Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
Én is beszéltem még pár hónapja a flottakezelőnkkel, ő azt mondta, hogy a hívás valóban gyorsabban felépül, de kb semmi más komolyabb haszna nincs. Hangminőségben ő nem vett észre lényeges differenciát. Bár lehet ezt kell mondania, nem tudom. Meg annyit mondott még, hogy ő sokat van úton és valamiért a VoLTE még nem az igazi, van még mit csiszolni rajta.
Én kkv-s flottában vagyok, nem csak hálón belül, hanem a másik két szolgáltatóval is korlátlanul beszélek. Nekem még nem él a VoLTE.
-
Bozso68
őstag
Köszi szépen a választ!
A router beállításait majd megnézem otthon, de ez igazán elegáns megoldás.
Egyenlőre úgy oldottam meg a dolgot, hogy a router 2 frekvenciáját külön hálózatnak állítottam be, a telefonon meg egy WIFI Manager programmal az erősebb jelűre állítom rá. Csak a progi mindenképpen a GPS folyamatos működését kéri.Zsolt
-
törölt tag
"Eskü" nem került szóba, viszont válaszomban írtam is, hogy számomra megfelelő. Ezt kiegészítem azzal, hogy gyári jelzésekre használom - külső módosítóm vagy Viber nincs.
Természetesen az egyes emberek ugyanazt értékelhetik eltérő módon. Ami nekem gyári jelzésekre jó, az másnak nem feltétlen az.
-
SirRasor
addikt
Nem vettem el, sőt le is ellenőriztem és tényleg be van kattintva a jog.
Kivágtam a mappát, bementem az SDkártya gyökerébe és oda illesztettem volna be. Semmi extra.
Annyi adalék még, hogy bőven nem ma kezdtem az ipart inkább az a furcsa, hogy most egy nem rootolt telóm van, de asszem ez volt az utolsó csepp. Elméletileg xposeddel megoldható a root+OTA szimbiózisa is Meg van van egy totál egyértelmű hardverhiba, akkor csak nem reklamálnak a knox *állapotáért*..[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
Jazzmedve
tag
nekem volt már pár karc az ipaden, és most tényleg semmi. De lehet igazad van, nekem elsőre jónak tűnik. Az s7nek nem merek neki menni késsel, de majd az idő bizonyít. Eddig is csak pár hajszál karc jött össze egy év használat alatt, pedig sosem használtam foliát. Inkább azért vettem, mert lekopott rola ez az oleophobic réteg, és baromira gyüjtötte az ujjlenyomatot, meg állandoan ilyen homályos volt a kép mikor kihuztam a zsebből, és mindig meg kellett törölgetni. A héten kiderül h tényleg változott-e valami
-
Márton
nagyúr
Rosszul írtam, fordítva van.
Tehát a telefonra másolás fele sebességű mint a telefonról.Speedtest.net vagy digi.hu szerint 17mbps a letöltés, 20mbps a feltöltés wifin több eszközön is (telók, laptop) Erre azt mondom, normális egy B/G routerrel.
Viszont ha a telón indítok egy wifi file transfer appot, és pc-ről Total commanderrel ráftp-zek, akkor tudok róla másolni 3.1MB/seccel (holott az előbb a feltöltés 20mbps-nál feljebb nem ment), és letölteni a telóról 1.5MB/seccel, holott a 17mbps 2MB/secnek felelne meg.
Értem én hogy az egyik külső, netes kapcsolat (wan-wifi), a másik pedig lan-wifi forgalom,
Ami furcsa, hogy net felől 17mbps a telóra töltés, míg lanról csak 1.5MB/sec.Na mindegy, jövő héten N 5GHz
köszi[ Szerkesztve ]
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
Nincs még semmilyen, csak B/G-s. Most akarok váltani
Nincs sok zavaró 2.4 Összesen 5-6 hálózatot látok, azok sem ugyanazon a csatin.
De még mindig nem tudom, hogy 2.4-en is tud-e mimot, és így jobban járok-e vele, mint az 1 szálas ac jellel?Miért offtopic az S7-es topikban, hogy az S7 2.4 vagy 5gigás wifije lehet-e gyorsabb?
Nem tapasztalatokat osztunk itt meg?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
-
Márton
nagyúr
klassz, köszi
egy c2-es router lenne a kiszemelt, ami 5gigán csak 1x mimozik, így 150mbps valósra számíthatok?Illetve azt tudjuk-e hogy a teló 2.4-es milyen mimót támogat?
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
jeni
félisten
ACE-
nincs az a pénz,hogy ekkora értéknél ezt a vízállósdít megjátsszam!
Ha fotózni kell nem csak két kép erejéig akkor ezek valamelyikét kell venni
Olympus Tough[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
Nálam is megjavulhatna... mert eléggé bosszantó!
(#25335) Burt1793: Ha hálózati gond, akkor a telefon miért jelez térerőt akkor is amikor nincs? Laikusan gondolkodva azt hinném, hogy ha hálózati gond van akkor a telefon azt jelezné, és nem lenne rajta térerő, csak a szokásos "csak segélyhívás" vagy ilyesmi szöveg.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Davcy
tag
Fiúk!
Először is köszönöm mindenkinek a segítségét, a probléma (remélhetőleg) megoldódott.
Nővéremet a szervizbe menetel előtt kiokosítottam, renee7 leírása alapján,hogy mit csináljon.
WiFi kikapcs, telefon kikpacs, SIM kártya be, telefon bekapcs. És voila már nem volt CUSTOM. Persze sűrű értetlenkedés, bocsánatkérés, stb. Javítják, cserélik!Szóval tényleg köszi mindenkinek!
Üdv,
Davcy
-
kellcucc
aktív tag
-
Csocsesz75
őstag
Köszönöm, régebbiekben ez a menüpont asszem nem volt bent a haladónál ezért itt nem is kerestem.
Közben csináltam egy másik módszert. Ha fent van valakinek a zöld ikonos Intelligens képernyő On/Off alkalmazás, akkor a Nova Tevékenységeknél kiválasztva az app második pontját ugyanígy zárolható a telefon és működik az ujjlenyomatos feloldás is.
-
-Valinas-
senior tag
Amióta 15 egymás utáni ébresztésre se tudok felkelni, azóta ezt használom én is. Remek alkalmazás! 60x meg kell ráznom a telefont, hogy leálljon az ébresztés. Azalatt pont rájövök, hogy kezdeni kéne valamit az életemmel.
Jeffjn: Odinnal kell flashelni, rengeteg leírás van róla a neten.
-
Dare2Live
félisten
onnan indult, hogy megkarcolódhat e. Igen.
Innen meg kinek mi. Van akinek megér 500Ftt a folia, vki fölösnek tarja de mit nem lehet azon érteni, hogy vkinek ez fontos megéri?
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
LilProphet90
senior tag
Az utolsó mondattal gyakorlatilag megválaszoltad az előtte írtakat. Én pl.: igyekszem megtalálni a külső és a védelem közötti balanszot, azaz nem szeretem ha egy tok sokat elvesz a telefon külsejéből (ha szép), de csupaszon sem szívesen tárolom. A G2-n szívesen használtam tokot, mert az hátulról nem volt kifejezetten szép, de az S7-tel más a helyzet, így azon marad a fólia, és igyekszem nem leejteni.
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
UfoZoli
aktív tag
Igazad van, tényleg jó!
Bár nem tudom, hogy ez téged mindenféle személyeskedés nélkül miért zavar.
Valaki úgy van vele, hogy egy majd 200 ezres telóra szeretne vigyázni, s nem az lebeg a szeme előtt, hogy ezért majd használtan esetleg karcmentesen mennyivel fog többet kapni.
Van, aki meg szimpla használati tárgyként használja, s jól el van a betört, pókhálós kijelzővel is évekig.Bár azért azon egy picit elgondolkodnék, hogy ha használt autót vennél, melyik embertől vennél autót?
Attól aki rendszeresen elhordja olajcserére, s az ülést is huzattal védi, vagy attól aki németből behoz egy 4-5 milliós autót, olajcserére nem hordja, s a benzinkúton is csak mindig 3 ezerért tankol mondván az autónak az a dolga hogy elvigyen A-ból B-be...Nem vagyunk egyformák, s ahogy írtad is, ez így van jól!
HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
Ferike81
senior tag
+1
Nagyjából én is így vagyok ezzel a dologgal. Tok meg kijelzővédő kell, hogy ne törjem rommá, de egy-két karcot elviselek. Az autóra sem rakok soha üléshuzatot, mert csak a következő gazdájának spórolnék vele.[ Szerkesztve ]
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
Wiz Khalifa
veterán
Vagy van a másik olyan eset is mikor több készüléket gyártanak egy adott ország, adott szolgáltatójának aki időközben azt mondja elég nem kell több és akkor azokat nem lock-olják le hanem független marad. Emiatt a szoftver marad szolgáltatós mert nincs se kedvük se idejük azt a sok szolgáltatós telót újraszoftverezni, ezért eladják olcsóbban amiket általában az ilyen sufni boltok vesznek meg.
Smoke some weed nigga!
-
Dyingsoul
veterán
Oké zacsiban tévedtem azt hittem samu abban adja.
Nekem 1 év garival adták akkor ebben is különbözik. Nem volt 2 év garis modell a kínálatukban, ha lett volna azt veszem.[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
veterán
Az enyém bontott volt, a telefon sem volt benne ilyen zacsiban, csak a fólia volt rajta elől hátul és kész. De a seal az fel volt vágva. De gondolom fel kell bontaniuk, hogy a garijegyet lepecsételjék, nem?
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik