- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- MIUI / HyperOS topik
- Fényképen a Poco F7
- Windows CE fórum
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabula
őstag
válasz #67656192 #10198 üzenetére
Köszi mindenkinek a tippeket. Nem kevertem semmit semmivel, nem kezdő androidos vagyok, de ez az első ujjlenyomatolvasós Samsungom. A PIN biztos jó volt, már sokszor oldottam fel vele. Természetesen visszaraktam közben a régi SD-t is, de nem az volt a ludas, egyikkel sem fogadta el a helyes PIN-t.
Ha valakinek esetleg előfordulna ilyen hiba, akkor elmondom, hogy a megoldás a Samsung Account használata neten bejelentkezve és a Samsung Find My Mobile használata, ezzel fel lehet oldani a lezárt képernyőt. Ha viszont Samsung Account nincs a telefonon beállítva - nekem szerencsére volt - akkor gond lesz.
[ Szerkesztve ]
-
asuspc96
őstag
Na átnyálaztam egy jópár cikket, összességében semelyik cikkben se volt olyan különösen nagy előnye az edge-nek, azaz pontosabban a lekerekített oldalnak, hacsak nem az értesítések megjelenítését nézzük...
eddig 3,5-0 a sima S7 javára.
Bozso68, T_chris, Littlecar, bandi0000@Bozso68
A csere, hogy ment ?
Simán bementél a szolgáltatóhoz ahol vetted a készüléket, és kicseréltetted ?engem mondjuk egy kicsit jobban megmozgat az edge nagyobb képernyője
a tokkal nem tudom, hogy a gyakorlatba mennyire gyűlne meg a bajom, én mindig is egyenes fedlappal rendelkezőt használtam, és mindig visszahajtottam a telefon mögé (note 4-esemhez is ilyen volt) [link]
Itt viszont az edge-nél ahogy néztem, egy kissé lehajlik a pereme a toknak, nemtudom, hogy ez ha visszahajtom és kézre fogom, mennyire lehet zavaró [link]Nincs mese, meg kell taperolni ezeket a kicsikéket, ott fog eldőlni minden
-
Burt1793
veterán
válasz fabula #10194 üzenetére
Na tehát:
Ha minden kötél szakad, ODIN-nal tudsz rá rakni egy új androidot, csak akkor minden elvész.A Zárolt képernyő és védelem beállításmenüben van egy olyan, hogy Biztonságos indítás. Na ehhez bármilyen más PIN-t beállíthatsz, nem adtál meg ide valami mást? Nekem ezt kéri az elején. Ha beírom ezt a kódot, akkor egy lakat jelenik meg, ami kinyílik, körülötte körben forog egy körív.
(#10196) Sly189: Gyári fülest ki sem bontottam, Sony XBA 3-mal használom, ahogy az előző telefont is, jól szól, úgy mint más telefonok.
[ Szerkesztve ]
-
Sly189
senior tag
Apple 5S rol váltottam, és most sikerült potom összegért vennem egy bontatlan Apple fulest. Valami iszonyat jól szól meg se közelíti az s7 gyarijat. Miért van ez ?
-
fabula
őstag
válasz Burt1793 #10192 üzenetére
Nem értem, mi nem ugyan az a PIN. Csak egy PIN-t adtam meg. (A SIM PIN ki van kapcsolva.)
Már volt újraindítva, kikapcsolva és újra bekapcsolva többször a telefon és akkor ezt a PINT mindig elfogadta, amit most nem, ezért állok én is értetlenül.
Amikor beállítottam, hogy az ujjlenyomatokkal lehessen feloldani, akkor kért egy biztonsági PIN-t. Ezt be kellett állítani ehhez a funkcióhoz.
Máskor ki és visszakapcsolás után is ezt kérte, azt írja ki, hogy ilyenkor nem lehet feloldani ujjlenyomattal, adjam meg a PIN-t. Megadom és hiába jó, nem fogadja el . Már sokszor megadtam ezt a 4 jegyű számot (PIN), de most egyszerűen nem fogadja el.
Tehetetlen vagyok teljesen, most már 60 percet kell várni a következő próbálkozásig, de gőzöm sincs, mit írjak be ezek után.
Próbáltam a neten utána nézni, de ezen állítólag factory reset sem segít. Valóban így lenne? Mi a fene ez? -
Burt1793
veterán
válasz Dorcika50 #10181 üzenetére
Köszönöm szépen a választ, ez esetben kipróbálom.
(#10166) samu74: Én inkább mosnám ki vízzel, mint, hogy wd40-et szórjak rá. Vízálló, rendet tesz az usb-ben egy tál álló víz. Vagy nem, de akkor se lesz baj, ellentétben a wd40-nel.
Most átérzem azokat, akik -akár Budapesten- bunkerben laknak, ahol gyenge a térerő. Voltam ilyen helyen most 3 órát, 7%-ot merült a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
fabula
őstag
válasz #67656192 #10189 üzenetére
Tévedsz, mindig jól írtam be. Volt már párszor újraindítva, meg volt hogy az ujjlenyomatot nem érzékelte 3 érintésre sem és ugyan ezt a PIN-t írtam be. Most már sokszor beírtam az újraindítás után, szép lassan, egyenként ellenőrizve a számokat, de nem működik , nem oldja fel a képernyőt. Már eljutottam oda, hogy csak egyszer engedte legutóbb és utána 30 percet kellett várni az újabb próbálkozásra. Akkor sem fogadta el a jó PIN-t. Mi a fene lehet ez?
-
fabula
őstag
Help please!
Kikapcsoltam az S7-esem (SD csere miatt), majd amikor újraindult kérte az ujjlenyomat mellé beállított PIN kódot. Hiába írom be helyesen, azt írja, hogy hibás és nem lehet feloldani. Már 30 percnél járok...
A PIN-t biztos jól írtam be mindig. Volt újraindítás, wipe cache törlés, de nem indul.
Tud valaki valami megoldást erre?[ Szerkesztve ]
-
Dorcika50
tag
válasz bandi0000 #10177 üzenetére
Nálam akkor leállítja a zenét.
#10156 Burt1793: Ha kikapcsolod akkor visszaáll
-
veterán
Na srácok azt hiszem elköszönök,egy időre elkalandozok a "pure android" világába egy Nexus 5X-szel.
Ilyenem még úgysem volt.
Lehet hogy a későbbiekben még visszatérek egy sima S7-tel (vagy Note 7-tel ha elült körülötte a por,illetve a füst ) sosem lehet tudni. -
Bozso68
őstag
válasz asuspc96 #10167 üzenetére
Nekem rövid ideig volt S7E. Pontosan első este döntöttem el, hogy nem kell, és kb 2 hét alatt lett meg a sima S7. Így volt alkalmam próbálni a nagy tesót. Én egy kézzel vagyok telefont hajlandó használni. Mindig hozzáért a kerekített részhez valamelyik bőrfelületem, és jöttek a váratlan helyzetek. Tokot, ami körkörösen védi a képernyőt, nem lehet hozzá kapni. Így a kijelző szerintem védtelen. A flip tok megszokásának lehetőségét a jóslat ellenére már fél óra használat után lehetetlennek tartottam. Szép, nagy telefon, de a lekerekítés miatt nekem túl innovatív.
Persze, ez szubjektívum. -
bandi0000
nagyúr
költői kérdés, de ha zenét halgattok max hangerőn, aztán kihúzzátok a jacket akkor vissza veszi e a hangerőt?
Xbox One: bandymnc
-
jani70
aktív tag
válasz #67656192 #10173 üzenetére
Tőled loptam az ötletet!Ez az egyetlen telefon ami még nem látott tokot se fóliát!Eddig minden telefonomon volt,de ezt kár lenne mindenféle tok meg fóliával ronditani!Ennyi bőven elég ami rajta van!Biztosítást kötöttem rá,tehát ha le esik vagy bármi akkor nem aggódok..
-
-
jani70
aktív tag
Megérkezett a fólia!
Innen:[link]
Képek:
Allul nem tökéletes,mert bénáztam,de amugy nagyon profi cucc!
Nem csuszik kézben,tökéletes a tapadás,nem kell tok
Ja,és igényes minőségi a fólia!
A következőt pontosabban illesztem majd,elsőre azért nem rossz,felrakni nem volt nehéz![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz asuspc96 #10167 üzenetére
Egyszer elmentem megnyomkodni.
Ha jobb kézben fogtam, akkor nálam zavaró volt az egykezes használat. A hüvelykujj alatti dombbal sok esetben fals érintést vittem be. Ha bal kézzel fogtam, akkor az ujjvégekkel vittem be nem kívánt érintést. Akkor nekem ott úgy tűnt, hogy a nyuggerpóz a leghasználhatóbb kezelési formája a készüléknek. Azaz egyik kezedben fogod a készüléket, a másikkal meg bökdösöd.
De az én tenyerem nem túl nagy, (nekem az S7 is nagy) és nem is sok ideig piszkáltam alkalmanként a készüléket. -
törölt tag
válasz samu74 #10166 üzenetére
Pedig a WD40 mindehova jó elektromos kontaktjavításra, ahol van mondjuk minimum akkora érintkező felület mint egy DIL 0-52-ben, és le tudod takarítani utána rendesen. Itt nincs akkora, és hely sincs a visszamaradt anyag eltávolítására. Ide nem jó a WD40. Lehet helyette javasolni sok mindent. Ha ilyesmit kell takarítani akkor én mondjuk valamilyen tisztább alkoholt próbálnék ki. A felesleg elpárolog, az esetlegesen visszamaradó anyag hamar lekopik a felületről.
-
asuspc96
őstag
válasz F-ECT$ #10165 üzenetére
ahogy elkezdtem magam beleásni az s7 edge tesztekbe, egyre jobban efelé húz a szívem.
bandi0000
"oldalról a kezét akaratlanul érzékeli, és szerintem nehezebb is védeni a kijelzőt"ezt más is tapasztalta/hallotta/olvasott róla ?
beszerezhető hozzá valami normális tok, ami teljes egészében véd (azaz nem csak rápattintom a hátlapra azt csók)"Az S7 Edge másik lényeges eleme a hajlított kijelzője, amelynek ugyan továbbra is minimális a haszna, az emberek mégis imádják azt - az előrendelések során az emberek 64 százaléka az Edge modellt tette a kosarába, míg a szimpla S7-et csupán a vásárlók 36 százaléka választotta. Habár érezhető, hogy a Samsung javított a szélek érzékenységén, így csak kevesebbszer fogjuk véletlenül benyomni oldalt a kijelzőt, az előcsalható funkciók egyelőre még mindig kimerülnek a plusz ikonokban, oldalsávban. Remélhetőleg idén lesz már olyan fejlesztő, aki végre kitalálja, hogy mi lehet a funkcionális haszna az oldalsáv használatának. Persze nem állítjuk azt, hogy felesleges lenne, hiszen pusztán a létének köszönhetően egyszerűbb átfogni a készüléket, más 5,5 hüvelykes mobilokhoz képest (iPhone 6S Plus, LG G4) sokkal vékonyabbnak fogjuk érezni tesztünk szereplőjét."
összességében ez az oldalsáv akkor mennyire is zavaró ?
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
válasz asuspc96 #10162 üzenetére
rajtad múlik, menj be valahova és fogd meg mindkettőt
S7 edge- nagyobb kijelző, nagyobb a telefon picivel, de valakinek még mindig vágja a kezét vagy olyat is halottam hogy oldalról a kezét akaratlanul érzékeli, és szerintem nehezebb is védeni a kijelzőt
S7:_ ugyan az a hardver,kisebb kijelző, kisebb telefon, jobb fogás
-
asuspc96
őstag
Helló!
Nemrég, kb 2-3 hete , tönkrement a telefonom, úgyhogy a hosszas bürokratikus procedúrát végigjárva, és a felséges samsung szervizt is kivárva, végre eljutottam arra a pontra, hogy rendelkezem csere papírral
A lényeg, hogy az akkori note 4-es vételi áráért kicserélik a telefont, viszont csak samsung-ra.
Így maradt a nyitott kérdés, hogy S7 vagy S7 Edge ?
Melyiket és miért ?(a kettő között nem nagy az árkülönbség ahogy néztem a papírt, úgyhogy ez nem befolyásoló tényező)
előre is köszi
-
bandi0000
nagyúr
akkor a szokásos kérdések
van itt ph-n jó pár kijelző védő üveg S7-re, 2k-tól Xk-ig nem tudom, érdemes valamelyiket megvenni?
bár mivel én szeretem dobálni a telefont, valszeg veszek rá majd olyan tokot, ami teljesen körbe fogja, akkor viszont lehet fölösleges az üveg?!?
tokból milyet ajánlotok, ami nem csúnyítja illetve vastagítja el a telfont nagyon, de mégis marha jól véd és nem is 10k+ kategória?
-
Carambola
tag
Hali!
Biztos kérdezték már, de nem találom. A Tmob-os S7 független vagy T függő?
Köszi a választ előre is
-
Burt1793
veterán
Ti használjátok a Galaxy Labsból az összes alkalmazás a főképernyő módot? Jól működik? Ha kikapcsolom visszaáll a mostani ikonelrendezés?
-
Rebell
senior tag
válasz HaliGab23 #10146 üzenetére
Szia!
Természetesen próbáltam újra indítani, de ez sem segített. Ki próbáltam mindenféle takarítása módot, (kompresszoral is) kivéve WD 40, mert ha gariztatni kell, akkor lehet, hogy találnának vmi maradékot, és azt nem szeretném.
Sztem USB hiba lesz.Az a gond hogy a számla még Németben van, remélem a fénymásolatot elfogadják, azon is rajta van a gyári szám.
Vkinek tapasztalat Szervizzel? hova érdemes vinni?
[ Szerkesztve ]
-
kekkola
senior tag
Köszi a választ mindenkinek!
O+8T
-
Ákkk
addikt
válasz #18001664 #10147 üzenetére
Ki lehet vele piszkálni kár nélkűl is de nem hállózatra csatlakoztatott töltőfej esetében kell vele próbálkozni. Vagy a telefonon levő usb aljzat esetében is jól használható fogpiszkáló ebből van műanyag is és jól meg lehet ezzel is oldani.
Persze nem feszegetni kell vele a az érintkezőket rögzítő nyákot.A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
HaliGab23
senior tag
válasz Rebell #10117 üzenetére
Egyébként újraindítani próbáltad már?
Én többször tettem már vízbe, és egyszer előfordult, hogy hiába száradt ki, addig ezt írta ki, amíg újra nem indítottam.
Újraindítás után engedte tölteni!(Persze, írtad, hogy nem volt vízben a Tied..)
[ Szerkesztve ]
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
HaliGab23
senior tag
Például a zsebedben lévő "szösz"-ök bekerülnek a teló csatlakozójához, és amikor az usb csatit beledugod, a csatiba belenyomódik...
Kicsi az esélye, de előfordul.Én egy keményebb papírdarabkával szedtem ki a teló csatlakozójából a "szösz"-öket
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
degec
senior tag
Üdv !
6 ból költöztem 7-be épp most.. tetszik szép jó üdv !
Fotózója igen durván jó.. UHD merjek videózni? u3 as sd kártyára? -
Ákkk
addikt
Na ezt nem egészen értem a töltőfej usb csatlakozója, hogy tud eldugulni a kosztol?
Nem fújkálni kell és legfőképp nem kondenzvízel eggyütt járó sűritett levegős spray-vel hanem valamivel ki kell piszkálni akár egy tű is megteszi.[ Szerkesztve ]
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
kekkola
senior tag
Sziasztok!
Egy előadást (élő beszéd) szeretnék rögzíteni. A hangrögzítéshez melyik mikrofont használja? Van jelentősége hogy a telefon alját vagy tetejét fordítom az előadó felé? A max hangminőséget szeretném elérni. Köszi előre is!O+8T
-
Mark023
tag
Teljesen érthetetlen számomra. Több dolog miatt is be tudnám támadni a jegyzőkönyvben írtakat. De előbb a sima egyszerü megoldást keresem. Őszintén szolva ha nem oldódik meg a kérdés,persze az én ügyem elég speckós... A jogszabályok miatt... Akkor eléggé elásta magát a szervízhálozat nálam. Arrol nem is beszélve, hogy a telefon is így emiatt, bár relatív mert eddig csak nekem van ilyen problémám, negatívba viszi a készüléket,arrol nem is beszélve a nem rendeltetés szerinti használat szöveg miatt hányni tudnék. Nem ezt várom egy prémium telótol, főleg meg nem, a szervíztöl.
De megyek tovább ha árkádban is ez lesz, megyek feljebb.
Remélem pozitív lesz. Egyébként a tmx.be azt mondta a csaj, hogy a tavalyi s6 edge ugyan ilyen problémával volt.Amit te szereztél, csak is te tudod elveszíteni.
-
embe
nagyúr
Köszi Uraim a segítséget!
Csak felmerült bennem a kérdés, amint éppen a T-Mobile oldalán nézegettem a telót.
Természetesen ha úgy alakulna a dolog, akkor megnézném egy üzletben.További szép napot mindenkinek!
-
Rebell
senior tag
-
terra052
őstag
Ha Pro modban sem tudom bekapcsolni a raw mentest (szurke marad a kapcsolo), arra van megoldas? T-s aktualis rom, amikor megjott a keszulek, kiprobaltam es mukodott, azota talan volt egy frissites.
(probaltam keresni a topikban, de mobilrol @gyf@sz )werkmania.hu
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Az aranyszínű az aranyszínű, vagy pezsgő színű inkább? -
MPite
tag
válasz Mark023 #10091 üzenetére
Ezt a ha szétszedik, ugrott a gari dolgot én sem értem Akkor mire vonatkozik a garancia? Ha kettétörik a sim tálca, mert ahhoz nem kell kinyitni a telefont?
Amúgy tegnap kaptam választ a korábbi kérdésemre a szervíztől, hogy hogyan tűntek el a karcok a telefonomról kijelzőcsere nélkül. Illetve inkább úgy mondom, hogy válaszoltak, mint választ adtak
A kérdésem:
A munkalap szerint akkumulátort és USB aljzatot cseréltek rajta, ugyanakkor több cikk és videó is fent van az interneten arról, hogy a készülék összeszerelésének komplexitásából fakadóan egyszerűen nem lehet USB aljzatot cserélni a kijelző károsítása nélkül az S7 készülékben. Ezt lényegében alátámasztotta az is, hogy a telefont teljesen karcmentesen kaptam vissza, holott a kijelzőjén egy egyszeri leejtés miatt voltak karcok. Ezek hogyan tűnhettek el a kijelző cseréje nélkül és ha valóban kicserélték, azt a munkalapon miért nem tüntették fel?
A válasz:
Nyilvántartásunk szerint nem történt kijelző csere a készüléken.Profi eszközökkel és módszerekkel pedig lehetőség van az USB aljzat cseréjére akijelző károsodása nélkül.
Köszi TMX
-
Rebell
senior tag
Sziasztok,
találkozott már vki töltési problémával? Fali aljzaton keresztül nem tudom tölteni a telefont, mert azt írja , hogy nedves a csatlakozó, ellenőrizzem az usb/töltő portot.
A Telefon még víz közelében sem járt, a töltőt pedig nem nyálazom össze. . A telefon szoba hőmérsékleten pihent.Vezeték nélküli töltés működik. Ha másik töltőt dugok rá, akkor is rövid időn belül ugyanezt írja ki.
Valaki ötlet.
üdv.
-
colorsss
újonc
válasz kekkola #10035 üzenetére
T-mobile:
A hatályos jogszabályok rendelkezései szerint a 10 000 forintnál nagyobb eladási árú elektronikus hírközlő végberendezésekre, egyéb híradástechnikai készülékekre (mobiltelefonok, notebookok, modemek és eBook olvasók) és azok 10 000 Ft eladási ár feletti tartozékaira és alkotórészeire vállalunk 12 havi jótállást. 10 000 forintnál alacsonyabb összegért értékesített hírközlési végberendezéseknél abban az esetben vállalunk jótállást, ha a gyártó az adott termékkel kapcsolatban önkéntesen biztosítja azt, ekkor a jótállási feltételeket a gyártó határozza meg.Samsung oldalán:
Mobiltelefon Tartozékok
(A telefonoktól függetlenül árusított termékekre 10000 Ft vételár felett ) és a készülékre :12 hónap.. -
Mark023
tag
Jó! Megpróbáljuk az árkádban. Ha ott sem cserélik Akkor ügyfélszolgálat.
Amit te szereztél, csak is te tudod elveszíteni.
-
Low Noise
senior tag
Sziasztok!
Nekem a fényképező képesség a vesszőparipám.
Kérdésem, hozzátok, hogy csak én érzem úgy , hogy a nappal készült fotók minősége a samsung S6 tesztben látott képekhez képest drasztikus visszalépés?[ Szerkesztve ]
-
kerxy
őstag
Szervizhez annyit,hogy nem csak a Telemaxban szervizelnek... van helyi szerviz is ha van alkatresz es megfelelo eszkoz. Nekem pl így cserelnek most alaplapot...
A vizallosag megorzesere van nyomas teszt, amit el tudnak vegezni. Ez nem ugy nez ki, hogy vízbe rakják... -
törölt tag
válasz Motion_Blur #10101 üzenetére
Gratula előre is a vashoz.
-
törölt tag
válasz #18001664 #10100 üzenetére
S5 minit vittem be pont oda egy olyan bajjal, hogy napi másfél millió lépést számolt a telefon, valami tizenezer kalóriaégetéssel, és naponta olyan távot írt ki, hogy simán lementem Görögbe, meg ott mászkáltam is picit. Ja, és nem fordult landscape-be a kijelző.
Amikor megkaptam az volt ott az első kérdésem, hogy akkor IP védettséggel mi van? Melóban szoktam csap alatt mosni, ha poros nap van. Srác visszakéri, átnézi az elejét újra, és annyit mondott, hogy ha a ragasztás szar, akkor az hamar kiderül, és máshogy lesz vizes mintha rosszul használnám. De. Ez a ragasztás jó.És az a ragasztás tényleg jó.
Viszont azóta néha megint nem fordul el. De az egy másik topic beszélgetése lesz. -
Motion_Blur
félisten
válasz Motion_Blur #9976 üzenetére
Érdekes, ma simán engedett rendelni pick pack pontba.
Elvileg kedden veszem át.Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik