- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Eddig kb. 25 ejtés, ágy mellől leverem ébresztésnél sztorival. De nem mérvadó, mert beégés miatt volt renováláson a készülék.
Azóta csak 5.
Összességében a legdurvább az 1.3m, leesett a gyári tokban a hátára, visszapattanásnál kinyílt a tok, megfordult, és kijelzőre hullott... Festett betonra. Ott picit lefőttem.
De a bolondok védőszentje velem volt.
-
-Bandi-
tag
Én láttam kis különbséget a Samsung javára. Az is lehet, kicsit kehés volt már a Sony.
-
pcnet
addikt
Többször volt kérdés, hogy milyen fóliát érdemes venni ami fedi a full előlapot. Nos! 2017. március 16-án vettem a telefont, az előlapi fóliát akkor tette fel a GSM boltos srác, azóta rajt van. Pár apró hajszál karc van rajt, egyszer merítettem a telefont víz alá, 2x mostam langyos szappanos vízzel. S-Line szilikon tokot használok, az nem gyűri fel. Más tokok felgyűrik a sarkát, de mindig vissza tapad. Napi szinten szedem le/rakom vissza az S-Line tokot, azzal teljesen kompatibilis. Márkát sajnos nem tudok mondani, 3500 ft volt, teljes felületén tapad, nagyon vékony, fekete színű fólia. Érintés érzékenységét nem befolyásolja, ujjlenyomatokat nem gyűjti. Samsung logot kitakarja, de ez engem nem zavar. Kapacitiv gomboknál és home gombnál szépen illeszkedik, nem takar ki semmit.
Hátlapon kb május-június óta van Forcell fólia. Ez is tökéletes, szépen ráhajlik a hátlap ívére, egyik tok sem szedte fel. Kicsit "ráncosodik", de nem zavar. Tokban meg úgysem látszik. Elő+hátlapi fóliát tartalmaz, de nekem még csak a hátlapon van, mert mint írtam az előlapi a telefonnal egyidős. Így az előlapiról nem tudok nyilatkozni. 1500 ft volt helyi GSM boltban. (Marcali Tesco, GSM Shop) Rendelni tudták, pár nap alatt megjött.
Az előlapi akkor volt raktáron mikor a telefont vettem.
Pár kép. Bocsánat a minőségért, csak egy A3 2017 van a családban amivel tudtam fényképezni.
Remélem azért tudtam segíteni.
-
Digiflex
tag
Szia!
korábban volt linkelve gyári fólia Edigiálban, elvileg ez is az, csak olcsóbban
még nem raktam fel, de az edigital-boltban rápróbáltuk, és teljesen kiér a szélére, csak felül meg alul van nagyobb kivágás a hangszóró, illetve a home-gomb miatt
2 db van benne, de ez nem edzett üveg. Igazából a pontszerű ütésektől kell védje, arra remélhetőleg ugyanolyan jó. -
Talala
senior tag
Nekem ugyan ez volt a jobb oldallal, konkrétan a p betűvel. Spigen fólia volt rajta, baromi jó tényleg teljes képernyős, spigen tokkal nem is lehetett látni, hogy rajta van. Sajnos nagyon könnyen karcolódott így leszedtem. Ezzel együtt megszűnt az említett hiba is. Esetleg, ha olyan fóliád van ami csak részben fed, akkor még nagyobb az esély erre a jelenségre az én véleményem szerint.
-
samu74
addikt
Itt is van.
Csak azért így raktam be hogy lásd felrakva hogy néz ki.Csak mondom neked,ez üveg és nem hajlik a széle sehová. -
Burt1793
veterán
Nincs mit, szerintem ezzel a momentummal nem fogsz mellényúlni, én tényleg megelégedéssel használom.
Ha szeretnél olcsóbbat, én erről hallottam jókat, saját tapasztalatom nincs vele: SoundMagic E10
-
Burt1793
veterán
Sennheiser Momentum in-ear-t használok, nekem eléggé bejött, próbáltam rha 750i-t, sony xba3-at, ez is legalább olyan jó, remélem olyan strapabíró, mint a 8éves cx400asom. Az rha-t 2szer gariztattam, a sony is a végét járja, pedig fiatalabbak. Nekem nagyon bejött a sennheiser minőségre, a momentum in-ear elég jó árban van, ügyesen vezéreli a telót, tetszik.
-
NandorHUN
addikt
Eléggé off topic itt, de pl. egyik legjobb ár/értékben a VSD3S és VSD3.
Esetleg ha drágább kategória akkor ATH im50, VSonic GR07. Ennél drágábban meg nem érdemes fülest venni, max fejhallgatót.Az ilyen Beats, Jbl ... egyéb divatmárkák meg felejtősek. Sennheiser se rossz, csak túl van árazva eléggé.
Illetve S7 alá komolyabb fejhallgató is felejtős, mert gyenge a DAC... esetleg Viper4Androiddal vagy külső DAC-cal egész jól muzsikál így is , pl. egy AudioQuest DragonFly Black-kel, ha kompakt kell, vagy Musiland Mark 2-vel.
-
Jazzmedve
tag
Ha kicsit többet rászánnál és mondjuk wirelessben gondolkozol akkor tudom ajánlani a jbl reflect mini bt fülesét. Kicsit féltem tőle, de brutálul szól, agybadugós, meg sportolós is egyben szal nem fog kiesni a füledből. Én direkt edzéshez meg futáshoz vettem, de már kb mindenhol ezt használom. 25ér vettem am Mediaban.
-
kutga
félisten
Igen.
A „korlátozott Samsung jótállás” alapján a jótállás kizárólag a készülék kijavítására vonatkozik, és nem terjed ki a készülékkel együtt értékesített tartozékokra, továbbá a kötelező jótállási időt (12 hónap) követően történő fődarab csere esetén a jótállási idő nem indul újra.
-
tween
őstag
Idézem:
"Mobil telefon 12 hónap (1 év) jótállás kiterjesztés, amely a normál
jótállással* együtt összességében 36 hónap (3 év) Samsung jótállást
biztosít. A 3. évben nyújtott jótállás szolgáltatási színvonala megegyezik
a 2. évben regsiztrációval elérhető " korlátozott Samsung jótállás"**
szolgáltatási színvonalával." -
törölt tag
Anno a fehér S5 Minit hordtam húzófüles piros bőrben, jól állt neki. Ehhez is volt, de elkunyerálták mikor meglett a gyári szürke Samsung ablakos tokom. Utána meg a wireless hátlapi akkuhoz kezdtem keresni valami húzófüles tokot, de vagy a backpack fér bele, vagy a telefon, de a kettő együtt főleg nem. Pirosban meg pláne.
-
samu74
addikt
Jobb nincs,olcsóbb van.
Blitzwolf vagy hasonló nem nevenincs márkát keress,a samsung hamísitványokat 1-2 ezerért kerüld.
Ami még ennél is fontosabb,hogy a töltő adapter és a kábel is gyári legyen,ne a régi telefonod töltője vagy valami ipari hulladék.kippi86
teeee ,csak a szélére kell. Amúgy az nem ragasztó ,valami szilikon olaj.
kalozhun100 az SD kártya lesz akkor a hunyó,de lehet szoftveres bug is.Nekem a 6-os droid alatt volt hogy néha eldobta,de a nougaton lassan 1 éve meg egyszer se.
-
iceQ!
addikt
Meg ne vedd.
-
19Petya83
tag
Tudom, hogy viccnek szántad, de nekem ez már nem vicces. Annyira hangos, hogy egyrészt gyakran torzít másrészt szinte fájdalmas. A legérdekesebb, hogy nem minden hívásnál ennyire rossz a helyzet. Ha pl felhívom a Telekom ügyfélszolgálatot akkor az automata csaj hangja nem hangos. A legrosszabb ha nőkkel beszélek. Gondolom a magasabb hangszínük miatt.
-
iversonpeter
csendes tag
Korrektek voltak, minden szó nélkül kicsereltek, csak vissza kellett mennem két nap múlva, mert nem volt cserekészulek.
(nem korrektek a legeljen voltak, amikor az áruházi átvételkor, egy már felbontott dobozzal vartak. Ezt nem vettem at. Es ott izibe csereltek a frissen felbontott dobozu lotyogo gombosra [errol nem tehettek], es azota ugye a jelenlegi az mar hibatlan)
-
-Valinas-
senior tag
-
-
Nagyon megéri, mert az S8 és a 8+ leginkább a kijelzőben hozott valóban nagy ugrás, és bár erősebb a SoC benne, a napi használatbanm játékokban tökéletesen helyet tud állni az S7 - és természetesen jön az új UI és a Bixby is, úgyhogy ez a frissítés is kipipálva.
petrson:
Olyan belebújtatós tokot javaslok fólia helyett, aminek a belseje a lehető legpuhább. Így benne védve lesz, kézben meg nem fog karcolódni.Ha meg fólia, akkor kb. mindegy, melyik, csak fedje a legnagyobb részt az üvegből. Csak azt a 10 napot kell kibírnia.
-
600700
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- iPhone 11 pro max Gold , független 64GB
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest