- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tabaga
tag
-
-
tabaga
tag
válasz
19Petya83 #28911 üzenetére
Szia
Nekem ugyan ez a problemam. A csuszka alapjan meg lehetne lentebb venni, de nem engedi, pedig azota mar ujra is telepitettem a telefont, de ez sem oldotta meg, lehet mert visszaallitottam a hivas elozmenyeket is, nem tudom.Amugy lenne nekem is kerdesem. Gyorsan merult mar a telefon, emiatt csinaltam egy teljes visszaallitas, de most ugyan olyan rossz, pedig meg joval kevesebb alkalmazas is van rajta.
-
gerner1
nagyúr
válasz
19Petya83 #28759 üzenetére
Nekem is edge van. 20% -kal nagyobb az akku. A kijelző nagyobb, nüansznyival ugyan, de többet is fogyaszt. A többi egyezik az S7 -tel. Engem nem zavar az edge kijelző, és gyorsan megszoktam. De van 3rd party app, amellyel az edge szélek érzékenysége tompítható.
Az üzemidőt pedig nagyban befolyásolja még (ahogy minden készülékét), hogy az aktív időben (tehát nem éjjel, amíg alszol) milyen térerővel rendelkező területen tartózkodsz, illetve WiFi, Bt térerő milyen ha használod ezeket. Továbbá, hogy használsz-e energiatakarékos sémát.
Mivel igen képlékeny mindenkinél a képlet, ezért nem lehet egzakt választ adni. A játékot kivéve, pl nekem is hasonlóak a felhasználási szokásaim, de én éjjel nem töltöm a készüléket. WQHD felbontáson, teljesítmény módban használom, 4G -t kizárva. Reggel ~95-93% -ról indulok, és estére (~19ó környéke) marad ~12-18% az akkuban. Közte pedig átlag ~5,5 - 6ó SoT. De akadnak napok, amikor ennek fele, és csak másnap este rakom töltőre. Szóval, az S7 kb 20 -kal kevesebb. Ami azt illeti, ha ma kéne döntenem a kettő között, akkor inkább az S7 -re szavaznék (más szubjektív okok miatt) .. -
vilmose33
őstag
válasz
19Petya83 #28677 üzenetére
A Snapi 820 4%-al nagyobb teljesitményre képesebb, illetve kicsit kevesebbet fogyaszt mint az eyinos a korábbi modellekkel ellentétben. Felhasználáskor nem veszed észre a külömbséget. Viszont kamerából is két fajta van,de azok is egyforma teljesítményt nyújtanak, legalábbis papíron
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- weiss: Pant* rant
- Diablo IV
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Építő/felújító topik
- Gitáros topic
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest