- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz
Yodafon #19491 üzenetére
Nem értem, hogy mit nem értesz.
A felhő alapú alkalmazásoknak pont az a lényege, hogy mindkét irányban működik a szinkronizáció. Ez a Google Photos-ban is így van.
A Gallery egy teljesen más alkalmazás, semmi köze a Photos-hoz.
A Samsung sajátja, nem felhő alapú.
Igazából mit is szeretnél? -
air
nagyúr
válasz
Yodafon #19488 üzenetére
Há' de má'!
A programok általában úgy működnek, ahogyan megírják őket, és ritkán úgy, ahogyan a júzerek hiszik.
"Azt hittem van olyan intelligens az S7 és a Google hogy ezeket így összeszinkronizálja."
Nem sok köze van ennek az S7-hez és az intelligenciához.
A Google-hoz igen, hiszen ők írták.
És backup jellegű alkalmazás révén teljesen jól működik. -
UfoZoli
aktív tag
válasz
Yodafon #18870 üzenetére
Hidd el hogy nincs benne, professzionális külső belső időjárás állomás értékében jobban bízok. S az általa mért valamint az applikáció által mért értékek köszönőviszonyban sincsenek egymással.
Egyébként közelítsd meg a dolgot másik oldalról: ha lenne benne, akkor nem marketingelték volna vele, mint valami lehúzós csili-vili feature? Légnyomásmérő van benne, de páratartalom mérő nincs. -
LilProphet90
senior tag
válasz
Yodafon #18870 üzenetére
Ha kiveszed a SIM tálcát, ott találsz egy nedvesség indikátort (fehér=száraz, piros=vizes), ITT (bár lehet ez csak S6-ban van, egy próbát azért megér).
Amúgy a telefon páratartalom mérője az USB portnál található, természetesen a töltést hivatott korlátozni nedvesség esetén.
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
Yodafon #18867 üzenetére
Valami ilyesmi applikációt én is néztem de nálam a 120 m-es tengerszint feletti magasságra kiírta hogy 250.
Ergo ennyire megbízható.
Ha fontos a légnyomás, páratartartalom akkor egy faja időjárás applikációt szedjél le. Az is megbízhatóbb ezeknél.
Ergo ha GPs applikációval a valós tengerszint feletti magasságot belövöd és ez más értéket mutat, akkor a többi mért érték is kb ennyire megbízható. -
-
zharkanyi
tag
válasz
Yodafon #16496 üzenetére
Mármint ha a beépített GPS-t használom? Működik közben minden, csak néha elmászik a jel.
Ahogy azt többen is írták az S7 GPS-e autós navigációhoz kiváló, de ahol már számít, hogy 1, 3, vagy 10 méteres a pontosság ott sokszor kevés. Illetve nekem a fenti problémám van.Na most a külső GPS-el nem változik semmi, csak elvileg pontosabb GPS jelet fogok kapni.
Épp megjött, udvaron ki is próbáltam. 1 méteres pontosságot ír a Locus, de ezt majd hiszem, ha látom.
Első komolyabb teszt valószínű csak vasárnap fog összejönni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest