- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple Watch
- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
pusihusi #6202 üzenetére
Én anno az S7-hez vettem (licit) Ebay-ről egy Samsung vezetéknélküli töltőt, megérkezett, használtam, gyorstöltött, tökéletes volt - mígnem cserére érett a telefon, hirdettem vele a töltőt is, és ott derült ki (a feltöltött fotók alapján írtak rám), hogy ez egy hamisítvány. Leszedtem a hirdetést, azóta használom a töltőt, de csak USB-ről, hálózatra már nem merem dugni. Így is csak addig van bedugva, amíg előtte vagyok, és feltölti a telefont.
Egy szó mint száz: nagy valószínűséggel ezek is tölteni fogják, ha már egy hamisítvány is gond nélkül tölti.
Én most vettem az új vezeték nélküli Samsung töltőt, de már megbízható helyről, a Telekomtól, azt már "korlátozás nélkül" merem használni és bedugva hagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest