- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
Nekem alapból áprilisi biztonsági frissítéssel ment fel, ERD5-ös a szoftver XEO CSC és most nem talált frissítést.
Nem tudom, hogy ez a bootloop mennyire mendemondás. Ha nem, akkor megoldjuk, S2-t is meg kellett egyszer JTAG-elnem, bár itt nehezebb a megbontás és lehet, hogy azóta megváltoztak ezek a módszerek.
-
gerner1
nagyúr
Amennyiben feltetted már, akkor ez egyszerűen kideríthető. A PhoneINFO -val, CSC kód fülön, az "Elérhető CSC kódok" sorban, ha most nem ír semmit, vagy csak a XEH szerepel, akkor valóban "single lett" . Amennyiben így van, az valóban sokak kedvére lesz...
Valaki -aki már esetleg kipróbálta- az referálhatna...
-
-
-
ntomi0730
senior tag
Én azt olvastam, hogy csak a T-s szoftveres telefonokkal megy jelenleg. iPhone 6-tól felefelé, Samsung S7-től felfelé. Tudom az iPhone-on nincs t-s szoftver, csak példaként említette a cikk. A nem T-s szoftveres telókon majd később fog működni, ill. egy későbbi szoftver frissítésnél lesz elérhető. Egyeztetni kell a készülék gyártókkal ennyi a lényege. Ja és nem sokára a Telenor is indítja.
-
renee7
tag
Köszi. Végül is erre - úgy tűnik - nincs szükség. Megjavult, azt csináltam, hogy tiltottam a wifit, majd kikapcsoltam és után csináltam még egy cache wipe-ot. Majd bekapcsolás után csak mobilhálózaton jelentkezhetett fel bárhová is. Helyrejött, ismét hivatalossá vált a készülék állapota és jelezte, hogy fenn vannak a legújabb frissítések. Valami gond lehetett valamilyen hálózattal kapcsolatos azonosítással, ??? eleve azután borult meg a dolog, hogy hétfőn az UPC-val visszaállíttattam a wifim IPv4-re.
-
Promi
aktív tag
SamFirm-el is jön le maxigázon.
Én már tegnap felraktam a 7.0 -t, este 20 óra óta reggel 4:30 -ig 1% -ot esett az akku, úgy hogy most semmit nem tiltottam le. Összességében nekem nagyon tetszik az új 7.0, bár a redőnyt még szokni kell. Ja és a Helium Carbon is működik alatta, csak manuálisan kell engedélyezni az USB olvasást mert 7.0 alatt a progi nem tudja magától bekapcsolni.
-
600700
senior tag
2 perce ujbol osszeomlott fullra... most tert magahoz.Ez most nalam ennyi volt. Nagyon tetszett de a galeria is lagolt elegge , bongeszesnel is szinten, a kamera se lott olyan kepeket mint a 6 oson a status bar nem tetszet, Antutuban keveset guritott, 2 osszeomlas forrosodas elegge appok nem mennek....Minden mas tetszett , ujjlenyomatolvaso nagyon jo lett viszont. De torlom. Nekem nem az igazi. De biztos vagyok benne , nagyon jo lesz a vegleges.
-
Burt1793
veterán
A tárhely engedélyt is visszavontad? Nálam minden engedélyezve volt, de nem is merült a telefonkirívóan, minden nap legalul volt ez a Google Play Szolgáltatás 1-2%-kal, pedig egész nap szokott menni a wifi/mobilnet.
Az engedélyek nagyrészét visszavontam, de a névjegy, naptár, tárhely, telefon maradt. Ha nem tetszik neki, max kér újra engedélyt. -
Burt1793
veterán
Köszi nektek pont ezt néztem, de nem mertem állítani. A bluetoothos beállítás mit takar? Egy JBL Charge-om van, amin néha megakad a zene Powerampon keresztül, míg az autó bluetoothán keresztül sose akadt még meg.
Amúgy most észrevettem, hogy kézzel a kijelzőn lehet fokozatmentesen hangerőt szabályozni, csak gombbal ugrik nagyot, de mindegy, a Poweramp-pal orvoslom.
Nálam nincs ott a volume levels, pedig nem ír frissítést a program. Bár most egy hete mobilneten élek, nincs wifi ahol vagyok.
Vagy te a 3as béta verziót használod? Lehet, nálam máshol van ez a beállítás?
-
Burt1793
veterán
Az enyém telenoros, még a júliusi frissítés se jött meg, a magyar gyári független megjön annyival hamarabb, hogy érdemes legyen felrakni? Nekem nagyot javult az üzemidő, mással meg nem volt gond. 2 és negyed óra kijelzőidő, 1 nap készenlét, egész sokat volt bekapcsolva a net és most van 70%on. Nem tudom, hogy miért, semmi pluszt nem kapcsoltam le. Havi frissítésenként nem fogok hard resetelni.
-
w333
félisten
Hardveresen megfelel hozzá ... illetve valami saját megoldásos Vulkan Api van benne de a játékok ezt nem nagyon támogatják, a natív Vulkan Api az Android 7.0 -al fog jönni egy olyan Play szolgáltatásokkal ami már fogja tudni hogy neked ilyen támogatású telefonod van és a hozzá megfelelő játékot fogja letölteni !
Samu saját áruházában lehet van olyan játék ami tálán már támogatja is !
-
-
kengyel
nagyúr
Ahogy elnézem, a CHANGELIST-szám nem változott az APEQ-romhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest