- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PainKiller13
őstag
válasz
awakening87 #60826 üzenetére
Nem erre gondolok.
Arra, hogy ha bekapcsolom a wifit, akkor ha hívnak akkor nem csörög ki, hanem mintha ki lennék kapcsolva, ha meg ki van kapcsolva a wifi akkor elérnek, mintha legyengítené a hálózatot.
-
migabi24
nagyúr
válasz
awakening87 #60292 üzenetére
Ha szar úgyis hibával elszáll, nálam már sokszor bevált ez a módszer
-
myke01
senior tag
válasz
awakening87 #60288 üzenetére
Örök hála
-
törölt tag
válasz
awakening87 #60124 üzenetére
LTE ugyanaz mindkettőben tudja a nemzetközit. 3G-ben van különbség itt tudja a GPE az amcsi sávokat is.
-
Alister71
nagyúr
válasz
awakening87 #60080 üzenetére
Igen, úgy tűnik tényleg ugyan az. Ha arra elkészült a rom, ugyan azzal az erővel már tolhatnák ki a 9505-re is.
-
sayCet
aktív tag
válasz
awakening87 #60080 üzenetére
Akkor még várhatunk bőven.
-
Austin F.
tag
válasz
awakening87 #59949 üzenetére
Köszönöm szépen ezt a tartalmas hozzászólást, majd megpróbálom teljes terjedelmében felfogni, mert bizony némely vonatkozásban túlmutat a szellemi horizontomon.
"de pl. TWRP-n be lehet jelölni, hogy valódi formázást csináljon, CWM-en meg a Format menüpont is pont erre való."
Nem is tudtam, hogy recoveryből is tudok formázni! Ez esetben lehet, hogy megoldaná a problémám egy custom recovery felrakása ODIN-nal (Clockwork Recovery volt rajra, csak az újraszoftverelés legyalulta), és azzal a formázás?
-
awakening87
aktív tag
válasz
awakening87 #59949 üzenetére
Vinagre-féle eMMC ellenőrző apk, ahogyan a Playről letölthető 4.3 alatt,
root jogosultság kell a csak-olvasás teszthez: [link] 300kbyte -
Austin F.
tag
válasz
awakening87 #59928 üzenetére
Köszönöm, ez hasznos tanács, valóban, találtam is rá utalást a neten hogy tényleg a belső tároló hibája lehet ez.
Azt még nem tudom, hogyan tudom majd tesztelni ill. javítani így, hogy nem áll fel a telefonon az operációs rendszer. Arra is találtam utalást, hogy azt külön kéne formázni, vagy/és valamilyen fájl ott sérült. Pontosan nem sikerült még felfognom, de mindkét esetben a belső SD az érintett.
-
migabi24
nagyúr
válasz
awakening87 #59928 üzenetére
Hogy tesztelje ha bootloopba ragadt? Egyébként teljesen mindegy mi a baja, ez alaplapcsere lesz
-
törölt tag
válasz
awakening87 #59878 üzenetére
Nem tölt be az oldaluk, a hangproci is ennyire jó?
-
törölt tag
válasz
awakening87 #59874 üzenetére
"Viper4Android" az mit tud? Neve jól hangzik.
-
Smartphone69
csendes tag
válasz
awakening87 #59855 üzenetére
Nincs kérdés,legalábbis részemről és most
Kimerítő és segítő nem utolsó hozzáértő volt amit írtál!
Köszönöm! -
gyuri2008
veterán
válasz
awakening87 #59718 üzenetére
Nekem nincs rootolva a telefon,nem is akarom.
A gyári recoveryben meg csak system/data törlés van. -
Austin F.
tag
válasz
awakening87 #59595 üzenetére
Szia,
köszönöm a gyors válaszodat.
"Most éppen milyen rendszer van rajta? Root hozzáférésed van?"
Német O2-es a telefon, eredeti (de alapból szolgáltatófüggetlen) Lollipop van rajta. Igen, rootoltam a készüléket.
"Össze kellene hozni az adb kapcsolatot a géped és a telefonod között, mert az adb logcat parancs boot közben (is) nagyon beszédes szokott lenni, persze csak ha engedve van boot között. És az is kérdés, hogy hogyan lehet bekapcsolni az usb hibakeresést, ha nem lenne, ötletem van, pl. a TWRP recovery-ben van nagyon alap tudású terminál és fájlkezelő, és általában még az adb kapcsolat is szokott menni, pl. tudsz dolgozni a telefon parancssorában, rootként is."
Köszönöm, ezt majd kiguglizom és megpróbálom, mert pont ilyet még nem csináltam; nem használtam még terminált, parancssort a telefonnal kapcsolatban.
"Az pedig külön jó, hogy fent a CWM recovery, tudsz csinálni teljes mentést a rendszerről az SD kártyára;
ha pedig nincs más megoldás, mint a factory reset, ki tudod másolni a dolgokat a mentésből, persze ez a része macerásabb, mint egy Titanium Backupos mentés/visszaállítás."A mentés remek tanács, köszönöm, azt mindenképpen megcsinálom.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
awakening87 #59526 üzenetére
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
awakening87 #58873 üzenetére
éééééééés ez i9506-on is működne? természetesen a hozzá való fájlokkal
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
awakening87 #58759 üzenetére
szia köszi az infót
úgy néz i tégla lett az S4
ezt kapom az odin 3.0.9-ben root fájlnál...érdekes eddig 1x engedte most meg nem
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> CF-Auto-Root-jflte-jfltexx-gti9505.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/003> Odin v.3 engine (ID:3)..
<ID:0/003> File analysis..
<ID:0/003> SetupConnection..
<ID:0/003> Initialzation..
<ID:0/003> Get PIT for mapping..
<ID:0/003> Firmware update start..
<ID:0/003> SingleDownload.
<ID:0/003> recovery.img
<ID:0/003> NAND Write Start!!
<ID:0/003> Complete(Write) operation failed.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
<ID:0/003> Removed!!
<ID:0/004> Added!! -
PainKiller13
őstag
válasz
awakening87 #58012 üzenetére
Nekem 4.4.2-n Omega v40 van fent, én is alig választottam ki pár dolgot telepítésnél, így alig van fent feles alkalmazás.
Egyébként S3-on is Omegát használ apám, 4.3-on v62-es omega, nagyon elégedett.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
awakening87 #57994 üzenetére
Nekem a Kingo nem rootolta az 5.0.1-et.Viszont a CF gond nélkül megcsinálta,mind a Kitkatet,mind pedig a Lollit is.Annyi,hogy 4.4.2-nél,mikor újraindulna a telefon,bootlopot kap,de egy újraindítás megoldja.Persze knox ugrik tőle.
-
válasz
Én anno a 4.4.2-t sem tudtam vele rootolni. Hiába próbáltam bármit, addig jutottam el vele, hogy érzékelte a telót, kiírta, hogy kapcsoljam be az USB hibakeresést ( ami már be volt kapcsolva ), aztán csak pörgött, pörgött...és semmi. Meguntam, megcsináltam Towellel.
Meg nem vagyok benne biztos, de mintha egyszer azt olvastam volna, hogy az új verziók a Kingoból már automatikusan raknak fel custom recoveryt is, de ennek azért nézz utána. -
woros
őstag
válasz
Ilyen megoldás 9506-ra is lehetséges ?
-
Keem1
veterán
válasz
awakening87 #57895 üzenetére
Ha jól veszem ki, szimplán frissíteni akar, szóval csak odin kéne neki
-
magus217
tag
válasz
awakening87 #57892 üzenetére
leszedtem az a programot telora de ott csak valami szinkronizálást hoz be másik készülékről , frissítésest eddig nem találtam
-
lafaty80
addikt
válasz
awakening87 #57882 üzenetére
Az első Galaxy S-em ez az S4, amit nem mókoltam még meg... nem akartam
De igen, aranyszabály, ments mielőtt barkácsolsz!
-
Slapy
aktív tag
válasz
awakening87 #57858 üzenetére
Picit lerövidítettem amit írtál, de már működik
1.b,e és 3.a,b,c
Mindent úgy csináltam mint tegnap csak akkor odin-nal most pedig flash fire ...
Köszönöm szépen -
rene0619
aktív tag
válasz
awakening87 #57867 üzenetére
Hát inkább leszedem a HOE3at meg egy XEH csct és megcsinálom odinnal
-
rene0619
aktív tag
válasz
awakening87 #57864 üzenetére
De nem szeretném rootolni a telót. Van odinos módszer csak a csc váltásra? Mindenképp FRrel jár?
-
rene0619
aktív tag
válasz
awakening87 #57860 üzenetére
AP:i9505XXUHOB7
CP:i9505XXUHOB7
CSC:i9505XXUHOB4Nincs rootolva meg mókolva
-
Doggy dog
senior tag
válasz
awakening87 #57858 üzenetére
Már a Gio-nál is csak néztem miket tudsz/csinálsz!Hatalmas respect
-
Slapy
aktív tag
válasz
awakening87 #57844 üzenetére
Ezekszerint nem jó hozzá
igen odin-nal raktam fel de akkor megpróbálom flashfire-vel
Lakkusjj: szeretem a primitív módszereket
-
Slapy
aktív tag
válasz
awakening87 #57841 üzenetére
Talán meg van mi a gond...gyári od7-en is lefuttattam kíváncsiságból a checkert és arra is azt írja hogy deodexed..
holnap kezdem akkor előröl mindent, szerintem arter sem ment fel rendesen és ezért nem volt oké utána semmi...miből látom hogy biztos fent van az arter system avagy hogy biztos deodexed?
-
Slapy
aktív tag
válasz
awakening87 #57839 üzenetére
még mielőtt olvastam ezt az üzeneted átneveztem az arm mappát és úgy hibaüzenet nélkül felment a zip recoveryből!
viszont bootlop lett....most abból próbálom visszahozni mert reggel ébresztenie kellene a telónak
úgyhogy most megy rá a sima gyári OD7 -
Slapy
aktív tag
válasz
awakening87 #57837 üzenetére
-
Slapy
aktív tag
válasz
awakening87 #57827 üzenetére
Flashfire-ben csatolás miként is?
először nem pipáltam ki hogy mount utána igen. Nemtudom ez az-e
Framework mappában nincs semmi xposed-re utaló és az arm mappában sem. Busybox később most megyek fodrászhoz... -
PainKiller13
őstag
válasz
awakening87 #57827 üzenetére
Ezzel a sok parancssorral minek a bonyolítása a cél?
-
Slapy
aktív tag
válasz
awakening87 #57824 üzenetére
Ami az xda-n van linkelve azt raktam fel, valami alpha4 verzió
-
Slapy
aktív tag
válasz
awakening87 #57812 üzenetére
Flashfire-el felment simán, xposed installer ap azt írja hogy nincs telepítve a legfrissebb keret rendszer...
közel állok ahhoz hogy feladjam...
-
PainKiller13
őstag
válasz
awakening87 #57814 üzenetére
Szerintem érdemes, főleg ha nem is knoxol, akkor mindenképp feltenném.
Nekem már 1-en van, szóval sokat kipróbáltam, eddig favorit.
-
PainKiller13
őstag
válasz
awakening87 #57812 üzenetére
Mit tesz az hogy deodexed?
Egyébként aki 4.4.2-re állt vissza, annak ajánlom az Omega v40 romot, szerintem hibátlan, hihetetlen jó aksi idő, nem fagy, gyors, azonnal telepít playről, hálózattal sincs gond.
Aki 5.0.1-en van annak javaslom a pár HSZ-el fentebb linkeld downgrade módszert (amit én is tettem) és erre az Omegát. Persze ez csak i9505.
-
Slapy
aktív tag
válasz
awakening87 #57795 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/attachment.php?s=e69172c621132eb5f6a38bf4f59831b9&attachmentid=3388978&d=1435913710
xposed-v65-sdk21-arm-arter97-V5-krait.zip
ezt próbáltam telepíteni
Köszi hogy bajlódsz velem
plusz az előbb telepítettem egy v66-ost az fel is ment, de azzal bootlop lett
de szerencsére volt mellette uninstaller is
-
Slapy
aktív tag
válasz
awakening87 #57788 üzenetére
Mivel türelmetlen voltam így felraktam az általad linkelt arter féle romot kompletten ! Így elszállt a root és a twrp recovery. Újra rootoltam és újra flasheltem a twrpt. Utána az xda-s útmutató alapján telepítettem az xposed installer appot, majd felmásoltam a lollipopos xposed zipet amit twrpvel telepíteni akartam, de hibaüzenet nélkül failed lett. Utána olvasgattam még xda-n ahol írták hogy ezzel a recovery-vel nem igazán megy fel, inkább használjak cwm vagy philz touch. Felraktam utóbbit és azzal sem tudtam telepíteni de ott írt hibát, mégpedig hogy nem deodexelt a rom. Ezután letöltöttem egy deodex ellenőrző progit ami lefut rendesen és kiírja hogy deodexed...
-
horkovy24
senior tag
válasz
awakening87 #57790 üzenetére
Nem root-os a telefonom. Így csak a gyári lehetősègek jöhetnek számításba meg esetleg a Wifi-s megoldások de mint te is leírtad a kábeles verzió a legideálisabb a sebessèg miatt. Meg aztán ennyi pènzèrt menjen már normálisan ez a lehetősèg is ne nekem kelljen már alternatívákat kitalálnom.
Lehet majd elviszem szervizbe a telót miután persze kipróbáltam másik gèpen is. Kívàncsi leszek hogy a nagy szakèrtelemmel rendelkező emberek
mit mondanak erre a jelensègre amikor egyèbkènt tènyleg semmivel nincs gond.
-
Slapy
aktív tag
válasz
awakening87 #57572 üzenetére
Szia!
Végül most lett időm a dologra...
Titanium mentés , biztonsági mentések megvannak!
Mivel nem akarok semmit elrontani ezért inkább rákérdezek, csak a system-et miként is tudom felrakni? -
salgocomp
senior tag
válasz
awakening87 #57760 üzenetére
Ez lehet I9500-nál is ?
-
válasz
awakening87 #57566 üzenetére
Köszi!
Nem mondom, hogy mindent értek
, de per pillanat amennyi kellett, annyi megy.
Tudom használni a régi 3rd programjaimat....- sd írhatóságot értem.. láttam valahol egy leírást is rá, de sdfixer progi megoldotta ügyesen, nem kellett nekem szerkesztgetnem a platform.xml-t.
- namespace... csatolás, írás.. na ez nem teljesen tiszta, de asszem ehhez egy kis linux alap kellene?!
mondjuk én nem használom a totalt telefonon (Pc-n meg csak azt). Telefonon Solid explorer a nyerő, épp most van egy új verziója, ami tetszik is meg nem is.. illetve ha systembe nyúlkáltam anno W-n, akkor rootexplorer..
- "natív C/C++ kódot, vagyis nincs függvénykönyvtáruk".. na ez megint kínai.. de legalább tájszólás.. viszont a kivitelezés részét értem
Ami viszont még fura volt a root kivitelezése során:
Towelt az oldaláról töltöttem le.. lambda ikon.. lejött egy tr.apk.
Letöltöttem az alternatív helyről is.. valami exe volt.. indítom, erre látom, pakolna fel ezt azt.. pipákat venném ki, nem lehet.. nah jó.. akkor nem azt rakom fel, ott a tr.apk.
Bezár.. utána látom, felrakott egy csomó szutykot.. Malwarebytes Anti-Malware-ral lekezeltem..na akkor gondoltam feldobom a tr.apk-t dropboxba, majd letöltöm wi-fin telóra..
Ekkor jelezte a solid explorer, hogy van új verziója.. gondoltam kipróbálom..
Nah.. töltsük le a tr-t.. hibával lehal.. hmm.. gondoltam, ennyi az új cucc..Indítom a régit, az is lehal.. hmm..
Nah jó.. nem szívatsz,lehet a két betüs név zavarja, átnevezem a fájlt.
Nem nyert. nevezzük át apk-t, zip-nek .. nem nyert..Jó.. k...béé! akkor gmail, csatolom és ...hopp.. nem tudja csatolni!
Jóó. akkor úgyis kell majd a kábel.. toljuk át kábelen.. pik-pak, átment..
Nekem x-akta.. -
Slapy
aktív tag
válasz
awakening87 #57568 üzenetére
Köszi mégegyszer
hétvégén meg is csinálom majd, előbb nem lenne időm arra is hogy belakjam újra...avagy maradnak a programok? Gyanítom nem
-
Slapy
aktív tag
válasz
awakening87 #57548 üzenetére
Köszi
root van, knox 1-en áll
-
Slapy
aktív tag
válasz
awakening87 #57546 üzenetére
Köszi, hol találok erről a deodexelésről részletes leírást vajon?
ha lesz egy kis időm megcsinálnám!
-
válasz
awakening87 #57498 üzenetére
köszi, otthon majd ránézek jobban..
Akkor te a scriptet nem is használtad? Desamsung akármit... -
válasz
awakening87 #57489 üzenetére
Köszi a választ!
Azt a kérdést átléptük, hogy ha a SU (jól rémlik, hogy ő fog rinyálni) kérdez, mit nyomjak neki ? (addig is míg a továbbiakat nem teszem meg....)
Kézzel való system törölgetés nem hiszem hogy gondot okoz, szegény Galaxy W kapott anno rendesen ezt azt
Bár ez azért más kategoriás készülék, nem szivesen vágnám tönkre.. (mondjuk ezzel azért nehéz lenne, max. egy rom újra rakást okozhatnék
)
Viszont ugyan már nem garis, de a knoxot nem szeretném ugrasztani ha egy mód van rá...
FlashFire-t honnan lehet beszerezni? regizni kell valami csapatba, és úgy? Vagy csak fizetős módon?
Desamsungnizer : innen kellene nekem valamelyik "KNOX REMOVAL" verzió (mintha a 2.5-öt írtad volna valahol régen..) !?
A többi ha jól nézem, elég rendesen pucolna.. csengőhangok, appok... stb.. -
szaki2000
csendes tag
válasz
awakening87 #57259 üzenetére
Köszi. És azt honnan lehet tudni, hogy mennyi idős lehet a telefon? Akitől vettem annyit mondott, hogy gyári független, de azt nem közölte, hogy honnan van. Letöltöttem a phone info samsung appot és akkor tünt fel, hogy nem magyar független. Május óta hirdette én június 15-én vettem. Maga a telefon frankón működik semmi bajom nincs vele. Csak ez aggaszt hogyl holland. Azt nem tudja valaki, hogy a holland függetlenek jelölése mi? Jelenleg telenoros kártyával megy, de az biztos, hogy független. Vagy azt honnan lehet tudni hogy hpgyan lett független? Legálisan vagy illegálisan?
-
Valken
tag
válasz
awakening87 #57216 üzenetére
Az ODIN a 'Get PIT for mapping...'-nál áll meg és dob FAIL-t, a telefon simán bent marad download módban, de nem történik semmi.
A bootloader ebből a romból származik: I9505XXUHOA7_OXAHOA7. Ez elvileg a legelső leaked német verzió.
Azóta persze pakoltam már rá újabb 5.0.1-eket is, most a legújabb Telekomos van rajta, az I9505XXUHOB8.
A legutolsó Telekomos KitKat-re szerettem volna visszamenni, a I9505XXUGNG8_I9505TMHGNF1_TMH-ra.
Ui.: mint írtam az előbb, lehet, hogy csoda történt, mert sokkal jobb üzemidőre képes az 5.0.1, amióta újra felraktam Odinnal, de még nyúzom egy kicsit. Amit furcsállok, hogy előtte is Odinoztam ugyanezt a rendszert és mégis problémás volt az akkuidő. Bárcsak megérteném, hogyan is működik ez...
-
Valken
tag
válasz
awakening87 #57214 üzenetére
Szia!
Erre valami ötleted esetleg?
Mondjuk a tegnapi sikertelen downgrade után simán visszaraktam a TMH-s 5.0.1-et és már az első feltöltés után is jobbnak tűnik az aksi, most tartok 3 és fél órás kijelzőidőnél és még van benne szufla. De nem igazán értem, mert ez eddig nem volt "divat", hogy eddig bírja.
-
Vica0712
tag
válasz
awakening87 #56860 üzenetére
Köszönöm!
A La Fleur egyik háttérképe.
-
Carline
őstag
válasz
awakening87 #56836 üzenetére
A bootloader nem lett frissítve, az még 4.3-as
Majd megírom hogy mi lett a végkifejlet.. addig nem írok konkrétumokat mert az ördög nem alszik és a nagytestvér mindent figyel.. -
norrberth
addikt
válasz
awakening87 #56831 üzenetére
Köszönöm!
-
norrberth
addikt
válasz
awakening87 #56815 üzenetére
Köszönöm a segítséget! [link] ugyan így kell mindent csinálni mint a videón? privátba irok, egy két dolog nem világos. wipe cache partition is kell nyomni? mint a videón?
-
migabi24
nagyúr
válasz
awakening87 #56824 üzenetére
Észleli, hogy kernelt cseréltem, sárga szöveg jelenik meg felül, ha jól emlékszek ez a szöveg warranty bit - kernel
-
migabi24
nagyúr
válasz
awakening87 #56772 üzenetére
4.2.2 utolsó frissítésével jött ez az istencsapása
-
joco96
csendes tag
válasz
awakening87 #56766 üzenetére
semmilyen hang sincs, a hangerőgombok megnyomása, fagyással végződik, telefonálásnál is ez a helyzet..
Igen, ez a két fájl van a modemben.
a wi-fi megy, mobilnet is.
Próbáltam cm11-et is feltenni, meg wanamlite-ot, de egyiken sem ment a hang.. -
t.dave500
tag
válasz
awakening87 #56763 üzenetére
Feltettem, nem volt baj, amíg be nem kapcsoltam a back kill szolgáltatást(vagy minek nevezzem) utána amint felállt s rendszer nem reagált az érintésre, így inkább letöröltem..
-
joco96
csendes tag
válasz
awakening87 #56748 üzenetére
Kétszer flasheltem a modemet, de semmi hang..mit kezdjek vele?
-
t.dave500
tag
válasz
awakening87 #56753 üzenetére
Köszönöm a részletes választ, akkor nem frissítek, viszont.. xposed. A framweork-ot honnan tudom leszedni? Régen úgy működött, hogy leszedtem Playrol leszedtem, feltettem, kiitta hogy telepítsem a framweork-ot, és újra indult, most viszont nincs ilyen a playes verzióban..
-
válasz
H
-
joco96
csendes tag
válasz
XXUFNB9-OXXFNB2 ezt raktam fel, 4.4.2, modemet 2x fasheljem?
-
joco96
csendes tag
válasz
awakening87 #56730 üzenetére
Az aboot.mbn-nél száll el mindíg, a +1-el a *.pit fájlra gondoltam, és warranty voidnál 0x1-van,
akkor ezek szerint a knox nem engedi feltenni a régebbi aboot.mbn-t?
Eredetileg I9505XXUEMK9-es firmware volt rajta (4.3).
Bocsi de nem nagyon értem ezt a fájl szétszedést..hogy hogyan is működne..
Van valami ötleted? -
joco96
csendes tag
válasz
awakening87 #56726 üzenetére
Köszönöm válaszodat!
Próbáltam kitkatet felrakni Odinnal, de az 1 fájlosakat nem engedi, minig FAIL.el végződik ha fel akarom rakni, esetleg, 4+1 fájlost nem tudnál linkelni?
Töbször is próbáltam ujra telepíteni a HOA7-es lollipop-ot, de ugyan ez a végeredmény..
Már én is utánnanáztem ennek a hangosnak, elvileg megoldható, lenne, de így, hogy nincs recovery, meg normális rendszer, nem tudom mihez kezdjek..
WanamLite rom-ot raktam, rá, avval nem működött a hang, majd feltettem a lollipopt, aval sem ment, sem a kamera, sem hang (HOA7-es) és instabil volt a rendszer, ujraindult 2 pércenként -
t.dave500
tag
válasz
awakening87 #56719 üzenetére
Szia!
Köszi ezt a hosszú leírást, én csak "félig csináltam meg", de megy mint a golyó. Rootom van (muszáj volt menteni viberről az üzeneteket, ezért kellett főleg)
Tiltotta a knoxot, vagy valami ilyesmi irt ki, és megy szépen, nincs vele semmi baj! -
t.dave500
tag
válasz
awakening87 #56699 üzenetére
Ez a knox bigyó ez mi ez, meg mit csinálhat?
Leszedem a towelroot.apk, oké, telepítem, elindítom, rányomok valamire, kész, újraindul, és minden oké?
Kicsit félek, új még, és parázok, hogy kuka. Tudom, hogy nem, mert s2-n mindent cseréltem, annál nem féltem, mert ismerem.. de ezt nem! -
t.dave500
tag
válasz
awakening87 #56696 üzenetére
Szia! Itt egy screenshot, bevallom nem tudom milyen van fent, azt tudom hogy black mist kiadás. . itt egy kép!
http://kepfeltoltes.hu/150618/Screenshot_2015-06-18-15-01-15_www.kepfeltoltes.hu_.png
-
válasz
awakening87 #56624 üzenetére
Ezt az arter-féle romot én is néztem, le is szedtem, de valszeg marad a gépen. Az Imperial Lollit is leszedtem, bár azt se igen fogom felrakni a telóra. Az az igazság, hogy ha ráfeküdnék a dologra, kipróbálnék néhány romot, biztos találnék egy olyat, ami rendesen működik, az xposed is megy rajta, a kinézetét is meg tudnám változtatni, és akkor pont ott tartanék, ahol most is vagyok: lenne egy olyan rom a telómon, ami minden szempontból megfelel. Már nem szoktam unalomból romot cserélgetni, a mostani is marad addig, amíg nem produkál valami olyat, ami miatt mennie kell.
Az An-Tu-Tu-ra nem agyon adok, az csak egy szám, nem befolyásol semmit. A legjobb valamivel 30 fölött volt, de inkább olyan 27-29000 között szokott lenni ( bár sztem max. 5x futtattam le, mióta megvan a teló ).
-
teki91
csendes tag
válasz
awakening87 #56460 üzenetére
Szia.
A telo már egy éve ugyan abba a tokba van és nem volt vele soha gond szóval nem hinném hogy az lett volna a ludas.
A dologból végül az lett hogy felraktam a gpe romot apex launcherrel kiegészítve.
Nekem teljes mértékben bevallt.
Nincs melegedés meg komoly használat mellett is csak langyos. Az akksi is jobban bírja mint a gyári Samsung romokkal. A telo is gyorsabb. A memória leak-et se tapasztaltam,es a rendszer is nagyon keveset fogyaszt alapjáraton .
Most marad ez egy jó darabig az tuti. Bár már jött ki azóta rá frissítés de nem merem felrakni nehogy valami elromoljon nekem.de ez már csak az én parám.
Üdv.
-
woros
őstag
válasz
awakening87 #56435 üzenetére
Szia !
Nekem pl. teljes erősségű lte hálózaton. (9506 és Bp.-en).
szerk.: Bocs ez wrox fórumtársnak akart menni.
-
regass777
csendes tag
válasz
awakening87 #56400 üzenetére
amit pipával jelöltem az van most a telón ez 100%
Amit kérdőjellel jelöltem azt nem tudom eldönteni h melyik lehet a jó?!
Gondolom a felső.http://kepfeltoltes.hu/150608/melyik_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
gery14
senior tag
válasz
awakening87 #56381 üzenetére
Szia ! Most amit linkeltél 4.3at hogy rakjam fel? Leszedtem a cucokat. 5.0rol viszamentem K.K-ra knoxom ugrot már ezer éve nem izgat. Felraktam egy 4+1es XEH romot(4.4) aztán flash odin megint 1file os I9505XXUFNC4_PHNFNC1_Netherlands_4.4.2_KitKat-ra. Raknám fel odinal a i9505_Downgrade_43_by_Leeno.tar.md5 fájlt de (MD5 error Binary is invalid
na most akkor hogy van raktam fel custom recot+root-ot is.
Rakjam fel elöte az NB2-es rar-os cucokat recobol a 4.4re aztán i9505_Downgrade_43_by_Leeno.tar.md5 ?
-
regass777
csendes tag
válasz
awakening87 #56397 üzenetére
Értem. És azt látom valahol hogy a Bit1 vagy bit0 kell nekem, illetve hogy melyiket töltöm le a netről?
De ha a 4.4.2-vel nem lehet gáz akkor azt teszem fel, nem ragaszkodok annyira a korábbi verziókhoz, csak akkor tuti legyen..akkor elvileg ha minden napi használatból kiveszem a telefont és nekiülök úgy csinálni a dolgokat elejétől a végéig mint a videón van, akkor meg tudom én is oldani, és a végén amikor bekapcsolom a telefont akkor egy régebbi normális androidos telóm lesz. Bízok benne ez így van. -
magus217
tag
válasz
awakening87 #56380 üzenetére
xposed frameworkot, hogy kell telepíteni? Néztem xda-n de nem nagyon értettem. Gondolom recoveryből valamit csak hogy kell e elötte dalvikot meg cachest törölni meg ilyenek
-
regass777
csendes tag
válasz
awakening87 #56365 üzenetére
Hali!
ebben a hozzászólásodban adtál linket két videóról, a 2. teljesen részletetes, egy kérdésem van ez alapján!
A srác a videóban a sammobile-n kiválasztja a neki megfelelő firmware-t jelen esetben a 4.4.2-t! De ott a felsorolásban ott van a 4.2 is meg régebbi verziók is. Ez azt jelentené, hogy nyugodtan bármelyik rendszert rá lehetne tenni a telóra 5.0.1-ről való visszaállásként? És még 1 kérdés! Ha ez alapján a videó alapján csinálom, de valami gríz lenne, mondjuk megszakad a telepítés vagy bármi, attól még tudom előről kezdeni vagy szervízbe adni vagy bármi megoldás h ne keljen kidobni a telefont?Köszönöm a segítséged!
-
koszegii
tag
válasz
awakening87 #56389 üzenetére
-
koszegii
tag
válasz
Ezt a FlashFire-t honnan lehet letölteni?Nem találom sehol.Adnál konkrét linket?Köszi.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Nem gondoltam volna,hogy ennyire bonyolult ezt megcsinálni.Azt hittem,hogy annyi az egész,mintha Kitkat-re mennék vissza.T-mobile-os 4.3-ra gondoltam,de igazából szerintem bármelyik megfelel.De ha tényleg ennyi nyűg ezt megcsinálni,akkor marad a lolli.A garanciát nem bánom,csak attól félek hogy téglát csinálok a telefonból,aztán az most nem hiányozna.Csak az Xposed hiányzik egy csöppet.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
awakening87 #56348 üzenetére
Szia!
Azzal a módszerrel amit linkeltél,sikerülhet visszarakni garivesztés nélkül a Jellyt?Én szívesen megpróbálnám,csak valaki segítsen akkor.Plusz láttam a leírásban,hogy i9505.i9506-hoz már akkor nem is jó?
-
regass777
csendes tag
válasz
awakening87 #56365 üzenetére
Figyelj csak, te am hol laksz ha szabad tudni? Eléggé vágod ezt a dolgot, fizetnék is érte el is vinném ha nem vagy túl messze, meg persze ha vállalnád!
-
regass777
csendes tag
válasz
awakening87 #56361 üzenetére
hát ha ez ilyen macerás akkor inkább hagyom...ez nekem csődbe menne az tuti utána meg dobhatnám ki a telót a kukába...marad ez az 5.0.1, elvan a zsebbe....
-
regass777
csendes tag
válasz
awakening87 #56357 üzenetére
Esküszöm, ha közeli lennél, vendégem lennél jó pár sörre! Köszönöm!
-
regass777
csendes tag
válasz
awakening87 #56355 üzenetére
http://kepfeltoltes.hu/150606/Screenshot_2015-06-06-19-22-29_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/view/150606/Screenshot_2015-06-06-19-22-39_www.kepfeltoltes.hu_.png
-
regass777
csendes tag
válasz
awakening87 #56348 üzenetére
Nekem a legegyszerűbb, és legbiztosabb módszer kell, amit én is megtudok csinálni, és nem érdekel a garancia vesztés sem, ha baja van, beviszem szervízbe és kifizetem. Most is úgy mentem be a T-mobilhoz hogy nem érdekel h mennyiért, csak rakják vissza a régi androidot.
-
Maxentius
addikt
válasz
awakening87 #56321 üzenetére
Így van.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
awakening87 #56318 üzenetére
Köszi ezt a sok infót,lassan kezdek belerázódni a Samuk világába!
Annyi,hogy nekem ugye i9506-os készülékem van.Így már gondolom máshogy kell eljárni.Plusz még annyi ugye,hogy nem rootolható ugrás nélkül se a Kitkat,se a Lali.Mondjuk tegyük fel,sikerülne ugrás nélkül visszamennem 4.3-ra,ott már rootolhatnám a rendszert,garivesztés nélkül? -
Maxentius
addikt
válasz
awakening87 #56318 üzenetére
Eddig a 4.3 alapú MKF volt magasan a legjobb firmware 05-re.
-
Imike_80
aktív tag
válasz
awakening87 #56184 üzenetére
Szia!
Köszi, ez a hozzászólás 100%-os! Anno Xposed-ot tettem fel Xperia-ra, mert valami nagyon hiányzott, de mióta LG és Samu van, nincs rá szükségem. Root sem égető ezúttal, pedig asszem ez az első telefonom, amit nem root-oltam azonnal
Billentyűzetre SwiftKeyt használok az összes eszközömön, így már elég jól megszokta miket szeretnék írni, ki is találja rendszerint
Mennyi az Antutu pontszámod? Saccra, ezres nagyságrendben? Nekem azt hiszem KK alatt szűz rendszerrel nem érte el a 30 ezret.
Játék nem zavar, mert nincs időm rá. Fényképezek és videózok sokat vele, Viber, Messenger, WhatsApp, általános progik. De sajnos ez egy 1 GB RAMmal bíró telefont egy idő után megfektet. S4 elég jól bírja
Akkor, ahogy olvasom, mindent kipróbáltál már te is
De jó ez így.
Nekem pl. nem hiányzik a Mass storage sem. Van egy tabletem, az alapból tudja, S4-esen emiatt nem kell.Jaja, lehet, hogy visszatérünk arra a leírásra, köszi! Vagy, ha valahová le van írva, azt is elolvasom szívesen! Nem baj, ha angol...
Még 1 nagyon érdekes kérdés. Gondolkodtatok már méltó utódon? Kíváncsi lennék, ki merrefelé gondolkodik, ha az S4 csereérett lesz.
Üdv.
-
q012345
tag
válasz
awakening87 #55896 üzenetére
Köszi, nekem nincs root, ezért odinnal tettem fel az utolsó nordicot, gyári vissza állítás után eddig minden ok.
-
szerzol
senior tag
válasz
awakening87 #55902 üzenetére
Két napja van fent a Szlovén HOE1, teljesen jó, szolgáltató független, csak az alap GAPPS-ok vannak benne.
-
Mate
nagyúr
válasz
awakening87 #55902 üzenetére
Nincs root
-
szilvand
csendes tag
válasz
awakening87 #55699 üzenetére
igen, azt vettem. Koszi a valaszt! (Ra volt irva valami output, azert gondoltam, hogy tolteni is tud...)
-
migabi24
nagyúr
válasz
awakening87 #55634 üzenetére
Persze, hogy nincs, de egy kattintással bele lehet rakni, egyébként örömmel látom, hogy van itt még olyan aki kicsit mélyebben is belelát a droidba, és nem csak a frissítést követeli
-
mzsolty
tag
válasz
awakening87 #55642 üzenetére
Köszi, de nincs a telefon rootolva igy nem igazán tudom mit is jelent az amit írtál hogy tennem kellene.
-
fuze
őstag
válasz
awakening87 #55623 üzenetére
i9505 telenor függő. Ezzel a rommal: [link]
-
fuze
őstag
válasz
awakening87 #55613 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest