Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz vilmose33 #29314 üzenetére
Szubjektív, de erre hivatkozva én nem adnám be. A Samunál is tudnak róla, hogy az app nem megfelelően működik, és téves diag adatokat közöl. Nemrég írta valaki (lehet, hogy az edge topikban...) hogy írt a support -nak, és azt közölték, hogy "tudnak az app hibás működéséről, és dolgoznak rajta..." .
Szóval, ha biztosra akarsz menni, akkor szerintem add be azzal, hogy naponta már 3x alkalommal is töltőre kell raknod, vagy pl XX% -ot elérve hirtelen merülés tapasztalható, stb...
Továbbá, mielőtt beadod ... - Szedd le róla a köztudottan erőforrás zabáló, és a rendszert teleszemetelő pofakönyv, és messenger appokat is, és ezek után aktíválj egy wipe cache partition -t is, hogy a battery stats is törlődjön. Így talán nehezebben fognak hivatkozni ezekre, vagy kisebb eséllyel adják vissza például azzal, hogy " a készülék bevizsgálva, és rendben" ... - de egyébként nem cserélnek semmit, csak visszakapod ... -
MODERÁTOR
-
samu74
addikt
válasz vilmose33 #29084 üzenetére
Ha a members azt írja hogy rossz az akksi,attól még nem fogják kicserélni. Főleg úgy,hogy 1,5 napot elmegy.
Ha rámérnek úgyis kiderül hogy az app olvas valamit rosszul ki.petrson sammobile-on mintha azt írták volna , hogy mostanában tesztelik meg adják ki a bétát OTA-n.
[ Szerkesztve ]
-----------
-
iceQ!
addikt
válasz vilmose33 #29069 üzenetére
Érdekes ez a javaslat. 3G nem mindenhol van, 4G mindenhol van ugye mert az CSAK adatkapcsolat. 4G+ már voice is, de az egyelőre kevés helyen lelhető fel. Inkább nekem a térerővel van baj, ami szolgáltató hiba lesz. Ahol lakom és ahol dolgozom. 1-2 vonal csak. Persze ez is veszi le rendesen.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
válasz vilmose33 #29067 üzenetére
Igazából ne várjunk csodát. 3000mAh-s akksi van benne. Mate 8-al megcsináltam hogy 2 naponta tettem fel töltőre. SOT is 7-8 óra volt, viszont ott 4000mAh-s akksi volt. Aki 8 meg 10 órás SOT-ot hoz az csak egész nap nézegette bekapcsolt kijelzővel és mellette minden le volt tiltva
Ja és ahol nincs 3G? 2G-n egy üzenetet nem tudok elküldeni
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Ferike81
senior tag
-
Ferike81
senior tag
válasz vilmose33 #28442 üzenetére
Soha nem használtam a gyorstöltést. Normál töltés sincs több szerintem másfél óránál, bár az életben nem mértem még. Ráérek munkaidőben tölteni. De pl ha használom a GPS-t akkor is csak normál töltéssel etetem, bőven elég neki. Az előző telefonomnál ha navi közben nem gyorsan töltöttem akkor csak szinten tudta tartani. Ha gyári töltő+ gyári kábel kombót használod, nagybaj nem jöhet. A két nap meg nem szent írás, ha jobban belenyúlok a böngészésbe akkor 1-1,5 napot bír. De ezzel is úgy vagyok, hogy 1 napot vigyen végig, nem a sztyeppén élünk, hogy ne tudnám naponta tölteni.
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik