a küszöbön állok megvenni az s8+-t.
Ha az eredeti nagyítást nézed, iszonyatosan mossa a képet. Mintha egy brush effekt lenne rajta, vagy hasonló.
Szépen kiemeli a kontúrokat, de a köztes részek teljesen homogének.
Nézd meg bal oldalon az emberek arcát, meg a fejük felett a lombkoronát, na az az igazi gyalázat.Egyébként ma tapogattam meg Szegeden a médiamárktban, szép és szimpatikus készülék.
-
janosibaja
őstag
válasz
leslien #11045 üzenetére
Szépek lettek, különösen a virágfotók.
Az első és a harmadik virágfotódat hogyan készítetted?- Simán odatetted és exponáltál, s ahogy a gép automatán mért, olyan lett?
- Odatetted, élességet állítottál és élességet állítottál?
- Vagy odatetted, Prof mód, majd szelektív fókusz? -
törölt tag
válasz
leslien #10380 üzenetére
Nem próbáltam de mintha az egész rendszer akadósabb lett volna átmenetileg , azóta mintha gyorsult volna.
Inkább azt mondanám, hogy nem vettem észre semmi nagyobb dolgot .
Rosszabb ne legyen.
A messenger néha megfagyott, ez tegnap óta ok, fr-t nem csináltam de egy cache törlést ill az alkalmazások gy.tárát is töröltem egyesével. Lehet, hogy csak ezért döcögött. -
SkyS1gn
félisten
válasz
leslien #10324 üzenetére
Jaa csak a havi
Igen Nexus vagyok fejben, fura hogy ez még csak 7.0-n van... de ha igazak a Pixel 2 képek akkor nem olyan sokáig lesz samsung megint
Nagyon hiányzik a HDR+, pl háttérvilágításos képet esélytelen lőni.
USB internet megosztáshoz valamit telepíteni kellene? Csak hotspottal tudom használni, usb-n nem történik semmi a gép nem kap netet.
-
zseko
veterán
válasz
leslien #9263 üzenetére
Nem én lovagolok rajta, én csak leírtam én mit gondolok, ti meg belekötöttetek
Abban abszolút egyetértünk, jó irányba indult el végre az egész, független készülékeket akarunk a szolgáltatóktól. Ha a szolgáltatása jó, úgyis ott maradok. Ha nem, nagy valószínűséggel nem ott veszem a telefont sem.
-
zseko
veterán
válasz
leslien #9253 üzenetére
Akkor erről úgy tűnik a Telekomnál még nem hallottak
, én ezt találtam:
"Hálózati korlátozás feloldása (Az akció során igénybevett kedvezmény visszafizetésén felül.) 15000 Ft/alkalom/készülék
Utolsó módosítás: 2017.07.01.
Hatálya: 2017.08.01.
File neve: Lakossagi_aszf_5a melleklet_díjak_mobil_havidijas_ertekesitheto_20170801_rendes" -
zseko
veterán
válasz
leslien #9238 üzenetére
Eddig a Telekomnál is betegesen függővé tették a telefonokat, ráadásul dupla áron függetlenítik, akkor ők mik, szeretetszolgálat?
Mellesleg anno az S4-et függetlenül kaptam a Telenortól... És szinte mindenki úgy kapta aki előrendelésben vette. 7700Ft-os előfizetéssel 112e volt, az S2-t átvette haver, így 62e-ért lett független csúcs telefonom -
-
bombibmw
veterán
válasz
leslien #9168 üzenetére
Értem.
Talán olvastam valahol itt olyat, hogy valakinek volt Sony kamerás is, de csak az egyik.Egy kérdés.
Mi az a hőmérséklet procinál, illetve akkunál, ami már soknak számít?
Most vezetékes töltésen vagyok, közben netezek és felváltva megy a Poweramp, valamint a YT is.
Így a proci 48-50, az akku 40 fokos.
Nekem ez nem tűnik soknak. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest