Hirdetés
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz #67656192 #34408 üzenetére
hogy hoztad el 99ért MMből? Lehet vennék +1et.
Én S9en nagyon filoztam, de kb semmit se látok benne ami nekem megérné az árdifit. Ha raktak volna bele egy jóval méretesebb aksit, esetleg sima verzióba is ott lett volna a dupla kamera, ram talán.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Burt1793
veterán
válasz #67656192 #34414 üzenetére
Persze, a kifutó olcsóbb, nekem viszont kezdi nagyon bökni a csőrömet a kameraszoftver élesítése. Mindennek olyan körvonalat rajzol, hogy rossz nézni 100%os nézetben a képeket. Persze a legtöbb telefonnál így is sokkal jobb az s7 és ami ennél többet tud, az nem olyan nagy ugrás, ettől függetlenül majdnem vettem egy pixel2 xl-t. Sajnos olyan semmilyen az a telefon, plusz több paramétere visszalépés, az ára meg s9plus-os magasságokban van.
A családban páran pályáznának erre a mobilra, én apámnak adnám szívesen, ő nem cseszi szét 2 hét alatt, de neki megfelel az s5-öse, ami lassan 4 éves lesz nála. Hiába, nem mai generáció. 😃 -
Burt1793
veterán
Szia!
Nem gondoltam volna, hogy visszajössz még ide, de mondtam, hogy legkésőbb az s10 topikban találkozunk.
Én még hezitálok az s9 plus-on, de talán bírok magammal és nem váltom le az s7-et.
Nekem az s8 már csak azért kiesett, mert rossz helyen van az ujjlenyomatolvasója, de évente amúgy se vennék telefont. Az s9 sok mindenben hozott javulást és érezhetően erősebb is a számok alapján.
Sajnos az s9 kamerája még így is túlélesít automata módban, talán ez az, ami eltántorít és meg tudom várni a következő évet. 😃[ Szerkesztve ]
-
UfoZoli
aktív tag
Tudom az előéleted, s gondoltam hogy eltűnésed oka ebben a topikban az volt hogy váltottál S8-ra.
Bevallom őszintén fogtam a kezemben, meg nyomkodtam is. Tetszik hogy nyurgább lett mint az S7, s talán azt a sony-s féle menügombsort a képernyőn is meg tudnám szokni. Ja és nekem a telefon hátulja úgy hogy a kamera mellett van az ujjlenyomat olvasó jobban is tetszik mint az s9 esetében.
Ugyanakkor az s9 mellett szólna a jobb kamera meg a stereo hangszóró Dolby Athmos-al. De 280-at nem adnék érte.[ Szerkesztve ]
HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
UfoZoli
aktív tag
válasz #67656192 #34404 üzenetére
Valahogy sejtettem... Na aztán mesélj róla.
Bevált? Most hogy kijön az S9 eléggé le fog menni az ára, így erősen gondolkodóba estem. Bár az S7el is maximálisan elégedett vagyok így 1,5 év távlatából s hál' istennek még nem volt semmi gondom vele.
Asszony meg lehet el is hajtana ha benyögöm hogy megint új telefon kell...
S7 után adott valami pluszt?HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
kutga
nagyúr
válasz #67656192 #21361 üzenetére
Nem hiszem hogy ennyire messze kellene menni. Mindenki látott már olyan frissítést ami elcseszett jópár funkciót. Véleményem szerint a 6-ossal is teljes értékű és jól használható a telefon, akit nem hoz lázba a frissítés ki is hagyhatja.
Mindazonáltal azt is el kell (lehet) fogadni, hogy többünknél még nem jött elő semmi durva (mondjuk a wifi) probléma a 7-essel sem.
Jön még frissítés a telefonra, javíthatnak egy csomó mindent, a lényeg viszont hogy oda-vissza átjárható a dolog, mindenki azzal használja ami neki a leginkább megfelel.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
samu74
addikt
válasz #67656192 #21337 üzenetére
A 4000 az némi célzás volt az " face okos megoldás " dologra.
De látom, nem ment át..
Az hogy leírom a saját tapasztalatom ezen a fórumon , kb. ugyanannyi létjogosultsága mint annak amit te leírsz. Tehát a maradj csendbe, egy újonc vagy lelkes taghoz illik.
És nem hozzád.[ Szerkesztve ]
-----------
-
samu74
addikt
válasz #67656192 #21333 üzenetére
Értem a problémád, de te azt írod hogy csak annál amelyiken nougat van.
Erre írtam azt,hogy másnak is van és működik.
Azt is tudom hogy flashelted,es utána se lett jó...Vágom.
Csak érted az a fura, hogy ma már pár millióan használják a nougatot, ekkora buggal nem adtak volna ki...Nyilván téged ez nem vigasztal, de kategórikusan kijelenteni hogy az miatt szar a wifi,mert szar az update...
És félre ne értsd, nem észt akarok osztani csak ha temával foglalkozunk, lehet valaki tud valami érdemleges megoldást.
De ha gondolod 4000-ért, újra rakom a telefonod.-----------
-
Burt1793
veterán
válasz #67656192 #21195 üzenetére
Nagyon jó lett a wifi menedzselés, ezt tegnap írtam is, okosan váltogat. Oké, akkor felrakom a Novát, ahogy látom, nem fognak visszajönni a samsung laucheres dolgok.
szerk.: áhh, még várok, már megszoktam ezt a hetest, nincs erőm mindent beállítani a nován, legyen jó az alap, most nem válogatok, majd egy év múlva, a CM fölé úgyis kell a launcher.
Elég feltűnő, hogy ahol vannak kis indexképek, ott vannak mikrolagok, ez hatoson nem volt ilyen, ha ez nem fog javulni, akkor lehet, hogy még garis állapotban elkezdek xda-zni és biztosan nem S szériából lesz a következő telefonom, nehogy már csak az első évében legyen tökéletes egy ilyen drága csúcstelefon, ennyit ad egy one plus one is, basszus.
[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
válasz #67656192 #20967 üzenetére
Á, tényleg, bocs! Lamer voltam. Phone infot szedtem le és Phone Info Samsungot kellett volna. Nem egy appról beszéltünk. Köszi szépen!
Még azt mondjátok meg legyetek szívesek, hogy game toolst, hogy tudom kikapcsolni. Bekapcsoltam, mert hasznosnak tűnt, de mindig útban van és semmi hasznát nem veszem. Köszi!
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
pcnet
addikt
válasz #67656192 #20964 üzenetére
Feltettem, abban nem találtam semmit régióról. Ez haveromé. Két különböző boltban vettük a telefonjainkat, csak kíváncsiak voltunk melyik megbízhatóbb.
Szerk: Phone info szerint rootolt a telefon. Root checker szerint viszont nem az.
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
-
UfoZoli
aktív tag
válasz #67656192 #20678 üzenetére
A lényeget te magad írtad le: "A javítás a TMX szerződéses feladata, a kártalanítás pedig a TMX szakvéleménye alapján azé az üzleté ahol a készüléket vetted."
A TMX szakvéleményt állít ki, s ha náluk landolt a telefonod, akkor értelem szerint az ő pecsétje is lesz rajta. Szerinted nem kell elszámolniuk a Samsung felé hogy miért igényel/állít ki adott javítás esetén csereutalványt? A vásárlás helyére beballagva a csereutalvánnyal, s azt levásárolva más termékre, vagy visszakérve a vételárat a kereskedőt ki kárpótolja a hibás teljesítés miatti anyagi kiesésért? (Segítek: Samsung Magyarország) Csak a vásárló részére ez már "láthatatlan" és irreleváns. Tényleg azt gondolod hogy majd egy Media Markt vagy bármely más bolt, amely magyar garanciás telefont ad el, amely a gyártó által vállalt, törvényi kötelezettség alá nem eső második éves garancia alatt beszarik akkor a 200 ezres vételárat a forgalmazó kereskedő majd benyeli, s nem fogja benyújtani a számlát a Samsungnak? Ne légy naiv... Ha nem így lenne akkor boldog-boldogtalannak egy kis extráért csereutalványt adnának a Samsung tudta nélkül. Tény, nincs két egyforma folyamat, s keményen meg kell "küzdenie" a vásárlónak az igazáért. Részemről befejeztem ezt a témát![ Szerkesztve ]
HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
Dave1984
őstag
válasz #67656192 #20680 üzenetére
Android 6oson nem volt alap a galériában a Samsung account ba mentés.
Simán ota n feltettem a 7et fene sem gondolta hogy ezt így beleraktak, MIVEL SEMMILYEN FIGYELMEZTETÉST nem írt a telefon mikor először indítottam el a galériát!Valaki írja meg hogy érem el a Samsung account ba mentett file okat
Köszönöm![ Szerkesztve ]
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
-
oba
addikt
válasz #67656192 #20684 üzenetére
Nem a nem egyetértéssel van gond hanem hogy hülyének vagyunk nézve. X+1 -szer írtam (nem csak én), hogy semmi értesítés, engedély kérés nem volt a syncre vonatkozóan. Különösen az alapértelmezett mobilnet feltöltés az ami szerintem undorító. Nem kell egyet érteni. Nem mindenkinek van túl sok adatforgalma. Ez meg szó nélkül lezabált. Jó. Tök mindegy.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
UfoZoli
aktív tag
válasz #67656192 #20613 üzenetére
Nem szeretnék belemenni nagyon, de azért a TMX-től kaptad, mert hozzájuk adtad be szervizelni a telefont. Önhatalmúlag nem küldhet csereutalványt csak a Samsung beleegyezésével és jóváhagyásával. Van levelezésem is a TMX-el amiben kitérnek rá, hogy ők nem adhatnak ki önhatalmúlag csereutalványt.
-
béke
aktív tag
válasz #67656192 #20565 üzenetére
Találtam ás oldalt is, de az Updato-ról jön leggyorsaban, ja és tölthető szépen!!
Ezer hála
Vaakinek az 5,6,7- vagy majd a 8 jön be, én maradok egyenlőre a 6-os variánsnál, a 7-es nállm picit erőszakos volt a mindnféle biztonsági bigyókkal illetve, a felhő szinkronnal és ha jól láttam vissza olvasva valakinek pont ezzel van most problémája, én nem szeretném kiteregetni a szennyest egy véletlen le okézot nyomásraAlá írás :)
-
anadroid
senior tag
válasz #67656192 #20390 üzenetére
Telekomban nincs.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
pohár
félisten
válasz #67656192 #20352 üzenetére
hát jó tudni, de most azért nem veszem meg, amúgy sincs rá szükségem
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Burt1793
veterán
válasz #67656192 #20337 üzenetére
Az enyém március 31-én született a phone info szerint, antutut is felraktam tegnap, 130 ezer pontot adott, jó klón ez, szerencsére az összes samsungos app fent van és ugyanúgy törölhetetlenek. A kamerája nagyon jó, igaz nem sony, hanem isocell szenzoros, a szemetek nem a jobbikat kopizták.
De te már mindet lecserélted gariban, szóval enyém a legrégebbi, bibibí!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
talla
csendes újonc
válasz #67656192 #20304 üzenetére
szia/sziasztok!! épp egy PH addiktnak írok és egyben nektek is.
hol is kezdjem? szeretnék előbb utóbb venni okostelefont, még nincs és egyenlőre azért nincs mert van gamer PC-m , van laptopom amin szintén tudok játszani még egy kütyü már csak a monitorok számát növelné abban a kis szabadidőmben legalább ne a képernyőket bámuljam, a technika fejlődik lassan már csak okostelefon lesz, nekem nincs és nem is értek hozzájuk (tök jól elvagyok nélkülük), lenne pár hasznos funkció amit tényleg tudnak , az emberek többsége úgyis facebook-on lógásra használja , ki likeolta be egyik haszontalan bejegyzéasét a másik után meg orbán viktor éppen mit mondott...... nekem nem erre kell.
minap bementem egy samsung boltba, kérdezték tőlem kedvesen rendesen miben segíthetnek mondom köszönöm semmiben tájékozódom nézegetek, na de igazán tudank segíteni, háát mondom ok : gondolkodom okostelefon vásárlásban nagyjából tudom mit szeretnék -- csak egy választ kérnék kihangsúlyozom a kérdésemmel nem önt mint alkalmazottat akarom zavarba hozni megalázni csak nem értek egy dolgot: az itt látható samsung s7 220ezer ft ba kerül, ha a google search-be beütöm samsung s7 eladó akkor az árgép és a hasonló oldalak 130 ezer forint környékén kínálják ugyanazt. mi ennek az oka? a kedves eladó elmondta nem tudja mi lehet az oka. én sem tudom mi az oka , én mint nem egy arab sejk vagy orosz oligarcha NEM adok ki 100 ezer forintal többet ugyanazért.
itt a link a legolcsóbb új készülék 134 ezer forint: https://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/samsung/galaxy-s7-g930f-single-p330638803/?gclid=CPKiqpKex9ICFULGGwodRVwGlQ
a samsung hivatalos oldaláról vezető link a media marktramuta samsung s7 200.000 Ft: http://www.mediamarkt.hu/hu/product/_samsung-sm-g930-galaxy-s7-32gb-arany-k%C3%A1rtyaf%C3%BCggetlen-okostelefon-1193981.html
az s7 edge pedig 230ezer Ft : http://www.mediamarkt.hu/hu/product/_samsung-sm-g935-galaxy-s7-edge-32gb-arany-k%C3%A1rtyaf%C3%BCggetlen-okostelefon-1193984.html
az eladó mondta hogy fórumokon ő is olvasta hogy voltak akik póruljártak olcsó telefon vásárlással ami csak kinézetre volt samsung, a belseje vacak valami volt kínai módon összegányolva. elhiszem ezt az opciót biztos történt ilyen is a nagyvilágban és nem is egy, DE azt nem hiszem hogy egy árukeresőn 5 csillagosra ítélt mobileladó cégnél ilyen előfordul vagy rendszeresen előfordul. ha a vaterán kifogsz egy ilyet noname embertől az a te hibád, ezek a mobiltelefonosok többsége -úgy gondolom- ebből akar megélni hogy JÓ telefonokat ad el ezért jönnek a vásárlói elégedettségi csillagok amiket talán nem olyan könnyű megszerezni. én arra tippelhetek hogy az online piactérrel rendelkező kft-k-nek nem kell akkora infrastruktúrát fenntartaniuk 1 2 alkalmazott is nagyon jól elfuttatja a boltot kicsi a rezsi, míg egy plázában működő samsung kereskedésnek esetleg a havi bérleti díja 2mill Ft plusz rezsi plusz alkalmazottak stb. ellenben a szolgáltatás kicsit magasabb is tud lenni de ér ez 100ezer Ft különbséget?
barátoktól is érdeklődtem, van aki azt mondja jó van aki azt mondja soha többet samsung, szar a töltése mindenféle gondok vannak vele állandóan, túlárazott cucc.
a szerviz meg gondolom nem a plázás bolttól vagy a kicsi online eladótül függ hanem a samsung kelet európai kiépítettségén. mint anno pl nagyon rábasztam az ASUS szervizzel, mert nincs is magyarországon szerviz és ide oda utaztatták a laptopot hónapokig eredmény nélkül-- ez nem az eladó hibája természetesen.
a filozófiája ennek az hogy pl:https://asztali-korfureszgep.arukereso.hu/bosch/gts-10-xc-p53226198/?gclid=CJ32-9ehx9ICFeQK0wodeGMGaw vettem egy ilyen bosch gts10 xc fűrészgépet, az egyik netes oldalon 220 230 ezer ft de ugyanezen az oldalon 400ezer ft ért is kínálták ugyanazt, ismétlem ugyanazt!!! erről csak az a véleményem hogy hüléynek akarnak nézni semmi más, miért fizessek ki 170 ezer ft-al többet ugyanazért??? azt a 170 ezer forintot ha eliszom is jobban járok mint ha kidobom az ablakon.
TLDR.: miért kerül ugyanaz az új samsung s7 telefon egyik helyen 100 ezerrel többe mint a másikon, és itt nem a legagyibb vs csúcsmodell összehasonlítása volt hanem 2db 4gb ram 32 gb wincsi készülékről. az eladó hangsúlyozta hogy hát ez ám már 4gb ram, mondtam a közepesen gyenge laptopom már 2010ben 4gb -val rendelkezett és az már akkor sem volt nagy eresztés hanem az erősen ajánlható kategória alja volt,különben semmi sem fog menni a gépen rendesen. a gamer pc konfigurációját meg már nem is említem meg.
összességéebn nem voltam elájulva az okostelefon paramétereitől, igaz nem is értek az okostelefonokhoz, nyilván egy laptopos gamer pc-s ember az onnan szerzett ismeretekhez próbálja hasonlítani a "kütyüket". -
Burt1793
veterán
válasz #67656192 #20301 üzenetére
Értem. Van a vsaládban s5, első szériás, social appok nincsenek rajta, csak email. 4G, gps, wifi egész nap on, így is elég jó üzemidőt tud. Nagyrészt telefonként üzemel. Nincs vele baj. Gyári aksi van benne. 6os android van rajta, a témázhatóságot nem kapta meg.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz #67656192 #20295 üzenetére
Erősebb volt az alpha jóval, de olyan dolgokat nem tudott, amik nálam szükségesek. Nem látom szebbnek az a5 2015nél, sőt. Most már mindegy, maradok az s7nél. 😃 Részvétem az alpha miatt. 😃 s5 szép tokban egyáltalán nem volt vészes, emiatt én nem váltottam volna az alphara. Az a5nél a pixeles HD kijelző zavart egy kicsit, az alphánál se lett volna ez másképp.
-
UfoZoli
aktív tag
válasz #67656192 #20295 üzenetére
+1
annak a telefonnak egyetlen egy gondja volt. Mégpedig az hogy kisszériás volt, így házon belül is mostohagyerek maradt. Az kövezte ki a fasorban sem lévő A szériát.
-
kengyel
nagyúr
-
pucni
csendes tag
válasz #67656192 #20063 üzenetére
Köszi. Már este megcsináltam, de pont úgy ahogy írtad. Előbb teljes visszaállítás, majd minden betallózva és utána is csináltam teljes gyári visszaállítást + wipe cache.
Talán a tiszta telepítés miatt, de nálam nem tűnik fel a lassulás. Igaz nem túl sokat használtam még. Ráadásul én azzal kezdem, hogy mindenféle adatgyűjtést, szinkronizálást kikapcsolok, letiltok. Agyon sem telepítem ezer programmal, csak ami szükséges. Az ujjlenyomat olvasás mintha tényleg gyorsabb lenne.
A helyzet, hogy haladni kell a korral. Windows 3.11-ről sem akartam áttérni Win95-re és utána sem soha a következőre, de végül mégiscsak a 10-esnél tartunk. -
Burt1793
veterán
-
ShadowLac
addikt
válasz #67656192 #19921 üzenetére
En még nem tettem fel a 7est az automata frissitésből ki van véve a pipa ezért nem is jelzett .A rossz vélemények miatt nem is akarom feltenni plusz a neten lévő kamera összehasonlitás sem győzött meg.Meg attol is tartok
ha visszatenném 6 ost egyből keresné a a frissitést és állandóan kukorékolna hogy frissitsem.Ezt viszon elég agresszívan teszi ez se lenne szimpatikus.A rendszer visszaállitásakkor is azonnal keres. és utána zaklat.Ha visszateszed a 6 ot írd már meg hogy sikerűlt e megszabadulni az erőszakos frissités kereséstől.
Még arra gondoltam hogy a fejlesztői beállitásba nem lehet valahogy kikapcsolni?Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
tag
válasz #67656192 #19929 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy sokan csak mintha próbálnák bebeszélni maguknak, hogy milyen jo a nugát. Fel lett pörgetve a világ, pedig milyen jo is még ez a stabil 6.01es Ezzel én is így vagyok, talán majd a 7.1 már jo lesz. Nem kapkodok, te is mondtad majd megvárod a reakciókat előbb, de nem bírtad ki . Nem a te hibád, ilyenek vagyunk....
-
Burt1793
veterán
válasz #67656192 #19926 üzenetére
Szerintem is többet vitt, de a windows10-et is felraktam a 7es helyett... haladni kell a korral, majd csak javítgatják.
szerk.: az is benne van a csalódásban, hogy sokan dicsérték a bétát, miközben komolyan mondom, szerintem lassult a bezárt app-ok megnyitása... pedig most teljesen újraraktam, semmi backup nem volt, az XEH-et úgy raktam fel decemberben, hogy visszatöltöttem a mentést, persze az 6-ról 6ra volt.
Wifit nem tudom miért dobálja nektek, lehet, hogy nem szereti a routert.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #67656192 #19896 üzenetére
+1. Szerintem is jobb volt a 6.0. Nem sok dolgot tudnék mondani amiben jobb lett a Nougat, viszont van pár bosszantó hibája. A legnagyobb, h nem tudom összepárosítani a telefont az autómmal, pedig fr-t sem nyomtam frissítés után.
zSoLTi: Tedd fel ezt az alkalmazást, ezzel elég sokat megtudhatsz a telefonról. A leglényegesebb, h a knox nullás legyen, mert annak az ugrása garivesztéssel jár! Ha egy hónapos a teló és garanciális, akkor nincs sok veszítenivalód. Főleg, ha hivatalos magyarországi gari van rá..
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
kengyel
nagyúr
válasz #67656192 #19896 üzenetére
A küldésével szerencsére nincs gondom, van hogy három képet is csatolok a levélhez. Amikor a választ várom vissza, az érkezik meg későn. A sima üzenetek jól érkeznek, azzal semmi bajom. És amit Burt1793 kolléga is írt, van hogy egyszerre több üzenet érkezik.
kengyel
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik