Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tündike25
tag
Sziasztok!
S5-ről váltottam S7-re, de megmondom őszintén egyenlőre kicsit csalódott vagyok… Az aksi jobban merül, mint egy profi búvár, egy napot sem húz ki ha rendesen használja az ember (látom ez másnál is eléggé előjött), a készülék pedig úgy melegszik, hogy a frászt hozza rám... Egyébként van valaki, akinek hasonló gondja(i) voltak és a szerviz vagy egyéb trükkök megoldották a problémát? Ennyi pénzért ezek nagyon zavaró dolgok, azt meg csak mellékesen jegyzem meg, hogy egy kicsit hosszabb (kb 2-3 sec) SMS hang lejátszásának a végét mindig levágja jelzés közben, valamint ha értesítés jön és megnézem, de nem az értesítésen, hanem egyből az alkalmazáson keresztül, akkor az értesítést nem törli automatikusan, hanem ott marad fent a sávban… Erre az utóbbi kettőre van esetleg megoldás vagy csak a szoftvernek a hülyesége?De hogy jót is írjak, borzasztóan tetszik kinézetre, a Spigen Neo Hybrid tokkal egyszerűen gyönyörű, és a gyorsaságával is nagyon meg vagyok elégedve. Csak ez a fránya aksi mizéria ne lenne…
üdv,
T.ui: Ja, az meg egyenesen a pofátlanság netovábbja, hogy egy akiscsere 27.000Ft-ba(!!!) kerül hivatalos szervizben… (mert ugye ha nem ott cserélteted akkor ugrott a gari)
-
tecsa74
tag
válasz bandi0000 #10796 üzenetére
Korábban fentebb már írtam, levegővel befújtam a mikrofonhoz, na de csak finoman.
Azóta nem tapasztalom ezt a pattogást.
Hogy ettől javult meg vagy sem azt nem tudom, de rengeteg videót csináltam már tesztelésnek.
Előtte meg még a Samsungnak is írtam ez ügyben, mondták adjam le a készüléket.
Ezt nem szerettem volna, gondoltam akkor így marad.
Még egy videó:
https://youtu.be/jT6z6BGMjEYMindegy milyen jó ember voltál,a temetésed menetének hosszát úgyis az időjárás határozza meg:)
-
tecsa74
tag
Nekem meg megjavult, már nem tapasztalom, hogy csinálja.
[Itt egy rögtönzött videó], van több is, és egyiknél sem hallani a pattogásokat.Mindegy milyen jó ember voltál,a temetésed menetének hosszát úgyis az időjárás határozza meg:)
-
bandi0000
nagyúr
válasz 600700 #10793 üzenetére
nem a goz h csinálja, vagyis igen, de nem kéne csinálnia, hanem ha rájönnek hogy hardveres hiba, akkor az új telót ne kelljen már elküdeni szervizbe, hanem majd ha kijavítják akkor megint megveszem
am nekem az egész videóba random pattog, eddig még egy teló se csinálta, elég volt a sonyammal végigjárni a széria hibáját, aminek az lett a vége h eláztattam inkább
Xbox One: bandymnc
-
600700
senior tag
válasz bandi0000 #10790 üzenetére
Lehet mar ezek a mikrofonok ilyen erzekenyek. 260ert az i7 is csinalta... es ez is (s7). De ha szetnezel a neten eleg sok forum van ahol gyartotol es modelltol fuggetlenul leirjak ezt a jelenseget. Igazabol kb 1-2 "pattanas kb... szerintem ha kapsz uj telt az is ezt fogja csinalni.. de megertelek jobb lenne e nelkul ez igaz.
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
jasper07
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet a névjegyzékben szereplő számokhoz egyéni csengőhangot beállítani? egyszerüen nem találom
előre is köszönöm!
-
bandi0000
nagyúr
beszéltem a samu ügyfélszolgálattal a pattogó video miatt, bocsánatot kért meg elnézést, de ennyi...
szal viszem vissza ma holnap a t-be 14 napon belül vok, és amig nem javitják nem lesz telóm
-
takric
tag
Ma reggelre feltelepült egy Rooms nevű alkalmazás (ikonja egy zöld androidos figura).
Ha letörlöm, feltelepül megint. Valószínűleg a VR-hez lehet köze, mert kéri, hogy helyezzem be a készüléket a szemüvegbe.
Tudja valaki hogy ez mi lehet?
Köszi! -
tecsa74
tag
Bocs, nem idevaló téma, de számomra hihetetlen, hogy [ilyen] agysebész emberek vannak
Mindegy milyen jó ember voltál,a temetésed menetének hosszát úgyis az időjárás határozza meg:)
-
electro91
tag
Nilkin üveget rendelt már valaki rá. Nem egy olcsó dolog de eddigi telefonjaimon az volt vagy van és beváltak. Néztem róla videot olyan mintha telibe fedné a kijelzőt de nem igazán látom. Valakinek van nilkin rajta?
-
oszi666
őstag
Hali, elvileg te vettél anno egy [link] fóliát. Esetleg elmondanád milyen? Azt írtad lefedi teljesen a kijelzőt. Tokkal lehet használni? Nekem nilkin superfrosted tokom van.
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
electro91
tag
Köszönöm mindnképen megkeresem a smart lockot és kikapcsolom ha hazaértem. Ha készitesz leirást engem nagyon érdekelne. Esetleg van még valami ami komolyabb aksi "zabálást" végez?
-
F-ECT$
titán
A Samsung account nagyon akar velem valamit közölni, de a push üzenetre kattintás után leáll. (Lehet kilőttem valami szolgáltatást, ami kell hozzá.) Nektek is jött ilyen üzenet?
Dive ever, work never.
-
törölt tag
válasz electro91 #10762 üzenetére
Ezek a funkciók nekem sincsenek kikapcsolva nyugi...kivéve az időjárást ami nem használhatja nálam a GPS-t, mivel nem utazok sokat.
Megy nálam 24 órában a WiFi, Mobilnet és GPS is, este sem kapcsolom ki, nem rakom repülő üzemmódba. Használd nyugodtan a kényelmi funkciókat, általában nem ezek hanem a mélyen megbújó dolgok szívják az akksit. Ezek abszolút nem vagy csak részben befolyásolják a kényelmi funkciókat ( pl. Smart Lock ) . -
MPite
tag
Sziasztok,
Rendeltem egy ilyet, tegnap meg is jött, tudom ajánlani mindenkinek! Könnyű feltenni, annyi hátrányt vettem eddig észre, hogy jobb alul nem annyira érzékeny a kijelző, gépelésnél kicsit oda kell figyelni, de majd megszokom. Berendelek még párat szerintem a jövőre nézve, aztán a következőt majd jobban aplikálom Ilyen tokkal használom. Nagyon szépen megmaradnak a telefon eredeti vonalai, bár leginkább a karcoktól fog védeni, de a fogása sokkal biztosabb, jobb kézben tartani.
Még egy kérdés: egy ilyen vezeték nélküli töltő rendelésén gondolkozom még, van ezzel valakinek valamilyen tapasztalata? Gondolom nem eredeti Samsung ennyiért...
-
electro91
tag
válasz #18001664 #10759 üzenetére
Nem veszem személyeskedésnek egyáltalán. Biztosan tudok kikapcsolni még felesleges dolgokat átnézem majd a beállitásokat de nem is kapcsoltam be olyasmit amit tudom h felesleges de gps wifit pl nem szeretném kikapcsolni én ugy gondolom h hamár megveszek egy ilyen telefont akkor tudjam használni azokat a kényelmi opcikat amik bele vannak épitve pl kirija ha megyünk az autopályán h munkálatok lesznek vagy az éppen aktuális városban lévő időjárást stb ezek közé sorolhatnám a biztonsági másolatok készitését hiszen sosem tudni mi lesz holnap (de ez még talán elnézhető) én ugy gondolom ha egy átlag user megvesz egy ilyen telefont azért veszi meg h azokat a plusz funkciokat melyeket a telefon tud tudja használni mindenféle ki be kapcsolgatás nélkül lehet az én meglátásom rossz de én így gondolom. Nem adom azért fel meg nem írom le a készüléket hiszen mint emlitettem tip top kis készülék ezen az üzemidő problémán kívül. Köszönöm a segitséget mindenkitöl probálom optimálisra beállítani a telot irok hogy mire jutottam. :-)
-
törölt tag
válasz davidovi #10760 üzenetére
Google+-nak nincs közvetlen köze az Android eszközkezelőhöz és a többihez sem.
Android Eszközkezelő :
Beállítások -> Zárolt képernyő és védelem -> Egyéb biztonsági beállítások -> EszközadminisztrátorokSmart Lock :
Ugyanott mint az Android Eszközkezelő, csak ne lépj be az Eszközadminisztrátorokba hanem tekerd legalulra, ott lesz a Megbízható Ügynökök menüpontban.A fülhallgató témához nem tudok mit írni, nekem ki sincs csomagolva.
-
davidovi
tag
válasz #18001664 #10759 üzenetére
Na most mivel nekem nincs fenn a google plus, és ezért nincs google beállítások ikon sem az alkalmazások között, ezért gondolom nekem nincs sem google eszközkezelőm , sem smart lockom....vagy a beállítások/google menüpont alatt kéne turkálnom?
Illetve olyan kjérdésem van még hogy régi androidokban lehetett látn ia az akku grafikonja alatt sávokban, hogym ikor volt ébren a telefon, mikor volt wifi, gps, kijelző bekapcsolva. ilyen már nincs?
másik kérdésem hogy vezetékes fülhallgatóval ha zenét hallgatok, hosszú nyomásra nem ugrik a következő számra (pedig ez van beállítva a powerampban) valaki találkozott már ilyennel esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz electro91 #10757 üzenetére
Én úgy gondolom itt user error lesz és ezt ne vedd személyeskedésnek, segíteni akarunk.
Van pár dolog amit ha nem kapcsolsz ki, borzasztóan merítheti a telefont. Ilyen pl. a Google féle Smart Lock ( GPS-t nyúzza a tudtod nélkül ), Android Eszközkezelő, S-Voice esetén szintén a Googlenak hála az " OK Google" mondat felismerése, ez lényegében folyamatosan használja a mikrofont. Lehetne még sorolni... -
samu74
addikt
válasz #33253120 #10756 üzenetére
+1.
Plusz nem árt tisztában lenni hogy ha megy wifi/gps/bluetooth antenna(pláne ha nincs is csatlakozva) akkor az is meríti rendesen.A fényerő is ha nem automatán van,hanem csutkán, az se segít...
Másnál ezek a 6 óra SOT-ok meg mondjuk úgy "nem rendeltésszerű használat" mellett jönnek össze.[ Szerkesztve ]
-----------
-
electro91
tag
válasz #33253120 #10756 üzenetére
Hát nem tudom nekem ez igy nagyon nem tetcik. Lehet az enyémhez képest sokkalom nagyon (Mate8 persze nem emlegethető egylapon az S7tel üzemidőbe) de ez igy nem gyere be ha igy marad megy vissza veszek valami mást inkább. Maga a telefon egyébként nagyon tetcik még gondolkoztam.is rajta h lecserélem az enyémet is ilyenre.
[ Szerkesztve ]
-
electro91
tag
-
kellcucc
aktív tag
Edge topikban több user is vett ilyen(edge version) tokot. Esetleg valaki vett már a sima S7-re és tudna küldeni közeli fotót róla?
Olyan tokot keresnék, ami bőr (vagy utánzat), de nem műanyag, vagy csili-vili. -
kellcucc
aktív tag
válasz 600700 #10747 üzenetére
Köszi!
Gondolkodok, hogy magánszemélytől megéri-e venni töltőt, 13-15 ezret azért sokallok érte.
Olvastam hogy van gyors és lassú töltés a padon is és kábellel is. Ezt a gyakorlatban hogy lehet beállítani?
Bocs a furcsa kérdésekért, de minél több infót akarok begyűjteni vásárlás előtt.
Köszönöm!600700:
[ Szerkesztve ]
-
kellcucc
aktív tag
Lenne arra vonatkozóan tippetek hogyan lehet kideríteni, hogy a magánszemély által hirdetett QI pad eredeti vagy hamisítvány? (hogyha pl. nem az ismertebb boltokba szól a számla, mint pl.: edigit, mm, stb)
-
bandi0000
nagyúr
amúgy most hülye kérdés, de hogy lehet elérni, hogy kevesebb kijelző idő mellett többet menjen a telefon?
ne nyomkodjam annyit mi?
most 39%-on van, 3 óra kijelző idővel, de viszont csak 12 óra óta, rossznak nem rossz, de jobb lenne mondjuk ez 2 nap alatt 3h kijelző idővel
-
törölt tag
válasz electro91 #10731 üzenetére
És hogyan használja a készüléket?
Le van rakva, vagy filmezik, esetleg net, youtube? Játékok?
Mennyit telefonál?Nekem egy telefonom sem bírta ki reggel kb 5-től estig. Ez sem. De ez aránylag tudja a dolgát. Az elődjét 21 hónapon át napi kétszer töltöttem. Mióta az a másodtelefonom több napot is bír.
-
bandi0000
nagyúr
aki ráér, és ha persze kivitelezhető, fényképezze már le ezt a task bar beégést, nem tudom elképzelni mit kell nézni
-
electro91
tag
Sziasztok. Extrém merülés még mindig fent áll a párom S7 es én nincs még 14 npja sem h vettem neki. Wipe chace-t probáltam azután is megmaradt a google mentést nem igazán szeretném kikapcsolni rajta nem nagyon tartom elfogadhatónak hogy egy ilyen telefonnál bármi "kényelmi" opciót mellőzek. Holnap vissza viszem majd mondanak rá valamit. Ha meg nem akkor kénytelen lesz elbúcsúzni tőle az aszony. nagyon jó kis készülék egyébként csak hát igy nem túl használható hogy alig birja ki 18 órát kb. Ha 14 napon belül vissza viszem akkor minden további nélkül cserélniük kell? Vagy hogy működik ez?
-
oszi666
őstag
Sziasztok!
Az S Plannerből lehet törölni valahogy naptárakat? Meg van osztva a Gmailemmel pár külsős naptár és ezek is szerepelnek benne. Az igazi probléma, hogy nem tudok megadni neki egy "default" naptárat, pl új eseményt akarok létrehozni akkor azt mindig az egyik külsős naptárban akarja létrehozni, én meg a sajátomban szeretném.It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
ShadowLac
addikt
válasz Pitti11 #10723 üzenetére
nekem is van,Sőt szerintem mindenkinek.Mióta megvettem.Szerintem nem csinálnak vele semmit. ez egy bug. Remélhetőleg valamelyik frissítéssel javítják
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
600700
senior tag
-
Pitti11
tag
válasz 600700 #10720 üzenetére
Nem tudom, általában a felvételek első 2-5 másodpercében van, de szinte mindig. Egyébként még akkor jelentkezik amikor különböző hangerejű zajok vagy hangok jönnek. Olyan mintha a zajszűrő szoftver csinálná ezt, vagy nemtom ...
De egyébként csak találgatok. Mindenesetre elég zavaró.
Mindig van bárhol vagyok bármit veszek fel, csendben vagy zsivajban, tökmindegy[ Szerkesztve ]
-
Pitti11
tag
Itt van még néhány videó a hanghibával... nagyon figyeltem rá, hogy meg ne mozduljon a kezem a telefonon...
Én vissza fogom vinni, amint lesz egy kis időm, sajnos semmilyen praktika nem segített. Kifújtam a mikrofon nyílásoknál... wipe data, factory default wipe cache... semmi. Megkérdezem a szolgáltatónál, mi a helyzet, mert egy 200ezres telefonnál ezt nem tudom elfogadni. -
Ákkk
addikt
válasz bandi0000 #10716 üzenetére
Email-ra nem fognak azonnal válaszolni.
ElérhetőségekA technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
bandi0000
nagyúr
kérdeztem már, de hátha csak elsiklottatok felette, régen a mysamsungon belül volt lehetőség kérdezni a samsungtól, most nem találom, facebookon irtam nekik, elolvasták de semmi válasz, van még más lehetőség?
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #10702 üzenetére
Nem nekem 2db van. Az egyik új a másik márciusi. A régebbin látszik, de nem lehet látni. Úgy vettem észre, hogy itt valaki felhivta a figyelmet rá.
-
törölt tag
válasz davidovi #10707 üzenetére
Amire nincs szükségem az ki van kapcsolva vagy le van tiltva. Ilyen pl. Google biztonsági mentés, Samsung biztonsági mentés, Google eszközadminisztrátor, Google egyéb marhaságai, semmi sem frissít automatán ( Galaxy Apps, Play Áruház, stb...) , Facebook push kikapcs, szinte minden app push funkciója ki van kapcsolva kivéve Inbox by Gmail, Messenger, Viber, Üzenetek, tehát ami fontos. Időjárás appban GPS kilőve, manuálisan adtam meg neki várost, kijelző fényerő automata, WiFi folyamatos készenlét, mobilnet mindig be van kapcsolva, Airplane módot éjszaka sem használok, AOT reggel 8 és éjjel 11 közt aktív, speciális funkciókban minden kikapcsolva ( intelligens jelzés, stb... ). S-Voice tiltva, alkalmazásengedélyekben alaposan szét kell nézni és kikapcsolni ami nem kell ( ésszel ). Nekem még a Galaxy Labs-ban az "összes alkalmazás a kezd.képernyőn" is be van kapcsolva...jobban tetszik, gyorsabb a kezelése.
[ Szerkesztve ]
-
barmar
aktív tag
Tudtok esetleg olyan sötét témát ami a beállításoknál és a tarcsazolnal eltunteti a fenti kék sávot?
-
-Valinas-
senior tag
Good Lock app frissítés kint, de még nincs fent APKmirroron, éngöm meg hibaüzenettel kidob a frissítés a Samsung Galaxy Apps-ból.
-
nagyúr
válasz #67656192 #10701 üzenetére
Ez végül is jó hír, nem? Kapni fogsz egy szép új, karcmentes kijelzőt, amikor épp szükséged lesz rá. Egyébként a Te telefonod még viszonylag új ha jól emlékszem.. Durva, h már most beégett. Bár lehet, h az enyém is be van, csak nem látom, mert még soha nem nyitottam meg a szervizmenüt.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #10700 üzenetére
Sajnos kicsit kezd beégni az értesitősáv.
Szervizmenüben látszik kék háttérben. Nem vészes még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik