- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkovizoli
addikt
válasz
Quqesz #39677 üzenetére
Pontosan ugyanezt gondolom én is. De nem csak én, nálam okosabbak is, akik már írtak nagyon jól működő rendszert mobilra. Tehát van benne tuti igazság. Valamelyiknap pont láttam egy cikket, hogy ez a repülőmód probléma létező dolog a samunál most és dolgoznak a megoldásán.
-
janosibaja
őstag
válasz
Quqesz #39676 üzenetére
Deck: Mexikóváros: utazom a feleségemmel, óriási tömeg, hirtelen kábé öt helyen megütnek, karomon, lábamon, vállon, mire dühösen odakapok. Ennyi elég volt, hogy kivegyék a bal nadrágzsebben lévő S8-ast.
A következő metrómegállóban ugyanez, megint könyökig nyúl valaki a zsebembe: csak akkor már nem volt mit kilopni onnan.
Quqesz: köszi, nekem a sorrend: 1. kamera, 2. megbízhatóság
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Quqesz #38974 üzenetére
Meg tudod nézni, hogy rendben működik-e, a szerviz menüben, a sensors-ra kattintva. A proximity sensor a közelség érzékelő, ha a kezedet vagy az arcodat a beszédhangszórótól balra elhelyezkedő szenzor felé közelíted ebben a menüben, akkor rezegni kezd a cucc és zölden világítani.
-
sgeza
veterán
válasz
Quqesz #38937 üzenetére
Ahogy a kolléga is írta, könnyen lehet, hogy az említett készülékek a 100%-os töltöttségi jelzést már alacsonyabb szintnél jelezték, de utána még megy bele töltés. Vagyis pusztán csak másképp van skálázva a kijelzett számérték. Érdemes lenne megnézni ugyanezt mondjuk 90%-nál is. Vajon ott is 90 maradna reggelre? Szerintem nem, de egyébként érdekelne csak puszta kíváncsiságból!
-
dnelb
veterán
válasz
Quqesz #38937 üzenetére
ugyan, ez kamu mind. Nekem is volt LG, pl G2 olyan volt hogy mire leesett 99re kellett fél órát nyomkodni, persze utána merült normálisan.. Olyan nincs hogy 0% fogyasztás, csak azt jelzi hogy azt hidd de jó, de utána ha használod szépen utoléri elég hamar a valós állást.. Az Apple ugyanezt csinálja. Samsung pedig nem trükkozik ilyenekkel, itt mindig a valós kapacitást látod.
na közben látom írtad szerkbe g4 ugyanilyen volt
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Quqesz #38899 üzenetére
Esetleg próbálj meg itt érdeklődni, hátha nem telefon specifikus a dolog, hanem egy általánosabb jelenség.
Azt is el tudom képzelni, hogy a webes felületen van idevágó beállítás, ami esetleg az alkalmazás beállításaiban nem látszik és elkerülhette a figyelmed, már amennyiben nem ott kerested eleve.
-
w333
félisten
válasz
Quqesz #38839 üzenetére
Leírom lépésről lépésre ... hátha működni fog nálad is normálisan !
1. Beáll./ Alkalm. / Fényképezőgép / Kényszerleállítás majd Adatok törlése !
2. Alkalmazás elindít majd beállítások !
3. Legelső lehetőség NOZSL + HDR Autoexposure : Slow Shutter !
4. Metering Mode (Samsung) : Controlled by Gcam !
5. Porttait initial zoom : kikapcs !
6. Speciális / 2 -ik lehetőség (Config Camera HDR+) : Nexus 6 !
7. HDR Front cam fix : kikapcs !
8. Correct White level S7 Exynos : kikapcs !
9: Lens Blur : 12MPX !
10. Save all portrait mode same folder : bekapcs !
11. Final Jpeg Quality : 100%
12. Comress RAW : kikapcs !
13. Developpes settings : itt ezektől kell kivenni a pipát !
camera.use_photos
cameraprogress_overlay
camera.enable_micro
camera.gouda.front
camera.raisr
14. ezek után kilépsz majd újra beállítások / alkalm. / fényképező és kényszerleállítás, utána már indíthatod a kamerát ami normálisan működni fog !
Szerk.
Kicsi hosszú lett, bocsi mindenkitől !
-
Gabmami
tag
válasz
Quqesz #36939 üzenetére
Igaz, hogy nem widget hanem egy edge panelen elérhető lezáró gombocska. Ugyanúgy nyílik, mintha gombbal kapcsolnád ki a kijelzőt nem kér pin-t és ráadásul bármelyik oldalon használható, mert az oldalsávon van ami minden oldalon előhívható. A panel neve: "softkey edge" Ezt töltsétek le és az alsó gombocska zárja a telót.
-
Skynet258
veterán
válasz
Quqesz #36793 üzenetére
Nem hiszem, hogy nagyon változtattak volna a beszédhangszórón, S9-nél is a beszéd közvetítés az elsődleges, így a szoftver csak annyit csinál, hogy bevonja azt is a hangképzésbe, ettől lesz sztereó - de attól még a magasabb hangokat biztosítja ugyanúgy ahogy az S8 is (meg az összes többi készülék)...
-
batai15
félisten
válasz
Quqesz #36728 üzenetére
Jah azt írja nem kompatibilis ezzel az eszközzel ,Oreo van fent.
Egyenlőre azt mondom nincs meg a Best keyboard ,folyamat váltogatok köztük .
Gboard talán a legsmoothabb,de legalább butább ,
Samsung nem rossz , de nem témázható de talán a legjobb a szótára a swiftkey meg nagyon sok jó dolgot tud nem nem olyan smooth . -
ShadowLac
addikt
-
-
OCTAMD
őstag
válasz
Quqesz #34667 üzenetére
jaj gyerekek erről a redes dologròl van egy sztorim.Ugye a redeseket előre veszik.Europarkban egy nő elkezdett őrjöngeni amikor màr a 4.kèsőbb érkező embert is behìvtàk előtte.Amikor ezt szàmon kèrte az egyik vodàs csaj elmondta,hogy ez azèrt van mert redesek.Erre a nő kiakadt,hogy honnan gondoljàk,hogy èn nem vagyok rendes.Akkora mòka volt,hogy röhögött mindenki a vodàban.
-
eladogeppc
veterán
válasz
Quqesz #34334 üzenetére
Hát én sem dobtam hanyatt magam az S9-től. Nekem bőven megfelelő képeket készít esti viszonylatban az S8-as. Ha már valami változás lenne, akkor én jobban örülnék a SnapD835-nek mint az Exynos-nak. Szerintem a Snapi combosabb proci.
Más: Android P:
Kicsit később az is kiderült, hogy az Android P egyéb fronton is fokozza a biztonságot: a hangfelvételről van szó. Az Android P a jelek szerint képes lesz arra, hogy blokkolja a háttérben futó appok hozzáférését az előlapi és a hátlapi kamerákhoz, valamint a mikrofon elérését is.
Hát fasza. Szóval hallgatózhatnak még most is.Krisztián: Hát az S4 mini annó a csúcsmodell kisebbik válfaja volt, és egyálatlán nem volt gyenge a maga idejében. Ígéret volt, hogy 1 verziót menni fog, aztán benne hagyták a szarba. Asszony azért vette azt, mert méretben az volt az ideális. Hangsúlyozom, az S4 mini nem volt egyáltalán olcsóbb típus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest