Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sly189
senior tag
-
Sly189
senior tag
válasz Burt1793 #10295 üzenetére
Prémium telefon révén pont ez lenne a lényege, hogy ha valami baja van, viszed és adnák a cserét addig ha már ennyit elkérnek érte.
Valahol olvastam, hogy az akkori csúcs iPhone 6S (gondolom a 7 is ) legyártási költsége ~$5 körül van. A gyártól az Apple $50 veszi meg, és a végfelhasználó tudjuk mennyi pénzt hajlandó kiadni egy Apple termékért... [mondjuk szar példa mert az Apple szereti lehúzni a vásárlóit, mert letudja! ! lásd a 16GB-os 4K felvételre képes telefonjukat ]
Ezt visszaosztva, szerintem simán beleférne, hogy egy szervízponton ha visznek be 20 telefont ami szar, adjanak 20 csere telefont addig...
[ Szerkesztve ]
-
Sly189
senior tag
válasz apollo12 #10291 üzenetére
Én azt se bánnám, hogy ha egy olyan készüléket adna ki a Samsung, (majd amikor már nem kell SIM kártyát használni) hogy semmilyen port ne legyen rajta.
Apple-nek részben igaza van, minek a 3,5mm-jack, de minek akkor akár egyetlen port is a telefonra?
Wireless Charging és kész. Se SIM Slot, se microSD Slot, se semmi.Elég kompakt lenne nem?
-
Hallosz
senior tag
3 Hónapja vettem egyet. A füles egy hónap után tönkre ment. Budapesti szervízben kicserélték(?)
Szeptember közepén, ismét ugyan az a füles hiba jelentkezett, de mellé, még a kijelzőn feltűnt egy kis hiba, a mi 24 óra alatt öt centi hosszú négy miliméter széles, "mini hernyótalpra" emlékeztető mintát rajzolt a kijelzőre.
Bevittem ugyan abba a hivatalos márka szervizbe, és megállapították, hogy kijelző csere. A vízállóságát elveszti a készülék, de cseppmentes maradhat, talán. Csak úgy kérdezem, ez a normál eljárás egy 1/4 millás készüléknél, - majd megjavítjuk - azt amit a gyárban sem tudtak rendesen megcsinálni?
Írtam a Samsung képviseletnek, 15-én, hogy a hebrákolt (cserélt kijelzős) készüléket tartsák meg, én meg kérek egy újat, vagy vissza a pénzt. Hitegetnek, konkrét válasz nincs.
Valakinek tapasztalata, tanácsa van? Egy ilyen neves gyártótól ez normális? -
troland26
őstag
üveg témához
Amit tegnap linkeltem az a fajta üveg sz.r . A gombnál és a hangszórónál bement a por és frankón teli volt finom porral a kijelző ..leszedtem a francba..pénzkidobás...
-
samu74
addikt
válasz Rebell #10254 üzenetére
Mielőtt szervizbe viszed, nyomj neki egy factory reset-et.Úgyis azzal kezdik az egészet. Mentsd el a dolgaidat (Cloud, Fotók, stb),az sd-re is.Recovery menüben (kikapcsolt telonál Power + Home + Hangerő fel) Factory reset/wipe data. Ha azután is szar, viheted a szervizbe.
-----------
-
poero
aktív tag
Lehet már volt téma de ez nekem még csak most tűnt fel a telefonban.
Teljes RAM : 3,48 GB.
[ Szerkesztve ]
Csinálj egy képet a hangjáról!
-
asuspc96
őstag
Hali!
Az edge-re létezik valami hasznavehető képernyővédő-fólia ?
Ami tényleg véd is, nem jön le 2 nap múlva stb... -
bandi0000
nagyúr
ilyet vagy hasonlót tud a teló?
Xbox One: bandymnc
-
törölt tag
-
-
Burt1793
veterán
válasz Zap-Em #10257 üzenetére
Helló!
Ez is jó készülék, üzemidőben nem kicsivel tud többet és a kamera vagy az ujjlenyomatolvasó se utolsó. Ja és a kijelző is tűrhető. Frissítésre nem is várok, maradjon csak ilyen.Eddig még nem volt ilyen, de ezt a mobilt hétvégén is gyapálom (most is arról írok), már a PCt is helyettesíti néha.
[ Szerkesztve ]
-
zoli669
tag
Sziasztok!
Lehet kapni a szélekig kiérő üvegfóliát az S7-re mert ami nekem van, az nem ér ki és azt mondták a boltba, hogy ez ilyen! Lenne még egy kérdésem azokhoz akik futáshoz is használják a telefont, hogy a gyári headset mennyre bírja az izzadságot, illetve milyen karpántot használtok, mert az enyémbe az full nedves lesz a telefon futás végére? Lehet, hogy ez lett az előző S5-m veszte, bár mondjuk rossz szót nem szólhatok a Samsungra, mert csere utalvánnyal cseréltem le a mostani S7-re!
Segítséget előre is köszönöm!
-
tag
Sziasztok! Megleptem magam egy ilyen 'drágaság'-al.Megy a belakás,eddig nagyon tetszik.Alpharol váltottam,de megtartom,jo kis készülék,csak én már meguntam a várakozást a frissitésre.
-
thomas77
senior tag
válasz Dave1984 #10253 üzenetére
Mindkét telefon (s7) 3G-vel lefedett területen van, jellemzően full térerővel. Ha te úgy hallod, hogy nagyon jó a beszédhang minősége, akkor nálad valószínűleg valóban működik. Kérdés, hogy téged milyen minőségben hall a partnered, akivel beszélsz... Erről van infód esetleg?
Azt azért jó lenne tudni, hogy nálad miért jó illetve azt, hogy nálam (és még másoknál) miért nem.
Továbbá azt is, hogy te mitől vagy különb. Szolgáltatói telefon? Más rom? Nem hordozott szám? Lehet, hogy olyan cellában vagy, ahol elérhető a szolgáltatás, de sok helyen nem?@woros
A tégi telefonom is WB-AMR-t írt ki, de mégsem volt jó a hangminőség. Nálad mi a helyzet ezzel? Te elégedett vagy azzal, amit hallasz?@Littlecar
A messenger valami voip okosság? Mint a skype? Vagy hangouts? Mert annak ugyebár semmi köze a hagyományos beszédhez és ezért tud jó lenni. Amúgy ilyen jónak kellene lenni a normál beszélgetés hangminőségének is, ha menne a HD hang. -
Rebell
senior tag
Sziasztok,
sajnos a helyzet nem javult.Takarítás, ki fújás stb. nem segít. (telefon még nem járt víz közelében)
Töltés hálózatról felejtős. USB csatlakozás PC-n, szintén nem működik.
Szóval marad a szerviz.
Van valakinek tapasztalata szervizzel kapcsolatban? hova érdemes be adni a telefont?Telemax Budaörs? volt már vkinek dolga velük?
-
thomas77
senior tag
-
janist81
tag
-
fabula
őstag
válasz janist81 #10227 üzenetére
Köszi az infót. Amit írtál, az alapján megnéztem amit én vettem. Ez egy darab üvegből van lekerekített élekkel, ami kiér a képernyő széléig úgy, hogy a lekerekítés a képernyő lekerekítés "folytatása", tehát a szélek felől húzva az ujjam nem igazán érzékelhető az átmenet. Persze ha nagyon figyelek, érezhető az oldalak felől húzva, hogy van a képernyőn plusz üveg, de egyáltalán nem feltűnő és zavaró használat közben, simán átsiklik rajta az ujjam (és nincs péklapát kezem ).
Nekem minden sarokban, körben a széleken és mindenhol egyformán jól érzékel alatta a képernyő, alig kell hozzáérni, én nem veszek észre érezhető különbséget, mióta rátettem. Előtte nem volt rajta semmi, ha nagyobb változás lett volna, észrevettem volna. Remélem ez hosszabb távon is így marad, ha pedig nem, akkor megy a kukába és egy tapasztalattal gazdagabb leszek .
Félreértés ne essék, nem akarom a saját lovamat (választásomat) dicsérni és senkit nem akarok rávenni, hogy ilyet vagy bármely más képernyővédő üveget vagy fóliát vegyen. Ez csak információ megosztás azoknak, akiket érdekel. -
thomas77
senior tag
-
troland26
őstag
Na tegnap átvettem az S7 et a T nél . Sok év után szakítottam a Sony val ( w300, K600i , W705 , xperia mini pro , xperia go , z1 compact ) . Eddig ismerkedek a készülékkel , de szerintem nem lesz gond ... vettem rá egy Nillkin szilikon tokot ill egy előlapi üvegfóliát ( szélekig kiérőt )
-
thomas77
senior tag
Automata hálózatválasztáson van a telefon és full térerő van 3g-n és 4G-n is. Próbáltam manuális hálózatválasztást is, de as sem vezetett eredményre.
Megkérdezhetem, hogy te milyen szolgáltatót használsz? És mit mutat neked a szerviz mód hívás közben?
Köszi a választ előre is! -
thomas77
senior tag
Sziasztok,
vásároltam két független S7-et. Magyar Vodafone kártyával használnák, de a beszéd hangminőség nagyon gyatra.
A szerviz módban ezt írja:VC:12.200(NB AMR)
NB_AMRGondolom ez lehet a baj, de nem tudok továbblépni a szerviz menüben, ahol ezt ki-be lehet kapcsolni. A korábbi telefonom szerviz menüjében tudtam állítani dolgokat, de itt most ez nem megy. Ha bepötyögöm a *#0011# kódot, akkor innen nem tudok továbblépni.
Vagy lehet, hogy nem megy az s7-en a hd voice? Vagy a Vodafone-nál? Vagy a Vodafone nem engedélyezi a szolgáltatást a nem náluk vásárolt készülékkel? Hogy van ez?
Tudnátok segíteni? -
Csigger
őstag
Sziasztok! Shealth alkalmazásban tudjátok használni a Together funkciót? Nekem mindig hibaüzenetet dob és nem tudom mi a baja. Telefonszámot már megadtam neki a Samsung accountnál de semmi!
Köszi előre is!Apple and Android user
-
janist81
tag
-
bandi0000
nagyúr
valamelyik droidnál beigérték azt, hogy este x órától reggel y óráig magától egy sötét témát állït be vagy hasonló, tehá hogy ne süsse ki az ember szemét, ezt megkapta? vagy van hasonló?
Xbox One: bandymnc
-
Sly189
senior tag
Ma repült egyet a telefon Spigen Rugged Armor ban szerencsére. (1.5m magasbol hatlapra.)Túlélte. Én is. A mini szivrohamot
[ Szerkesztve ]
-
Bozso68
őstag
Láma kérdés: kikapcsolt kijelzőnél (AOD megy) mennyi idő alatt kerül tétlen állapotba? Gondolom, a beállításaim alapján a wifi is akkor kapcsol le. Illetve lehet ennek az idejét változtatni?
-
samu74
addikt
válasz fabula #10218 üzenetére
Nálam 1 nap volt a max amit kibírtak ezek az üvegek.A tok vagy felnyomta a széleit,vagy ha nem akkor elkezdett szivárványos lenni a kijelző az üveg ragasztója miatt.Plusz tükröződik rendesen.Plusz mikor le akartam venni,szilánkosra tört,és a darabjait nem volt egyszerű leszedni...Nem is próbálok már inkább semmit,inkább ne legyen rajta.
-----------
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Valaki nem tervez mostanaban dbrand foliat rendelni? -
nuri
aktív tag
-
fabula
őstag
Megjött Kínából a képernyővédő üveg az S7-emre, ma tettem fel, eddig tökéletes. Pontosan illeszkedik és kiér a képernyő a széléig, teljesen lefedi a képernyőt, a szélei pedig lekerekítettek. Kíváncsi leszek a tartósságára, felválik-e esetleg használat közben, remélem nem. A használaton nem változtatott, az érintőkijelző is tökéletesen működik vele. Innen rendeltem:
http://www.aliexpress.com/item/S7-3-Color-Options-Premium-3D-Curved-Tempered-Glass-Screen-Protector-Case-for-Samsung-S7-G9300/32653214839.html?spm=2114.13010608.0.73.jPzyDN
Vettem átlátszó és vékony, halvány szürke színű Nilkin tokot is, az is tökéletesen illeszkedik és nem sokat változtat a telefon megjelenésén, de kevésbé csúszik. Valamit ez is véd. Ezt innen rendeltem:
http://www.aliexpress.com/item/S7-3-Color-Options-Premium-3D-Curved-Tempered-Glass-Screen-Protector-Case-for-Samsung-S7-G9300/32653214839.html?spm=2114.13010608.0.73.jPzyDN
[ Szerkesztve ]
-
apollo12
veterán
Heló valaki hasznal vezetek nélküli gamepad et játékokhoz?
-
-
Sly189
senior tag
Sziasztok,
Knox telepítés után elindul de valami "Képernyőfedvény értékelve " ezt kéne kikapcsolni hozzá. De mi ez és hol lehet kikapcsolni?
-
Burt1793
veterán
Hátlapi fóliákat lehet venni a SES-ban is? Fel is rakják? Szeretném, hogy tökéletes legyen az illeszkedés. Az üveg hátlap az egyetlen negatívum számomra ebben a telefonban, kipróbálnék valami más borítást, ha nem túl gagyi, ha az, akkor marad ez, kibírom.
-
Mark023
tag
A helyzet nem változott! Az árkádban hozzáse mertek nyúlni. Viszont a repedésre azt mondták, hogy nem külső, hanem belső. Az ügyfélszolgálatot ajánlották ők is. Egyébként mondta, hogy melegedéssel és újraindítással találkoztak már többször. Jah ha kicserélik a hátlapot fizetősre, Akkor nem fogják megnézni, hogy mitöl repedt meg. Ennyire jutottam a biztosítással is ugyan ez lenne.
Amit te szereztél, csak is te tudod elveszíteni.
-
lafaty80
addikt
Na ma voltam bent a helyi T-nél nano sim-re váltás miatt, most már páromnak is egy S7 figyeg a kezében.
Gondoltam ha már ott vagyok veszek neki hozzá ezt-azt.
Lett egy samu flip tok, ez neki nagyon tetszett már a korábbi s4-nél is. Volt üvegfólia is, igaz 2500Ft-ért, de gondoltam veszek mindegyikre egyet, az eladó szerint tökéletesen passzol rá (nem volt nálam egyik s7 sem), szóval hazahoztam, de mint kiderült a minap vásárolt ugyanilyen 1200Ft-os gagyi is pont ugyanekkora, és hát nem fedi le a kijelzőt teljes mértékben.
Most meg vihetem vissza hétfőn ezt a kettőt.... és persze eszembe sem jutott hogy ott egyre rá is nézhettük volna, hittem nekik....Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
veterán
Múltkor rendeltem DBrand fóliát a hátlapra és a kamera köré bőr hatásút. Előre egy matt-ot. Szettben jön,még nem érkezett meg,de úton van Kanadából.
Megmaradt!
Ha kell valakinek,átadom.HARLEY-DAVIDSON
-
asuspc96
őstag
válasz Bozso68 #10205 üzenetére
"Nálam a telefon használati tárgy. Sokat hívok, hívnak. Zsebben hordom, előveszem egy kézzel, és használom."
Rám kb ez a része igaz, és nálam a két kezes pötyögés vált be, azaz a két hüvelykujjammal nyomom a dolgokat, a többi támaszt.
Mondjuk én nem mint munkahelyi eszközként használom, hanem sokat chat-elek rajta, vagy netezek."csak becsukás után mindig ki akart nyílni egy ideig,"
mindenféleképpen olyat szeretnék, amin valamilyen zár van."Persze telefonálás közben érdekes érzés a kifelé ívelő peremet fogni a nyitott helyzet miatt"
Nálam még olyan tok is szóba jöhetne, ami az egyik oldalperemet nem védi, így legalább egyenes lenne a fedlap. Semmi mást nem szoktam abba a zsebembe tárolni, amibe a telefon van, így a karcolódás az maximum használat közben elkövetett bénázáskor következhet be -
UfoZoli
aktív tag
Sziasztok!
Így hogy csütörtökön volt aranyér műtétem tisztább pillanataimban van időm a telefont nyomkodni.
Néhány kérdés: le tudja valaki írni hogy a quickpic galériakezelő progit hogy kell alapértelmezettbe beállítani? Mert faszán müxik, csak sehogy nem tudom az alap galéria progit kilőni.
Illetve valami, nem csili-vili ingyenes és reklámmentes email progit tudtok ajánlani? A gyári nem túl szimpi, a gmail-t viszont meghagynám csak privátnak.HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
Bozso68
őstag
válasz asuspc96 #10199 üzenetére
GSM bolti dolog volt. Visszavittem, megegyeztünk a tulajjal.
Nálam a telefon használati tárgy. Sokat hívok, hívnak. Zsebben hordom, előveszem egy kézzel, és használom. Ezért is nem szütyőben, flip tokban van. Nekem a nagyobb képernyő már nem praktikus. Egy sima S-Line tok és fólia az alap, hogy van rajta.Tapizd meg mindkettőt. Könnyű elcsábulni a nagyobb felé, szerintem sokan azért vették az Edge-t.
Halkan jegyzem meg: le merem fogadni, hogy az Edge-tulajok egy része már megbánta, lecserélte, vagy sajnos nem áll módjában a simára csere, vagy önigazolásból tartotta meg. Természetesen a fordítottjára is sok példa van. Ez igazán megosztó dolog, számomra a mindennapi használat jellege miatt az Edge hosszú távon elképzelhetetlen lett volna, pedig iszonyat jó telefon.A második általad linkelt flip tokhoz nagyon hasonló volt az Edge-men. Ha a flipet szereted használni, akkor a domború/homorú előlap nem annyira zavaró, csak becsukás után mindig ki akart nyílni egy ideig, aztán szépen lassan rásimult a képernyőre. Az enyémben se mágnes, se semmilyen kényszerítő eszköz nem volt, hogy csukva maradjon. Persze telefonálás közben érdekes érzés a kifelé ívelő peremet fogni a nyitott helyzet miatt. Állandó kényszerképzetem volt, hogy csukott állapotban oldalról a kijelző védtelen, zsebben bármi befurakodhat a kijelző és az előlap közé, a kijelző íve meg szépen megvezeti a behatoló tárgyat.
Persze ezek az én szempontjaim.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik