- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Amazfit bemutatta a Bip 6-ot
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
válasz
awakening87 #56184 üzenetére
Szia!
Köszi, ez a hozzászólás 100%-os! Anno Xposed-ot tettem fel Xperia-ra, mert valami nagyon hiányzott, de mióta LG és Samu van, nincs rá szükségem. Root sem égető ezúttal, pedig asszem ez az első telefonom, amit nem root-oltam azonnal
Billentyűzetre SwiftKeyt használok az összes eszközömön, így már elég jól megszokta miket szeretnék írni, ki is találja rendszerint
Mennyi az Antutu pontszámod? Saccra, ezres nagyságrendben? Nekem azt hiszem KK alatt szűz rendszerrel nem érte el a 30 ezret.
Játék nem zavar, mert nincs időm rá. Fényképezek és videózok sokat vele, Viber, Messenger, WhatsApp, általános progik. De sajnos ez egy 1 GB RAMmal bíró telefont egy idő után megfektet. S4 elég jól bírja
Akkor, ahogy olvasom, mindent kipróbáltál már te is
De jó ez így.
Nekem pl. nem hiányzik a Mass storage sem. Van egy tabletem, az alapból tudja, S4-esen emiatt nem kell.Jaja, lehet, hogy visszatérünk arra a leírásra, köszi! Vagy, ha valahová le van írva, azt is elolvasom szívesen! Nem baj, ha angol...
Még 1 nagyon érdekes kérdés. Gondolkodtatok már méltó utódon? Kíváncsi lennék, ki merrefelé gondolkodik, ha az S4 csereérett lesz.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
- OTP Bank topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest