- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mono7806
tag
De, RAID-be lehet tenni az otthoni NAS-ba is a diszkeket.
Még ha a tömb túl is éli a kicserélt diszkre való újraépítést (jártam már úgy, hogy nem élte túl), akkor is számos olyan dolog van egy otthoni NAS, vagy szerver esetén, ami nem redundáns, problémaforrás, ami bekövetkezéskor számodra "elérhetetlen szolgáltatás"-t eredményez:- Nincs áram
- Nincs internet
- A NAS / "szerver" nem RAID hiba miatt lesz elérhetetlen (lefagy, tönkremegy a táp, tönkremegy az alaplap,...)
- stb.A RAID (legyen az bármilyen szervezésű) pedig soha nem helyettesíti a mentést.
Ezek a privát szolgáltatások akkor jók, ha arra törekszel, hogy az adataid saját kézben maradjanak. Nyilván nem lesz olyan magas rendelkezésre állású egy otthoni/kisirodai "felhő", mint egy nagyvállalati felhő, de ha hetente csinálsz róla automatikus mentést valami egyéb adathordozóra, már jobb a helyzet.
-
bszg@
tag
Én megvettem a stand kivitelűt. Az ára kicsit bosszantó (15e), ráadásul még vezetékes töltőt is kellett vennem hozzá. Ezen kívül semmilyen hibáját nem tapasztaltam. Egyébként a munkahelyemen rendszeresítettem, így állandó helye van a telefonnak, és nem kell itthon töltenem. Normál töltéssel használom.
-
-
rayoliviero
veterán
Nekem rootolt telefonom van és az egyik főzött ROM alatt nekem is ugyanezt a hibaüzenetet dobta, de feltettem egy másikat, azzal működik rendesen.
Ha már ugrott a garid úgyis, akkor érdemes megfontolnod a főzött ROM-okat.
-
samu74
addikt
Olvastam valahol hogy az SHealth 5-ös verziótól Knox védelem alatt áll,így hogy ugrott a Knox számlálód nem megy.
Viszont az apkmirror oldalán fent van a régebbi verzió is,ezzel mennie kellene. -
air
nagyúr
Ha üzletben vetted, és hivatalos állapotúnak mondták, akkor visszaviheted, de előfordulhat, hogy azt mondják, te csináltad. Ezt a vásárláskor kellett volna ellenőrizni.
Ha magánszemélytől vetted, akkor még kisebb az esély a korrekt rendezésre, de még az is előfordulhat.
Egyszóval, ha nincs szerencséd, akkor ez volt a tanulópénz. -
gerner1
nagyúr
Semmit. A Knox hardware -es, nem visszaállítható. Ezért nem ajánlott OS alól megnézni, mert létezik "okosított" ROM, ami rendben (0x0) lévőnek mutatja. Viszont, a Download Mode -ban kiírt adatok → a helytállóak. Amennyiben garanciásként vetted, akkor csalás áldozata vagy.
-
samu74
addikt
Pedig ahogy írták fentebb úgy mennie kellene.A biztonságos indításnál megadod a mintát, újraindítod a telefont ,majd a letöltött appot telepíted, persze ilyenkor az ismeretlen forrásokat engedélyezni kell.
Érdekes módon a kollégámnak felraktam a launchert, de az AOD ami nekem mükszik nála kiakad...Igaz hogy az Tkom-os rom ,az enyém meg BTU de ez nem világos hogy miért akad össze neki. -
-
vilmose33
őstag
Igen ezt mondta a szervízes is az akkumulátorra. Persze ahol nincs 3G, ott muszály bekapcsolni a 4G-t. Mellesleg én se állítottam át, amíg igy is kibír bőven 1napot addig nem foglalkozom vele. Ha nem játszok vele-sok a munka- szerintem nekem is meg lenne a 2nap. De hát ha van időm úgyis nyomkodom.
-
gerner1
nagyúr
Nem kell 3rd party app. Amennyiben valaki még 6.0 -án, a Galaxy Labs -ban használta az app drawer -t kikapcsolva, és ilyen beállítással váltott 7.0 -ra, FR nélkül ... - azoknak megmaradt ez a beállítási lehetőség.
Akinek nem, azok szimplán telepítik az S8 TouchWiz Home -t (launcher) és az visszadja ezt a beállítási lehetőséget. -
törölt tag
Az előző hsz az a térerő problémára ment.
Ha friss a teló, akkor valóban kell neki egy kis idő, míg beáll a felhasználói szokásoknak megfelelően, még ha reset segít is, akkor is kell pár nap.
Amiket érdemes még megnézni esetleg, azok a különböző fiókok szinkronizálásának beállításai.
-
Burt1793
veterán
Teljesen rendben van az aksi. Én ma nem nagyon használtam, párat telefonáltam, van egy óra SoT-m, végig ment a mobilnet, wifit nem használok, most van 77%-on. Ha használom, jó 5 óra SoT simán kijön csak mobilnettel egy nap, spotify-t is elég jól bírja. Jó térerős helyen vagyok, gps, nfc nincs folyamatosan bekapcsolva, AoD se ment ma, szinkronokat rendesen beállítottam. FB, messenger, tsai így is fent vannak és pl a messenger egy nagyobb merítő volt ma, de azt használtam is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest