Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
Lavidaloka #65289 üzenetére
-
Lavidaloka
aktív tag
Frissen sütött a Samsung S4.....
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
nokiauser #63812 üzenetére
Én csak azt nem értem,hogy minek raktok fel ilyen CM meg Imperium sza@rságokat?Direk szivatjátok magatokat vagy mi?.....
Mondjuk annyiból jó...,hogy akárhányszor benézek ide mindig jókat röhögök az ilyen mazochista posztokon.
Írok én is egyet hátha valaki tud nekem segíteni..:
CM 13-at nem tudom felrakni mert a kernel nem engedi odinnal hogy reseteljem szét a imperiumot, pedig én hatpontnullás marsmanót szeretnék de olyat amin megy az 4G LTE és nem fagy szét a teló kb egy hét után....Ui:Gyári KitKat vagy Lolli kell oszt csókolom...
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
@Jocó@ #63672 üzenetére
Ha rootolva van az S4 akkor csak telepítsd fel ezt az app-ot.Először Root jogot fog kérni azt engedélyezd.. majd Klikk unlock aztán amikor végzett akkor kérni fog egy újraindítást – DE NE indítsd újra a telefont, hanem menj a “Reboot Later” gombra azaz később indítjuk újra a telefont.
Ezután manuálisan szimplán kapcsold ki a telefont....végül bele a másik sim és voaláááá....Ui:Tesztelo.hu:.....vazze is megy f@szán offline gps-ről...
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
Tesztelo.hu #63660 üzenetére
A Google térkép app is mindig frissül és fölöslegesen foglalja a helyet+ a ramot
Ha megyek valahová akkor ott van nekem a Vazze....
Chrome-ból meg kiraktam asztalra a Google-t amiben ugye ott van alapból a térkép is....de ha Te használod akkor ne tilsd le.(#63662) cannabis576....azt még elfelejtettem ,hogy háttérképnek ne legyen semmi csicsa élő 3d sz@rság csak egy szép háttérkép és csókolom....meg nézd meg hogy mi fut a háttérben ami nagyon eszi a ramot és nem használod azt töröld le...vagy lehet vmi rosszul frissített...és azért használ sok memóriát.azt meg rakd újra.
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
dudu98 #63656 üzenetére
Itt van a lista amiket én letiltottam vagy töröltem....Gyári 5.0.1 Hungary (XEH) android.
Eredmény ugyan az csak nem zabálja a ramot és atomstabil....
http://kepfeltoltes.hu/view/160417/20160417_144704_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/160417/20160417_144721_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/160417/20160417_144734_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/160417/20160417_144747_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/160417/20160417_144800_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/160417/20160417_144817_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
Lavidaloka
aktív tag
válasz
dudu98 #63651 üzenetére
Én kipróbáltam régebben ezt a ROEHSOFT RAM-EXPANDER-t de nem igazán győzött meg.Elvileg az SD kártyát használja memóriának.Nekem egy 64Gb-os Evo van benne...és akár 4gb memóriát is képes volt hozzáadni....
.Egy hétig használtam de egyáltalán nem vettem észre hogy kevesebb memóriát zabálna az S4...sőt valahol olvastam hogy mivel egyfolytában írkál az SD-re ezért annak igen csak megrövidülhet az élettartalma...szóval inkább letöröltem a fr@ncba.
Én inkább azt a megoldást javaslom hogy csinálj egy hard resetet..és kezdj el beköltözni teljesen előröl.Van egy csomó alkalmazás amit gyárilag feltesz az android...nos kb azoknak a fele nálam mind tiltva vagy törölve van:
(Pl:samsung account+cuccai,ChatOn,Drive BlurbCheckout,Dropbox,pár google alkalmazás:zene,ujságos,könyvek,hangouts,sztorialbum,trapadvisor...stb).
Jelenleg én így használom az S4-et...és soha nem megy fel a memória használatom 1.2 giga fölé...pedig van google play,facebook,viber,vazze...stb+ egy csomó game.
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
sebijani1982 #63635 üzenetére
Van egy nagyon jó kis progi arra az esetre ha át akarsz tenni alkalmazásokat az sd kártyára....FolderMount [ROOT].
Nekem pl a GTA4.meg egy csomó több gigás játék sd.ről fut...
-
Lavidaloka
aktív tag
Hi all!
Páromnak vettem egy S4-et kemény 20K-ért.....
(Tmobilos volt,és egyáltalán semmilyen sim-et nem vett be,és egy enyhe hajszálrepedés van a kijelzőn de csak az üvegen)
Sim modult kicseréltem+függetlenítettem,és raktam rá egy gyári Hungary XEH lollit. ..most járok kb kemyény 23E Ft-nál.....azóta hibátlan a teló.
Nos ez az üveglap csere lenne még hátra ...de félek hogy nem igazán lesz olyan mint a gyári.Tudom hogy Loca UV ragasztóval kell meg stb...de ha már ennyit kínlódtam vele akkor már nem akarnám a célegyenesben elrontani....bár lehet igy marad mert annyira ne vészes a repedés és tökéletesen érzékel.
Bár örülnék ha megosztaná a tapasztalatát velem esetleg valaki akinek volt már cserélve az előlapon az üveg....Ugyanúgy fog érzékelni ?Szerintetek megéri lecserélni vagy fölösleges?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Apple iPhone 12 64GB mobiltelefon
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest