Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
katt
Minden tesztben rinyálnak hogy nem valami jó az s8 párosnak az üzeideje. Nem tudom akkor a többi teletont higyan lehetne értékelni. A fenti videó nagyon jól mutatja mire képesek. -
Fehercsoki
aktív tag
Egyébként itt írta valaki, hogy a minimális rózsaszínes képernyő S6-nál is jelen volt és normális, azonban ez nem igaz, itt a kezemben az S6 Edge és bármit állítok illetve bárhogy forgatom a képernyőt nem lesz rózsaszínes.
-
Keksz03
senior tag
Note 4-en az volt azon imádtam de videókon úgy láttam h kicsit vastag meg szögletes a bal szélén meg nem fekszik rá olyan szépen az előlapra. Te h érzed?
Megmondom őszintén túl szép ez a teló ahhoz h eltakarjam azért gondolkoztam el az Alcantarán. Muszáj valami tok mert elég csúszós ez az üveg hátlap!
-
Keksz03
senior tag
Valakinek LED Flip cover vagy esetleg Alcantara? Mennyire jók illetve mennyire vastagitja meg ezt a remekművet?

-
HUAFBANDITA
tag
Sziasztok!
A bluetooth 5.0 szabványt tesztelte már valaki? Elvileg korlátlan számú BT-s hangszórót tud meghajtani, és a hatótáv, illetve a kapcsolat is stabilabb!?
Köszi!
-
heidrich
senior tag
-
no more
veterán
Örüljetek az Exynosnak, mert a Snapis S8 -szokás szerint- szar.

-
Zolik
senior tag
Na most reggel rá néztem, T-nél jött egy új firmware. Már telepítem is. Elvileg javították benne az iris olvasót.
-
WiZARD
veterán
válasz
Fehercsoki
üzenetére
Sima fólia, vékony, 5 perc után tiszta zsír, és undorítóan néz ki.
A szélén körben van kb 0.5mm perem ahol nem tapad, és minden szöszt, koszt, port begyűjt.Muszáj lesz valami rendes üveget találnom rá.
-
Fehercsoki
aktív tag
A gyári fólia sima fólia vagy vastagabb üvegfólia? Esetleg képet tudna valaki felrakni róla? Jelenleg S6 Edge-em van, és mindig zavart hogy nem találtam rá normális fóliát a szélek miatt, viszont a gyári S8 fólia szimpatikusnak tűnik.
-
WiZARD
veterán
S8+ akku első nap után:
Optimized mód, max felbontás, auto fényerő - többnyire elég fényesen használva, AOD kikapcsolva, wifi, 4g, gps, facebook, viber, messenger, whatsapp - semmi sincs külön tiltva, vagy korlátozva, tipikus első napos nyomkodás, sok fényképező próbálgatás, tegnap este még egy 600 megás frissítés is jött, és telepítettem.
27:34 totál idő a töltés óta, 5:41 SOT, most 4%-on áll az akku. -
negroo
aktív tag
Nekem borzasztóan bepirosodott szélén jobb oldalt és több ember is mondta, hogy oda tapasztja az ember szemét. Mikor össze csomagoltam látszik, de nem feltünően van jelen szóval nem zavaró kategóriában. Én tegnap boltban nem tudtam elmenni de most meg adaptivban sem zavaró ? Ez akkor most mi a tehendö, mert hihetetlen, hogy nem csináltam róla fényképet de 3 embernél hűztam le a samut. Ők se hittek, de mutatom nekik és bevalották őket is zavarta. Most meg nincs jelen.

-
PeteePeti
őstag
S8+ Telekomnál is van frissítés, 352 mb!
Vagy most akkor nincs is Telekomos, mert az is független? Vagy azokra ki adja a frissítést?
-
LaciGSM
aktív tag
MA reggel érkezett egy 512mb frissítés ! A leírás szerint DEX, Bixby, stabilitási,és egyéb javításokat tartalmaz! S8 plus vodafone
-
zack
nagyúr
"Van amelyiknél csak 2 % az eltérés, azokon alig látszik a rózsaszín beütés, a 4%-osak pedig már nagyon szembetűnőek. Ezt utólag lehet korrigálni (ahogy látszik jön is rá frissítés), bár biztosan macerásabb, mintha gyárilag lenne jól kalibrálva."
Baromságot írtál (a szó jó értelmében).

Ha úgy van, ahogy írod, és egy általános kijelző kalibrációs SW frissítést rátolnak az összes S8-ra, az sem lesz jó. Hiszen nem mindegyik azonos mértékben vörösödik. Tehát van egy tól-ig tartomány, és ahhoz hogy mindegyik fehér legyen, egyéni kalibráció kellene, egy általános update nem lesz jó, hiszen minden telefonnál más lesz a kiindulási alap, mivel különböző mértékben vörösödik a fehér.
Tehát nincs egységes kiindulási alap. -
zola96
senior tag
Nem tudom volt e már de a kijelzoszinezodest javítani fogják sw updatel. "Belsős" info, de valamelyik portál már még is írta. Én két hete használom és semmi baja btw.
-
vtibcsi
csendes tag
Sziasztok! Az s5-ben volt egy olyan funkció, hogy ujjraaktiválás tiltás, s8-ban nem találom. Köszönöm.
-
A kijelző szinesedéssel kapcsolatban téved aki azt hiszi, hogy 100 %-ig egyforma minden kijelző. A hardver bár ugyanolyan de nem tökéletesen egyforma.
A kijelző színeit kb. 4-5 féle anyag határozza meg. Ezeket a komponenseket nem tudják tökéletesen egyformára gyártani főleg az eltérő gyártási sorozatból származó szórás miatt. Ha +- 1 %-on belül van az összetevők tűrése, szélsőséges esetben a 4 komponens miatt a végeredmény akár +- 4 %-al is eltérhet az ideálistól. Aki dolgozott már sorozatgyártás környékén az ismeri ezt a jelenséget. Az így létrejövő eltéréseket a kijelzők kalibrálásával küszöbölik ki. Minél sűrűbben vesznek mintát a gyártásból, annál pontosabbra tudják kalibrálni a kijelzőket. Ez persze időigényes, és normál gyártásnál legtöbbször van erre idő, ezért egyforma fehérek általában a telefon kijelzők. Az S8 esetében is volt rá idő?
A Samu a kijelzőgyártást a végsőkig halasztotta, mert az eredeti terv az volt, hogy a kijelzőbe építik az ujjlenyomat olvasót. (Vártak rá ameddig lehetett, de ez nem készült el ezért kellett hamar valami helyet találni a hagyományos ujjlenyomat olvasónak....oda tették ahová egyáltalán fizikailag be lehetett nyomorítani.)
Volt egy hír arról, hogy 20 milliós készlettel indul az S8 értékesítése. Vagyis rohamtempóban le kellett gyártani legalább 20 millió kijelzőt. Ekkora mennyiség gyors legyártására senki nem tart kellő gyártási kapacitást. Választhattak: vagy készlethiány, vagy a darabszám érdekében módosítottak bizonyos, gyártást lassító lépéseket, pl. a kijelzőkből ritkábban vettek mintát a sorozatok kalibrálásához (mondjuk nem 10 darabonként végezték, hanem 1000 darabonként). Ebből adódóan sok kijelző kicsúszott az emberi szem által nem érzékelhető színeltérés tűrésből, vagyis látható lett a gyártási szórásból fakadó színesedés. Van amelyiknél csak 2 % az eltérés, azokon alig látszik a rózsaszín beütés, a 4%-osak pedig már nagyon szembetűnőek. Ezt utólag lehet korrigálni (ahogy látszik jön is rá frissítés), bár biztosan macerásabb, mintha gyárilag lenne jól kalibrálva. -
madgie
titán
válasz
thebear007
üzenetére
Azt nem tudtam.
Mindenesetre van pár ember innen az apróról, akiktől hamarabb és szívesebben veszek telefont, mint az árgépbajnok géesemesektől.
-
törölt tag
-
madgie
titán
válasz
S e t h
üzenetére
Szerintem nem fogja, lehet fővárosiként kényelmes meg minden, én vidékiként kétszer próbáltam tőlük venni valamit, egyrészt a rendelés csak telefonon rész már minimum szemöldökemelésre késztetett (ne legyen internetes rendelésnek minősülő szerződéskötés a 14 napos elállási jog miatt, vagy miért?), aztán a telefonos érdeklődés mindkétszer felemásan sikerült, mert egyrészt qrvára semmit nem lehetett hallani az ő részéről, másrészt mire mégis megértettük egymást, kiderült, hogy még véletlenül sincs raktáron neki, ami kéne, érdeklődjek... majd. Hát jó, köszi.
-
S e t h
nagyúr
Hát hogyne érné meg, hiszen sosem történhet baj, akinek eddig problémája volt a céggel az tuti hitelrontó.
Nem is értem, hogy működhet még a plusz biztosítás is a telefonokra, hiszen azoknak semmi, de semmi bajuk nem lehet.
No offense, csak mielőtt itt gyorsan megkapná az év boltja címet. -
Freezee
senior tag
válasz
babosmiki
üzenetére
Sure, de csapj hozzá még 1 év garanciát ( már ha tudnak adni rá olyat ) és máris csak 20.000 a különbség. Mert ugye 2 év teljes körű ( amiből 1 év ww ami azért nem mind1 ) hivatalosan. Mind1 nem vagyok sem samsung dealer sem boltos
csak saját tapasztalat is ezt támasztotta alá. Amúgy azt sem értem ha valaki nem tud enni utána 1 hónapig mert nem tud még 20-30.000 kifizetni az miért vesz ilyen telefont? Úgy kell vásárolni ha 1 hónap múlva ellopják , összetöröd vagy bármi ne álljon meg az élet.... szerintem... -
Freezee
senior tag
Persze az ember saját tapasztalataiból indul ki. A kettőből kettő elég rossz arány és sajnos ha körülnézek ismerőseim körében, vagypedig ezeknek a boltoknak az értékeléseiben sok sok rosszat tapasztalni. Ez a szervizre igaz. Addig minden szép és jó amíg nem kell igénybe venni a szerviz szolgáltatásaikat. Volt HTC HD2, Sony és sokmás GSM boltból de amikor az eladáson túl bármit kellett intézni az macerás volt. Ha pedig ugyebár a szervizt akkor katasztrofális
. természetesen mindenki maga dönti el mit kockáztat de egy 300.000 ft os telefonnál nem éri meg. Ráadásul akinek van 300.000 egy telefonra az mit "szórakozik" 20-40.000 ft-on. Elég ciki 2 hónap után kukába landoltatni a telot mert spórolt 20.000 ft ( igazából kidobott 270.000
) Ráadásul pár szolgáltatást nem tud igénybe venni ha "Sufni" GSM ből vásárol.ui.: vazz most látom hogy partnero gsm az aláírásod
Nálatok is futottam egy kört amikor a Mate8 képbe jött , de inkább maradtam hivatalos forrásnál. -
Freezee
senior tag
Sajnálom, saját tapasztalat, ráadásul 2x is belefutottam ebbe. És mind felsőkategóriás telefonnal. Valóban megcsinálták nagynehezen ( a minőséget inkább hagyjuk ) de ez 2 hónapig tartott nekik és többszöri személyes "bemenetel" és fogyasztóvédelemnek írt levéllel megtámogatott "kérés" után sikerült. Az egyik egy elég jó forgalmat bonyolító "GSM" boltról van szó amit át is neveztek miután volt pár problémájuk gondolom.
-
zack
nagyúr
válasz
Freezee
üzenetére
Ez ilyen berögzült előítélet.

Ha így lenne, ahogy gondolod, szerinted meddig működhetne mint cég?
Azt az 1 év teljeskörű garit, amit ad, azt vállalja is.(#1338) babosmiki
G6 ára legalább reális. Csak 1 év alatt nagyon sokat fog "kopni" mint általában minden LG. Használtat eladni csak nagy bukóval lehet.
-
babosmiki
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
-
Freezee
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Vagy bármilyen javításhoz , problémához....
-
zack
nagyúr
válasz
babosmiki
üzenetére
Majd a Note 8-ra ugrok rá (Part Nero).

Feltéve, ha érdemes lesz.
Félelmetes, hogy 2017-ben mennyire nincs ötlet, és innováció negyedmillióért.
S7E-nek most lett olyan ára, amennyit ér is (150k).
Persze én másképpen számolok. Nem veszek részletre, sem előfizuval, csak gyári független jöhet szóba, és az ár/érték arányt is nézem.
Egy Note 8 se fog 300k érni. Kap egy erősebb hardvert a 7-hez képest, dizájn upgrade, szoftveres haszontalanságok, de összességében pont annyi különbség lesz a 7 és a 8 között, mint az S7 és az S8 között. Meg lennék lepődve ha nem így lenne. Kínosan fognak ügyelni arra, hogy 300k felett nyisson, és ne legyen tökéletes. -
leslien
nagyúr
telenoros az sajnos függő ...
-
heidrich
senior tag
válasz
Ateszpapa
üzenetére
Szerintem semmi értelme megpiszkálni a TMH romot, mostmár amúgy sincs Telekomos boot animáció és a Telekomos appok is opcionálisak (bár eddig is törölhetőek voltak), Telekom nagyon gyorsan dobálja ki az update-eket, nem egyszer volt, hogy S7-nél XEH-ra csak később jött.
btw tegnap óta nyúzok egy sima S8 Orchid Gray-t, teljes megelégedettséggel, szóval üdv Mindenkinek.

-
S e t h
nagyúr
válasz
Ateszpapa
üzenetére
xda-án éppen a vezető témák között van a kesergő tulaj esete aki leejtette a telefont, pont mielőtt megjött volna a tok.
Szóval nem olyan fura amit nem értesz.
Számomra inkább fura az, hogy a gyártók egyre inkább a külsőre mennek rá a tartalmi fejlesztések helyett, kvázi ékszereket csinálnak már.
Egy iparág épült már erre, tokok-fóliák egymás hegyén hátán.
10-15 évvel ezelőtt a törés videók sem voltak olyan népszerűek, ma meg? Na vajon miért? -
Van itt valaki aki már romolgatott?
Arra lennék kivi, hogy mivel független a telcsi, felraknák rá egy XEH független romot.
De ha gariztatni kellene, gondolom vissza kellene rakni a TMH-s romot.Ez megoldható KNOX ugrás nélkül?
-
Freezee
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nekem semmi problémám nincs a kijelzővel, valaki kapott itt rózsaszínest?
UI.: ahh látom 1-2 ember igen. Pedig a többségnek semmi baja.
-
Ezáltal csak azt akartam mondani, hogy egyeseknek semmi nem jó.
Persze akinek nem inge ne vegye magára.Tök mindegy milyen lesz a kövi telcsi.

-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Ateszpapa
üzenetére
Nem vagyunk egyformák. Én sem csúfítanék el egy ilyen gyönyörű telefont tokkal (vagy a kijelzőjét fóliával), de ettől függetlenül megértem azokat akik igen. Vki nehezebben viseli ha sérül/kopik a telefonja és mindent megtesz azért, h megvédje. Nincs ezzel gond szerintem.

-
Nem értem én az embereket.
Régebben azért sírtak, hogy műanyag a telefon és üveget, fémet akarnak inkább.
Most, hogy itt az üveg fém kombó, ráragasztanak műanyagot, vagy műanyag tokokba rakják.Döbbenet.
-
S e t h
nagyúr
Nekem fura is ez a "red tint gate"- tel összefüggő frissítés, ezzel kb. tényleg beismerik, hogy vmit elqrtak. Egyébként nem tudom a készülékek hány százalékát érintheti, xda-n sem írnak nagyon sokan róla, legalábbis az s8+ szekcióban. Persze ott van még az is, hogy a geekek ezt kiszúrják, látogatják a mobilos fórumokat, kérdés, hogy a vásárlók hány százaléka teszi meg mindezt, illetve veszi észre.
Mindenesetre érdeklődéssel várom a frissítést, kíváncsi leszek az eredményre. -
WiZARD
veterán
Megnéztem a Mobile Outfitters fóliát. Nem tetszett, ragadós, gumi feelinges izé. Köszi nem, ugyanezt tudta 9 éve az Invisible Shield is, olyat is csak 1x vettem, soha többé.
Vettem végül SES-ben gyárit, amíg nem találok jobbat, addig jó lesz...
-
törölt tag
S1 óta csak amoledes telefont eszek reggelire. Tudom milyen egy jó amoled meg azt is milyen egy szar.
S8-bol még személyesen nem talakoztam a problémával de másnál igen.
Jelenleg nekem még nincs ilyen készülékem de ha lesz biztosan meg tudom állapítani majd még számlázás előtt. Május 2-től leszek otthon, direkt személyesen akarom megvenni, nem rendeléssel, hogy később ne legyen vita. -
gerii
addikt
Megtapiztam a masinát, elég durva méretei vannak, nagyon kicsi, kezes, és a kijelző teteje sem olyan elérhetetlen mint hittem, szóval már csak 2 kifogásom van ellene: Samsung, drága. Egy normális előfizetéssel már venném is, de így egyelőre nem lesz belőle semmi.
A nagyobb testvére sem túl drabális, zsebben mutathat érdekesen, de simán vállalható méret, mondom ezt úgy, hogy 5" (70mm szélesség) a határ nekem.A levendula szín viszont nem olyan mint a képeken, szerintem kicsit csajosnak tűnt a bolti fényben.
-
törölt tag
Azért a mobilnete csak be van kapcsolva
(a csapból is ez folyik)
Az már egy másik történet, hogy nem mondhat semmit.
Azt hozzáteszem, hogy a képzése valószínűleg annyiból állt, hogy húzd fel ezt a Samsung polót Te gyökér, fésüld meg az ecsethajad,majd vigyorogj mindenkire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Apple iPhone 11 - népalma
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- ZEN.com
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![[link] [link]](https://www.kephost.com/images/2017/04/22/20170422_112601.jpg)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)