- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slash20
tag
válasz
Slash20 #9264 üzenetére
Úgy néz ki ennyi volt a pályafutása a készüléknek....Ma reggel kb. 60%-os töltöttségnél netezés közben kikapcsolt, majd bekapcsolást követően még működött pár percig, aztán kikapcsolt. Semmire nem reagált. Most estére hazahozta a párom, és még a szervíz menü se jött be. Közben kiderült, hogy ha hálózati töltőn van, akkor bekapcsol, viszont mikor sim pin kód beütésig eljutunk, újraindul. Wipe cache nem segített, FR viszont igen, minden hibátlanul működött a kezdő beállításokat követően. Eddig oké is lenne, de amint leveszem töltőről kikapcsol rögtön(töltöttség 100%-on). Laptopról sem reagál semmit, csak hálózatiról. Gondolom alaplap vagy akku adta meg magát. Viszont így másik romot se tudok rá rakni, bár itt már hardveres hiba lehet. Érdemes vele gari nélkül foglalkozni, vagy mehet ajtótámasztéknak?
Köszi!
-
csutizs
tag
válasz
Slash20 #3027 üzenetére
Szia.
Én írtam erről a problémáról. 2 telenoros edge-t is vettünk újonnan. Mindkettő csinálta ezt, pedig nem lte-ben, hanem 3g-gsm módban voltak használva. Sms jött hogy nem vagyok elérhető holott full térerőm van. Mióta lte-ben használom, nem nagyon csinálja az az érdekes. Ezen a ponton túl nincs megfejtés sajnos.
A telenor+edge párosítás produkálja ezt néha. Hiába szervizelteted a telot ugyanolyan lesz. Nekem alaplapcsere után is csinálta. A nejemé is csinálja. Tehát simkártya probléma is kilőve.
Fura egy hiba...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest