Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
OCTAMD
őstag
Srácok aki visszaküldte az időben az s8+t(AQCA) annak eltűnt a szolgáltatói szoftveradat?
-
laabom
tag
válasz
Szellem. #2293 üzenetére
Köszi. Igazából én is a 8+ felé hajlok. Milyen tokot használsz? Eddig Note 4 elötte S3-volt azokon mind bugatti bőr slimfit tokot használtam. S8 hoz még nem találtam de a Spigen tokokat is nagyon dicsérik. Igaz annál a kijelző nincs védve fóliát meg nem szeretek használni
-
wertigo1984
őstag
Nem rossz telefon...
-
Nekem az S8+ van ès ahogy ràraktam a gyàri tokokat màr nem problèma az újjlenyomat olvasó hasznàlata. Pont oda duvom az újjam. Szerintem ne filózz rajta!A Mobilarèna tesztjei bizonyos esetekbe nem tükrözik a valósàgot, mert lehet nekik nem kènyelmes ès jó a hasznàlata de màsnak meg teljesen megfelelő!!
Az itteni hasznàlatbeli tapasztalatok a fórumtàrsaktól jobban tükrözi a valósàgot!
Pèlda: A Mate 9 PD esetèn laggokról írtak. Nekem van ilyen kèszülèkem ès teljesen smooth, semmi akadàs.[ Szerkesztve ]
-
laabom
tag
Sziasztok. Ma én is meg tapiztam mindkét telefon. Note 4 ről váltanék, sokat gondolkoztam hogy meg várjam e a note 8-at, de az S-pen előnyét nem igazán használtam ki ez lassan 2 és fél éve.
Nagy a dilemma S8 vagy 8+ között. Méretben 8+ lenne közelebb hozzám. Ahogy összehasonítottam őket tényleg hogy az S8 ujjlenyomatolvasója nagyon magasan van de talán nem lenne akkora probléma. Sima 8-as olyan kis játéktelefonnak tűnt a kezembenJa és ez a "jeges szürke" hát...igen jól néz abban ki
Kis segítséget ha tudok elfogadok tőletek
-
fRooStzzZ
senior tag
Régi vacak N3
-
will5
tag
Én pénteken hoztam el egy orchid gray-t a Kaposvári T-pontból. Fekete és levendula volt nekik. Mondjuk érdekes volt, mert kérdeztem, hogy van-e, mondták van de nem tudnak eladni mert nincs az árlistán, majd megnézte az árlistát még egyszer, rajta volt és közölte hogy OK akkor tud adni.
-
viera
őstag
Tegnap óta használom a telót,nekem nagyon tetszik.Egy kicsit mondjuk fura még az S7 Edge-hez képest mert hosszabb.A sima S8-nak jobb a fogása,de akkuba gyengébb.Nem biztos,hogy azzal kibírnék egy napot.Akinek Telekom-tól van a teló,azokhoz lenne kérdésem.Az elején kérdezte,hogy melyik T-s alkalmazást szeretném telepíteni?Nekem csak egy kellett a többit hagytam.De most ott van mindig az értesítő sávon az ikon "Szolgáltatói alkalmazások" szöveggel.Ezt el lehet valahogy tüntetni vagy csak akkor ha telepítem mindet?
-
thebear007
aktív tag
válasz
bulikavagyok #2266 üzenetére
Nekem 15gb-t ajándékot a Google drive dobott belépéskor.
-
Ákkk
addikt
válasz
bulikavagyok #2277 üzenetére
S7-hez még igen de S8- hoz már nem jár....
-
-
-
Freezee
senior tag
válasz
bulikavagyok #2266 üzenetére
Hmm ez engem is nagyon érdekelne mert jól jönne most 30GB....
-
L.L.
senior tag
A gyári billentyűzet nálatok hibátlan? Nálam néha, ha pl. ha böngészőt megnyitok, és a címsorra bökve amint feljön a billentyűzet, hiába kezdenék pötyögni, egy pár másodpercig nem reagál az érintésre. A bosszantó, hogy párom S6 készülékén a nougat óta ugyanilyen, és azóta sincs javítás. Illetve ami még zavar, hogy néha picit gondolkodik a gyári alkalmazások megnyitásakor, (tárcsázó, üzenetek, app drawer fel-le húzás lagg), igaz ez már lehet csak kukacoskodás, de azért na. Itt van mellette a családban egy huawei P10, és azért azon sokkal fluidabb a rendszer. Remélem ezek az apróságok, javítva lesznek, amennyiben tényleg nem csak nálam jelentkezik.
[ Szerkesztve ]
-
-
lasse001
senior tag
A Smart Swichen jön le az új szoftver. G955FXXU1AQCA
Gyár XEH -
torok6
aktív tag
Sziasztok! Van itt valaki aki Somogy megyébe vette a galaxy s8 telefont? Egyszerűen egy telekom üzletben sem lehet megvenni.
-
Vkinek sikerült aktiválnia a 100 gigás OneDrive bónusz tárhelyet? 2 éve aktiváltam amit az S6-hoz "kaptam", de tavaly az S7-tel már nem sikerült se meghosszabbítani, se kibővíteni. Most járt le 2 hete a 2 év tehát jól jönne újabb 2, de az S8 már fel sem ajánlja. A Galaxy Apps-ban látom, h még tart a promóció, de a Onedrive nem ajánlja fel sehol, pedig a tavalyi esetből tanulva már direkt új regisztrációval léptem be először.
Ötlet vkinek? -
OCTAMD
őstag
válasz
wong kok wah #2263 üzenetére
Vissza márciusba?
-
stemplar07
őstag
A Clear Cover tok valóban a leg kevéssé rontja el a dizájnt , mutatós, de csúszik .. egy valamit megtehettek volna , hogy a két oldalát a toknak enyhén recésítik .. sokkal biztosabb lenne a fogása .
Nova Launcher prime , még mindig jobb mint a saját UI, hiába tettek bele sok ficsört , és gördülékenyebb , jobban testre szabhatóbb ( vagy nagyom megszoktam ) a Screen Off and Lock -al a duplakopp-os lezárás is működik, nem kell nyomogatni a fizikai gombokat.. ( aki lg- LG ről jött annak ez különösen fontos
) TeslaUnread for Nova Launcher -el pedig az összes értesítés jelzése számmal , színekkel beállítható . Az egész beállítás elmenthető sd-re . Az edge része is működik a Nován .
[ Szerkesztve ]
-
bigdigit
addikt
Mivel leakartam menteni a telefon dolgait pc-re feldobta, rá a smart switchet. Egyből jelzett új szoftver elérhető pedig előtte ota-n azt írta nincs újabb.3360mb ha jól emlékszem.8+
[ Szerkesztve ]
-
babosmiki
addikt
válasz
gilfoyle #2257 üzenetére
Én ma próbálgattam Győrben a SES-ben, igen pozitív! Nagyon gyors minden, és egyszerű átlátható a rendszer. Szerintem hétköznapi felhasználásra netezés, levelezés, videózás és egyszerűbb programok futtatására tökéletesen megfelel asztali gép helyett! Ha az S8-at választom akkor biztosan lesz DEX-em is, mert a windows-os szarakodást már utálom...
[ Szerkesztve ]
-
gilfoyle
őstag
DEX-et vett már valaki?
-
válasz
Ateszpapa #2254 üzenetére
Köszönöm!
Igen, jelenleg valóban a Telekomtól éri meg a legjobban elhozni. Független és ha szerencséje van az embernek, akkor ahogy én is fél áron el lehet hozni, de minimum 40k-val olcsóbban. Nagyon durva.
Azt meg nem is írtam, hogy vettem hozzá egy 64 gigás ScanDiks 4K-s memóriakártyát és kereken 2k volt. De az origi ára 12 a Telekomnál. Ugyan ez csak Samsungban a SES-ben 19990. Nem mindegy, és a ScaDiskre 30 év garancia van!
(#2255) Tamás34: Nem biztos, hogy ide ezt behozzák. Ha meg igen, akkor az elképzelhető, hogy akkora lesz, mikorra a Note 8 megjelenik.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Ateszpapa #2251 üzenetére
Engem sem zavar különösebben, csak leírtam, hogy megvan.
Biztosítást azt nem kötöttem rá. nekem nem volt rá szükségem. Tokban hordom, leejteni nem ejtettem le telefon már nagyon régen. Ha meg garanciális a hiba, akkor azt meg javítják.
Lopás meg nem érdekel, mert vigyázok rá és a lakásbiztosításomban van ilyen beépítve.Ja, igen és független! A SES-ben elmondtam a haveromnak, hogy mennyiért vettem és hogy független, egyből leizzadt, meg megmerevedett az arca.
(#2252) tomboy0013: T és az előfizum meg a Mobil XL és 4giga net! De, ez nem mond semmit, mert több előfizu van a családban, meg vannak összevont kedvezmények, egy valag platina pont, stb.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
ForRedGlory #2248 üzenetére
Köszönöm szépen!
Amit írtál, az nagyon jó hír! Ezek szerint megoldja a frissítés a problémát. A picit rózsaszín szélek, meg nem zavarnak. Összességében hibátlan a kijelző és az első telefon amit a kezembe adtak. Nem kellett tovább válogatnom.
A Névjegyzék probléma, meg gondolom szoftveres és csak megoldják. Ahogy olvasom, másnál is megvan!
A gyári tokok meg szerintem nagyon jók lettek! Ha javasolhatom a Clear Covert. Abszolút nem csúszik és nem rondítja el a telefont. Ami még nagyon jó, az a gyári szilikon.
A SES-ben meg felrakattam a gyári fóliát. Az is jó lett. Hibátlanul felrakták. A mobiloutfittersen gondolkodom még, de az majd egy következő lépés lesz, ha kell.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
ForRedGlory #2248 üzenetére
Az összes európai modell oxm cs. Teljesen mindegy melyiket rakja fel az ember. Ugyanaz a német vagy éppen a magyar verzió bitre pontosan. Felesleges az XEH várni. A most kijött xeu pont ugyanaz mint a dbt vagy pár nap múlva az xeh lesz. A firmware file-t egyszerűen csak átnevezik
A megjelölés célja, hogy a szerverek nem bírnák, ha minden felhasználó egyszerre kapná meg.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Szellem. #2243 üzenetére
Na, örülök, hogy sikerült kihozni a "kicsikét".
Az, hogy rózsás a széle, szarj bele, majd jön a fix itthon is pár napon belül vagy tedd fel a hivatalos német független romot Odinnal.
Én nem bírtam kivárni, annyira idegesített és előbb feltettem a németet. Jelentem, abszolút tökéletes lett.
SamFirm segítségével sokkal gyorsabban le lehet kapni, mint a fenti linken. A CSC-hez DBT-t kell írni, aztán kész.
(Csak a piros részt kell beállítani, majd "Check Update", utána download. aztán, ha lejött, akkor magától decrypteli, és mehet is Odinba. Elég jó az USB Type-C, mert 1 perc 52 másodperc alatt feltölte a romot.)
[ Szerkesztve ]
-
Ezek szerintem, nem vészes dolgok, amiket a képeken látni. Tök szemből milyen?
(#2246) stemplar07: Valóban jól mutat. Egyáltalán nem rondítja el a telefont, de azt nem osztom, hogy ugyan úgy fog csúszni, mint a telefon maga. Jó a fogása, és nekem nem csúszós.
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
válasz
Szellem. #2243 üzenetére
Azért az is fura hogy nem ugyanannyira, én nagyon várom ezt a kalibrálós update-et mert az itthon lévő 2 S8+-nak azonos beállításokkal tök más színei vannak. Az enyém nem rózsaszines de a szélén zöldes, páromé kicsit rózsaszines de a szélén mégse változik a színe a kijelző többi részéhez képest.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Freezee #2242 üzenetére
Ahol hajlik a kijelző széle, ott valóban picit rózsaszínebb, de ha elfordítod, akkor már nem. Megnéztem ma egy pár telót, mindegyiknek ott van ez a jelenség!!
Más: Én 3 tokot vettem a SES-ben. Egy Alcantarát, a szilikon tokot és a Clear Covert.
Mind a 3 tok nagyon szép, minőségi darab s nem lesz bunkó tőle a telefon. Ha azt nézem, hogy melyik nem "rondítja " el, akkor az a Clear Cover!![ Szerkesztve ]
-
-
Sziasztok!
Ma én is elhoztam a drágaszágot. Egy szép fekete S8+-t.
Minden rendben a kijelzővel és a telefonnal. Nagyon frankó. A Névjegyzék probléma nekem is megvan, de gondolom ez szoftveres gond, hogy a jobb oldalsó betű sávban csak E-ig működik a keresés. Lejjebb nem viszi.
T-től hoztam el, szó szerint fél áron. Nagyon örülök neki. -
törölt tag
Sammobile kint a "red tint" európai javítás, minden európai független ugyanezt kapja meg. Végre S8 óta nem gyárt a Samsung sem 100 féle szoftvert a különféle országokba. Angliába jött ki először, de nálunk is ugyanez jön ki akár már holnap. Bitre pontosan ugyanaz és multi cs, így nem megy el a magyar XEH kód.
https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s8/SM-G950F/XEU/download/G950FXXU1AQDG/129988/
[ Szerkesztve ]
-
ECHO2235
aktív tag
nem akarok kötekedni, de egy gorilla glass 5 / egy üveg nem fog a semmitől karcolódni. az A5 2016-omon se volt semmi tok és semmi karc.
-
Bence004
aktív tag
válasz
kbadam83 #2230 üzenetére
Nemtom, lehet hogy már alpból karcosan jött ki a dobozból, de csak otthon tudtam, alaposan szemügyre venni, viszont az újlenyomat olvasót azthasználtam végig, az elégge mikrokarcos fényben, a kereten is csak fényen látni a nagyon spró hajszálkarcokat...
Viszont nem csináltam olyasmit a telóval ami miatt meg kellene karcolódnia, ugyanúgy bánok vele mint az s7 edge-el is, és az megvétel óta patyolat... -
w333
félisten
válasz
TTTotya #2217 üzenetére
Szép kis csomag, grat hozzá ... tokból nekem ez jött be a legjobban
-
Bence004
aktív tag
Hello,
Ma vettem én is egy éjfekete galaxy s8-at, nagyon tetszik, meg minden, de az újlenyomat olvasó és az oldalsó festett keret marhára karcolódik... -
thebear007
aktív tag
válasz
stemplar07 #2205 üzenetére
Nincs mókilva, csak a gyáriban van egy plusz szál. Ugyanez volt a Mate9 - él is.
-
kbadam83
senior tag
Valakinek esetleg van arról tapasztalata / mondjuk aki S7-et használt/ , hogy van értelme a kijelző felbontást FHD-ra vissza venni?
Értem ezt üzemidő növelés szempontjából.
Vagy semmi lényegi változás nincsen.[ Szerkesztve ]
-
dodicsaba
aktív tag
Komoly teszteléseken és minőség ellenérzéseken eshetnek át a Samsung telefonok a Samsungnál. Note 7 s8 is ezt mutatja... Még jó hogy repülőt nem gyártanak.
-
Érdekes S8 statisztikák (Magyarországról is).
Megjelent a Samsung Galaxy S8 Magyarországon -
aTom_DJ
tag
válasz
ForRedGlory #2211 üzenetére
Az enyém angol de nem jött frissítés. Igaz, hogy nekem csak nagyon enyhén rózsaszínesek a szélek, nem igazán zavaró!
-
TTTotya
senior tag
Kibontottam a packot. Meglepődtem, hogy milyen kicsi maga a telefon (már elfelejtettem, pedig voltam kipróbálni). A nagyobb kijelző miatt jobb lett volna a +,de mivel nincs nagy kezem így a mutató ujjam, pont a f.print scanner-re esik, így én azt fogás váltás nélkül tudom használni az S8-on, a +-on el sem értem.
Más: Ti is kaptatok ilyen erszényt meg táskát hozzá?
Nekem ezek mennek rá a telefonra:
Crystalusion nanotechnológiás folyadék a kijelzőre, a HTC 10-en bevált, nem kell sem, fólia sem üveg. Továbbá 2 Ringbe tok, egy Onyx és egy Slim. Onyx volt a HTC-n is jó védelmet ad, a Slim ahhoz képest, hogy milyen vékony, elég erős.Kijelzőt nem látom pirosnak. Egyébként is mennyire kellene erősen látszódnia?
[ Szerkesztve ]
-
viera
őstag
Csatlakozom én is egy S8+-al.
Ma délelőtt megrendeltem online a Telekom-tól.
Délután viszont bementem üzletbe mert amúgy is előfizetést kellett intéznem.
Kérdeztem az ügyintézőt,hogy kaptak e S8-at,azt mondta igen de egyelőre csak az S8+ -ból van mindegyik színből,a simából csak fekete volt.Na mondom azért megnézem őket,be is lehetett kapcsolni mindkettőt.
Nem bírtam ellenállni a kísértésnek és elhoztam az S8+-t.Pedig én a simát szerettem volna,de meglepődtem mert nem nagy a + sem.Kicsit hosszabb mint az Edge de ez még nálam belefér.Meg aztán én így is éppen kibírom egy napig az S7 Edge-el kicsit féltem,hogy a sima nem tartott volna ki nap végéig.
Amúgy nagyon tetszik,most fogom belakni.
Ja és egyik sem volt sárgás amit bekapcsoltam a Telekom-nál. -
petya2012
őstag
ki milyen tokot ajánl
-
Tamás34
senior tag
válasz
gilfoyle #2212 üzenetére
Igen, megkaptam!
Egyébként tetszett a telefon, de ismerem magamat, este egy sötét szobában még jobban elő jött volna ez a szélein rózsaszín dolog! Várok egy-két hónapot és ha a visszajelzések alapján sehol sem lesz rózsaszín a frissítésnek köszönhetően, akkor megrendelem megint! Fehér homogén legyen mindenhol, ha ez nem megy akkor maradok a jelenlegi telefonomnál! Mindannyian mások vagyunk, valakinek ez bele fér, valakinek meg nem, ezzel semmi gond nincsen!
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Az angolok is megkapták a piros patchet. Lassan ide is elérhetne...
Itt meg egy videó: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Jano_023
őstag
-
petya2012
őstag
sziasztok
nekem elvileg szerdán jön egy jeges szürke a Telekomtól
honnan lehetne fóliát-üvegfóliát,tokot venni hozzá?? -
-
stemplar07
őstag
Rádiós töltés : az után gyártott ment az S7-en gyorsban, ezzel nyema csak normálban tölt ..
Gyors töltés : után gyártott töltőfejjel akár autós akár asztali , csak a saját samsung kábellel tölt gyorstöltéssel , a saját usb/usbc fordítóval sem, és az utángyártott usbc kábelekkel sem ..
valamit mókoltak a kábelekkel[ Szerkesztve ]
-
somogyib
őstag
válasz
Soockit #2198 üzenetére
Igen, az előzetes hírekből kiindulva én is mást vártam. Ez viszont úgy néz ki, hogy ilyen "update done, állítsd be magadnak" javítás lesz.
[ Szerkesztve ]
-
wong kok wah
senior tag
válasz
stemplar07 #2201 üzenetére
Nálam csúnya sajnos, mert nekem vékonyabb (kisebb) tokom van.
-
L.L.
senior tag
válasz
joefasalasso #2195 üzenetére
Én ma vittem vissza az alcantarát, nekem ez a "szőrös" bőr nem jött be, olyan érzésem volt, mintha egy rongydarab lett volna a telefonon.Jó lett volna ha sima bőrből készítik, mint amilyen az S7 edgenek is volt. De ez is ugye ízlésék, és pofonok.
-
stemplar07
őstag
válasz
wong kok wah #2199 üzenetére
Igen ahogy írtam is, ez az oka :-) ha az az egy mm nincs akkor no fólia ..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Politika
- Milyen TV-t vegyek?
- Asztalos klub
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Netfone
- További aktív témák...