Hirdetés
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPite
tag
Szia! Nekem a (#23052) gerner1 által említett töltőpad van, amely álló és bár gyorstöltésre alkalmas, de én kikapcsoltam rajta ezt a funkciót, éjszakára felesleges. Sajnos az előző telefonom (Nexus 5) akkumulátorának tönkremenésében szerintem szerepet játszottak az ebayről rendelt olcsó kínai qi töltők, bár az is biztos, hogy a sok rövid töltési ciklus se tett neki jót. Most úgy döntöttem, hogy beruházok egy drágábbra, egyszer kell végülis megvenni, éjszaka meg pár óra alatt feltölti a telefont. 1 éve vettem a telefont, de mivel 2 akkumulátor cseréje is volt, nem tudok még verdiktet mondani arról, hogy hogy bírja az akksi.
[ Szerkesztve ]
-
MPite
tag
Azt hittem, hogy megtaláltam a tökéletes kijelzővédőt a gyári fóliában, de ahogy mondtátok, 2 hét után elkezdett feljönni a szélén, bár még bőven használható. És ugye 2 volt a csomagban, de azért havi 4 ezret erre nem költenék
Btw összejött a 4 óra kijelzőidő, boldog vagyok bár a nagyja tv-zés volt.
-
MPite
tag
válasz TheBikerider #23000 üzenetére
Váci út 30.
(#23002) frankweber: Igen, tudtommal ez a központi, lakosság számára is elérhető ügyfélpont, hivatalos nevén Samsung Smart&Premium Megoldás Központ. Általában innen továbbküldenek mindent a TMX-be, kisebb problémákat helyben is meg tudnak oldani. Az én esetemben innen a központi Samsung szervízbe küldték a telefonom, mert a csereutalványos készülékeket egyből oda küldik. Ha van saját szervízük, akkor nem tudom, miért nem mindent ott csinálnak, de gondolom kapacitáshiányuk van, vagy nem tudom, a sebesség nem volt az erősségük, az tény.
[ Szerkesztve ]
-
MPite
tag
válasz TheBikerider #22995 üzenetére
Na ezt nem tudom, én személyesen vittem ugye be, ott töltöttem ki a papírt. Azt mondták, hogy ha harmadszorra is meg kell bontani a telefont, akkor adnak kérés esetén utalványt.
-
MPite
tag
válasz TheBikerider #22990 üzenetére
Nekem is az. A 2. alkalommal hiába igényeltem futárt, az istennek sem akart megérkezni, lehet eltévedt, nem tudom, hiába telefonáltam. Azóta inkább beviszem a Váci úti boltba, nem lakom messze tőle. Legutóbb már csereutalványt kértem, emiatt nem a TMX-be küldték, hanem a Samsung központba, ahol inkább megjavították, minthogy kicseréljék. Elvileg azért tartott ilyen sokáig... Pedig jó eséllyel egy másik S7 lett volna a nyerő így is De mindegy, most jó a telefon amúgy, szeretem. kopp-kopp-kopp
-
MPite
tag
válasz TheBikerider #22977 üzenetére
Legutóbb kerek 4 hét után kaptam vissza a telefonom...
-
MPite
tag
válasz TheBikerider #22972 üzenetére
Ha csak ennyi lenne... Bár amióta visszajött harmadszor a szervízből, azóta nincs ennél komolyabb baja. Nem véletlenül nem váltottam még, ha nem lenne vele folyamatosan gondom, akkor ez lenne a tökéletes telefon. Méret, specifikációk, vízállóság, kijelző, kamera, mind tökéletesen jó lenne számomra.
-
MPite
tag
válasz Burt1793 #22958 üzenetére
Amúgy igen, ezt párszor már kitárgyaltuk, te épp úgy csodálkozol a 3 órán, mint mi a 6-on Pedig igazán nem vagyok hardcore user, Fifázok max ami erőigényes és ennyi, de az sem vészes amúgy.
(#22957) frankweber: Ezelőtt Nexus 5-öm volt, soha semmilyen szoftveres baj, beakadás, fagyás nem volt vele. Kicsit több mint 2 év használat után adta meg magát az akksi, de szerintem ez normális. Imádam azt a telefont, de az S7 úgy megtetszett, hogy inkább váltottam, mint akksit cseréltem az N5-ben.
-
MPite
tag
válasz TheBikerider #22954 üzenetére
Én nekem nem az akksi méretével van a bajom, hanem a kiszámíthatatlanságával. Azzal, hogy bármikor beakadhat egy app, ami leszívja az akkumulátort, anélkül, hogy észrevenném. Azt, hogy másoknak nálam durvább használat mellett 5-6 óra a képernyőidő, már rég elfogadtam (bár azért olvasom néha, hogy más is hitetlenkedve áll ezek előtt), de legalább akkor a saját megszokott használatom mellett legyen már kiszámítható a dolog...
Más: UPC mobilos vagyok, még nincs LTE. Szerintetek hogy lehet, hogy pár másodperc erejéig mégis kiírta, hogy 4G?
-
MPite
tag
Az világos, hogy valami nem kerek, csak még nem jöttem rá, hogy mi
Mondjuk nekem soha nem jött még össze ilyen 5-6 óra körüli kijelzőidő, mint amit itt páran írtatok. Talán egyszer, amikor csak böngésztem az ágyban betegen, de ez nem jellemző.
-
MPite
tag
-
MPite
tag
Most vettem eszre a Phone infoban, hogy gyártás dátumának 2017.02.03-t mutat. 1 éve áprilisban vettem a telefont legutóbbi szerviz alkalmával cseréltek alaplapot, biztos az a ludas, de azért fura ez így...megfiatalodott na
[ Szerkesztve ]
-
MPite
tag
válasz Burt1793 #22483 üzenetére
Tegnap én is feltettem egy ilyet, alapból fémes hatásút vettem volna, de a te képeid alapján megtetszett, kellcucc kollegának pedig volt is egy kéznél (Köszönöm! ). Sokkal könnyebb volt felapplikálni, mint gondoltam és nagyon jól néz ki. Egy bajom van vele, hogy nekem pont annyira csúszós, mint ha nem lenne rajta semmi, azt hittem, hogy jobb lesz a tapadása.
[ Szerkesztve ]
-
MPite
tag
Másfél óra alatt 6%-ot esett a töltöttség úgy, hogy hozzá se nyúltam a telefonhoz... Az akkumulátorhasználatban egyedül az eszköz készenlétben jelenik meg, 1%-kal. Nem örülök, mindig van valami nyűgje...
-
MPite
tag
Nougaton ez a gyári akkumulátorhasználati statisztika szerintem sokkal kevésbé mutatja a pontos képet, mint MM-n. Fél óra Fifa, pár óra standby, lement 20%-ot, a Fifára meg kiír ebből 1%-ot. Más is tapasztal ilyet?
Amúgy amióta visszakaptam, elég botrányos az akku teljesítménye (csere volt). 3 óra képernyőidő egyszer sem jött össze. Eddig se volt olyan acélos, mint itt egyeseknek, de ez most elég elszomorító.
-
MPite
tag
Ma nyomogattam egy S8-at, a képeken meg videókon nem jött át nekem, de valahogy pont annyira kézre áll, mint az S7. Az ujjlenyomatolvasó is egész megszokhatónak tűnt, valahogy sokkal keskenyebbnek hatott a telefon, mint valójában (cca 1,5 mm). Tetszett, bár annyit nem ér, mint amennyit kérnek érte, az S7-hez viszonyítva semmiképp.
-
MPite
tag
Jee visszakaptam az S7-em!!!
Ti használtok dbrand fóliát? Egy matt fekete vagy egy metal rendelésén gondolkozom.
[ Szerkesztve ]
-
MPite
tag
Lehet persze, közben nekem is eszembe jutott, hogy azóta cserélték az aljzatot
Most hívtak a váci úti pontból, 4 hét után elutasította a Samsung a cserekérelmem, alaplapot cseréltek és újból kaptam egy új akkumulátort, 1 éven belül másodszor... Nem vagyok boldog, idő kérdése és új baja lesz, meguntam.
-
MPite
tag
Kissé felvitték az alapárát, de kuponnal elég jó deal.
-
MPite
tag
-
MPite
tag
válasz bulikavagyok #21769 üzenetére
Már párszor leírtam bár már elég rég: még nem volt rá normális fólia, amikor megvettem, térdmagasságból pofára esett és az egész kijelző tele lett karcokkal, alig bírtam utána a telefonra nézni. Szóval óvatosan hirdesd a fólia nélküli életet, nehogy más is úgy járjon, mint én. Aztán a telefon egyik szervizelésnél kaptam valamiért egy új kijelzőt, bár ezt a TMX nem ismerte el, de valahogy eltűntek a karcok róla
[ Szerkesztve ]
-
MPite
tag
Ne mondjátok már, hogy az S8 érkezésével az S7 lekerül a polcokról... még S6-ot is árulnak bőven sok hivatalos helyen.
Több, mint három hete adtam be cserekérelemmel a meghalt S7-em, kicsit kezd elfogyni a türelmem. Telefont nem veszik fel egyáltalán a Váci úti Samsung pontban, a legjobb, hogy az előbb hallottam hogy felvették, majd kinyomták. Email-cím nincs. Ennél még a TMX is jobb, velük legalább lehetett kommunikálni. Vicc ez a Samsung, pedig az S7 a tökéletes telefon lenne nekem, ha a következőre egy jót fognék ki, nem egy hibásat. A kapcsolódó szolgáltatások viszont szánalmasak és komolyan elgondolkoztam azon, hogy kell-e még nekem egyáltalán Samsung telefon a jövőben, ezt egyedül az ügyintézésnek köszönhetik.
-
MPite
tag
Kicsit lemaradtam a kommentekben, de gyorsan átfutva a dolgokat akkor jól értem, hogy ilyenről még senki nem hallott, hogy a TMX kihagyása nélkül a Samsung maga bírálja el a cserekérelmemet?
-
MPite
tag
Visszatérek a csereutalványos kérdésre, gondolom már hiányoltátok. Kedden vittem be a telefont a Váci úti boltba, pénteken még a budaörsi TMX-be nem érkezett meg a készülék. Hívtam őket, ma vették csak fel a telefont a boltban, ahol azt mondták, cserénél nem küldik a készüléket a TMX-be, teljesen máshova küldik el a kérelmet és a bolt fogja kiadni a csereutalványt, de "áh, még csak egy hét telt el, ez még sok idő lesz". Mondtam, hogy ez így kicsit furcsa, hogy bevizsgálás nélkül vagy adnak cserét, vagy nem, de ok.
Most akkor mi van? A leadásnál is mondták, hogy a bolt fogja kiadni az utalványt, de többen mondtátok, hogy ez nem így van, hanem a TMX adja majd. Ezt fényképpel valaki be is bizonyította.
Ok, hibás készüléket kaptam, de ez az egész "prémium szolgálatás" maszlag egy nagy kamu, harmadszorra kell hetekre nélkülöznöm a 240k-s telefonomat, a telefont rendszeresen 10-edjére veszik fel, máshol nem lehet érdeklődni (email cím sincs), én nem gondolom, hogy ez normális lenne 2017-ben. És azért érdekel ez a dolog, mert nagyot csalódtam ebben az egészben és rohadtul nem akarok még egy S7-et, eleget szívtam ezzel. Ha a TMX adná a csereutalványt és a vásárlás helyén tudnám érvényesíteni, akkor tudnék mást kérni helyette... Sose gondoltam volna magamról, de pl egy iPhone-t.
-
MPite
tag
Engem szerintem nagyon nem szeretnek a Samsungok, el kéne gondolkoznom a váltáson A csere S6 szélei kissé kopottak voltak, mondták hogy tökmindegy, nem fognak ezzel szórakozni, amikor visszaviszem. Viszont a kijelző karcmentes volt. Egészen reggelig, amikor is egy elég mély karcot találtam, ami tuti nem volt rajta átvételkor. Azt se tudom, hogy keletkezhetett, nem ejtettem le meg semmi.
-
MPite
tag
válasz Burt1793 #20220 üzenetére
Szerintem nem, egy problémamentes S7 teljesen megfelelne. Ilyenkor amúgy van erre lehetőség? Pl ráfizetéssel egy Edge-et elhozni? Nem akarok váltani, nem véletlenül választottam a simát, csak kérdem. Ha a TMX elszötymög rajta egy ideig, lehet az S8 is megérkezik, azon azért elgondolkoznék
-
MPite
tag
válasz UfoZoli #20213 üzenetére
Túl is vagyok rajta, teljesen korrektek voltak. Üres volt az egész bolt, szóval kb minden eladó rám figyelt, csak úgy néztek a történetem hallatán Mindenképpen a TMX-be megy ilyenkor a készülék, szóval bevizsgálják és szólnak. Csereutalványt igényeltem, ők is úgy látják, ha ez nem cserés, akkor semmi, de azért hangsúlyozták, hogy nem ők döntenek. Addig meg kaptam egy arany színű S6-ot, ezzel azért jobban kibírom az S7 hiányát, múltkor a céges csodámmal kellett élnem ezidő alatt, ami használhatatlan. Szóval bizakodó vagyok.
-
MPite
tag
válasz UfoZoli #20196 üzenetére
Pesti vagyok és szerencsére közel is lakom a váci úti bolthoz, oda viszem egyből.
Röviden a problémák: áprilisban vettem a telót, elég hamar rendellenes forrósodást tapasztaltam. Irány a szerviz (SES-en keresztül TMX), két hét után azt mondták, hogy ők nem tapasztalták a hibát, nem csináltak vele semmit. A forrósodás megmaradt, sőt odáig fajult, hogy nyár végén töltés közben megolvasztotta a töltő csatlakozóját. Belső károsodást szenvedett a telefon, USB-aljzat, akkumulátor és kijelző csere (bár utóbbit nem vallották be, de elvileg nem lehet USB-aljazot cserélni a kijelző rongálása nélkül és valamilyen csoda folytán a karcok is eltűntek a telefonomról). Ezt követően hónapokig tünetmentes volt, kb januárban kezdett lefagyni és újraindulni, ekkor viszont kb 10 percig bootolás közben is lefagyott és újraindult. Ezt teljesen random csinálta, akár használat közben, akár az asztalon feküdve. Reméltem, hogy a Nougat megoldja (bár azért mélyen tudtam, hogy nem ez lesz a megoldás), szükségem is volt a telefonra, így nem adtam szervizbe. 1 hét Nougat alatt semmi baj nem volt, tegnap délután viszont teljesen meghalt a telefon.
Ami érdekes, hogy reggel induláskor betettem a dobozába és a táskámba, délután elővettem és a kikapcsolt (!) telefon is melegszik, a dobozon keresztül is lehet érezni.
Kíváncsi leszek mit mondanak rá...
[ Szerkesztve ]
-
MPite
tag
Sziasztok! Az én telefonom hibái úgy gondolom, hogy már rég indokolttá tették a garanciális cserét, délután megyek is a SES-ba. Attól kérdezem, akinek ebben már van tapasztalata: ilyenkor mi a folyamat? Csakazértis beküldik szervizbe, ahol 2-3 hét alatt megállapítják, hogy megalapozott a csere, vagy van hogy nem szükséges és már enélkül a SES-ben is adhatnak egyből csereutalványt? Csak szeretném tudni, mire számíthatok... Köszi
-
MPite
tag
Na megvártam, hogy a Nougattal hátha eltűnik az újraindulás. Jó hír, hogy eltűnt. Rossz hír, hogy helyette teljesen meghalt a telefonom, órák óta töltőn van és meg se nyikkan. Holnap megy szervizbe. Megint használhatom legalább a céges S Duos 2-met, király!
-
MPite
tag
Szia. Nekem a probléma hasonló, de nem akkumulátor függő, ez biztos, legalábbis nálam. De másnál még nem olvastam ilyet, azt hittem egyedül maradtam. Beakad valahol a bootolási folyamat, megáll és újraindul és kezdi előröl. Teljesen random, hogy mikor kezdi, lehet az asztalon fekve órák óta, vagy miközben használom. Nekem olyan 10 percig szokott tartani, aztán feláll a rendszer. Megvártam a 7.0-t, hátha az orvosolja a problémát és egyelőre nem tapasztaltam ilyet szerencsére, szóval most öröm van. Amint megjelenik újra, küldöm a szervízbe, csak eddig nem volt erőm/időm...
-
MPite
tag
válasz UfoZoli #19302 üzenetére
Én kétszer vittem be a Váci út 30-ba, mind a kétszer továbbküldték a TMX-be. Még így is volt két hét kb mindegyik "szerelés" (először nekem sem csináltak semmit, holott egyértelmű volt a probléma). Harmadszor is ideviszem majd valószínűleg jövőhéten, ha tudom nélkülözni a telefont egy kicsit.
-
-
MPite
tag
Meguntam a folyamatos fagyást, videót készítettem róla (10 percig bootolás közben is lefagy és újraindul), hogyha nem hinnének nekem a SES-ben, jövő héten visszaviszem. Harmadszorra megy szervízbe április óta és mindig más problémával. Hogy lehet ennyire félrenyúlni egy 240k-s telefonnál? Milyen esetben van alapja annak, hogy cserét kérjek? Nyilvánvalóan egy hibás telefont kaptam. Köszi előre is
-
MPite
tag
Sziasztok! Párszor már írtam ide mostanában azzal a problémával, hogy a telefonom néha teljesen megadja magát. Hol ritkábban, hol gyakrabban újraindul, a legújabb, hogy egy újraindulás után nem is tud bootolni, mindig lefagy közben és ezért vagy 10-szer újraindul, közben forrósodik. Aztán egyszer csak jó lesz és napokig megint semmi baja. FR már megvolt, nem segített...
Egyértelműen szervizben a helye, de volt már ott annyit, hogy tudjam, ha nem reprodukálható a dolog, felesleges 2 hétre megfosztanom magam a telefontól, mert visszaküldik úgy, hogy bocs, de nem találtak semmi hibát. A forrósodást sem hitték el, aztán pár hónappal később leolvasztotta a töltőm
Van valami tanácsotok?
-
MPite
tag
Bár ma még tudtam használni, nem várta meg a telefon, hogy hazaérjek és idő előtt elhalálozott Nem tudok életet lehelni bele. Megy a szervízbe, április óta harmadszor.
-
MPite
tag
válasz mono7806 #17520 üzenetére
Én is kb ennyiért vettem ilyet, jól teszi a dolgát és szerintem mutatós is. Nekem az éjjeli szekrényemen van, így az AOD-vel éjjeli órám is van Csak azt a fránya ledet kellett leragasztanom hozzá, aminek semmi funkciója, csak zavar éjjel. A telefonon is van led ugyanazzal a céllal
[ Szerkesztve ]
-
MPite
tag
válasz samu74 #17487 üzenetére
Éjszaka egyszer se indult újra, ma munkába menet teljesen meghalt, alig tudtam bekapcsolni, azóta megint párszor újraindult, most meg a bemutatkozó képernyőn lefagyott. FR lesz, ha életet tudok lehelni bele (bár nem szívesen)... miért nem pénteken kezdte, három napot otthon voltam és lett volna időm ezzel foglalkozni...
[ Szerkesztve ]
-
MPite
tag
Újabb kérdés, mostmar féltem kicsit az adataim, eddig a Google és a Samsung is automatikusan mentette a dolgaimat, legalábbis remélem... A Samsung viszont azt írja hogy szerverhiba miatt nem tud menteni, 2 napja is ezt írta. Másnál is így van?
-
MPite
tag
Hetek óta semmit nem raktam rá, a sim is ok, április óta használom ugyanígy, szóval nem hiszem, hogy a kártya lenne a hibás. Wipe cache után mostmar 2 percenként ujraindul ha leteszem és erőteljesen forrosósodik is. A végén még kigyullad itt mellettem éjjel.... az a fura hogy használat közben nem csinálja, csak nyugalmi állapotban.
[ Szerkesztve ]
-
MPite
tag
Köszi mindenkinek a válaszokat. Ma eddig háromnál tartok, egyszer a zsebemben, kétszer mellettem az asztalon heverve indult újra. Fogalmam sincs mi ütött belé.
-
MPite
tag
Szokott másnak újraindulni a telefon? Nekem régebben csinálta, aztán abbahagyta hónapokig, de most megint kezdi, elég idegesítő. Napi kétszer újraindul kb.
-
MPite
tag
Sziasztok! Rég nem jártam erre, mert nem volt semmi gond Megint elkezdte az éjszaka töltés közbeni újraindulást a telo, a gond az hogy mivel már qi töltőn van ejszaka, utána nem töltött. Illetve szintén újra előjött a WiFi eldobálás, ráadásul gyakrabban mint régen. Valakinél van még ilyen gond?
Független telefon, várom már a nougatot
-
MPite
tag
válasz fornettisuti #14761 üzenetére
Nekem a Whatsapp lilán villog. Én sem állítottam soha semmit. Minden lassú kék villogás, messenger gyors zöld, kb ennyi.
-
MPite
tag
Sziasztok! Végre hónapok óta először vagyok elégedett az akkuidővel az elmúlt hetekben, de már jön is a következő hiba, én tényleg nem értem ezt... az elmúlt napokban a telefon egyszercsak kikapcsol/újraindul, akár játék, akár böngészés közben, vagy mint most éjjel, a töltőre dugva az éjjeliszekrényen pihenve. Mi a fenétől lehet ez? Wipe cache este megvolt...
-
MPite
tag
Amatőr kérdés: most nekem 0 perc, vagy 1 ó 3 p a doze idő?
Amúgy ma először sikerült átlépnem a 4 órás SOT-t, lassan 4,5 és most dugom töltőre. Ráadásul nagyrészt játékra használtam ma. Az a furcsa, hogy munkaidőben messze nincs ennyire használva, csak pihen az asztalon, estére mégis mindig 10-20%-nál van mint most.
-
MPite
tag
Az elmúlt időszakban gyomlálás után - bár még nagyon messze vagyok az itt látható adatoktól - de 3-4 óra körülre beállt a SoT, amivel a korábbiak fényében én elégedett vagyok. Az elmúlt 2 napban viszont nagyon durván merülésnek indult, eleinte az android rendszert írta főbb energiazabálónak, aztán tegnap már a Messengert. Este felraktam egy régebbi verziót belőle, azóta megint jónak tűnik a dolog. Csak gondoltam megosztom, ha valaki hasonlóval találkozik, ez okozhatja.
Továbbra sem tartom amúgy normálisnak, hogy ennyit kell foglalkozni az egyes programok optimalizálásával, miután egyszer megcsinálom, utána is bármikor előfordulhat, hogy beakad valami, aztán ott vagyok, hogy este még nem érek haza de a telefonom lemerült. Nem gondolom, hogy a FB/Messenger/Instagram használatáról le kéne mondanom azért, hogy normális üzemidőt kapjak. Nexuson ilyen gondom éveken keresztül egyszer sem volt...
-
MPite
tag
válasz Burt1793 #12757 üzenetére
Nekem azóta már frissült a program és az az x nincs ott a tálcán, plusz a lezárt kijelzőnél lévő x is eltűnt, aminek bevallom örülök is, mert ott volt a következő szám gomb mellett és gyakran bezártam a programot, ahelyett, hogy továbbléptettem volna a számot. Azóta amúgy párszor elindítottam újra és bezártam újra a programot és egyszer csak jó lett, de remélem ezt nem kell minden alkalommal eljátszanom.
-
MPite
tag
Sziasztok! Az AoD legutóbbi frissítése óta ugye kiírja már a hallgatott zeneszám főbb adatait is. Tök jó funkció, tetszik meg minden, de másnak is ott marad az utoljára hallgatott szám, miután kikapcsolta a zenét? Nem tudom kilőni sehogyse.
-
MPite
tag
válasz borsodika #12026 üzenetére
Nekem is ilyenem van, leejtés esetén valószínűleg semmit sem ér, de sokkal jobb a telefon fogása és alig látszódik, hogy rajta van, pont ilyet kerestem én is, karcok ellen tökéletes. Másfél hónap alatt annyi a gond vele, hogy könnyen koszolódik, gyakran kell kívül-belül tisztítani.
-
MPite
tag
Bekapcsolásnál ez a kép jelenik meg és lassú is a bootolás, hogyan tudom kikapcsolni? Emlékszem, hogy még a dobozból kivéve is ilyen volt, de valahogy kikapcsoltam, csak nem emlékszem, hogy hogy...
Sok bloatware appot letiltottam, szinkronizálásokat beállítottam, de nekem 3-3,5 óránál sehogy nem lesz több a SOT. Ráadásul 2-3 naponta egyszer csak nagyon merülni kezd a teló (jó nem úgy, mint itt egyeseknek, de 3 óra alatt 10% is sok aod és mindenféle használat nélkül), ilyenkor egy újraindítás segít. Komolyan nem értem azokat, akik szomorkodnak a 6-7 óra miatt Nexusról váltottam, sokkal kényelmesebb volt a szoftver, ezt így fél év után ki tudom jelenteni és a jövőben is az egyszerűség felé fogok menni, ha váltok. Egyszerűen túl sokat kell szenvedni ezzel, valami baja mindig van, egyszer ez akad be, aztán más, ennek nem így kéne mennie.
-
MPite
tag
Reggel lemostam a telefonom, már elég sokszor csináltam ilyet sima folyó víz alatt, elvégre bírja és szép tiszta lesz. Viszont most először a hangszoró olyan azóta, mintha el lenne dugulva, ez miért lehet? Tölteni tölt, tehát nem kéne vizesnek lennie.
-
MPite
tag
Érdekes, hogy nekem sosem volt olyan, hogy nem tudtak elérni, de az elmúlt egy hónapban többen panaszkodtak, hogy azt mondta be, hogy előfizető nem kapcsolható. Mára már napi szinten történik, van hogy 5-ször egymás után ezt mondja be az engem hívóknak, 6-ra kicsöng. Térerő szinte mindig maxon van, Pest közepén lakom és dolgozom. UPC-s (=vodás) vagyok. Mit lehet ilyenkor tenni? SIM csere?
-
MPite
tag
Segítsetek pls, amióta újrahúzták a rendszert, újraindításnál egy kis lakat jön fel és lassan is kapcsolódik be. Emlékszem, hogy a dobozból kivéve is ilyen volt, de nem emlékszem, hogy hol kell kikapcsolni meg hogy mi ez...
-
MPite
tag
válasz bulikavagyok #11182 üzenetére
Leírtam nekik, hogy elvileg nem lehet cserélni USB aljzatot a kijelző károsítása nélkül, több videó van fenn erről, de azt a választ kaptam, hogy náluk olyan profi eszközökkel dolgoznak, hogy ezt meg tudják oldani. Mondom ok, de akkor hova lettek a karcok? Erre már nem jött válasz
Az akkukérdéshez: annyira az enyém sem combos így kutakodni kezdtem. Az alkalmazáskezelőben rábukkantam a Gear VR Service alkalmazásra, amit életemben nem használtam, nincs VR-om, ezzel szemben azt írja, hogy 2%-ot használt az akksiból a legutóbbi feltöltés óta. A Kikapcsolás gombra nem lehet rákattintani, valaki tudja, hogyan lehet kilőni?
-
MPite
tag
válasz bulikavagyok #11178 üzenetére
Nekem meg be sem vallották, hogy az akksi és usb aljzat cserével a kijelzőt is kicserélték, de valahogy a sok karc eltűnt róla
-
MPite
tag
válasz barmar #11020 üzenetére
Ugyanez a helyzet nálam is. Olyat is próbáltam, hogy mind a 4 helyre 1 ujjamat vittem be, de nem lett pontosabb. Nekem is segít, ha először felébresztem és utána teszem rá az ujjam, igazából már be is rögzült, de azért bosszantó. Barátnőm iPhone-ján kipróbáltam, 10/10 volt, vagyis az ujjam működik
Más: két problémát vettem észre, másnál előfordul? Kb heti 1-2x egyszerűen nem akar csatlakozni az otthoni wifihez, egy wifi ki-be kapcsolás után viszont egyből felmegy rá. A másik, hogy többen jelezték, hogy nem tudtak elérni, miközben volt térerő (volt, hogy a kezemben is volt a telefon), azt mondta be nekik, hogy előfizető nem kapcsolható. Tegnap egymás után 4x hívott valaki, ötödjére csöngött csak ki.
[ Szerkesztve ]
-
MPite
tag
válasz pcsabat #10800 üzenetére
Igen, nekem nagyon melegedett eleinte és az akkuidő is rossz volt. Szervizben azt mondták, hogy tökéletes állapotban van, újrahúzták a szoftvert, de maradt minden a régiben. Pár hónappal rá voltak gondok (talán ezzel is összefüggésben), akksit cseréltek és azóta nem számottevő a melegedés és az akkuidő is jobb.
-
MPite
tag
Sziasztok,
Rendeltem egy ilyet, tegnap meg is jött, tudom ajánlani mindenkinek! Könnyű feltenni, annyi hátrányt vettem eddig észre, hogy jobb alul nem annyira érzékeny a kijelző, gépelésnél kicsit oda kell figyelni, de majd megszokom. Berendelek még párat szerintem a jövőre nézve, aztán a következőt majd jobban aplikálom Ilyen tokkal használom. Nagyon szépen megmaradnak a telefon eredeti vonalai, bár leginkább a karcoktól fog védeni, de a fogása sokkal biztosabb, jobb kézben tartani.
Még egy kérdés: egy ilyen vezeték nélküli töltő rendelésén gondolkozom még, van ezzel valakinek valamilyen tapasztalata? Gondolom nem eredeti Samsung ennyiért...
-
MPite
tag
Tegnap vettem egy ilyen fóliát. Persze ennyi pénzért csodát ne várjon az ember, de azért olyan alap dolgokat elvárok minden fóliától, hogy pl a felső réteg is feljöjjön, ne csak az alsó, amit a felhelyezés után kellene lehúzni. Mire a körmömmel szétválasztottam a fóliát és a felső réteget, már összeujjlenyomatoztam a szélén. Először egy mm-rel félrecsúszott a felhelyezésnél, megpróbáltam leszedni és újra felhelyezni, naná, hogy már teljesen rátapadt és csak az alsó réteg jött le, vagyis már nem lehetett korrigálni. Több fóliát feltettem már, de ilyen szarral még nem találkoztam, pedig valóban teljes kijelzős.
-
MPite
tag
válasz Mark023 #10091 üzenetére
Ezt a ha szétszedik, ugrott a gari dolgot én sem értem Akkor mire vonatkozik a garancia? Ha kettétörik a sim tálca, mert ahhoz nem kell kinyitni a telefont?
Amúgy tegnap kaptam választ a korábbi kérdésemre a szervíztől, hogy hogyan tűntek el a karcok a telefonomról kijelzőcsere nélkül. Illetve inkább úgy mondom, hogy válaszoltak, mint választ adtak
A kérdésem:
A munkalap szerint akkumulátort és USB aljzatot cseréltek rajta, ugyanakkor több cikk és videó is fent van az interneten arról, hogy a készülék összeszerelésének komplexitásából fakadóan egyszerűen nem lehet USB aljzatot cserélni a kijelző károsítása nélkül az S7 készülékben. Ezt lényegében alátámasztotta az is, hogy a telefont teljesen karcmentesen kaptam vissza, holott a kijelzőjén egy egyszeri leejtés miatt voltak karcok. Ezek hogyan tűnhettek el a kijelző cseréje nélkül és ha valóban kicserélték, azt a munkalapon miért nem tüntették fel?
A válasz:
Nyilvántartásunk szerint nem történt kijelző csere a készüléken.Profi eszközökkel és módszerekkel pedig lehetőség van az USB aljzat cseréjére akijelző károsodása nélkül.
Köszi TMX
-
MPite
tag
Na akkor már énis: 2016.02.07, MP 0.700. Nekem ugyebár füstölt egyet a töltője
Amióta visszakaptam amúgy akksi és USB aljzat csere után, brutál az üzemidő 2,5 óra kijelzőidő után épp 50% alatt volt este. Végre felértem azokhoz, akiket itt csodáltam a combos üzemidő miatt
-
MPite
tag
"Ilyen esetben mindig kijelzőcsere van mert az usb aljzat érintkezőihez a kijelző megbontása nélkül nem lehet hozzáférni."
Én is épp ezt írtam nekik, kíváncsi vagyok mit írnak. Amilyen történeteket lehet olvasni róluk, nem elképzelhetetlen, hogy nem véletlenül nem írták rá a munkalapra, ezt próbálom felderíteni.
"Egy olyat azonnal fel kellet volna rakatnod"
Ebben igazad van, csak nem akartam elrondítani a telefont és gondoltam nagy odafigyeléssel kibír 2 hetet karc nélkül. Tévedtem, van ilyen, csak bosszantó. Amint tehetem, pótolom az elmaradást, mielőtt nagyobb kár keletkezik benne pl a körmömtől.
-
MPite
tag
Ezzel is tisztába vagyok, csak ha április óta nem keletkezett rajta ilyen jellegű karc (csak egy egyszeri leejtésből), akkor kicsit gyanús, hogy szervízelés után meg miért lett rajta több is ilyen rövid idő alatt. Pláne, hogy valamiért eltűnt róla az a pár karc is ami volt, holott állításuk szerint a kijelzőhöz nem nyúltak. Írtam a szervíznek, hogy mi lehet erre a magyarázat, mert a munkalapon nem tüntették fel. Ha van valami karceltűntető csodájuk, akkor igényt tartanék a receptre és szerintem sokaknak hasznos lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik