- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
az i9305 (s3 lte) listájukba törtébő felvitele is külön utánajárást igényelt, bár azt magyarországon hivatalosan csak a telekom (akkor még t-mobile) árusította/árusítja, függetlenül nem forgalmazza a samsung, így annál pláne nem csoda...
CitroenC4; külön fota nem ugrik be, de sammobile; link, beírod a típust a megfelelő keresőbe (search device here...), és amiket kidob, ha a végén aktív a kies ikon, az vélhetően elérhető már fota útján is, vagy legalábbis hamar az lesz.
-
zzola
titán
Még sem én vagyok a balf@sz!
"
Tisztelt Zoltán!Köszönjük, hogy megkeresett bennünket.
Köszönjük, hogy jelezte a hiányt, az Ön által megvásárolt termék modellkódja hamarosan fel fog kerülni a listába. Kérjük, hogy legyen szíves néhány nap elteltével ismét megpróbálkozni a regisztrációval, és amennyiben nem jár sikerrel, forduljon hozzánk bizalommal.
"
-
Robertoq
őstag
#32593) Zolar
Nem repedés, mert nem érezni (úgy néz ki megfolyás)#32594) kali
Az mindenképpen jó hír ha gariban cserélik, be is jelentettem reggel, csak tudni akartam mi lehet. Amúgy mi folyik meg ilyenkor és mitől?#32595) tothl
olyan mint egy százlábú :S aksi rendben van teljesen -
LaciGSM
aktív tag
amikor összedugtad, nem dugtad be a hálózati töltőt is???
Nekem akkor volt gondom, amikor rádugtam a TV-re, rádugtam a töltőre, majd rádugtam a telót.. onnantól kezdve csak ki be ugrált hogy usb csatlakozik, majd nem, majd megint... amint lehúztam a töltőt, rögtön elindult és gyönyörűen ment a kép! -
Petyyyyy
addikt
Akkor most dafuq chicken? Figyeltem is hátha regál valamit a kérdésre a fórumtárs, de semmi.
-
borsodika
őstag
Kíváncsi lennék mondjuk ezzel az sd problémával kihívna valaki 1 szervizest vagy beküldené mit csinálnának vele. Downgrade-elni ők se hiszem, hogy tudják hiába tesznek fel másik 4.4-et mert eddig nincs javítva. Magyarul alaplapcserével és 1 4.3-as szoftverrel lehet megoldani ezt a problémát amíg nem jön 1 javítás hozzá. Itt pont, hogy a Knox miatt kell egy egyébként működőképes alaplapot esetleg cserélni holott pont ezért is csinálta meg ezt a védelmet a Samsung mert sok volt a nem indokolt csere szerviz keretein belül. Azért ez irónikus
-
borsodika
őstag
Azért valahol jogos amit mond! Kiadnak úgy offical-nak egy szoftvert amiben benne van az sd kezelési bug de ez már az előző leak-ekben is jelen volt. Nem 1 nagy történet javítani mert csak a jogosultsággal van baj de ahhoz, hogy javítsd root vagy cwm kell ha meg ezt teszed akkor knox 1= heló gari. és ez nem a szétromolásról szól hanem csak normálisan szeretné használni a gyári szoftverrel a telefont.
-
mgTerminator
veterán
Én már annak is örülnék ha itt is kapható lenne a Google Edition S4... Egyébként simán meg tudnák csinálni hogy lehessen váltani a menüben a 2 ROM között... Letoltené OTA és felrakná a másikat... Nem értem miért kell ráerőltetni az emberekre a szarukat. Az S5 a 8 gigás tárhelyel meg vicc...
-
Gizmo94
veterán
Lehet, hogy téged nem, de rajtad kívül mindenkit, mert ez egy tech topik és mindenki (amint látjuk , vannak kivételek) érdeklődik a technikai újdonságok iránt és igencsak várta az új modellt. Ez nem offtopik téma, de ne aggódj, nem lesz hosszú téma az S5, mivel mint láthattuk, erősen a felejthető kategóriát képviseli lényegi újítások nélkül.
-
Szatura
aktív tag
Mik vannak....életem során talán még egyszer sem romlott el telefonom, neked meg már 5ször?
Nem lehet, hogy átok ül a fejeden?
Az egy-két előfizetéses telefonomon kívül talán még vadonat új telefont sem vettem, és még csak nem is szemét gsm boltból valóak voltak, inkább kéz alól, ennyire szerencsés lennék vagy én lehetek a kiválasztott?
Valaki a googlen rákeres az s4-re, olvassa itt a rémtörténeteiteket, kicsit elvesz-hozzá tesz, majd ezeket hangoztatja, és el is terjed, hogy milyen rossz is a bolti garancia....fel ez fújva de nagyon. -
Gizmo94
veterán
-
eladogeppc
veterán
Ha jól számolom még mindig jó vagyok egy 80 ezres vételnél. Alaplap csere max 50 és van egy új telefonom.
Persze lehet használtan garisat is. De látom milyen alkudozások mennek.
Soha nem veszek többet gyári garival, akkorát buktam az eladásán hogy soha többet.Aki csere-beréli annak egyáltalán nem éri meg meglátásom szerint. Mondom ezt jópár év csere-berével a hátam mögött.... De nem kell rám hallgatni. Ha van zsé akkor be kell menni boltba.
De ez magyarország. Tele csóró emberekkel, akik szeretnének jó telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest