- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
icecave #11535 üzenetére
Igen. Nekem ilyen van barnában.
Amikor sima microUSB kábellel kötöttem rá TypeC átalakítóval, szép zölden világított töltés közben is.. Elég érdekes volt. Sőt talán másik fejjel is ez volt, de ebben nem vagyok biztos már, az elején azt hittem hirtelen, hogy a töltő a rossz, aztán ment a gyári töltőfej, kábel, azóta minden oké.
-
törölt tag
válasz
icecave #8923 üzenetére
Én is s8+-ról jöttem. Nálam a fogás döntött és a toll. Sokkal jobb kézben tartani, és a tollat sokat használom. Már cserélnem is kelett a hegyét. Megéri e cserélni? Nos ha jobban tetszik akkor igen. A kamerája az élő fokuszon kívűl szerintem ugyanaz, bár ehhez a részéhez nem értek. Használat közben ha a toll fontos számodra akkor igen a válasz. Minden más tekintetben izlés kérdése.
-
SeatZola
őstag
válasz
icecave #8923 üzenetére
Én S8-ról váltottam S8+-ra, majd onnan vissza S8-ra és onnan Note8-ra. Mindezt 1 hét leforgása alatt!
Szerintem a Note8 sokkal jobb, mint az S8+ az alábbiakban: kamerában nekem sokkal jobb, RAM, főleg ha DeX-el is használod is a telefont, a fogasa nekem sokkal stabilabb és nekem meg ami sokkal jobban tetszik, az a kijelző sarkok kisebb lekerekítése. A ceruza pedig csak hab a tortán! -
shadowcam
tag
válasz
icecave #8923 üzenetére
Szia! Én S8-ról váltottam ugyan, de biztosan állítom, hogy megérte. Észrevehető a +2 GB RAM, valamint az S Pen számomra nagyon hasznos, főleg munka miatt. Egyedüli furcsaság egyelőre a méret, de a te esetedben ez nem lenne, mivel S8+ és Note között nincs nagy különbség méretben. Formája amúgy szerintem határozottan jobb és férfiasabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztalos klub
- EAFC 25
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest