- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
kengyel #12888 üzenetére
4:3 es a 16:9 kozott semmi kulonbseg nincs az eg vilagon a mereten kivul.. annyi hogy a szelesvasznu kepnek le van vagva a felso es az also resze
nexus bol atvett kamera appban van gomb-panorama lehetoseg vagyis 360ban lehet fotozni de nem csak egy csikban korbe hanem fel es le is, bar eleg nehezkesen rakja ossze, iphonera meg windowsra a photosynth a microsofttol sokkal kiforrottabb, kar hogy androidra nincs. de minden masban jobb a samsung kamera appja es elesebb kepet is csinal, igaz csak szoftveresen de jobban nez ki.
a 4.2es apk amivel fel lehet rakni jo, csak a videofelvetel valamiert bugos mert a felbontas mintha 640x480 lenne, nagyon csunya. viszont megeri feltenni mar csak a galeria miatt is higz sokkal folyekonyabb a lapozas mint a samsungos kepnezegetoben. -
-
válasz
kengyel #12808 üzenetére
Hát hogy érvényes ez a garancialevél? Bármilyen cég pecsétje lehet rajta? Nem kell telefonnal foglalkoznia? Meg elvileg számlát kéne hozzá csatolni nem?
Amúgy nem működik nekem ez a kamera firmware frissítés. Megcsinálja írja hogy reboot,újraindítom de marad aztán a régi a verziója..
-
rjg
őstag
válasz
kengyel #12704 üzenetére
Én így hirtelen Wanam Lite verzióját tettem fel belőle. A kamerát lecserélték benne. Pillanatnyilag éppen megőrjít, hogy nem találom, hol lehet beállítani a micro sd-t mentési helynek. Más változást egyelőre nem látok.
(#12774) dani0113
már töltöm is.
-
válasz
kengyel #12639 üzenetére
Megvan. 2 opció is. Prémium futár és a helyszíni javitás. Ha jól értelmezem akkor mind a 2 szolgáltatás free ha tényleg gebaszos a telefon. Viszont ami meglepett az az, hogy kérnek origi samsung gari jegyet, amit én a T-nél nem kaptam (arra a kis füzet szerűre értem) csak az a4-es számla és a T-és garpapir. Vagy az is jó nekik?
-
-
-
-
-
válasz
kengyel #12038 üzenetére
a támogatás elmaradásától sem félek, csak mert kiadnak egy újabb típust, és szerintem itt is az lesz, mint a jelenlegi két s4 típussal, nem minden régióban elérhető mind a kettő hivatalosan, és ez vélhetően eztán is így lesz.
igaz, az lte és a jobb akkumulátoros üzemidő miatt nem is bánom, hogy a szolgáltatóm az i9505 típust adja, és nem pedig az i9500 verziót.Alendaar; arra meg pláne nem tippelek most, az lte-a miatt sem...
-
dobolson
senior tag
válasz
kengyel #12034 üzenetére
Engem ez a dolog azért nem érdekel, mert így is fasza telefonom van, mindenre elég, amire nekem kell. Az, hogy kiadnak még belőle x verziót és köztük erősebbeket is, nem érdekel, mert nem hiszem, hogy olyan eget rengető különbség lenne a kettő között felhasználói élményben. Support legyen erre is, oszt jónapot.
-
-
Fang
aktív tag
válasz
kengyel #11899 üzenetére
Egy kis érdekesség.
A múlt héten Németországban vettem meg az S4-et előfizetéssel és mint megtudtam itt az előfizetéses telefonok is mind kártyafüggetlenek (kivéve a t-home szeptemberig). Tehát semmilyen szolgáltatós extra app nincs a telefonokon valamint a romok sem a szolgáltatótól jönnek.
Én pl BMF8-cal kaptam a telót.
Lehet hogy ez csak nekem új infó, de a hazai tapasztalatok után mindenesetre érdekes...
félOFF vége -
válasz
kengyel #11759 üzenetére
régebben szinte imádkozni kellett a szolgáltatós frissítésekért, de mostanság nagy fordulatott vett a menet, pláne a t-mobile esetén, és nem csak samsung telefonok esetén, xperia z...stb alatt is olyan gyorsan nyomják a frissítéseket, hogy csodájára járnak.
aki nem akarja majd röviddel a megvásárlás után eladni, vagy vannak olyan esetelges majdani vásárlói, akik kellően megbíznak benne, annak nem lehet probléma a függő készülék megvásárlása. -
supertrezi
aktív tag
válasz
kengyel #11741 üzenetére
Üdv.
Független. Nem akartam telenyomorost. Plusz nekem olyan díjcsomagom van, ami már megszűnt, de teljesen megfelel. Nem volt hajlandóságom valamelyik jelenlegi csomagjukra váltani. Ezekben a facebook meg a youtube forgalmidíjmentes, de az nekem nem pálya. Nekem a böngészés a fontos. Az a mostani csomagomban korlátlan -- 3000-ért.
Majd próbálok ügyes lenni.
Neked meg Kalinak is köszönöm a választ.
(Kiegészítettem a választ.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest