Hirdetés
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz #18001664 #10499 üzenetére
A Play Store-t miért 3rd party alkalmazással kell frissíteni?
Azt frissíti a rendszer magától, automatikusan. Egyáltalán hogyan tiltottad le a gyári frissítését?
Miben érezhető a Play Store gyorsasága vagy lassúsága?[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
törölt tag
Aptoide appal frissítettem a legfrissebb Play Store-t és nem kicsit lett gyorsabb. Szerintem ez az app régiótól függetlenül keresi meg a legfrissebb appot mindenből. Nem rossz...
-
tag
Jól vettem észre, hogy zsebre téve a telefont lekapcsol a 'wake óra'? Mert zsebből kivéve 1-2 másodperc múlva mutatja az időt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Töltőkábelt kellett cserélnem. Forrósodott az alljzat, illetve töltés közben többször hallottam a töltés dokkolás hangot, magyarul ki-be kapcsolt a töltés. Azóta nem melegszik, elvileg minden ok. A mcusb dugó alatt a kábel nyaka kicsit deformált, fel van púposodva kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Burt1793 #10484 üzenetére
Nekem egy noname tok van amit lentebb linkeltem, vékony, de nem annyira hogy esésnél tuti törne a telefon, nem csúszik, szélek túllógnak a kijelző síkján, megmunkálás szép. Újra "szerelmes" lettem a telefonba hogy normális tok van rajta. Egy átlátszó TPU Spigent lehet még venni fogok, ami nem a nagyon vékony szilikon.
-
bandi0000
nagyúr
amúgy a spigen tokok túl lógnak a teló széléről? tehát ha pofával leesne akkor a tok megfogja? most egy versust vettem de szinte síkba van a lekerekítés miatt
Xbox One: bandymnc
-
Burt1793
veterán
válasz andrisbandi #10483 üzenetére
Nekem a legelső van meg, hang nélkül beletekergettem, nem tudom mit mondott róla. Egész jól néz ki ez a tok, nem vastagítja nagyon, a gombok jól elérhetőek, le nem esett még a telefon, szóval nem teszteltem, nem is akarom. A hátulján kicsit fura a felirat, illetve a dudor. Vízben is volt tokkal, bírta.
-
andrisbandi
őstag
Samsung Galaxy S7 Cases From Spigen
Youtube - Flossy Carter░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
törölt tag
válasz viewdetails #10481 üzenetére
Igen ezek északi romok, de anno Alphára pont az egyik ilyen volt a legjobb az Arab után.
Nougatból is gondolom az eleje ganaj lesz.
Az én tapasztalatom szerint mindig az utolsó (főverzión belül) romok a legjobbak.
Eleget romoltam Alpha, Note4, s6-okon, mostanában nem nagyon érdekel, lehet, hogy azért mert nincs okom rá.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Motion_Blur #10442 üzenetére
Kb délig, onnantól meg amíg haza nem érek. Vagy a laptopon lóg, vagy ölöm valamivel, vagy valami.
Reggel 5 körül leveszem a töltőről, ha dél körül nem töltök rá, akkor ritkán bírja ki este 7-8-ig. -
bandi0000
nagyúr
gyárilag van a lencsén fólia?
-
törölt tag
válasz Motion_Blur #10470 üzenetére
Tetszetòs képek lettek!
-
Burt1793
veterán
válasz Motion_Blur #10470 üzenetére
Majd én is rakok fel pár képet, ebben a flickr-ben hogyan lehet gyorsan 100%-os nézetet varázsolni? Ebben a méretben szerintem az S7-es képek se lennének rosszabbak (tetszenek). Manuális módban fotózol vagy automatán?
Nekem sikerült egy olyan képet csinálni az s7-tel, amin egy madárka éppen felszáll, egész éles lett. Jó világos volt, gyorsan lekapta, ahogy nyitott szárnyakkal elemelkedik.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz #18001664 #10469 üzenetére
Abszolút egyetértünk
Hétvégén tudok majd tisztességesen nekifeküdni a kameratesztnek (profi módnak). Majd tolom a képeket.
nem térítés a célom, de G4-el készült nyaralásos képeim: [link]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
törölt tag
válasz Motion_Blur #10467 üzenetére
Volt nekem is G4 tehát nem hasraütés szerűen írom.
A G4 az RGB szenzornak hála valóban szìnhűbb viszont amit írtál fókuszálás terén azzal nem értek egyet. S7 sokkal precizebb és gyorsabb, nagy előny a követő fókusz ( sokat használom ), mélységélesség jobb, G4-nél nincs FHD 60fps videó ami még mindig érthetetlen. Ami hátrány az S7-nél, hogy teljes felbontásnál nincs 16:9 képarány. S7-ben viszont sokkal jobb a RAW kidolgozás algoritmusa, jobb a nyers kép mint G4 esetén, már az S6-ban is jobb volt.( javítok, a fókuszt és videót félreértelmeztem a kommentedben )
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz F-ECT$ #10465 üzenetére
Ez igaz.
Én ~10 éve fotózgatok DSLR-el, szóval mindent nézek és a G4 volt az első telefonom amire azt mondtam hogy megállja a helyét tisztességgel kamera téren. Eddig az utolsó is.
Hozzáteszem hogy mind anyagában, méretében és gyorsaságban is odaver a G4-nek (ahogy videóban és autófókuszban is), de kamerában most szerintem G4/G5/P9 az etalon.
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
F-ECT$
titán
válasz Motion_Blur #10463 üzenetére
Viszont olyan amatőröknek mint én óriási előny, hogy lezárt kijelzőről indulva is 2-3 sec alatt automata módban eléggé vállalható képeket lő az idő 95%-ban.
Dive ever, work never.
-
kekkola
senior tag
A Google mentés (meg az összes kamu bizt. mentés) kikapcsolása nagyban javít az üzemidőn. Nem csak itt, már másik androidon is észleltem. Épp most állítottam vissza egy P8 Lite-t és minden ilyesmit (monitorozás, bizt. mentés) kikapcsoltam és rendbe jött. Éjjel alszik, előtte egész éjjel zabált az android rendszer alvás nélkül.
O+8T
-
F-ECT$
titán
válasz Motion_Blur #10435 üzenetére
Kapcsold ki a google mentést, nyomj egy wipe cache-t, és utána nézd meg.
Éjjel mindent bekapcsolva kb fél %-ot szabad merülnie óránként, nappal meg 1% körül. Persze ha nagyon gyenge a térerő, akkor ez lehet kicsit több.
Dive ever, work never.
-
törölt tag
Most már ki merem jelenteni, hogy brutálisan jó lett az akkuidőb azonos használati szokások mellett.
Több mint egy nap készenlét, 5.5-6h SOT de néha karcolja a 6.5h-t is. Jó pár dolog tiltva van nálam amit minden eszközön alkalmazok az én igényeimhez szabva. Erről a listáról egy kisebb blogot akarok majd írni! -
kekkola
senior tag
-
andristinszk
csendes tag
Sziasztok
Kaptam egy Telenor-os S7-t. Elcserélném S7 EDGE-re.Ráfizetéssel
[ Szerkesztve ]
-
MPite
tag
Tegnap vettem egy ilyen fóliát. Persze ennyi pénzért csodát ne várjon az ember, de azért olyan alap dolgokat elvárok minden fóliától, hogy pl a felső réteg is feljöjjön, ne csak az alsó, amit a felhelyezés után kellene lehúzni. Mire a körmömmel szétválasztottam a fóliát és a felső réteget, már összeujjlenyomatoztam a szélén. Először egy mm-rel félrecsúszott a felhelyezésnél, megpróbáltam leszedni és újra felhelyezni, naná, hogy már teljesen rátapadt és csak az alsó réteg jött le, vagyis már nem lehetett korrigálni. Több fóliát feltettem már, de ilyen szarral még nem találkoztam, pedig valóban teljes kijelzős.
-
daveed
tag
Kijott a gsmarena-s teszt a i7 -ről.
A teszt alapjan a kameraja gyengebb az S7-nel (labor korulmenyek kozott...)
Camera Compare ToolEnnek ellenere en tovabbra sem erzem, hogy valos korulmenyek kozott kiemelkedoek lennenek az S7 fotoi
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz Motion_Blur #10442 üzenetére
Egy-két szemetet, illetve feles google szinkront érdemes kikapcsolni a beállítások fiókok és Google pontban. Nekem net nélkül 4-5 óránként merül 1%ot, nettel változó, van, amikor annyit, mint net nélkül, van amikor többet.
Gyorstöltés általában ki van kapcsolva nálam,.de amúgy is lassan töltöm samsungos s5höz vett qi lappal vagy IKEA-s éjjeli szekrénnyel.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz Burt1793 #10440 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Meddig hagyjátok lemerülni? Default be van kapcsolva a gyorstöltés, gondolom így használjátok Ti is.AoD nekem OFF mindig, így merül stand-by módban fél óránként 1%-ot, ezt sokallom.
-
Burt1793
veterán
Helló!
Általában naponta töltöm, de a mai nap kivétel. Tegnap nagyjából 6-7 órát világított az AoD, napközben ment a mobilnet/wifi, a fényerő automata és eléggé pazarlós. Internet, email, fb, messenger ment. Esténként repülőmódba rakom, mert ott van mellettem.
1, 2Kamerája elég jó, a Mobilarénások is megírták. Én jó képeket csinálok vele. Az esetek többségében jóval jobb képeket csinál, mint a 930, azzal elég sokat fotóztam.
[ Szerkesztve ]
-
Ákkk
addikt
Hát g4-re az s6 is ráver akuidőben. 2-3 alkalom kell egy új aksinak a teljes kapacitás eléréséhez.
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
Tobika1
senior tag
A g4 kamerájához képest mit vettél észre? Nekem is g4 em volt. Nekem hiányzik a 30sec es záridő meg a full felbontásban 16:9 es kép. Az s7 csak 9 megapixelben tudja.
-
troland26
őstag
Én kb 5-6 napja használom . Egy éjszaka alatt kb 3-5 % ot merül ...adatforgalom kikapcsolva wifi be . 2 naponta töltöm úgy hogy a 2. napon is kb 35% van még vissza . Leginkább a kijelző meríti a készüléket ( mondjuk nekem a fényerő kb felére van visszavéve .Ennek ellenére a z1c aksija picit jobb volt .
-
bandi0000
nagyúr
mindig javul, de ha be van kapcsolva az aod az elvileg 2-3℅ ot eszik, szal 5-10℅ ot simán merülhet este
-
Motion_Blur
félisten
Sziasztok!
2 napja vagyok tulaja egy S7-nek, egy nagyon szeretett G4-et váltott.
Egyelőre vegyesek az érzéseim... két területen okozott eddig csalódást, az egyik a kamera - a másik pedig az akku. 24 óra után 15%-on van az akksi, de alig használtam a telefont. Éjszaka 8 óra alatt merült 15%-ot (wifi, adat, minden app OFF). A G4 ezalatt kb. 2-3%-ot merült.Ez volt az első feltöltés, várható hogy javul még?
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #10431 üzenetére
Ahogy ez szokott lenni..
De valahogy most nagyobb esélyt látok a korábbi érkezésre..[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #18001664 #10430 üzenetére
Persze,vágom -egyébként nem mintha nekem annyira hiányozna a Nougat... De a béta viszonylag hamar elkészült, ez biztató lehet azoknak, akik már várják a frissítést. Ettől függetlenül persze simán előfordulhat, h csak az S8 bemutatása után kapunk 7.0-át.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #10429 üzenetére
Hónapok mire megkapjuk!
-
nagyúr
Exclusive: Samsung starts testing Android 7.0 Nougat for the Galaxy S7 -bocs ha már volt, pár napja nem jártam itt.
Élni és élni hagyni
-
asuspc96
őstag
válasz asuspc96 #10414 üzenetére
Na, eddig odáig jutottam, hogy feltettem egy usb-drivert, aminek ez lett az eredménye, ez innen van.
Próbáltam a Samsung - Download Center-jéből, de a Model Number pontos számát sehol se találtam meg, annyit tudok, hogy SM-G935T, de hogy ezen belül melyik, azt nem tudtam.
Zenéket szeretnék rátenni, doksikat meg képeket lementeni az SD-kártyáról.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz Hunt3r22 #10423 üzenetére
Always on Display - > ami mutatja lezárt kijelzőnél az időt, értesítéseket vagy a naptárat.
Amúgy ehhez a funkcióhoz van a kijelzőnek memóriája, mint a Nokiák Glance megoldásánál vagy nem alszik az SoC?
(#10425) bandi0000: Ne is mondd, szerintem 5-6 másodperc kell, mire elkezd kicsöngeni.
[ Szerkesztve ]
-
row
csendes tag
válasz samu74 #10413 üzenetére
Hölgyek /Urak!
Segítsetek egy amatőr, középkörú ürgének pls....
Rendre megveszem a legbivalyabb telókat, hogy aztán nagypapis kérdésekkel zaklassalak Benneteket.
Most egy S7 Edge-em van. Bézik funkciókat használok, mint emailek csekkolása, pici szörf....stb.
Most képeket kellene áttennem Mac-re, ami sosem volt gond korábban a KIES-sel, viszont ebben a qrva Smart Switchben nem látok semmi hasonló funkciót. Csatlakozás után három opcióm van: biztonsági mentés, visszaállítás és szinkronizálás.... Ráböknék az utolsóra, de ott csak kontaktokat meg naptárat akar másolni a gép....vagy én vagyok hülye. Finderben ugyanekkor nem látja a Mac a telót, tehát a drag-and-drop dolog sem játszik.... Mit baxok el? Köszi! -
thomas77
senior tag
válasz #67656192 #10251 üzenetére
Egy bejegyzés erejéig visszatérnék a HD hangra.
Legújabb fejlemény, hogy ha olyan embert hívok, akinek szolgáltatói készüléke van (tehát vodafone-nál vásárolt), akkor van mind a kettőnknél HD hang. Ha ő hív engem, akkor nincs.
Tehát valószínűleg szolgáltatói probléma. Mivel ez itt off, megyek is vele a Vodafone topikba.
Akit érdekel a téma, ott folytathatjuk. -
-
asuspc96
őstag
Helló!
Na tegnapi nap folyamán a hosszas csere-garancia procedúra végén hozzájutottam az S7 Edge-hez, nekem egyenlőre nagyon tetszik, nem találok negatívumot a lekerekített kijelzőben.
Viszont akadt egy kis gondom, mégpedig, hogy a géphez csatlakoztatva, nem ismeri fel, megpróbálja az automatikus illesztőprogram keresését, majd sikertelennek nyilvánítja.
Ilyenkor mit kéne tenni ?Van androidhoz is (kimondottan) ajánlott kezelő mint pl az iPhone-okhoz az iTunes ?
u.i.: ez a kérdés ide tartozik, vagy inkább az androidos topicba ?
-
samu74
addikt
Ja,lehet aksi is. Vedd fel a kapcsolatot a Samsung support-al, de ha szervíz szerint oda lesz a vízállóság akkor mond nekik hogy nézzenek másik állás után...
Burt1793 : figyelj csak,majd jól eldönti mindenki hogy mit írogat ide.
Amúgy a homeopátiás módszerek se jönnek be mindig...[ Szerkesztve ]
-----------
-
Burt1793
veterán
Ha nem használtad a vezetéknélküli töltést, akkor nem is amiatt lett ilyen. Beázott, ne írjatok ilyeneket a topikba, mert ha valaki csak idenéz, és ilyeneket olvas, téves mende-mondákat fog gyártani.
Ha kirakod a napra, eltűnik valszeg a folt, az más kérdés, hogy beázik a telefon, szóval tényleg gariztasd.(#10411) bandi0000: Mozog az AOD, csak lassan.
[ Szerkesztve ]
-
Hunt3r22
őstag
-
v2_rider
tag
válasz bandi0000 #10405 üzenetére
Van igen! Egy kalap sz*rt ér az összes, ez az igazság. Csak a széle tapad illetve az alja és a teteje. Rendszerint oldalt nem fog megtapadni és pár nap alatt tele megy porral mivel középen légrés van. Az már csak hab a tortán, hogy ha a fólia hozzáér a telefon üvegéhez szépen szivárványosodik. Csakis a sima fóliát javaslom amit már korábban is linkeletek az aliról.
-
-
bandi0000
nagyúr
van valakinek tapasztalata ezekkel a festett full kijelzőt takaró üvegfóliákkal?
-
P3Dr0
senior tag
Bar elosszor a hangero szabalyzo "vacakolt" es utanna 2 napig nem is ment. Akkor irtam a Samsung szerviznek azt tanacsoltak hagyjam kiszaradni. Meg is javult de most latom ott ezt a para foltot. Gyakorlatilag ez a telefon ugy elazhatott mintha sose lett volna vizallo.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik