- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Herli
csendes tag
Szia!
Micro sim van benne, úgy kellett külön rendelni a szolgáltatótól. Majd megpróbálom másik simmel is, ha sikerül ilyen kicsit szereznem. Másik telefonnál nincs gond ugyanazon a helyen, időben. 4.2.2 android van rajta, ha ezt érted firmware alatt, a legfrissebb szoftverrel. Most a hálózati módnál a wcdma/gsm van megadva, van értelme esetleg kipróbálni csak gsm-mel?
-
._.Dante._.
tag
Amennyiben nem tereltek, még inkább nonszensz a dolog. Úgy mi benne a prémium? Talán, hogy ennyi ideig egy normál szerviznél sem kell várni? Ha vállalták, akkor csinálják rendesen, mielőtt az emberek berágnának rá miatta. Ennyi pénzért, illetve, hogy ezzel a szolgáltatással lett meghirdetve, mindenki joggal várhatja el, hogy be is tartsák az ígéretüket.... Hozzá teszem, nekem nem volt velük eddig problémám, de biztosan balhéznék velük, ha ezt velem játszanák el. Nincs alkatrész? Akkor kapjon ki egyet a dobozából, és vagy adja ide cserébe a hibás darabért, vagy használja donornak...
-
._.Dante._.
tag
Ahhoz, hogy bekerüljön prémiumba az kellett, hogy a szerelőket betanítsák rá. Pl. a hivatalos Samsung szervizpontok később kezdték meg a szervizelést, mert őket tanították be később. Az pedig teljesen nonszensz lenne, ha egy leszerződött PRÉMIUM szerviz nem tartana minden alkatrészből eleget. Az, hogy valami kifutó széria a boltokban, az nem jelenti azt, hogy ellehetetlenítenék a szervizeléseket. Vásárlástól számított 24-26 hónapig él a prémium szerviz... A Prémium szerviznél nincs minek válogatnia, mert Budaörsre fut be, és onnan is megy ki minden. (A szerelőket is beleértve.) Én most is azt mondom, hogy szerelőből van kevés, és nem alkatrészből. S-SII-SIII azok, amiket eddig is javítottak, és a meghibásodási arányuk nem hiszem, hogy az SIV megjelenésével alábbhagyott volna. A készülékszám egyre növekszik amit javítaniuk kell, viszont a munkaerővel spórolósan kell bánni. 1.5 hónap prémium szerviz nélkül igencsak felgyűlhettek a javításra váró S4-ek. Nekem egy fülhallgató csati csere kellett, van akinek a középső gomb rosszalkodott, és van aki szoftverfrissítésre is a szervizt hívja ki. Sokan panaszkodnak térerő vesztésre, és wi-fi dobálásáról is hallottam párszor. Erre a hirtelen beömlő panaszáradatra nem lehet gyorsan 10 szerelőt felvenni, aztán kirúgni őket, mert feleslegessé váltak. Ez az, ami nem megy egyik napról a másikra. Helyre fog állni idővel.
-
-
Fitzgerald
veterán
Na majd bemegyek valamelyik nap, lerantok egy full hd videot gyorsan, aztan megnezem.
Jaja, ott aztan tudjak hogyan kell megfejni az embert.
Emlekszem, amikor az elso, nagyobb kepatloju Fujitsu Siemens plazma tv megjelent a Media Marktban, valamikor '99 vege fele.
Az is lehet, hogy 2000 tavaszan volt. 3 millaert adtak.
Az a technologia nyugaton akkor mar tobb eve elerheto volt ennek az arnak a toredekeert. -
-
-
lajki7
senior tag
Egy nagyon ritka fajta gyarilag installalt Tmobilos rom volt fent. Talan meg a gyarban raktak fel
nm mokoltam meg ezen. Nem is tervezem egyelore
eleg volt belole
regen massal sem bassztam el a szabad idomet,csak a romolassal....
A lepattogzast a Helyszini javitasnal cserelik...amblokk a kijelzovel
hivjatok oket!!!!!
-
xtremetuning
addikt
Az, hogy ekkora szórásnak nem szabadna lennie, a egyértelmű.
Viszont amikor az sgs2 kijött a gg üveggel, örültem, hogy ez most milyen jó lesz.
Nem lett az. Karcosodott az is. Ezért meg sem lepődtem, hogy a 3 is karcos lett viszonylag hamar. Gondoltam pr fogás a gg, de ettől még forog a föld tovább, a telók jók, ennél nagyobb bajom ne legyen.
Ellenben a 4 most tényleg makulátlan, miközben a felhasználói szokásaim nem változtak. -
-
zola-
őstag
Ilyen bőrtokot vettem Nagyon vékony valódi PUHA bőr. A belseje is nagyon puha. Nem feszes, nem koptatja le az élét a telónak. Ha lefelé fordítod szép lassan kicsúszik belőle kb annyira szoros.....Mintha rászabták volna. Szinte semmennyire nem növeli a méreteit a telónak! ( a kép csal nagyon vékony finombőrből van!)
-
Én pár hétig egy napszemüveghez kapott tisztítós "szütyőben" hordtam az S2-öm, miután cserélték a kijelzőjét, hogy a vevőnek megkíméltem adjam oda. Nem kis macera volt az se.
Egyébként a laptopomhoz(13.3) vettem egy nagyon jó Samsonite tokot, aminek valami eszméletlen puha belseje van. Ezt most megtaláltam mobil méretben is, ha ugyanaz a kivitel, és van megfelelő méretben, akkor jó vétel lehet.
[link]
Itt látszik a belseje
Palesz191nekem kb 2 óra(vagy inkább max annyi) -
Egyébként én sem teszem le bárhová, de a tokokat nem szeretem. Ehhez is vettem egy becsúsztatós tokot, de kb 2-3 napig használtam, mert túl sok vele a macera, plusz elvileg abban is össze tud karcolódni a kijelző.
Ilyen, csak más színben -
zack
nagyúr
Mert neked van rutinod ebben a kérdés körben. De olyan akinek nincs? Téged vegyünk laikus alap júzernek aki csak akar egy telefont magának?
Ne mááá. A vevők többsége átveszi a futártól úgy ahogy van, ki sem bontja, csak miután a futár elment. Tehát bizonygathatod, hogy téged mint hozzáértőt hogy nem vernek át, de ettől még akit lehet, és át tudnak, átvernek. Nem minden esetben, de bepróbálkoznak. Posta-nál pl a kézbesített értékbiztosított és egyéb küldeményeket nem is tudod kibontani, illetve kibontás előtt kell átadnod érte a pénzt, illetve aláírnod hogy átvetted. Ha rizikós csomag jön, amit mindenképpen át akarsz nézni, kibontani átvétel előtt, akkor ahhoz a postára kell bemenned, mert erre csak ott van lehetőséged a kézbesítőnél nincs. Csak gondoltam belekeverem a Magyar Posta-t is. Miért ne. Innen elmehetünk témában bármerre is akár...Pl hogy a reggeli kolbászos omlettől mennyit büfögtem.
Egyébként egy nem túl olcsó Tv-vel én is jártam így az Edigital-nál ami Anyáméké lett volna...Volt benne újként 1200 óra üzemidő. Tv visszavisz, balhét csinál, pénz vissza. Szerinted ki nézegeti meg 20 bonyolult karaktert beütve, és belépve a szerviz menübe mennyit üzemelt az "új" készülék? Szerintem 30-ból 1. Mi ezek az egyek vagyunk. A maradék 29 meg beszopja.
-
nggabi
félisten
-
zack
nagyúr
Nem írtam hogy ezért van a 10%, de benne lehet ez is, ahogy az általad leírtak is. Mert nehogy már jobban megérje a T-nek, futárral ingyenesen kivitetni címre -10% kedvezménnyel, mint hogy becsattogjon az ügyfél egy T pontba és költségek nélkül átvegye. Ezt te sem gondolhatod komolyan.
Egy ilyen kiszállítás kb 1500ft, amit a T bevállal + a 10% kedvezmény, ami egy 100.000.- telefonnál 11500.-ft és a szolgáltató zsebét terheli. -
AniKoo87
csendes tag
a kies biztosabb, és a végén a rákérdezésnél minden illesztést kipipálni/engedélyezni, és persze rendszergazda fiókban, és rendszergazda engedély megadásával (jobb klikk a telepítőre -> futtatás rendszergazdaként) telepíteni; link
az eredeti s4 usb kábel javasolt, sok más típussal nem jó a kapcsolat.
direkt usb aljzat javasolt a gépen, tehát nem usb hub/elosztó, illetve sokszor az előlapi kivezetés sem okés, ilyenkor a direkt alaplapi/hátlapi javasolt.
magát a telefont külön illesztés nélkül is felismeri a telefon, adatot már úgy is lehet rá másolni.
a pc alaplapi chipset, usb...stb illesztések telepítve?Mindent úgy csináltam ahogy ide leírtál de sajnos azt írja a kies, hogy ezt az eszközt nem támogatja a 2.0.
Ahogy rácsatoltam a telót a laptopra azonnal felismerte az eszközt és az illesztőpogikat telepítette és ki is írta, hogy készen áll a használatra de még sem látom a telót a sajátgépben pedig még memokártya is van benne amit csak akkor ismer fel a gép ha kiveszem a telefonból és memokártya olvasóval illesztem a gépre, ha a telóba van semmi! lehet, hogy a telefonnak van akkor baja? -
zseko
veterán
Nálam van a hiba, nem nálatok. Elfelejtettem a jelszót (bár meg vagyok győződve arról hogy mi lenne a helyes), próbálkoztam de nem jött össze, kérnék újat, elküldi, erre azzal sem tudok belépni. Nem beszélve arról az idióta képkirakós chapta-ról ami vagy működik opera alatt vagy nem. És unalmas hogy ezt minden egyes alkalommal végig kell játszani.
Tudom, én problémám
De szedném az S2-höz a 3+1 file-os romot, erre olyan oldalra van feltéve ami megint regisztrációs így újra egy felesleges reg, aztán meg eddig vagy 3x állt le a letöltés, és nyomhattam rá hogy folytatás, csak így jól jön-e le a rom? Vagy leszedem a sammobile-ról - ahová ugye nem tudok belépni...
-
iSonic
addikt
mivel t-mobilehoz szól a gari ott fogják szervizelni.. kivétel természetesen hogyha az ember samsung szervizbe megy mert akkor más a téma..
persze most megpróbálom.. hogyha nem működne gördülékenyen a teló, akkor jön a te megoldásod.. de szerintem nem lesz belőle gubanc, eddig sem volt *kopp-kopp*.. márcsak azt várom, hogy a 1,6GB-os Rom végre lejöjjön..
MunezXBK: bőségesen elég, mivel t-nél csak ezt nézik.. root most még nem fog rámenni..
-
iSonic
addikt
Köszi a segítséget, de régi motoros vagyok ezzel kapcsolatban
S1 óta van készülékeim, mindig is t-mobile-tól, mivel van ott ismerősön, szóval garival nem lesz probléma, meg az odinnal sem, de mindenképpen leakarom kapni a t-szaros dolgokat.. konkrétan gyűlölöm a programjaikat, meg az újraindításnál a logójukat.
1 fájlos megoldással sincs semmi probléma a NoteII esetén is így csináltam és nyugodtan végigment nem brickelt ki a telefon...
Plusz: Gari esetén sincs semmi probléma mert egy jó kis JIG-elés és máris 0-an fog állni az odinos frissítések száma..
Darth_Revan: szerintem is egy hulladék.. benti samsung-os sráccal néztük a rakatnyi program ami háttérben fut -200mega ram köbö.. S3 és Note2 esetén amikor rendes tiszta független rom-ot pakoltam fel érezhetően gyorsult a készülék.. am meg nem akarok tiltógátassal vacakolni a programoknál..
-
tothl
addikt
Így vna én is erre gondoltam. Fölhúzom a magyar XXUBMEA/OXXBMF1 -es romot odinnal amir a sammobile-ról szedtem le és akkor elvileg rendben vagyok nem ? Nem rootoltam nem mókoltam, egyedül az UBMF8 DBT -s rom került rá odinnal eleddig.
Így nem lesz szükségem a 3+1+1 -re sem a remove triangle -re. -
supertrezi
aktív tag
Nos, szükségtelen a szarkazmus, nem vagyok félkegyelmű.
Ráugrani nem fogok az ajánlatra, hiszen április közepe, a hazai megjelenése óta várom a telefon árának mérsékl(őd)ését, s a türelmem nem ma fogy el, se nem holnap, ez bizonyos.
Valóban gyanús kicsit, hogy itt 162-ért lehet kapni. Azt viszont nem tudom, mit lehet trükközni, ha valóban gyártói garival adnak egy telefont. Ezt meg tudnád világítani?
Mindenesetre az előző válaszodat is köszönöm - természetesen.
Látom, kiegészítetted a válaszodat. Igen, jól utána szoktam érdeklődni az ilyen drága dolgoknak - tudom, hogy szokásuk trükközni a boltosoknak - ilyen az emberi természet... Mindenképp figyelni fogok, hogy magyar garit adjanak hozzá; rá fogok kérdezni. Köszi.
Ha nem magyar a gari, akkor itt a Samsung elhajt...?
-
-
-
-
zack
nagyúr
Nem azt mondtam hogy külön nem beszerezhető hozzá bootloader.
(#9219) Gizmo94
Mondod ezeket te...Aki WD40-el fújkálja a 160k telefont, úgy, hogy szerinted semmi baja sincs látszólag, és még ajánlod is.
Van itt 2-3 ember (mint általában minden topikban) akik istennek képzelik magukat. Ők úgy fejezik ki, ha valakivel nem értenek egyet, vagy állításuk szerint, jobban mint mások, hogy éreztetik, mekkora spílerek burkoltan. És itt most nem a segítségnyújtásról beszélek. Hanem hogy te megszólsz engem, szinte minden vita témában úgy, hogy közben WD40-et ajánlgatsz másoknak. Itt egy újabb visszás probléma.
Nem. Nem magyarázom el még1x. Értelmezd. -
Gizmo94
veterán
A rootot azért nem nevezném mókolásnak.. Vagy minden ami nem mezei user felhasználás, az mókolás? Nem értem, hogy az miért jó neked és a hasonló véleményen levőknek, hogy még rendszergazdai jogotok sincs a saját telefonotokon.. Félre ne érts, nem kötekedés, de ennyire a gyári dolgokhoz ragaszkodni van értelme? Vissza mindent a t-s állapotra és azon szenvedni, mert úgy szar ahogy van a t-s rom? Ha a világ is így működne, még kopácsolnánk a köveket valami állatbőrben, hogy legyen tűz. De jobb esetben is a föld még lapos lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest