- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákkk
addikt
Én, elektronikai műszerész ezután az egyetem oparatőr és vágó...... és informatikai képzések .
Nem írtam azt ,hogy orvos lennék....Nbukta77
Oldalt nem nagyon megy be semmi heti egyszer kiveszem általában az alsó csatlakozóknál kell csak tisztítani nyugodtan próbáld ki ami por itt bemegy arra nincs védelem más tokok esetében sem kivéve a búvár tokokat bár note 8-hoz még olyat nem néztem -
törölt tag
Muter vett előfizuval egy s7 edge-t a telekomnál. Részletre vette, 90 rongyos mobilelőleggel.
Kb 3 nap után rájött, hogy kb annyit ért hozzá, mint tyúk az abc-hez. Így megkért, hogy adjam el és elég lesz neki egy buta telefon is. A vevő függetlenül akarta, így kikértük a kódot amit ingyen meg is küldött a T.Nem a köztudat a hunyó itt, hanem a szolgáltatók kuszasága.
Az írisz olvasó nekem vaksötétbe 10-ből 9 alkalommal nem szuperál.
Lehet az én retinámmal van a gond. Nem vagyok szemüveges. Nekem az újlenyomat olvasó hasznosabbnak bizonyult. -
törölt tag
Mimdenféle trollkodás nélkül. De ha jól tudom a szolgáltatók már ingyen függetlenítenek. Én s7 edge telekom függőt adtam el nem is rég és kb 2 nap alatt jött is a kikért függetlenítő kód. Azt nem tudom hogy van a vodánál, de ha fizetni is kell érte, akkor részletre vették. Letiltás ellen adot papírt vagy valamit? Mert az ellen semmi nem véd meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Formula-1 humoros
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen TV-t vegyek?
- Spórolós topik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest