-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
d@minator #21310 üzenetére
Amennyiben úgy történik a frissítés 7.0 -ra, hogy a 6-oson a Labs -szal átállítom, hogy az összes alkalmazás a kezdőképernyőn legyen (tehát, a jobb alsó sarokból eltűnik az alkalmazások), és FR nélkül ráfrissítem a "No ugat" -ot, akkor megmarad ez a lehetőség, és így a kezdőképernyőn hosszan érintve lesz (marad?) egy ilyen "fogaskerék" lehetőség, jobb alul :
és a menüben is marad menüpont, ennek a funkciónak:
Minden más esetben, eltűnik 7.0 alatt ....
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
d@minator #11627 üzenetére
Hali!
Ez a pattogás nálam is megvan, de sajnos nem konstans, s nem minden hívásnál jelentkezik.
Nagyon frankón belaktam, így nem szívesen adnám szervízbe.
Neked mit mondtak, csináltak-e valamit vele?
Próbálkoztam a beszédhangerő levétellel, de hogy megfigyeltem az sem megoldás -
electro91
tag
válasz
d@minator #10934 üzenetére
Az este csináltam rajta egy resetett lenulláztam ujbol beáligatam feltettem töltöre feltöltött levetem és ugy hagytam reggelig. Reggel 94% volt. Más alkalmazásokat telepített fel meg kicsit másképp indult is most be mint ahogy legelösször csináltam illetve be volt kapcsolva a galaxy labs ba az a mód h ne legyen menü gomb most azt sem kapcsoltam be mai nap eldől hogy mi a helyzet. Reménykedem benne h valami "homokszem volt a gépezetbe" mikor elösször laktam be a rendszert, és most jó lesz. Nem kell visszavinnem.
-
válasz
d@minator #9721 üzenetére
Elég bosszantó,kiábrándító. Ha ennyire problémás,akkor szerviz. Aztán eldöntöd akarod-e még,vagy másik.
Nekem full semmi gondom nincs,se hívás,se kamera,semmi. Augusztusi a készülék.
Újonnan vásároltad? Nem mókolt,kokányolt,szervizelt, vagy romolt telefon?A 3-mas pont,azzal nem tudok mit kezdeni.
-
törölt tag
válasz
d@minator #9721 üzenetére
A 3-as megismételhető?
Az S5 Mini napi másfélmillió lépéses hibájánál azt csináltam meg, hogy letöltöttem, kinyomtattam a számlát, amikor megint meghülyült lőttem a screenshotot, és amikor előjött a baj beballagtam vele a Samsung Experience Storeba, és a kezébe nyomtam a szervízesnek.
Ez így működött.
Ha Factory reset után is reprodukálható a probléma, akkor mindenképpen keress fel egy SES-t. -
törölt tag
válasz
d@minator #9413 üzenetére
Utoljára nekem a galaxy spica csinált olyat, amikor jobb híján az e-cigi 300mA-es töltőjét dugtam rá, hogy azonnal érzéketlen lett a kijelző, és másnap reggelre 75 percet késett az óra.
Elindultam otthonról, megyek a betűs buszhoz, felszállok rá, ismeretlenek az arcok.Kettővel későbbi busz volt.
Víszont a normál üzemhez rendes töltő, és factory reset kellet. Simán úgy maradt a gagyi töltőtől a telefon.
Szerintem ha a töltő csatlakoztatására megnyílik valami, akkor vagy a jelenlegi kábel/töltő párossal van a baj, vagy valami olyannal amit valahol használtál. Mittudomoén jelleggel.... Fénymásolósoknál rádugtad a gépre nyomtatáshoz, valaki adott egy kínai töltőt amikor épp merültél, fertőzött telefonnal dugtad össze sidesync-elni, stb... -
-
-
válasz
d@minator #9501 üzenetére
S6-nál is volt kamera probléma. Nem emlékszem mi,de gariba javították.
Nekem szerencsére nincs ilyen,meg más gond sem.
Remélem nem is lesz.Más:
Folyamatos 4g mellett,hívásokkal,5-6 óra Spotify-al, de.5-től,du.4 kor jöttem haza, 69%-kon az akku.
Ez brutál jó.
Egyedül a 6s bírta,de az is kb. 50%-ra lement. Az S6-tom 10%-kon.
Úgyhogy nagyon szuper a teló -
Burt1793
veterán
válasz
d@minator #9501 üzenetére
Az előlapi kameránál van egy + jeles opció, ott minden szépítőt kapcsolj ki (szép bőr (retus), nagy szem, keskeny arc). A hátlapival normálisan fotóz? Én azzal nem vettem észre ilyet, az előlapi próbál szépíteni, nagyon szép lettél.
Itt sem említenek rendellenes működést, pedig rendes teszt volt.
Nekünk ez a legfrissebb rom, már kijött asszem a következő, engem nem izgat, de nézz fel a samfirware.com-ra.
-
-
-
-
törölt tag
válasz
d@minator #9016 üzenetére
Az a gond, hogy a javìtáshoz produkálható/tapasztalható hiba kell. Egy érintőgomb túlérzékenységgel nem foglalkoznak hisz az nem tekinthető hibànak, hacsak nem maguktól "működnek". Az a lényege, hogy éppen csak hozzájuk kelljen érni.
Nekem a kijelző sem kelt még életre magától soha.
Ami problémám akadt az S7-el az a sok cella használat és az éjszakai 15-18% merülés. Utóbbit úgy látszik az AOD okozta mert mindig be volt kapcsolva, nem időzítve. -
válasz
d@minator #9007 üzenetére
Aláírásod nem látom,mert mobilról vagyok.
Mindenki azt használ amit akar,leszarom.
Hozzá teszem,szeretem a 6s-t,azért is használtam ezelőtt csak ugye ez megjelent,kivártam egy kicsit és váltottam. Azért ,mert ezzel lépte meg a szintet a Samsung számomra,hogy áttérjek droidra. Nem volt ellenfele ezidáig a 6s-nek,de ennek most már vége,hogy az S7 megjelent. Ha ezt az utat folytatják,akkor maradok itt. Ha nem,visszatérek ios-re.
Az hogy melyik tartja az árát jobban.... Értékálló az arany és az ingatlan.
Az ár/érték arány az,ami számít. NEKEM nem ér meg használtan 170 ezret egy i6s,újonnan meg főleg nem 200 felett. Ha annyi funkciót tudna,mint az S7,akkor talán,de így kb. az Apple névért nem fizetek ki annyit. Semmi innováció,nulla tudással,az S7-hez képest.
Kb. egyforma áron van a kettő,de az S7 sokkal többet tud. Én nem adnék,max.100 ezret egy 6s-ért. Ennyit ér nekem!
De ez azért van,mert az S7 megjelent. Előtte többet is adtam érte,de már nem.
Erről ennyit tudok mondani. -
törölt tag
válasz
d@minator #9007 üzenetére
Erről a problémáról soha nem hallottam de megkérdem a Samsung szervizes havert, biztos, hogy a Samsung nem ismert be ilyen hibát, ugyanis az közleményben kint lenne és szükség esetén visszahívások történtek volna.
Kérlek mutasd már meg, hol ismert be ilyen hülyeséget a Samsung! -
-
Burt1793
veterán
válasz
d@minator #8975 üzenetére
Hidd el, senkit nem érdekel, hogy nem tudsz rájönni az alkalmazások törlésének módjára, vagy rendesen beállítani a telefont. Neked tényleg az iphone való, azt kiveszed a dobozból és be van állítva egyféleképpen, nem cseszteted, működik, itt el kell tölteni 10 percet a telefon beállításával, sajnos ez van, valakinek nem gond ez, sőt szereti, van akinek nem megy.
Engem nem zavar, hogy legagyizod az S7-et, viszont jó lenne, ha nem olyan dolgok miatt tennéd, amiket egy másodperc alatt lehet orvosolni. Bár ilyen aláírással, nem nagyon mérvadó, amiket állítasz.(#8976) Littlecar: Menő a témád, jó fekete.
-
-
törölt tag
válasz
d@minator #8968 üzenetére
Alkalmazást törölni miért kálvária? Az iPhone-t nem ismerem, de itt annyi, hogy rajta tartom az ujjam, és ráhúzom az Uninstall ikonra. Teljesen egyszerű.
(#8970) nbukta77: Azért ez a fényes üveg tényleg komolytalan tud lenni. Lecserélhetnék mattra, vagy bőrözött hátlapra. Felőlem még műanyagra is, de ez hogy csillog mint a Salamon töke, gyűjti az ujjlenyomatot, ha leesik eltörik, fogásra pedig akár műanyag is lehetne, nekem nem jön be. Az iPhone fém hátlapja (de kb. csak a hátlapja
) szerintem is jobb, csak úgy meg ugye nincs Qi töltés.
-
törölt tag
válasz
d@minator #7583 üzenetére
Szerintem a #7527 egy teljesen korrekt válasz volt.
Az S7 fényerőállításával mi a gond? Illetve miben gyengébb, mint az iPhone-é? Nekem az tűnt fel, mintha 3-4 beállítás közt váltogatna csak, mintha nem lenne elég "fokozatmentes". De így is szeretem, mert fényes nappal is olvasható, és este sem égeti ki a szemem.
-
válasz
d@minator #7527 üzenetére
"Viszont még trükköt nem találtam a kikapcsolásra"
1-Fejlesztői beállítások-Ablakanimáció/áttűnésanimáció 1x-es értékről 0-ra állítása.
Ha hiányzik ez az opció,akkor az eszköznévjegy-Szoftveradatokon belül a buildszámra nyomj rá sokszor (asszem 7x) és kiírja hogy most már Te is fejlesztő lettél,így a beállításokban az utolsó elötti pontban a fejlesztői beállítások fognak megjelenni.
2-Nova Launcheren belül több lépcsőben állítható a sebessége,vagy teljesen kikapcsolható.
Nálam a teljes kikapcsolás előtti leggyorsabbra van állítva,így még épp van animáció,de iszonyat gyors. -
600700
senior tag
válasz
d@minator #7410 üzenetére
Budapesten , Berlinben , Genfben szoktam sokat megfordulni a HTC 10 , S7 , 6S, beakad volt hogy mindharom nalam volt es ezt csinalja. Telefonaltam vezetekesrol es meg kint is azt mondtak sorry a halozat a hiba tegyem repulobe vagy 3g re. Es elnezest kertek nem egyszer a halo miatt . Szoval errol ennyit.
-
samu74
addikt
válasz
d@minator #7375 üzenetére
SIM csere nem segít,ez hótziher.
600700 :
azért ez a probléma nem olyan,mint az aksimerülős rinyálás...meg "tiszta pixel a VR",meg "MILYEN FÓLIÁT AJÁNLOTOK?"stb.
Ez egy olyan hiba ami egy telefonnak megbocsáthatatlan. Hál'isten sokan nem tapasztalják ezt a problémát,mert városban laknak,vagy olyan helyen ahol a gsm torony ott van a kert végében.De aki eddig is gyenge jel mellett használta a telefonját,az most kicsit bosszús lesz.És nem az a gond hogy gyenge az antenna!Hanem a váltogatásnál vérzik el mikor 4-ről levált 3-ra,majd 2-re,meg vissza.Ez lehet szoftveres probléma is,amit akár javíthatnak is...Akkor van nagy baj,ha hardveres.Mert az akkor szívás. -
600700
senior tag
válasz
d@minator #7375 üzenetére
Egy otletnek irtam. De nem hinnem hogy sz a r lenne, inkabb az a fura hogy a hatar mellett szinte nulla tereronel miert kell meglepodni azon ha pl az S7 nem talal halozatot?Ha van is telefon azon meg 1 csik... Aha szoval biztos a telefon a sz a r nem a terero hianya.Hidd el a szabvanyokat tudja. Egy masik tel megha par dB l- el erzekenyebb az antennaja akkor az szuper? Persze...
-
Ákkk
addikt
válasz
d@minator #7362 üzenetére
Magától még soha nem nyitott meg semmit kivéve ha hozzáértem.
Az s6 om is hasonló érzékenységű talán az miatt lehet már megszoktam.
Víz esetén minden kijelző használhatatlan talán a note 7 más lesz. De szerintem ott valami érzékelő miatt módosul amikor kiveszik az s pent a vízben.Mert a videók estében elég meggyőző. -
samu74
addikt
-
válasz
d@minator #6453 üzenetére
Gyári ROM-tól nem ugrik a knox tudtommal, ergo visszateszed a kukorékoló telekomos ROM-ot a telóra és mehet a gariztatás, senki semmit nem fog észrevenni.
Kíváncsi leszek erre a hangtémára, sgs2-nél a bejelentkezőhangot és a hangfelismerés (ha jól rémlik, vmi ilyesmi indult, ha a billentyűzeten kicsit mellényúltam) beszólását lehetett csak rootolással kiirtani.
-
válasz
d@minator #6453 üzenetére
Érdekes,eddig sose volt gond abból hogy nem a T-s rom volt fent amikor gariztattam a telót.
Egy valamit néz a szerviz,az pedig a knox számláló,a romot kb lesz@rják.
Az volt az első hogy amikor hazahoztam az Edge-t,hogy felraktam a magyar független romot.
Amúgy szervizben úgyis a gyári romot húzzák rá,azt amivel a telót vetted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest