Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslien
nagyúr
köszi skacok.. mint látható h különböző időben gyártott készülékek és még módosítás sem történt mert mindegyik rev 0.70..
nincs itt semmi probléma... tessék nyugodtan használni élvezni ezt a remek kütyüt..
nem dolgozok a Samsung nál..[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
jani70
aktív tag
2016.03.23
MP 0.700
Amúgy mit jelent a MP 0.700,van jelentősége?Mert ahogy nézem mindenkinek az[ Szerkesztve ]
-
600700
senior tag
A kijelzon folia , de termeszetesen ki van vagva az elolapi kameranal. Hiaba varialom a beallitasokat sajnos.
Lereseteltem a cam app ot ill cache-et de semmi hatas.Littlecar:
Nem vartam csodat termeszetesen a selfie camtol de azert hogy egy s4 jobbat lo...
A fokusz ugye fix ez ok de talan tul messzire lottek be ennyi a gond szerintem.Mas forumokon is panaszkodtak boven ahogy olvastam. A "mai vilagban ez lehetett volna sokkal jobb is azert.
Leslien ;
20160304
MP 0.700[ Szerkesztve ]
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
törölt tag
válasz junior11 #9981 üzenetére
Nekem sem..
#600700: Nincs semmi baja a frontkamerának, legalábbis nálam. Hozza az elvárt minimumot. Nyaraláson kifejezetten jól teljesített, a teszeteken sem marasztalták el.
Annyi viszont biztos, hogy a Samsung is azon van, hogy feljessze, mai szintre hozza a lassan elavuló frontkamerát, erről lehet itt-ott olvasni. .[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
na menjünk egy picit bele a dolgokba... mint látható van egy új hír h már füstölt az S7 is.. max talán akkor ha ugyan attól a gyártótól származik az aksi.. nézzük h kinek mikori gyártású a teloja.. nekem az S7E: 2016. 02.15.rev ; 0.80.
az S7:2016. 05.20. rev 0.70.Hw info;*#12580*369#
mikor gyártották ; phone info app[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
600700
senior tag
A selfie kamera nektek is f os kepeket csinal? Semmi fokusz max a hatter de az arcon semmi. Es mielott vki megkerdezne nincs bekapcsolva a "javito funkcio.
Van erre vmi megoldas? Egy s4 komolyabbat csinal elolapiban.[ Szerkesztve ]
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
nagyúr
-
törölt tag
-
Burt1793
veterán
Valaki felgyújtja a mobilját? Eddig nem lehetett olyan hírt hallani, hogy az s7 is érintett, nem is nagyon volt gyulladásos eset.
-
apollo12
veterán
válasz Motion_Blur #9976 üzenetére
En is kb 70km kellet utaznom s7 miatt :/
-
Motion_Blur
félisten
Az a kis probléma hogy nem lehet kiszállítással rendelni és Fejér megyébe boltba se, össz-vissz 11 boltban van már csak a fekete, Bosod, Tolna megye és társai
a legközelebbi bolt is 90km-re van
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Dimond G
senior tag
válasz Motion_Blur #9973 üzenetére
Én is ennyiért vettem hétfőn a T-mobilnál!
Jó teló és ennyiért? Naná, hogy jó!Szemeztem az Edge-vel, de nagy, a tenyerem meg kicsi. Szóval S7 lett a tuti!
Szerintem sokan vagyunk így!
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz Motion_Blur #9973 üzenetére
Nyomkodd meg mindkettőt: én Edge-t akartam venni, de egyszerűen túl nagy volt, és zavart a szélekig lehúzott kijelző is, így sima S7 lett.
Dive ever, work never.
-
Motion_Blur
félisten
válasz Alvin_ti4200 #9970 üzenetére
Jah
Edge-t néztem, de az több mint 50K-val drágább.
Ez a 118K nagyon csábító.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
oszi666
őstag
válasz andrisbandi #9971 üzenetére
Nem hiszem mert ugyanez a sim masik telefonban teljesen jol mukodik. De koszi az otletet!
[ Szerkesztve ]
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Motion_Blur #9967 üzenetére
Látom, az összes régi rosszarc T-s S7-et akar
-
oszi666
őstag
válasz #67656192 #9963 üzenetére
Oké köszi, írtam nekik ez ügyben. Érdekes, a galaxyk mennyire gyengén veszik a jelet. Párom galaxy s4e szintén használhatatlan ott, ahol a többi telefon még 2 csík térerőt mutat.
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Kékes525
félisten
válasz Motion_Blur #9967 üzenetére
Nemcsak szerinted , szerintem is jó ár.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
LG G4-et szeretném lecserélni, nem mintha bármi gondom lenne vele - csak úgy
Néztem hogy T-Mobile-ban a meglévő Next S előfizummal 118K-ért el lehet hozni. Ez csak szerintem nagyon jó ár?
-
andrisbandi
őstag
Fehérben keresek dual simest.
Van ajánlott bolt?░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
oszi666
őstag
válasz Burt1793 #9959 üzenetére
Egy este alatt most merult kb 18%ot. Azert az eleg sok. Munkahelyen meg ket ora alatt egyet szoval nem akku gond szerintem
#Littlecar: esetleg valami linket tudsz dobni?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Olyan gondom van, hogy a FB app nem lát minden mappát a Galériában, sőt a "fényképező" mappának is csak kis részét látja. Ilyen gondom még sosem volt. Szerintetek?
-
Burt1793
veterán
válasz oszi666 #9952 üzenetére
Mit jelent nálad a jelentős merülés? Otthon nálam is gyenge a jel, ezért merül magában óránként 1%-ot, de annyira nem zavar, mert alig vagyok otthon, plusz úgyis mindig naponta töltöm.
Az a jó az s7-ben, hogy egy napot mindenképpen kibír, viszont ha nem használom és otthon vagyok, akkor is merülget. -
törölt tag
válasz Kékes525 #9950 üzenetére
Igen, egy párszor összezörrentem velük, aminek az lett az eredménye, hogy az előfizetési díjból kaptam 3e ft kompenzálást a szerződés lejáratig az összes előfizetésemnél. Nálam minden Samsunggal előfordult időszakosan a hiba. Egy i5s még van a cégben de szintén zenész az is. Mostanában viszont nincs semmi baj.
-
oszi666
őstag
Sziasztok!
Egy egészen váratlan problémával szembesülök.
Szóval a lakásom pesti, de eléggé sok fal vesz körül, emiatt a mobilhálózat elég gyenge. Eddig egy xperia z1 compactot nyúztam, azzal mindig tudtam telefonálni. De a galaxy s7 gyakorlatilag semmilyen jelet nem érzékel: emiatt egyrészt én se tudok telefonálni és más is nehezen ér el másrészt elég gyorsan merül.
Arra gondoltam hogy veszek egy jelerősítőt pl ilyet, mivel az ajtó előtt már van jel.
Na mármost, több kérdésem lenne, én nem értek annyira ezekhez:
- ez a cucc 900mhzen üzemel, illetve ezt a jelet erősíti. Ezt a telefon támogatja, de a telekom milyent használ? nem kell mobilnet, csak sima telefonálás.
-egyáltalán megéri? használt már ilyet valaki, van érzékelhető eredmény?
Köszi előre is a válaszokat!It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Kékes525
félisten
Szerintetek ez a kiesés mi lehet, mi okozhatta? Ilyet még nem tapasztaltam. Annyi szokatlant csináltam, hogy "Hangerő le + power legalább 10mp-ig"-el kíváncsiságképpen újraindítottam a telefont. Teljesen az elvártak történtek. Rendesen újraindult. Más említésre méltó dologról nem tudok
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
bandi0000
nagyúr
persze látom hogy kevesebb a panasz, eldőlt félig meddig, csak a díjcsomaghoz kell diák, ami még nincs ha pár napig még marad az ára akkor be is rendelem
Xbox One: bandymnc
-
törölt tag
válasz bandi0000 #9936 üzenetére
Miért agyalsz? Kérdezz bátran!
Nekem van kettő, mindkettőt átnéztem az üzletben megszokásból, de nincs a kijelzővel semmi baj.
Volt most pár hónapig egy edge-em is de az egy kicsit sok nekem méretben, ill kényelmetlennek bizonyult a fogása. Egyébként az is egy jó cucc de ott inkább a látványos külsőre tették a hangsúlyt mint a használható készülékházra. Talán mintha egyvalakinél olvastam vokna edge-en foltos kijelzőről,meg pár egyéb kijelző hibáról. Itt s7 topikban nincs szerintem semmi.[ Szerkesztve ]
-
Ákkk
addikt
Szerintem neked nem tartoznak elszámolással ez ügyben mivel nem fizettél a javításért. Ha samsungal levelezel ott az ügyfélszolgálatatosnak fogalma sincs róla mit csinált a szervíz még szakmailag sem ért hozzá.
Én viszont azt nem értem tegnap átvetted nem örülsz neki, hogy cserélték az, hogy azóta megkarcolódott szerintem egy porszem miatt volt és nem hinném, hogy a szervíz hibája ha tegnap mindjárt rakatsz rá kijelzővédőt akkor ezt elkerülted volna.A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
jani70
aktív tag
Viberen beszéltem kb. 3 percet és ujraindult magától a telefon!
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
S6-ál nagyon téma volt, de itt nem látom hogy írnátok, jobbak lettek a kijelzők, hogy nincs jelen a rózsaszínes kijelző? vagy csak senki se nézi?
Xbox One: bandymnc
-
-
MPite
tag
"Ilyen esetben mindig kijelzőcsere van mert az usb aljzat érintkezőihez a kijelző megbontása nélkül nem lehet hozzáférni."
Én is épp ezt írtam nekik, kíváncsi vagyok mit írnak. Amilyen történeteket lehet olvasni róluk, nem elképzelhetetlen, hogy nem véletlenül nem írták rá a munkalapra, ezt próbálom felderíteni.
"Egy olyat azonnal fel kellet volna rakatnod"
Ebben igazad van, csak nem akartam elrondítani a telefont és gondoltam nagy odafigyeléssel kibír 2 hetet karc nélkül. Tévedtem, van ilyen, csak bosszantó. Amint tehetem, pótolom az elmaradást, mielőtt nagyobb kár keletkezik benne pl a körmömtől.
-
Ákkk
addikt
Ilyen esetben mindig kijelzőcsere van mert az usb aljzat érintkezőihez a kijelző megbontása nélkül nem lehet hozzáférni.
Nincs olyan ami eltünteti a karcokat régebbi kijelzőtipusokra még volt polirpaszta de itt már nincs.Egyébbként a legtöbb gsm boltban tudnak felrakni üvegfóliát igaz kissebb mint az előlap de a kijelző felületét fedi. Egy olyat azonnal fel kellet volna rakatnod míg az általad rendelt ideér akkor ez elkerülhető lett volna.....A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
Burt1793
veterán
válasz #67656192 #9925 üzenetére
Nekem az előző is jó volt, azzal viszont volt hálózati gond, ezzel pedig nem, szóval szerencsére ez megoldódott, hibáltan a kütyü. Annyi van, hogy gyenge térerő mellett kicsit durvábban merül. Kb ugyanúgy, mint ha alacsony fényerőn wifin neteznék.😃
A jack van kicsit szar helyen, jobb kézzel.fogom a telefont, a kisujjam pont ott lenne, így nem tudok zenét hallgatva egy kézzel gépelni kényelmesen. -
MPite
tag
Ezzel is tisztába vagyok, csak ha április óta nem keletkezett rajta ilyen jellegű karc (csak egy egyszeri leejtésből), akkor kicsit gyanús, hogy szervízelés után meg miért lett rajta több is ilyen rövid idő alatt. Pláne, hogy valamiért eltűnt róla az a pár karc is ami volt, holott állításuk szerint a kijelzőhöz nem nyúltak. Írtam a szervíznek, hogy mi lehet erre a magyarázat, mert a munkalapon nem tüntették fel. Ha van valami karceltűntető csodájuk, akkor igényt tartanék a receptre és szerintem sokaknak hasznos lehet
-
MPite
tag
Este tudok majd csak.
Nem olyan durva a helyzet, csak ha az eltelt időt nézem és ha belegondolok, hogy még mennyi idő, mire megjön a kijelzővédőm megérkezik. 2-3 mikrokarc/6 óra, kb 2 hét mire ideér, ki lehet számolni, mennyi lesz rajta akkor Bocs, hogy itt offolom a topicot a problémámmal csak nagyon bosszant a dolog.
-
MPite
tag
válasz bandi0000 #9915 üzenetére
Tudom mi a mikrokarc, de odafigyelés mellett nehogy már fél napot ne bírjon ki a telefon karcolás nélkül. A Nexus 5-öm fólia nélkül 2 évet kibírt, a céges S Duos 2 elnevezésű, minden szempontból használhatatlan fosról már mindenhol lekopott a festék, de a kijelzője karcmentes másfél éve, a 240 ezres telefon meg nem bír ki 6 órát. Nagyon bosszantó ez a helyzet, pláne, hogy a korábbi esetemből tanulva egyből akartam venni rá fóliát, csak nincsen rá normális, illetve van, csak mire ideér, már karcos a telefon.
-
bordi10
senior tag
válasz viewdetails #9892 üzenetére
Én is próbáltam már, jó cucc, de rettentő zavar, h nálunk nincs(miért?!), nem magyar, így "elüt" mindenttől
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
MPite
tag
Segítsetek kérlek, mert kezdek megőrülni. Bár a szervízben határozottan állították hogy nem cseréltek kijelzőt, a karcok csodával határos módon csak úgy eltűntek, vagyis tuti hogy cseréltek, korábban írtam is, hogy állítólag nem lehet a problémát kijelzőcsere nélkül orvosolni. Viszont annyi rosszat olvastam már a Telemaxról, hogy lehet, hogy csak beleképzelem a következő problémát, lehet hogy nem:
Tegnap este átvettem a készülékemet, karcmentesen. Azóta konkrétan a kezemben fogom, amikor csak lehet, a villamosra felszállva csúsztattam be egyszer a zsebembe, keletkezett rajta egy karc. Utána még egyszer volt egy másik zsebembe (ami üres és kis is fordítottam reggel mindet, hogy nehogy valami por legyen benne), és lám, még egy karc lett rajta. Kezdem azt hinni, hogy a TMX nem véletlenül nem mondta a kijelzőcserét, mert csak valami szimpla plasztik borítást kaptam vissza, egyszerűen nem lehet 6 óra alatt 2 karc rajta GG4-gyel. Ilyen létezik?
Mielőtt mondjátok, hogy azonnal fóliát rá: a Samsungnál nem árulnak (már ez is röhej), elmentem a Speedshopba, nem árulnak csak nem méretpontosat. Rendeltem Kínából, de mire az ideér, undorító lesz a telefonom, ha így folytatja.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Skacok, képernyőfedvény beállítását hol találom? Átböngésztem már az egész telefont...
-
oszi666
őstag
Sziasztok, le lehet nemitani a kameraban a hangot? Telekomos es nincs a beallitasoknal ilyen opcio
-
bghistvan
senior tag
Halihó sziasztok!
Mennyire van jelen az elkészült fényképeknél a hullámosodás,mert visszaolvasva a fórumot láttam 1-2 kockáslap-téglafal tesztképet......
Asszony vált készüléket, és ez a típus a 2 lehetséges esélyes közül az egyik, csak ha valóban ilyen a kamera soft akkor az annyira nem jó.Illetve összefoglalón kívül van esetleg bármilyen kirívó probléma a készülékkel? (a másik kiszemelt egy G5)
Köszi a válaszokat! -
terra052
őstag
Jelentem a Silent boot mukodik, vegre nincs az a szurrealis vinnyogas a T-s romnal 😆
werkmania.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest