- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
asuspc96
senior tag
válasz
Bozso68 #10205 üzenetére
"Nálam a telefon használati tárgy. Sokat hívok, hívnak. Zsebben hordom, előveszem egy kézzel, és használom."
Rám kb ez a része igaz, és nálam a két kezes pötyögés vált be, azaz a két hüvelykujjammal nyomom a dolgokat, a többi támaszt.
Mondjuk én nem mint munkahelyi eszközként használom, hanem sokat chat-elek rajta, vagy netezek."csak becsukás után mindig ki akart nyílni egy ideig,"
mindenféleképpen olyat szeretnék, amin valamilyen zár van."Persze telefonálás közben érdekes érzés a kifelé ívelő peremet fogni a nyitott helyzet miatt"
Nálam még olyan tok is szóba jöhetne, ami az egyik oldalperemet nem védi, így legalább egyenes lenne a fedlap. Semmi mást nem szoktam abba a zsebembe tárolni, amibe a telefon van, így a karcolódás az maximum használat közben elkövetett bénázáskor következhet be -
-
MPite
tag
válasz
Bozso68 #9816 üzenetére
Nekem is hajlamos erőteljes melegedésre, utcán sétálva ment a spotify (offline) és égette a combomat a zsebemben. Most van szervízben, ha visszakapom, beszámolok, sikerült-e megoldaniuk. Az akksit kicserélték azt tudom, talán köze lehet hozzá, bár nem ott melegedett. De az üzemidő sem volt olyan combos, mint itt az átlagnak (kb 3 óra SOT szerintem jól optimalizálva), szóval ártani nem árt az tuti.
-
-
válasz
Bozso68 #9788 üzenetére
Valami gagyi app okozza.
Nálam ilyen nincs.Más :
A 6s alacsonyabb kb fél centivel,keskenyebb és 0.8mm-rel vékonyabb. És szerintem szarabb is a fogása. Csúszik,meg lapos a hátulja és kényelmetlen fogni. Tok nélkül nem is tudtam használni,annyira ki akart esni a kezemből.
Az S7 ebben is ráver , finoman szólva.Az i7-ben a kijelző ugyanaz,ami a sima 6-ban van. (HD) Na ez "is"a felhasználók arcon köpése. Apple? Hagyjuk. ...
Nem mintha nem lenne elég... de 400 ezerért?
-
-
-
-
Bozso68
őstag
válasz
Bozso68 #9014 üzenetére
Utánanéztem, BTU-ra a 3.18.14-8206888 kernel van a telón, július 4.
Pont az angolba szánt szériának hagynak ki köztes sorszámú frissítést?
Nem lehet esetleg megnézni valahol, hogy mikorra terveznek kiadni adott szériára új szoftvert?
Alighanem Sony-kon anno volt rá oldal. -
válasz
Bozso68 #9010 üzenetére
Ha nagyon kell a legfrissebb szoftver,akkor szedd le a Samfirm progival netről a 4 fájlos romot és rakd fel odinnal.Ha előtte csinálsz egy mentés a Smart switch-csel,akkor szinte 90%-osan visszatudod állítani a telefont a frissítés után,nem kell nulláról beállítgatni mindent.
A szinte minden megmarad. -
Xanax88
tag
válasz
Bozso68 #8770 üzenetére
Elvileg nem fut semmi a háttérben. Legalábbis a telefon szerint nem. De bepróbálkozom valami külsős appal... hátha.
N2 vel anno volt hasonló gondom. Akkor ajánlottak egy programot ami visított ha valami többet fogyasztott mint kéne. Egy pillanat alatt ki is szűrte mi a baj. De már nem emlékszem a nevére sajnos.Szerk.: lehet megvan a ludas... percek óta stabil 36°C az akksi és 40-41 közt a proci. Ezzel már kibékülnék ilyen melegben. Csak az a 6 mag ne menne folyamatosan...
-
törölt tag
válasz
Bozso68 #8600 üzenetére
Szólítottál?
Építőiparban dolgozom. Kellett valami vas, ami mindenben jobb mint az S5 minim, és idei. Csak ez tudja. Viszont a kijelzőméret miatt kompromisszumot kellett kötnöm. Nem túl nagy a tenyerem, ezt nagyon nem érem át egy kézzel.
Felénk nagyifon az amit csak két kézzel lehet kezelni. Ez meg olyan. És nem tetszik ez benne pár havi használat után sem. Jelentősen visszaveti a felhasználói élményt. -
válasz
Bozso68 #8610 üzenetére
Tele van a topik nem illeszkedő fóliákkal... az veszettül szakmai. Legtöbbje eleve rossz, nem erre a készülékre való fólia vagy user error. Amúgy egyszerű: nem illeszkedik = ne tedd fel. Ennyi és le van zárva egy hatalmas téma.
Mivel itt leginkább a kérdések, problémák kerülnek kibeszélésre, elkerülhetetlen a vélemény is, ne üldözzük, csak ne csináljunk htvitát belőlük. Nem kell azért álszentnek sem lenni.
-
Ákkk
addikt
válasz
Bozso68 #7865 üzenetére
Ebben az esetben inkább kapcsold ki az újlenyomattal való feloldást mert az igazából 1 max 2 felhasználó esetén fog stabilan működni a minta mennyiség felvételi korlátok miatt.
Van mintával való feloldás is nálam az alkalmazottak az üzletben úgy használják a készüléket. -
törölt tag
válasz
Bozso68 #7854 üzenetére
Négy ujjlenyomatot vihetsz fel. (Én speciel egy ujjhoz rendeltem hozzá mind a négyet, így frankón működik. Olyan is volt, hogy négy külön ujjhoz egy-egy ujjlenyomat, de úgy többször hibázott. Persze lehet ám, hogy csak én vagyok béna vagy az ujjaim retardáltak, nincs összehasonlítási alapom.
)
-
F-ECT$
titán
válasz
Bozso68 #7686 üzenetére
Nekem is a méret volt a döntő, illetve zavart, hogy lényegében a kijelző szélét fogom ha kézben van a telefon.
Az S7E mellett szólt a 20%-kal nagyobb akku, de több tesztet is megnézve ez nagy előnyt nem jelentett a nagyobb kijelzőfogyasztás miatt.
Ha lesz pár nap tapasztalatod, akkor szívesen látnék egy kis összehasonlítást, hogy melyik miben jobb / rosszabb szerinted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Revolut
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Háztartási gépek
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest