Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fornettisuti
veterán
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
Wow, ha ezt tudtam volna, akkor lehet a vagányabb verziót vettem volna. Bár így sem panaszkodom, sőt, az külön tetszik, hogy kéken világít közben és még gyors is.
(#21779) MPite Köszi neked is az infót. Az enyémen semmi kapcsoló nincsen, bár Samu gyártotta ezt is, valami alapverzió lehet ezek szerint.
-
törölt tag
Szó sincs róla.
Inkább azt mondanám, hogy tisztába tettük a dolgot.
Van aki nem írogat ide, csak olvas,van aki azért téved csak be mert szeretne megtudni valamit. Nem mindegy, hogy mit olvas.Más gyártók szervizelési szokásai sem tartoznak ide, itt a Samsunggal kapcsolatos kérdéseket taglaljuk.
Javaslom aki nem érti olvassa át a linkelt utalványt.
A menet a következő :
Prémium futár elviszi a telefont, majd ha a TMX ugy dönt akkor vissza sem küldi, hanem a dobozba az utalványt teszi. Ha meghozta a postás a dobozt, kiveszed az utalványt és mész vele oda ahol a készüléket vetted.
MÁS TEENDŐ NINCS, NEM KELL A SAMSUNGGAL MÉG CSAK A KAPCSOLATOT FELVENNI.
Az üzlet ad másikat, az üzelt meg rendezi a Samsunggal. Nálam az utolsó esetbe biztos, de ha jól emlékszem azelőtt is alkatrész hiány miatt lett utalványos a telefon.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Annak többek között a média/adatmigráció a célja.
MM alatt használtam már párszor* régebben, teljesen rendben van. Viszont ha jól tudom mindkét telefonra kell Smart Switch.*A mai napig használnám, de kényelmesebb nekem a Total Commander Wifi fájlmegosztása, mert a mifi mindig nálam van.
-
Csaba.no1
tag
Én bő egy hónapja használom, többen panaszkodtak ez idő alatt, hogy nem voltam elérhető, pedig volt térerőm. Felhívtam a Telekomot és ők ezt a problémát a Samsungra hárították, majd felhívtam őket is és azt mondták feltehetőleg "a telefon vevőjének a hibája" és vigyem be a váci úti prémium szervizbe, ahol ha nem tudják javítani beküldik a TMX-hez. Elmondtam az ügyfélszolgálatosnak, hogy mélységesen szomorú vagyok, hogy még mindig a TMX a szerviz partnerük (rossz tapasztalataim vannak) természetesen "panaszát továbbítjuk a vezetőségnek". Elég tanácstalan vagyok.
-
UfoZoli
aktív tag
Tudom, köszi az előző is onnan van.
De mikor hazamentél az általam írt dolgokat csak megnézted az első 3 napban. Mert ezen határidő alatt a boltba viheted vissza ahol személyesen vásároltad, s rögtön cserélik, ha valami gebasz van (just fyi, mint vásárlói jogok)HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
Ákkk
addikt
Csak a Neo Hybrid-ek olyanok... egyébként az véd is.
Vagy nézd meg eztMono7806
Simán karcolódik a részben karcálló kijelző is pld akkora homokszemcséktől amit te észre sem veszel tele lessz hajszálkarcokkal a kijelző....
[ Szerkesztve ]
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
Icetee
aktív tag
Akkor a NeoHybrid
Jó tok, nekem az S5-ös samumun volt egy fél évig, de kicsit csalódtam benne, mert jó drágán vettem (Speedshop) és fél év alatt lekopott a sarkain a festék. Nem ejtettem le sehova. Csak zsebből ki-be... Azt hittem egy ilyen kategóriájú tok bírja ezt, de ezek szerint nem
-
-
pohár
félisten
jaj, jut eszembe, valami vékony, de méretéhez képest valami masszívabb tokot tudtok ajánlani? jó akár a Spigentől is, most vettem Cellularline-t jóárasítva, de ez gumis, meg tapad, valami kemény tok kellene majd
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Dyingsoul
veterán
Ma beszéltem B. Lacival, nem tudta ki az a Fecó. Nem nagyon rémlett neki de gondolkozott azt mondta ő is üdvözöl téged.
Ma délután megyek hozzájuk átvenni az S7-et. EU-s Svájci készülék bontatlan dobozban. 1 év gari a Budaörsi TMX-hez szól de ők is tudják intézni mármint a felküldését a készüléknek ha gond lenne vele.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
veterán
Bementem nagyon rendesek voltak, tudnak szerezni, bontatlan. Laci-val nem találkoztam, de említettem hogy őt keresem lehet ezért is voltak ilyen készségesek. Kérdezték, hogy honnan ismerem vagy miért pont őt keresem, annyit mondtam hogy egy volt kollégájuk ajánlotta. Hétfőn visszahívnak de szerintem nem lesz akadály és szereznek nekem egy S7-et. Köszi a tippet még egyszer!
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
veterán
Az nem csak Apple termékeket értékesít? A weboldalukon nem találok semmi mást csak almát.
samu74: Lehet korábban írtad de nem találom a hsz-ed, ez melyik webshop volt konkrétan és mikor vetted?
Amúgy gondolkozom a B-tel-en. Fel akartam ma hívni őket, de nem kapcsolható a számuk. Elméletileg 3-ig nyitva vannak gyakorlatilag úgy tűnik mégsem.
-
-
TazLeacher
nagyúr
Nem tudom. Tele van a kínai piac hamisított memóriakártyával. Kb. 2 hetente rendelek Kínából ezt-azt. A héten is 3 csomagom jött...de ezt nem vállaltam be. Itt nem arról van szó, hogy elromlik, veszek másikat. Viszi magával a rajta lévő dolgokat. Én Evo+ 64 Gb-set vettem. Class 10 UHS 1. 12.500 Ft volt itthon, számlával, garival. Bár ez "csak" 80 Mb/s.
-
nagyúr
-
törölt tag
Jahh, minél többször zúzza le az ember, annál jobban "megéri". Bár egy idő után szerintem gyanús lenne a dolog.
Remélem, soha nem lesz rá szükség, de megnyugtató, hogy akkor sem kell túl mélyen nyúlni a zsebbe, ha valamiért összetörik mondjuk a kijelzője.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A Media Marktnál két évre volt 35 vagy 36 ezer a Gold. A Platina 10 ezerrel drágább lett volna, az nekem már nem érte meg. A telefon árából egyébként több, mint 20 ezer forintot engedtek is, így főleg nem volt vészes.
Az üzletekben ki vannak téve szórólapon az árak, de a netre valamiért rakják fel őket.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Amikor a szolgáltatónál néztem a biztosításokat, arra jutottam, hogy még drágább is mint máshol, csak nem tűnik fel, mert havonta kell kifizetni.
Itt vannak a Media Markt feltételei, náluk 12500 forint a 200000 forint feletti telefonokra az önrész. Ez kedvezőbb, mint a Vodafone ajánlata.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ez egyértelmű!Ha kell gari és a tuti vízállóság,akkor viszont elég zsebbe nyúlós mutatvány lesz.
Szvsz egy műanyag házas telónál nem létkérdés,de üvegtelónál alap egy jó tok ha biztosra akar menni az ember és el akarja kerülni az ilyen leamortizálást.Vagy legalábbis az esélyét minimalizálni.
Szerintem annyi nincs!Telekomnál pl ebben az ársávban biztosítástól függően min 28,max 33e az önrész.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
Persze eléggé gyanús - írtam én is..
Pedig ez a "24 hó teljes körű gyártói + forg. garanciával" szöveg eléggé egyértelmű. Be kell menni személyesen a boltba (ha van nekik olyan), letenni a pénzt, és meg kell próbálni regisztrálni a Samsung.hu-n. Ha beveszi a rendszer nyert ügyed van, ha nem akkor megköszönöd és otthagyod..[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
MPite
tag
Én 5 boltban voltam találomra és sehol nem volt nekik, mindenhol azt mondták hogy pár napon belül megjön. Ez sem teljesen sima ügye, azért nem volt mindenhol. Én meg sose tudtam még jól feltenni sima kijelzőre se. Ne érts félre, tisztába vagyok a saját felelősségemmel, csak nagyon bosszantó, hogy 20 centiről leesett egy félkemény talajra és ilyen lett...
-
törölt tag
Hát ez a G5 akkuidő szégyen..
Kártya téma!
Egyszer meg kell venni egy UHS 1 - et és utána az jódarabig elég lesz, sebességre biztos.
Nem érdemes azon a pár ezer ft-on rugózni. Én még Note4-be vettem tavaly mert lassan töltötte be a régi class 10-es scandisc-kel a galéria tartalmát. UHS-1-gyel egyből jó lett, csak ennyi a különbség. Hiszitek vagy sem még az üzemidejére is hatással van mert a lassú kártyával tovább kinlódik.[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
Itt van ám választék rendesen, és jó áron is vannak. Lehet rendelek egy 32GB-os kártyát, az bőven elég lesz nekem. Köszi szépen a linket
(#1327) JasL
Ilyen sorozatokat, meg teljes filmeket nem teszek rá, inkább fotókat tárolnék rajta, és a telefonnal készített videókat FHD-ben. Arra az a sebesség csak elég.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
trapi80
tag
Ne vegyél rá mérget!
Én egy Asus készüléket vettem náluk (pontosabban az anyacégüknél) és bizony 15e Ft-val volt rövidebb mint máshol. 24 hónap hivatalos Asus garit adtak, amit az Asus visszaigazolt...
No de akkor megpróbálok utánajárni! Nekem még nem aktuális, majd talán egy év múlva. Addigra csak kiforrja magát...[ Szerkesztve ]
Üdv: Roland
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik