Hirdetés
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
druzil
tag
Sziasztok,
Mennyire ér meg 100k-t ez a mobil (a MM akciójára gondolok) jelenleg? Illetve fel lehet rá tenni valahogy a Pixel 2 kamera appját? Azt olvastam, hogy elvileg igen. Van vkinek ebben gyakorlati tapasztalata? Sry, ha hülyeség a kérdésem, a galaxy ace (1st gen) óta nem volt androidom, de vissza váltanék, ha a pixel 2 szintű kamerát használhatnám elérhető áron -
druzil
tag
válasz Csocsesz75 #32996 üzenetére
Es volt belole valami hatranyod? Az a baj, hogy telenoros vagyok, igy a telekom nem jatszik.
-
druzil
tag
válasz Dyingsoul #18881 üzenetére
Mindenképp jobb rendelni, mert az elállás az ún. távollevők között kötött szerződésekre vonatkozik, tehát amikor a fogyasztónak nincs lehetősége a terméket megvizsgálni. Csak azért kérdeztem, mert az átvételtől számított 14 napon belül ki kell tudnom deríteni, hogy minden frankó-e, hogy ha mégsem, akkor vissza tudjam küldeni. Köszi az app nevet.
-
druzil
tag
válasz Dyingsoul #18674 üzenetére
Szia! Úgy látom eléggé beleástad magad a GSM-es rendelésekbe. Milyen következménye lehet annak, ha nem EU-s modelt kapsz, illetve hogy lehet ellenőrizni, hogy honnan származik? Hogy lehet megnézni, hogy a hirdetésben szereplő gyári jótállás valóban valid-e, hogy még el tudjak állni a vásárlástól, ha valami gebasz van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik