Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vilmose33
őstag
Sziasztok, kollégám telefonja ma egyik pillanatról a másikra, kimerevedett a képernyő, azóta semmire nem reagál. Próbta a gombkombinációt, gép se ismeri fel, töltés se veszi. Szervíz? Telenor-nál vette, jól tudom, hogy 2év garancia van rá?
A jövő most van
-
vilmose33
őstag
válasz Apone33 #29313 üzenetére
Szed le rá a Samsung Members programot ha van kedved és nézd meg ,hogy a diagnosztika mit ír az aksira. Nekem azt írja,hogy rossz bár így is kibír bő másfél napot, erre hivatkozva megpróbálom kicseréltetni gariba ha lesz időm. Ha nem is cserélik legalább tudom az akkumulátor állapotát, bemérik előtte. Este 10-től reggel 6-ig nem megy az AOD, de azért 10% körül merül. Wifi viszont be van kapcsolva. Játék az nálam is eszi az aksit rendesen
[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
vilmose33
őstag
Számla légyen hozzá. Adás-vételit írjatók. Én a helyedben egy Samu bolt elött beszélném meg a találkozót. Bemenék az eladóval , bent a szervízessel megnézetném vásárlás elött. Ha van rá lehetőség. Elég drága telefon. Ha az eladó kekeckedik esetleg ne vedd meg!
[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
vilmose33
őstag
válasz espi38 #29237 üzenetére
Emlékeztem, hogy P10 körül volt egy kis flash botrány és most utána olvastam ,jól emlékeztem. Amit észleltem gyengébb vételt zárt helyen az az előző tokom miatt volt, a fém keret árnyékolt egy kicsit. Amúgy szerintem mind két telefon nagyon jó , bármelyiket veszed kivánom,hogy ne csalódj. Én azért vettem S7-et , mert jó áron volt, bízom a Samuban, azért garancia is van rá bőven és piszok jó telefon meg jól is néz ki. Szerintem S7-et vegyél
[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
vilmose33
őstag
válasz Akidobos74 #29144 üzenetére
Üveget nem lehet külön cserélni? Néz utána hátha olcsóbban megoldható, persze hivatalos szervizben biztos nem fogják.
A jövő most van
-
vilmose33
őstag
válasz handrash #29079 üzenetére
Köszi a tanácsot , megfogadom Emag garancia van rá 2 éves,de a Samsung csak 1 évig foglalkozik vele utána az Emag-on keresztül megy a garanciás javítás. Most ha fel töltőm ,kiír majd 32 órát , illetve ha nem játszom sokat simán megy 1,5 napot. Members kíírja ,hogy rossz az akkumulátor,erre hivatkozva szeretném kicseréltetni , kiváncsi vagyok mit bír az új aksi, ha tényleg kicserélik ingyen. Samsung hívatalos szervízhez viszem ,remélem vízálló marad.
-csak a telefonnal nem tudsz pc-n keresztül csatlakozni ha esetleg "mókázni" akarsz a telefonnal , persze a semminél sokkal jobb legalább fellehet tölteni.[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
vilmose33
őstag
Milyen tokban tartod ,esetleg az is számithat? Amiben eddig tartottam leárnyékolta -nem is gondoltam-, zárt illetve gyengébb vételi helyen. Levettem a tokot és mindjárt két pálcikával feljebb ugrott. Szabadban jó vételi helyen nem volt gond.
[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
vilmose33
őstag
Igen ezt mondta a szervízes is az akkumulátorra. Persze ahol nincs 3G, ott muszály bekapcsolni a 4G-t. Mellesleg én se állítottam át, amíg igy is kibír bőven 1napot addig nem foglalkozom vele. Ha nem játszok vele-sok a munka- szerintem nekem is meg lenne a 2nap. De hát ha van időm úgyis nyomkodom.
[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
vilmose33
őstag
Ma voltam Samsung szervízben, mivel a Members diagnosztika szerint rossz az akkumulátor. Szervízes szerint ne foglalkozzak nagyon -ezzel , a saját S7-ét is naponta tölti. Illetve Ő is ajánlotta ,hogy állítsam át 3G-re. Mivel az enyém simán bír 1-1.5 napot, szerinte hadjam az akkumulátor cserét. Viszont mondta ,hogy érdemes vezeték nélkül tölteni, föleg annak akinek edge verzió van, mert legtöbbször a töltő része romlik el és edge- ben csak kijelzővel együtt tudják cserélni (86e. ha jól emlékszem). Sima 7-ben lehet külön is (20ezer).
[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
vilmose33
őstag
válasz 19Petya83 #28677 üzenetére
A Snapi 820 4%-al nagyobb teljesitményre képesebb, illetve kicsit kevesebbet fogyaszt mint az eyinos a korábbi modellekkel ellentétben. Felhasználáskor nem veszed észre a külömbséget. Viszont kamerából is két fajta van,de azok is egyforma teljesítményt nyújtanak, legalábbis papíron
A jövő most van
-
vilmose33
őstag
-
vilmose33
őstag
Lehet, hogy lerágott csont: most voltam nálunk a Samsung márka boltban. Garancia idő alatt cserélik az akkumulátort ( bemérik hogy tényleg hibás), a töltő kábelt, és a fejét is hibásodás esetén. Nekem Emagtól rendelt van ,Spanyol ezért nem engedte +1évet, ha esetleg tud valaki megoldást, örülnék a segítségnek. Így csak november 25-ig gyári garis, addig csak kiderül ha van valami hibája, neadjisten.
A jövő most van
-
vilmose33
őstag
Sziasztok
Használja valaki a gyárilag telepített McAfree-t ,érdemes bekapcsolni?A jövő most van
-
vilmose33
őstag
válasz -Valinas- #28462 üzenetére
Úgy tudom,hogy Amolednél nem számít ,illetve nem fogyaszt többet. Anno Lenovo k910-nél néztünk utána, hogy érdemes-e használni a dupla koppos ébresztést, mikor betették a romjába, mivel az Lcd-s volt, ott nem ajánlották a többlet fogyasztás miatt, illetve hogy egyfolytában ébren tartja.
[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
vilmose33
őstag
-SpongyaBob, -zsolez76
Köszi a segítséget , mindjárt kipróbálom.[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
vilmose33
őstag
válasz SpongyaBob #28452 üzenetére
Köszönöm, hogyan? A gyári időjárás programot használom.
[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
vilmose33
őstag
Kijelzőt milyen felbontásban érdemes használni? Most Fhd-ban van.
A jövő most van
-
vilmose33
őstag
Sziasztok!
Csatlakozom .vettem egy S7-et használtan nem rég magamnak, tavaly novemberben vette az első gazdája, patika állapotban van. Emag-os garancia van rá, remélem nem lesz vele gond, garanciázás náluk nem egyszerű ahogy olvastam. Illetve ma feltöltöttem ,30 óra üzemidőt ír ki, Aida pedig:- jó az akkumulátor -gondolom ez ennyit tud, nincs bekapcsolva semmilyen energiatakarékos mód, érdemes valamelyiket bekapcsolni? Honor 4c-ről váltottam az se rossz telefon, csak kevés volt már a 8GB rom. Brutálisan jó az s7-t persze a Honorhoz képest minden téren . Valaki használ esetleg MI band2-t hozzá, mennyire eszi az aksit? Kikapcsoltam a gyors töltést kicsit félek tőle, hogy kicsinálja az aksit ideje korán, erről mi a véleményetek? Van benne gyárilag vírusirtó, érdemes bekapcsolni? Egyelőre ennyi lenne ,köszönöm a véleményeteket előre is
A jövő most van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik