-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danonino
csendes tag
Sziasztok, a kamerával senkinek nincs gondja a frissítés óta? Professzionális módra például nem tudok átváltani, leáll az egész kamera alkalmazás egyfolytában.
-
Danonino
csendes tag
Sziasztok! Egyik nap sikeresen leejtettem a telefonomat. Tok is volt rajta, de valahogy kijelzővel lefele esett le, és a kijelző 3 pontján apróbb kis sérülések keletkeztek :/ Ezeken a helyeken most szürkén/fehéren világítanak a képpontok, olyan mintha kosz lenne a kijelzőn. A Gorilla Glass nem tört be, csak mögötte a kijelző sérült meg, szerintetek így megér egy próbát beküldeni szervízbe? Elég elszomorító hogy a kijelző nem bírta, így hiába van rajta erős védőüveg.
-
Danonino
csendes tag
Köszi, a wipe cache dolgot megpróbálom. Amúgy lehet a router se a legjobb, zte router van digitől, nem egy tplink sajnos.
-
Danonino
csendes tag
Sziasztok, valaki tud esetleg megoldást olyan problémára, hogy a wifi-ről folyton ledob? Néha stabil, néha viszont 20 másodpercenként ledob róla, aztán újracsatlakozik és így tovább. Samsungnál nem tudtak segíteni, csak szervízbe tudják elküldeni, de én úgy olvastam beállítás kérdése. Viszont amiket láttam leírásokat, a felèt nem találtam hol kell beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest