- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #32450 üzenetére
Megnézem, de akkor a végén sem kellene jeleznie szerintem.
Szerk.: Ön nyert.
A Google Chrome értesítései lettek letiltva, ezért a Chrome alatt futó letöltés nem látszott, csak az hogy a végén a Letöltéskezelő átvette. -
OCTAMD
őstag
válasz
Viktor0610 #32322 üzenetére
Akár egy 2010es Galaxy S-re is
-
smisa
őstag
válasz
Viktor0610 #32315 üzenetére
OK akkor kérek tőled egy kártyát hozd már el és akkor tényleg egyszerű lesz
Ne csináljuk már hogy mai technologián egy szoftveres leprogramozáshoz kell egy kártya mert ez vicc lenne, oké hogy elfogadja mindenki de most menjek be valahova és kiabáljam el magam kinek van egy másik szolgáltatós kártáyja 2 percre ? ja és nem is mindegy milyen méret
-
balazsnba
csendes tag
válasz
Viktor0610 #32274 üzenetére
Köszi a válaszokat! A my.samsung.hu-n még korábban beregisztráltam a telefont. Most azt írja, hogy "Garancia lejár: 20 nap múlva", és hogy "Nem a Samsung Magyarország Zrt. által
forgalomba hozott termék!" Nem látom, hogy hol lehetne bejelenteni a hibát, és javítást kérni. Csak az assistance szolgáltatás általános részeire lehet továbbnavigálni. Ahol a leírásban van olyan pont, hogy "Töltse ki az igénylőlapot a Prémium Assistance oldalon." Csak nem találok semmilyen Prémium Assistance oldalt. Ebben tudtok segíteni? -
Burt1793
veterán
válasz
Viktor0610 #30293 üzenetére
Inkább tárhely beállításokban gyorsítótár törlést vagy eszköt karbantartásában optimalizálást ajánlok a plussz egy app helyett.
-
pohár
félisten
válasz
Viktor0610 #30298 üzenetére
előtte is körülbelül ennyit, eddig nagyjából 4x volt újraindítva a teló, mind ennyi üzemidővel
-
pohár
félisten
válasz
Viktor0610 #30296 üzenetére
hát na, az megoldás lehetne mondjuk, ja...
eddig csak akkor volt újraindítva a teló, ha frissítés jött, most is bő 1600 órát ment egyhuzamban
-
válasz
Viktor0610 #30293 üzenetére
Köszi ez működik, lát mindent!
kutyek Nem, az android mappa látszik, az internal storage szürke része viszont nem, de a DiskUsage jó erre is.
-
kalolaci
senior tag
válasz
Viktor0610 #30238 üzenetére
Köszi. Ezek elég nagynak látszanak, nem tudom nem jön-e fel a szélük, a tok miatt.
-
Cry0
őstag
válasz
Viktor0610 #29663 üzenetére
jó persze ez érthető. én se azért irom le az aksi cserét csak mert hogy ki legyen cserélve.
de már nem egy készülékemnél volt olyan hogy beküldtem aksi cserére és egy szimpla szoftver firritésst csináltak rajta.
de akkor ez majd kiderül .
ha a telemaxhoz kerül érdemes a készülékről fényképet csinálni és ezt a hiba leiráshoz irni ?
illetve a nyomáspróba eredményeket ki fogjuk kapni vagy esetleg ki lehet kérni ? -
Cry0
őstag
válasz
Viktor0610 #29661 üzenetére
tudom hogy nem azt kell megirnom hogy mit kell cserélniük. hanem hogy mivel van gond. csak gondolom ha leirom hogy gyorsabban merül a készülék mint kéne esetleg jobban melegszik az akkumlátornál akkor lehet hogy csak egy szoftver frissitést fognak csinálni.
-
iceQ!
addikt
válasz
Viktor0610 #29217 üzenetére
+1
-
iceQ!
addikt
válasz
Viktor0610 #29191 üzenetére
Rettentő nehezen jönnek meg a rendelt dolgok kínából vagy bárhonnan. (Bár UK-ből 4 munka nap alatt megjött, de a kínai csomagok nem és azok is az ebayről.)
-
gerner1
nagyúr
válasz
Viktor0610 #29147 üzenetére
Igen láttam. De kivncsi voltam, hogy lefutotta-e ezt kört (is) ...
-
samu74
addikt
válasz
Viktor0610 #28872 üzenetére
Ok hogy a kulcstartós tű frankó,de a problémája még megmarad.
A kérdező azt se árulta el,hogy milyen rendszeren van,telefonnal formázta-e a kártyát,eredeti a kártya... -
gerner1
nagyúr
válasz
Viktor0610 #28870 üzenetére
Nem. Rendes tűt értettem. Sajnos láttam már, aki azzal nyitotta, mert "éppen" nem volt más. Aztán, ha pont ez miatt sérül bent valami, és utána meg beázik, akkor jön a "sírás" hogy milyen szemét a szervíz (és a Samsung is, aki közli, hogy ugrott a garancia...), hogy a beázott készüléket, csak díj ellenében javítja, miközben garanciás a készülék, és IP68 -nak van "hírdetve" ...
-
jeni
félisten
válasz
Viktor0610 #28865 üzenetére
Bármi SIM kiszedő megfelelhet,az is igaz egyikhez sem adnak SIM tokot mi a kulcstartóra rögzíthető lenne. Ez viszont megoldható ha kicsi lyukba egy karika is rögzíthető.
Az S7 -herz kapott is megfelel erre.
-
fornettisuti
veterán
válasz
Viktor0610 #28160 üzenetére
A vilagban két féle van mindenből, van az eredeti, meg ami nem az.
Szívesen. -
kutga
félisten
válasz
Viktor0610 #28160 üzenetére
Volt már olyan hogy valaki utángyártottat kapott a gyári helyett. Én speciel itt vettem pár hónapja, gyári Samsung.
-
öregpapa
tag
válasz
Viktor0610 #27776 üzenetére
Sajnos nem oldotta meg a problémát, most sem enged a beállításokba belépni.
-
bitblueduck
senior tag
válasz
Viktor0610 #27497 üzenetére
bocsi a tudatlanságomért. ez milyen réteg? egy ilyen tempered glass képernyővédőt erre rá lehet tenni? köszi.
-
_Moriarty_
aktív tag
válasz
Viktor0610 #27473 üzenetére
Hát nem akartam, asszem tavaly 50 €-ért annyit leveleztem velük és bizonygattam (heteken keresztül), hogy megfogadtam, többet nem fogok.
De lehet még estig felhúzom magam ezen jobban, mert ezt le kellene szednem, de nincsen itthon másik fóliám, hogy megindítom a folyamatot. -
alex devil
senior tag
válasz
Viktor0610 #27408 üzenetére
De a mérete nem.
Szerintem női kézbe való.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Viktor0610 #27273 üzenetére
-
rayoliviero
veterán
válasz
Viktor0610 #27270 üzenetére
És magyarországi boltot tudtok, ahol vékony, jó minőségű átlátszó vagy fekete tok kapható?
-
kutga
félisten
válasz
Viktor0610 #26790 üzenetére
Ejj.
-
attikae
csendes tag
válasz
Viktor0610 #23453 üzenetére
Lehet igazad van, de azért el várná az ember, hogy ennyitől ne legyen baja. Nézd ez 3 napos készülék, és természetesen vigyázok rá. Az S5-öt sem dobáltam, de azért majd 3 év alatt le esett egy párszor. Az jobban birta. Nem a gyártóra fogom, de ha már annyira be harangozták akkor, hogy csúcsmobil meg hasonló , nem szivesen szembesül az ember az ilyen malörökkel. Persze én ejtettem, le és én viszem el a balhét, de nem ezt vártam az S5 után, számomra ez visszafejlődés.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Viktor0610 #23440 üzenetére
-
kerxy
őstag
válasz
Viktor0610 #22840 üzenetére
Nálam maradt az imei, tmxben tortent fopanel csere utan!
-
LilProphet90
senior tag
válasz
Viktor0610 #22479 üzenetére
Amire emlékszem, azt nem találtam (nem tudom, melyik szifon topikjában volt), lényeg, hogy volt egy karc a kameralencsén, így szerintük működését befolyásolta, és nem cseréltek benne akkut. 129e Ft fejében cserélték volna a telefont, és folytatódott volna a gari.
De ez is érdekes sztori. Sárguló, elváló kijelzők, mozgó, porosodó kameralencsék, hibás akkuk fordulnak elő gyakran az utóbbi szériákban. Valaki ráadásul írta nemrég, hogy az eddigi 7 új iPhone-jából 6-on volt kicsomagolás után valami sérülés. Jómagam is használok egy iPad-et nagy megelégedéssel, szóval nem vagyok Apple hater, nem is flamekeltés a célom, vannak jó cuccaik.
-
Burt1793
veterán
válasz
Viktor0610 #21252 üzenetére
S7-esen is beállítható a vakus jelzés a beállításokban a hallás menüpontban, de egyszerűbb rákeresni a vaku szóra.
Én is szeretem a LED-et, nem szívesen mondanék le róla. AOD általában ki van kapcsolva.(#21263) dekrer: És most már két éves, én inkább A5 2017-et vennék, szinte gondolkodás nélkül (sokkal jobb üzemidő, vízálló, fiatalabb, bővíthető, rohadt jó ujjlenyomatolvasó (jobb, mint az s7-esé)).
-
kutga
félisten
válasz
Az nem ugyanaz hidd el.
-
fornettisuti
veterán
válasz
Lehet pongyolan fogalmaztam es nem jott at. Nos, arra kivantam kiterni, hogy mi a "vicces", amit a kollega felhozott Ezt tetezve emlitettem meg, ama bizonyos gyarto keszulekeit, amik egy egeszen mas ligaban fociznak es nincs rajtuk sem dedikalt! ertesitesi led, ami nem azonos a vakuval, mint bejovo esemeny ertesitesere is alkalmazhato korlatozottan. Hovatovabb nincs is szem elott, mivel a keszulek hatuljan van -vaku mivoltabol.
-
Deck
titán
válasz
Viktor0610 #18448 üzenetére
Pontosan. Korlátozott mobilnet? Na ne már
De mikor korlátozottam is volt sose volt gond itt a fórumon.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Viktor0610 #18435 üzenetére
Vagy úgy, igen.
De ugye az is Magyar piacra szánt modell.
-
Bozso68
őstag
válasz
Viktor0610 #18245 üzenetére
Még egyszer köszi.
Lehet, hogy inkább manuál ON lesz belőle. -
Bozso68
őstag
válasz
Viktor0610 #18243 üzenetére
Köszi a választ.
De az akku miatt kikapcsolt képernyőnél jobbnak látom ha nem megy a wifi. De híváskor is pont ott jelennek meg egyéb üzenetek. Nincs rá valami megoldás? -
Burt1793
veterán
válasz
Viktor0610 #11734 üzenetére
Ne is mondd, szaggat, merül és egy weblapot se tud a memóriában tartani emiatt.
Viccelek, oké, nem nézegetem többet. Miattatok kezdtem el nézni, hogy mi fut, mit lehet optimalizálni, de mindegy, igazából nem érdekel, nem tudok rajta annyit hozni, amennyi időt beleölök.
-
Burt1793
veterán
válasz
Viktor0610 #11732 üzenetére
Igen, én is rágoogleztam, sajnos zavar, hogy ott van. 😃
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #11610 üzenetére
... és még miket fogok kapni, ki tudja?
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Viktor0610 #11128 üzenetére
Köszi. Én beállok a tömegbe és clearre szavazok. Inkább tükröződjön, mint tompítsa a kijelzőt (ha jól rémlik a mattok mellékhatása ez).
-
Dare2Live
félisten
válasz
Viktor0610 #6766 üzenetére
"Ühüm, én meg most jöttem a falvédőről."
Egyrészt ő volt ott, másrészt elég sok Samsung széria van ahol nemhogy zsebben de asztalon hagyva, hozzá se érve egyszer csak pakk kijelző berepedt.
Talán a legnotoriusabb az S4 volt. [link]
-
sultansmith
senior tag
válasz
Viktor0610 #6766 üzenetére
nem igazan. videoztam vele egy 2 percet, zsebre vágtam, leultem egy kerti székbe aztan ott elovettem és baaammm.
nem mondanam ha nem igy lett volna. a zsebemben semmi mas nem volt a telon kivul...
-
mSchumi87
senior tag
válasz
Viktor0610 #3770 üzenetére
Hello es a saját oldalukrol rendelted?
-
DoItYourself
addikt
válasz
Viktor0610 #3758 üzenetére
Tegnap végignéztem a találatokat, mert érdekelt ki hogy oldja meg a legömbölyített szélű kijelző problémáját, de tuti ajánlást nem találtam. Feladta a Samsung a leckét ezzel.
-
TODI1111
veterán
válasz
Viktor0610 #3340 üzenetére
Bocsi javítva.
-
deze75
csendes tag
válasz
Viktor0610 #3033 üzenetére
ja nem persze.........nem túl szép dísz
-
Intel q8200
senior tag
válasz
Viktor0610 #2700 üzenetére
Igyekszem. Folia mindenképp kell rá. Nem szeretem a tokot rajta, maximum a hátulján.
-
gstup
csendes tag
válasz
Viktor0610 #2301 üzenetére
Elvittem samsung szervízbe.Ugyanezt mondta az alkalmazott is.Hogy a rés ami ott van,nem azon múlik a vízállóság.Hanem alatta van egy gumimembrán.És inkább ne szedjék szét ilyen miatt a telefont.Lehet azzal többet ártok mint javítok!
-
ferrari1
őstag
válasz
Viktor0610 #2299 üzenetére
Biztos bevinném a vízállóság miatt. Ha rés van, ott a víz is bejut.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #2040 üzenetére
Hülyeség!!
Alapvetően én is igy gondoltam de sajnos nem igy van. Bent a Telenornál is vakarták a fejüket de az üzletvezető felhivta a (valakit) majd kihangositva elmagyarázta, hogy mi miért van.#leslien: üf szolg(1220), Pécs Árkád, Telenor kp mind egyöntetűen elmagyarázta, hogy azért nem, mert kedvezményes ár az említett ár.
Teljesen mindegy mert megvettem máshol.
Volt egy rövidéletü topik az s7 megjelenésekor ahol ennek az ügynek pontot tettünk a végére. -
leslien
nagyúr
válasz
Viktor0610 #2040 üzenetére
köszönjük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Klaus Duran: 2025 dude
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest