- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
válasz
Memmaao #8297 üzenetére
Írtam is a védelemről, hogy nem igazán fog védeni úgy mint a spigen. Ez egy 2 napos írás,c sak bemásoltam. Azóta farmer zseb és munkaruha zseb. még mindig fehér, nem kopott. A hátlap nem karcolódott még meg. Az oldalvédelemmel kapcsolatban is leírtam a hátrányosságokat. De a maga kategóriájában, mint egy akáamrilyen szilkon tok, esetleg egy spigen thin fit, vagy air skin, vagy a hasonló kategóriáju, puha szilikon vagy tpu anyagú tokok, nem véd kevsébé ez sem. Nyilván nem csinálnék drop tezstet, de a neo hybriddel sem. pont azért írtam, hogy a telefon jellegét megtartva nagyon is elfogadható tok és semmivel sem marad hátrányban a fentebb felsorolt kategóriákan a többiektől.
nyilván másra hazsnálok egy UAG tokot vagy EGY Spigen Armort. De ott vesztessz a telefon jellegéből. De egy gyari tizenezres alcantara sem hiszem, hogy jobban védene. főleg, hogy annak az alján semmilyen védelem nicns. az sem véd max karctók vagy kisebb ejtéstől. -
-
-
-
jani70
aktív tag
válasz
Memmaao #6640 üzenetére
Én is eBayről vettem a liquid airt, megbízható eladótól, több mint egy hónapja!Most ugyan attól rendeltem egy Neo Hybrid (gunmetal)!De ez ami most van air, tökéletes erre a telefon típusra is,én üvegfólia nélkül használom kezdetek óta,le ejtettem kétszer de semmi baja a telefonnak
-
Ákkk
addikt
válasz
Memmaao #6394 üzenetére
Nekem az iphone x volt ilyenbe a canon optikáim fekete törlőkendőiböl csinálttattam és még egy vékony szivacs is be volt varva a rétegek közé a telefont mérte le és úgy csinálta megmutatni nem tudom mert aki megvette a telót annak odaajándékoztam de kb 2500 ft volt ha az anyagárat is beleszámolom....
-
jani70
aktív tag
válasz
Memmaao #5893 üzenetére
Én a speedshopból akartam rendelni a spigen liquid air tokot,de több mint 3 hét van folyamatosan ki írva,írtam nekik emailt de nem tudják pontosan mikor lesz készleten!
Így még tavaly megrendeltem eBayről,nagyon jó kis tok!
Tegnap megvolt az első teszt is,kb másfél méter magasból le esett sarkára és pofára,és semmi baja nincs a telefonnak!Nulla karc a kijelzőn, semmilyen fóliát nem használok!
A tok nagyon passzentos, vékony és a sarkokat is tökéletesen védi,és az érdekessen kialakított hátulja miatt nem csúszik kézbe!
Amióta megjelent ez a típusú tok(Kb 2 éve) sok telefon típushoz,azóta csak ezt használom.Ujjlenyomatot abszolút nem gyűjti,akár zsíros koszos kézzel is foghatod😆 -
Somatom
veterán
válasz
Memmaao #5775 üzenetére
Nem. Te azt írtad, hogy a készüléked nem rendelkezik garanciával. Ezt cáfoltam, mert a készüléked rendelkezik garanciával, csak a garanciát nem Te tudod érvényesíteni, hanem a bolt, ahol vetted. De, miért ne tenné meg az érvényesítést, amikor neki semmi anyagi kockázata nincs benne, hiszen a javítást, vagy a cserét a Samsung végzi a saját költségén.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Memmaao #5775 üzenetére
ha már ennyire belementünk, az h rendes 27% áfásként kap az ember a gsm boltból telefont jótállási jeggyel, euba gyártott note8ról az mit jelent pontosan? vihető egyből a samsunghoz, vagy az is bolti garis azért? ha samsunghoz vihető, a +1 év is jár, vagy az csak hivatalos partnereknek gondolom?
-
Somatom
veterán
válasz
Memmaao #5772 üzenetére
Már hogyne rendelkezne érvényes garanciával! Ha azt az EU -ban vásárolta a GSM bolt, akkor rendelkezik számlával, ergo a készülék rendelkezik érvényes garanciával.
Mielőtt valakii kitalálná rám, hogy nepper vagyok, kijelentem, hogy nincs, és sosem volt GSM boltban érdekeltségem.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Memmaao #5772 üzenetére
Igen, de én pl az egyik legolcsóbb gsm boltban vettem, s ahogy írták is, kaptam áfás számlát meg jótállási jegyet is, ami azért bíztató, nem
? szóval nem minden fekete s fehér...
a szavatosság meg nagyon sokat valóban nem ér, a jótállás se mindig sajnos. Pl az i-t a pontra nálam az applementes élet elkezdéséhez (nyilván ipodokkal kezdtem, első laptopom macbook volt akkor még usaból 160as usd mellett amit használtan itthon drágábban tudtam végül eladni... - első okostelefonom is iphone volt... aztán elkezdtek elkurvulni egyre jobban, végül laptopom nem tudtam értelmes pro gépre cserélni, így win based mentem, s nem sokkal késöbb jött az i-re a pont) : a szériahibás garanciális iphone 6+om még gariidőben elkapta a touch diseaset, amit végül apple elismert mint szériahiba, s hajlandó volt gariban javítani - 60k hufért
na akkor mondtam azt h eddig s netovább
-
resas1990
újonc
válasz
Memmaao #5690 üzenetére
most akor a fris készülék 1 honap szerviz? hogy jó legyen és mokolják? vagy alap csere készülék? bocsi hogy kicsit értetlen vagyok de ezel szenvedek és nagyon idegesit és vissza akarnám vini de a bolt pont ugy van nyitva hogy munkába nem tudnák meni és elsö nap nem akarom ki hagyni idén azért
-
-
válasz
Memmaao #3578 üzenetére
Most már én is azon vagyok, hogy nem rakok fóliát a telefonra.
Elegem lett ebből a küzdésből. A fólia lehet, hogy megvéd a karcoktól, de sokat is ront a kiejlző élvezetén.
Mellesleg a barátom 4 hónapja vette egy S8-at! Se tok, se fólia. Zsebben hordja, igaz irodai munkája van. Semmi karc, de még mikrokarc sincs rajta neki! Mondom ezt, hogy?
Azt mondta csak zseb, asztalon puha kendő alá és naponta többször törli le mint a szemüvegét. -
-
válasz
Memmaao #3522 üzenetére
Nekem sem jön be a Clear Cover. Vettem én is egyet. Egy hét után ment a tokjába vissza. Kemény és csszik mint atom.
A fóliát is levettem róla, mert gusztustalanul kezdett kinézni. Meglátszottak rajta a toll nyomai. A koszt meg gyűjtötte de penetráns egy módon.
Levettem a fóliát és újra szépséges volt a kijelzőm.A tokom meg a gyári Alcantara. Abban jól érzi magát a telefonom.
Ennyit erről.
-
BeastMode
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Medence topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest