Hirdetés
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evooo
aktív tag
Szeretnék egy üvegfóliát, ami a képernyőt végigéri.
Tudnátok ajánlani kérlek? -
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy érdemes-e leváltani az angol gyári rom-t (amire hamarabb jönnek a frissítések) egy másik gyári rom-ra? PL Magyar függetlenre!
Van más különbség a fent említetten kívül? -
iceQ!
addikt
válasz Viktor0610 #29191 üzenetére
Rettentő nehezen jönnek meg a rendelt dolgok kínából vagy bárhonnan. (Bár UK-ből 4 munka nap alatt megjött, de a kínai csomagok nem és azok is az ebayről.)
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
kalolaci
senior tag
A jófogáson is hírdetnek memóriakártyát, én ezen gondolkodom.
[ Szerkesztve ]
-
Talala
senior tag
Hali. Van arra valamilyen megoldás hogy a bt automatikusan be illetve kikapcsoljon az otthoni wifi hálózat elérhetőségéről függően . A cél, hogy a wifi közelében ki, attól távol bekapcsoljon a bt. Valami profilt vagy házirendet lehet létrehozni, esetleg külső app?
-
samu74
addikt
Szívesen.
gerner1 na igen,azt nem tettem hozzá hogy első körben csak BTU romra volt.Én mondjuk azóta is használom.
Akit érdekel a téma, és nem parázik az Odin-tól, a sammobile fórumán bele tudja ásni magát.Viktor0610 a királyi posta kicsit be van lassúlva, megjön az.Nekem a csomagjaim 7-10 napot "pihennek " mire kézbesítik.Kínából ideér 4 nap alatt...
[ Szerkesztve ]
-----------
-
MODERÁTOR
-
-
őstag
Ez jó videózni és eredeti? microsd 64gb u3
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
gerner1
nagyúr
válasz samu74 #29186 üzenetére
Kérdés, hogy ha idén is lesz S7 -re (is) akkor ahhoz milyen aktív CSC -n kell hogy legyen a készülék (?)... Tavaly az első körben csak BTU volt, aztán a hosszabbításnál lehetett XEU is. Kiváncsi leszek, hogy ha valóban lesz S7 oreo beta program, akkor milyen aktív CSC -re lesz szükség. A XEU pl maradt single-CSC, de a BTU a 7.0 -val már multi-CSC -be került (OXA) és nem tudni, hogy abban az lett a default, vagy a XEF. Szóval, elképzelhető, hogy csak bonyodalmak árán lehet majd teljesíteni egy ilyen, vagy hasonló feltételt ...
-
samu74
addikt
Én tavaly novemberben regisztráltam a nougat bétára, akkor teljes gyalu volt utánna még vagy 4 update volt a véglegesig .Persze azoknál már nem kellett újra belakni.De ha parázol a belakástól vagy teher, akkor felejtsd el a bétát. Egy félkész szoftver mellett lehetnek anomáliák, és akkor hiába a nyávogás.
Ha mégis belevágnál ,tedd fel a Galaxy Beta Program appot ,azzal és a samsung fiókkal lehet regisztrálni.Most még nincs regisztráció.-----------
-
Yodafon
senior tag
hali
Masnak is be szokott ragadni az S7 hattervilagitasa? Nekem van ugy hogy nem kapcsol ki aztan mivel tokban van es nem latom a fedeltol lemeriti a telot teljesen..... Ez mitol lehet vajon?
I'm gangsta!
-
Taci
addikt
Ha jól emlékszem, a Nougatnak is volt anno publikus béta tesztje. Jelentkezett közületek rá valaki? Nyilván lesz most is majd az Oreónak. Megéri benne lenni? Vagy jobb megvárni a véglegest? Igazából nem szívesen húznám újra a telefont minden új bétánál, használom a telefonon lévő adatokat/képeket elég aktívan (bár memóriakártyán vannak), de érdekel is az újdonság. Mit ajánlotok ezzel kapcsolatban?
-
Ferike81
senior tag
válasz kalolaci #29178 üzenetére
Galaxy Button Lights lesz a te megoldásod.
[ Szerkesztve ]
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
kalolaci
senior tag
Nem találom sehol, a gombok világításának bekapcsolását. Tud valaki segíteni?
-
Zozo®
tag
válasz Csocsesz75 #29166 üzenetére
Mi Band2 okozta galibát, el is távolítottam a megbízható eszközök közül, most már minden rendben. Köszi
iPhone 12 Pro Max Pacific Blue 256GB, MacBook Air 2017, Apple Watch Series 5, Airpods Pro , 2x Mi Box 3, 1X Mi Box S
-
Zozo®
tag
válasz Csocsesz75 #29166 üzenetére
Az eddig is be volt kapcsolva, mi változott?
iPhone 12 Pro Max Pacific Blue 256GB, MacBook Air 2017, Apple Watch Series 5, Airpods Pro , 2x Mi Box 3, 1X Mi Box S
-
UfoZoli
aktív tag
Adapt sound csak a füleshez való, illetve a "hallásvizsgálat után" kiválaszthatod hogy melyik füledet használod telefonbeszélgetés során ha ahweadset nélkül telefonálsz.
Kihangosítás során nem fogsz nagy változást tapasztalni a hangminőségben.HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
samu74
addikt
válasz viewdetails #29132 üzenetére
A térerő ikonodat elnézve ez csodaszámba megy.
Az valami bug lesz .air Nem próbáltam, csak egy opció volt.
-----------
-
Zozo®
tag
Sziasztok! Az mitől van, hogy az ujjlenyomat olvasó nem működik egyik napról a másikra, egyszerűen húzással tudom nyitni a kijelzőt, nem kér ujjlenyomatot, kódot sem. Kikapcsoltam az ujjlenyomat olvasást, újra indítottam a telefont, utána újra ujjlenyomatot adtam meg neki, ugyanúgy de húzással nyitja a képernyőt, nem kér semmit. Pin és ujjlenyomat van beállítva
-
tabaga
tag
válasz 19Petya83 #29162 üzenetére
Én meg tudom érteni. Nálam is ugyan ez a baj, és elég zavaró, hogy halk helyen más is hallhatja, hogy mit beszél a másik fél. Én már csináltam rendszer visszaállítást, de ugyan olyan maradt.
A Telekom hang azért tűnik jónak, mert egy normális telefonon meg túl halk.[ Szerkesztve ]
-
19Petya83
tag
Tudom, hogy viccnek szántad, de nekem ez már nem vicces. Annyira hangos, hogy egyrészt gyakran torzít másrészt szinte fájdalmas. A legérdekesebb, hogy nem minden hívásnál ennyire rossz a helyzet. Ha pl felhívom a Telekom ügyfélszolgálatot akkor az automata csaj hangja nem hangos. A legrosszabb ha nőkkel beszélek. Gondolom a magasabb hangszínük miatt.
-
19Petya83
tag
Valaki leírná nekem, hogy hogyan lehet egy full-full teljes resetet csinálni a telefonon? Kipróbálnám, hátha helyrejön a hang. Ha nem akkor megy vissza a media marktba.
-
kalolaci
senior tag
Nekem is sikerült vennem a héten, egy használt, de kiváló állapotú S7-est. A memóriakártya vásárlás lesz, majd soron.
-
Mans20
addikt
Aki az UPC-nél vette a mobilt, az mennyi garival kapta? Hivatalosan a gyártóhoz szól? Vételkor az előleg mennyibe kerül?
-
hr2
őstag
válasz matehajagos #29155 üzenetére
VoLTE van benne?
-
iceQ!
addikt
válasz rayoliviero #29153 üzenetére
Igen láttam, nézegettem is. 5 perc alatt elvetettem az ötletet, hogy én ismét romolgatni fogok.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
matehajagos
tag
Az új XEU rom valóban lényegesen jobban bánik az akkuval.
Más: mostanában én is egyre gyakrabban használom tok nélkül a telefont, sokkal szebb így, azonban ezek a képek meg történetek amiket itt olvasok mindig visszarakatják velem a tokot.
-
jimmedly
senior tag
Üdv mindenkinek! A messenger lite jelzőhangját szererném megváltoztatni. De sehogysem találom hol lehet. A hangoutsét sikerült anno, de csak arra emlékszem hogy -nekem legalábbis- igen tekervényes volt, s azt se találom most. Tud valaki segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
Nekem rootolt telefonom van és az egyik főzött ROM alatt nekem is ugyanezt a hibaüzenetet dobta, de feltettem egy másikat, azzal működik rendesen.
Ha már ugrott a garid úgyis, akkor érdemes megfontolnod a főzött ROM-okat.
-
tween
őstag
Srácok!
Használ valaki dbrand fóliázást? Fel tudom én ezt itthon rakni?
-
gerner1
nagyúr
válasz Viktor0610 #29147 üzenetére
Igen láttam. De kivncsi voltam, hogy lefutotta-e ezt kört (is) ...
-
MODERÁTOR
-
gerner1
nagyúr
válasz Akidobos74 #29144 üzenetére
nggabi írta nemrég, hogy már vállal, csak üveg cserét . Őt (is) kérdezted már ?
[ Szerkesztve ]
-
vilmose33
őstag
válasz Akidobos74 #29144 üzenetére
Üveget nem lehet külön cserélni? Néz utána hátha olcsóbban megoldható, persze hivatalos szervizben biztos nem fogják.
A jövő most van
-
Akidobos74
aktív tag
Én meg így jártam tegnap...
Farmer kabát első zsebbő repült ki levételkor... Mindig nadrág zsebben van, egyszer véletlenül tettem most oda. És persze MOST nem volt rajta tok... nem csak simán leesett, hanem a mozdulat miatt gyakoraltilag odavágódott erőből a küszöbnek (fém), pont ezen szerencsétlen helyen... Bevittem samu szervízbe (S.tarján), kész lett volna pár órán belül, de hívtak, hogy elfogyott a ragasztó.. Így péntek lesz belőle előreláthatólag. 55.000-be kerül az, hogy lusta voltam a nadrágzsebbe tenni Megérdemlem...[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
19Petya83
tag
Sziasztok!
Továbbra sincs senkinek ötlete, hogy mit lehetne kezdeni a túl hangos hívás hangerővel? Nektek nem hangos? A netet böngészve találtam néhány embert aki haaonló gonddal küzd, de érdemi választ senki nem kapott. A hangerő csúszka nem megy le teljesen, ami számomra azt jelenti hogy valami szofveres tiltás van rajta. A Samsung helpdesk azt mondta próbáljam meg a hangerő le gombbal. Próbáltam különböző appokkal, de úgy sem sikerült. Van még pár napom arra, hogy elálljak a vásárlástól, de nem tudom elhinni hogy erre nincs más megoldás.
-
stilo18
addikt
Tegnap este sikeresen leesett a relax fotel karfájáról a "lábára" a telefon tokban.
Kb 30 cm-t esett... Meg is pattant keresztbe az üveg.Picit csalódtam, dehát ez van, így jártam..
Már beszéltem tegnap online a Samsung ügyfélszolgálattal, mondták kb 15k Ft van.
Van arról valami tapasztalat, hogy ha elviszem itt Veszprémben a szervízbe, akkor hány napos egy ilyen akció?
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
iceQ!
addikt
válasz gerner1 #29129 üzenetére
Ez az... Kinőttem már ebből a rom ide, rom oda dologból. HTC HD2-n halálra romoltam magam, meg egy pár telefonon. Itt már nem akarom ezt csinálni.
Eladom, veszek egy normális S7et amin nem játszott senki a rootal
-
iceQ!
addikt
válasz gerner1 #29125 üzenetére
Köszi a segítséget. Szerintem eladom a telót és veszek egy olyat ami full szűz. Ezen kívül semmi baja sincs, viszont most hogy ezt megtudtam máris nem olyan mint ha piszkamentes lenne.
-
gerner1
nagyúr
válasz Burt1793 #29118 üzenetére
Az van neki a készüléken. Látható, mert írta, hogy Download (Odin) Mode -ban a System Status -hoz OFFICIAL -t ír a készülék. Ez azt jelenti, hogy gyári ROM van a készüléken. Sajnos a Knox ilyen. Utána, bizonyos dolgokat, nem lehet már megtenni.
-
air
nagyúr
válasz samu74 #29123 üzenetére
És ezt hogyan fogja felrakni, ha magasabb verziójú app, ugyanazzal az aláírással már van a készüléken?
Esetleg a gyárit letiltja, ezt pedig zipsignerrel újra aláírja?
Te próbáltál már ilyet?@Burt1793:
Fogalmam sincs. Én Novát használok.
Gyári launchert nem láttam már n+1 éve.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
samu74
addikt
Olvastam valahol hogy az SHealth 5-ös verziótól Knox védelem alatt áll,így hogy ugrott a Knox számlálód nem megy.
Viszont az apkmirror oldalán fent van a régebbi verzió is,ezzel mennie kellene.-----------
-
Freiherr
őstag
Arra van már megoldás, hogy a Gmail kiírja az olvasatlan üzenetek számát ikonon?
Back to the future
-
air
nagyúr
Ha üzletben vetted, és hivatalos állapotúnak mondták, akkor visszaviheted, de előfordulhat, hogy azt mondják, te csináltad. Ezt a vásárláskor kellett volna ellenőrizni.
Ha magánszemélytől vetted, akkor még kisebb az esély a korrekt rendezésre, de még az is előfordulhat.
Egyszóval, ha nincs szerencséd, akkor ez volt a tanulópénz.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
-
iceQ!
addikt
válasz gerner1 #29114 üzenetére
Nincs rajta, gari. így is volt hirdetve. S ilyenkor most mi lehet tenni? Rootolni kell a telót, hogy tudjam használni az S health appot?
-
gerner1
nagyúr
Semmit. A Knox hardware -es, nem visszaállítható. Ezért nem ajánlott OS alól megnézni, mert létezik "okosított" ROM, ami rendben (0x0) lévőnek mutatja. Viszont, a Download Mode -ban kiírt adatok → a helytállóak. Amennyiben garanciásként vetted, akkor csalás áldozata vagy.
[ Szerkesztve ]
-
iceQ!
addikt
válasz gerner1 #29109 üzenetére
Secure Download: Enabled
Warranty VOID: 1 (0x030c)
System status:: Official[ Szerkesztve ]
-
iceQ!
addikt
Más, amit most vettem észre. Stock rom van a telón, semmi root. Nem is volt rajta, de ezt valamiért kiírja a Samsung Health. Miért?
-
iceQ!
addikt
válasz samu74 #29105 üzenetére
Igen az jön be a kis lakat már a legelejétől fogva Mi az újítás? Van valami érezhető változás?
-
gerner1
nagyúr
😂 Újabb TouchWiz Home -t raktak ki, apkmirror -ra ...
-
samu74
addikt
válasz gerner1 #29104 üzenetére
Igen,töröltem.Gondolhatod hogy éget az arcom mikor a kiakadt telóját néztük.
Akármit próbáltam,nem volt jó,de mondjuk lehet egy wipe cache partitions segített volna...Na mindegy, végülis a launcher volt a kívánsága,grátisznak szántam az AOD-t.iceQ! próbáld úgy, hogy újjlenyomat nélkül csak mintát adsz meg a biztonságos indításnál,és a képernyőfeloldásnál is.Reboot,és ha jól csináltad egy forgó körben egy kinyíló lakat jön be a samsung logó után. Azután már mennie kell.
-----------
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik