- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lefkosia #21737 üzenetére
nincs mit!
sokszor csak ennyire egyszerű beállítási probléma az ok, és nem pedig a firmware verzió problémás.Sokee; a samsung hozza forgalomba külföldön is, csak a hazai 24 hónap esetén a magyar képviselet a kulcs.
sokszor csak akkor derül ki a probléma, ha már szervizbe kerül a készülék, és ott ellenőrzik azonosító alapján.
közel sem mondom azt, hogy minden üzlet/webshop problémás, attól még nem általánosítok, mert néhány üzlet trükközik, és olyan kintről származó készülék mellé tesz magyar nyelvű samsung jótállási jegyet, amelyhez a származása miatt nem lehetne, de több üzletnél is adott a probléma.
mondanám, hogy biztosat csak a samsung tud mondani a készülék azonosítója alapján, de az ügyfélszolgálat néha furcsán néz, ha ilyen kérés/kérdés irányul feléjük, mert ugye nem mindenki fér hozzá adott nyilvántartáshoz, de olyan is előfordul, hogy nem is tud róla az első szintű ügyfélszolgálat. -
csabám
addikt
válasz
lefkosia #21641 üzenetére
Úgy néz ki, hogy nálam is felütötte ez a wifi anomália a fejét.
Bár szerintem nem beragadásról van szó, hanem szimplán nem jól mutatja a grafikon.kali: egy beállítást érdemes lett volna ellenőrizni 4.3 alatt, ami 4.2.2 alatt nem adott ilyen szinten; wifi -> menü -> speciális -> keresés engedélyezése mindig (a google helymeghatározási szolgáltatása és más alkalmazások számára a hálózatkeresés engedélyezése még kikapcsolt wifi mellett is)
Ez pedig benne volt MGA-ban isSzerk.: Ki van minden kapcsolva, egyedül a fentebb említett dolog volt bekapcsolva (előző romokban is be volt kapcsolva, viszont soha nem volt ilyen, mint a képernyőképen).
Btw ez az olvasás üzemmód nem a jobb olvashatóság-ot hívatott váltani. Most ilyen opció nincs a Kijelző beállításoknál.
-
Gizmo94
veterán
válasz
lefkosia #21616 üzenetére
Ne aggódj, ez szinte 100%, hogy a rom hibája, illetve a telepítéskor ment valami félre. Nézd vissza a béka kommentjét, neki a szokásos nincs wifi gondja lett, nálad meg beragadt. Van wifi patch, te is linkelted.
alkalmazd, vagy négyfájlossal takaríts le mindent , nézd meg, hogy rendben-e a wifi, és húzd újra a romot. Szerintem nincs hardveres hibád.
Szerk: És ha visszateszed a régi romot, akkor sem javul meg? Próbálj meg egy teljes wipe-ot is, bár a négyfájlos is wipe-ol, de érdemes mindent kipróbálni... Wifi így nem nagyon szokott tönkremenni..
-
válasz
lefkosia #21264 üzenetére
igen, de más kérdés a kikerülés (jelenleg), és más visszacsinálni valamit.
azt sem véletlenül írtam korábban, hogy egyelőre vannak kiskapuk, meg sokakkal ellentétben én nem zárt, hanem a gyártó által korlátozott bootloader értéket írtam, még...72mviktor állítólag az s3 és a note 2 nem vehető egy kalap alá adott szempontból az s4 és note 3 típusokkal, hamarosan kiderül ennek valóssága.
mgTerminator; igazad van, nem valószínű, hogy a gyártó megváltoztatja a hozzáállását, csak mert egy bizonyos csoport tiltakozik.
Vagany; csinál a samsung egy knox védelmes telefont, akkor meg az lenne a baj, hogy miért csak adott típus, korlátozva vannak a felhasználók, hogy csak azzal az egy típussal kapnak megfelelő védelmet, de ők pont másmilyen sansung típust akarnak venni, viszont kellene az újítás is...
több rációt látok abban, ahogy a gyártó most elképzeli és csinálja. -
lajki7
senior tag
válasz
lefkosia #20118 üzenetére
Ezt a hatteret megtudnam nekem szerezni?:/ nem talaltam sehol...pedig googleban 1080x1920 kerestem es igy sem
köszi mester
-
-
Revesz
aktív tag
válasz
lefkosia #18229 üzenetére
Véletlenül nem első szériák egyikéből van a telefonod?Azok szoktak rendszerint behalni nagyon hamar, nekem a nexus 7 első szériás és kiderült,hogy memória gondjai lehetnek egy év után,sajnos jelentkezett is...persze gari már nincs mert csak 1 évet kaptam(xxl-nél vettem).Ezek után megfogadtam,hogy semmit se veszek az első szériákból...
-
Gizmo94
veterán
válasz
lefkosia #18219 üzenetére
Ott a proci, azért melegszik ott.
Szerintem beragadt valami a bootnál és pörög ezerrel, érdemes lenne megpróbálni dl módba tenni, vagy megbökni egy jig-gel, hogy van-e download mód. Ettől függetlenül a hiba jellegéből adódóan könnyen meglehet, hogy lapos..
Kicsit túl sok baj kezd lenni ezekkel, ahogy csak ezt a topikot nézem, a külföldiekről nem is beszélve.... Lehet, hogy a nagy haszon reményében egy kicsit elsiették a megjelenést anno és elkapkodták az S4-et??
-
-
Gizmo94
veterán
válasz
lefkosia #17624 üzenetére
Még mindig nem.
Szerintem a saját dropbox fiókod tartalmát sikerül linkelned valahogy, nem a fájlt. Nyomj jobb klikket a share linkre a fájlon.
Lajki7: Igen, tetszett, jól eljátszottam vele.
Fent is hagytam teljes beállítással, ha kell, átválthatok rá. Nem rossz!
Sok sikert szümeges páva!
A kiskalapot ne hagyd otthon.
Utána meg erőnlétizz, mert elmerülsz.
Szintén sorry.
-
samu496
tag
válasz
lefkosia #16840 üzenetére
Szerintem azok is működnek csak mindent be kell másolni az adott mappákba system/... nem tudom most ezek mit érintenek.. de ehhez root kell ! Simán app-ként nem lehet telepíteni kivéve a screpbookot
én így tudom az előző telómon így ment és itt is így kéne ..másképp szerintem nem megoldható mivel system aplikációk !
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Könyvajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest